![]() |
felicitari 4tuning...ai ajuns departe :lol:
|
bravoooooooooooos :inyourfac :wink:
|
SUPER!!!!!!
UNDE-I TORTUL????? :):):) |
Felicitari 4TUNING pentru toti cei 1OOO de user-i! Cat despre tort, fiecare putem sa facem cate unul si sa il mancam gandindu-ne la comunitatea 4tuning :drunk: :peace: :drunk:
|
Ba da multi mai suntem.. 1000.. cand ne-om strange toti intr-un loc? :lol: :lol:
La mai multi useri 4Tuning! :peace: :peace: :peace: |
uraaa :) 1000 super, mai serbane suntem 1000 dar nu suntem din astia 1000 scriu 40% sa zicem... daca.... 40%... :) oricum super , tineti-o tot asa :P ma refer la situatie nu la... :twisted:
|
Gabi, nuj daca nu ar trebui contactati cumva cei ce nu au mai intrat in, sa zicem, ultimele 6 luni, si eventual sterse nickurile celor neinteresati... Probabil au fost multi curiosi care au intrat odata-de doua ori si gata... :?
|
eu zic ca cei din 2003 cu 0 posturi ar trebui stersi..... acum ramane decizia voastra... stiti voi ce sa faceti
|
da ar trebui stersi ca numai incurca...cei care nu au posturi si sunt inregistrati din2003 inceputul lui 2004 :)
|
Ntz :P
Cu ce incurca acei useri care nu scriu ?! Multi dintre ei si-au facut usere ca sa vada filmele/pozele de pe forum (care daca nu ai user, nu se vad). Lasa asa, ca-i mai bine :) |
18 mai 2004. Top 10:
1 catalin rs4 3346 2 tekno 2765 3 Gabi 1814 4 Hondarul 1668 5 pimp_lex 1222 6 TNos 1069 7 EvLSant0S 1003 8 b99sha 1000 9 mpa 935 10 ESPinoza 914 |
userii care au 0 posturi poate k intra doar sa invetze cate ceva...cum faceam eu inainte...numai k eu intram cu guest :oops: ...deci sa nu fie stersi
|
hmmm asta asa e.... :) , nu m-am gandit la asta... am dat peste oameni care ziceau ca stau pe forum si doar citesc.....
|
....multa lume sta pe forum si doar citeste !! ...ar trebui sa se faca un Topic special cu numele Toata lumea de pe forum sa dea un semn de viata !! ...si sa scrie si cei care citesc .....macar EU DOAR CITESC...si poate asa incep si ei sa postze si sa iasa din anonimat!! :D :peace:
|
ar fi o idee.... :) , ink 2 useri si ajungeti la 1100 de useri :) LA MAI MARE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! peace dudes
|
30 mai 2004 .... 1110 useri... :) pe 17 eram 1000.... 110 useri... noi , nu-i rau... :) peace
|
Chiar as acand ne-om vedea cu toti?
moahahaha o mie si ceva de oameni tre luata autorizatie ca o sa zica ca e demonstratie |
hahahahhaha bine ai zis.... unde naiba am putea sa merem? :)
|
eh... pai daca ar fi vreodata sa vina toti astia o mie, s-ar putea face intalnirea la o legala.....cu 1-2 ore inainte de incepere.... daca se ia cineva de noi... zicem ca am crezut ca atunci e ora de incepere :)
|
RoSonic: o astfel de intalnire o avem planificata pentru 10 iulie. Doamne ajuta !
|
ai dreptate Gabi, dar sa speram ca va fi si cursa respectiva stabilita clar pe 10 :)
|
Popularitatea forumului mi se pare ca creste cam exponential, nu-i exclus ca pe 10 iulie sa sarbatorim 2000 useri... 8)
Gabi, poate scoti o statistica a nr. de inscrisi pe saptamana or somethin :lol: si cu un grafic dragutz :wink: |
Dar degeaba sunt 1500 de useri daca numai 100-200 au posturi. Multi se inscriu numai sa vada pozele si sa citeasca. E nevoie de useri activi, sa comunicam si noi cat mai mult si mai bine.
|
Jeff: cam greu cu statistica pe saptamana. Poate doar sa-mi notez luni cati erau inscrisi si duminica sa ma uit iar. Scad din total cati erau luni si imi da numaru' :)
Hondare: tu esti nemultumit, ca intotdeauna :lol: |
pe ultimele 3 saptamani:
1-6 iunie -> 24 inscrisi 25-31 mai -> 92 inscrisi 18-24 mai -> 40 inscrisi tare e ca sunt cativa care apar cu numar negativ de posturi ??!!! |
RoSonic: nici eu nu pot sa-mi dau seama de ce se intampla asta (faza cu -x mesaje). Cert e ca cei din Cluj, care aveau pana in aproximativ 100 de mesaje au patit-o, pentru ca un moderator al sectiunii Cluj a sters toate mesajele din sectiune (si cred ca erau cateva sute) :evil:
|
lool
yo de la 3000 am scazut la 2000 :lol: :lol: :lol: |
hahahhahaha cata caterinca... si acum aia cu -.. recupereaza... super super belea.. :) :) super mijto p bune... ma miram eu cum de au - in fata posturilor :)
|
pai tre' sa recupereze.... ca acu' sunt pe datorie :)
|
Pana joi, 10.06.2004, utilizatorii nostri au scris un numar de 45160 articole si avem 1203 utilizatori inregistrati.
Top 10 1 catalin rs4 3343 2 tekno 2254 3 Gabi 1994 4 Hondarul 1967 5 EvLSant0S 1498 6 pimp_lex 1277 7 TNos 1081 8 b99sha 1000 9 mpa 935 10 ESPinoza 922 |
daca nu ma insel se inscriu cam 5 pe zi.... ce-ar fi ca la legale .... oricare care plateste beletul de 50.000 sau depinde.. sa primeasca un fluturash.. ati mai castiga 200 de forumisti si ink 500 pe site
parerea mea... |
1 Attachment(s)
:) pai nu mai era nevoie de fluturiasi .... uite cum arata biletul:
|
haha cine crezi ca a citi pe biletelul ala mai?
|
La data de 30.06.2004, utilizatorii nostri au scris un numar de 50000 articole si avem 1302 utilizatori inregistrati
|
Re:
Quote:
da ... pe bilet scrie 4tuning....da scrie prea mic |
da un top 53 nu se poate...k sa intru shi eu in top :oops: :lol: :P :P
|
163 registered users visit during the last 24 hours: akimoto, b99sha, BigMac, bogdan, ESPinoza, Gabi, IS 18 BOG, Marian20, pimp_lex, Piry, tekno, TNos, X-Ray-Eyes, ZoliaT, -=X-Team=-82-MDN, 200SX, 29DYA, AcidMan, Adryx, AG, ahoe, aicad, Aki, Al3xius, Alex NOS, Alex2112, alexufo, alexutzu, alexxx, andreit, angeline6974, ASM, ass, AvataR, B|shOp-VR6, B12ZMD, BabyBoy, baubau, bavareze, bbeu, Benny, Bestie, bimmer5, Blue, bmwfreak, BMWPower, bobbyadr, bog88, bogdan1970, BogdanCMS, bogdanlascu, bogdann, BogdanSHA, BoSsuL3TZ, bxxlom, Caleb, calin, Calindcm, CataNOS, cecilia, CeReS, Ciclistu, cioli17, COIOTU` JR., COObra, cosmin_cosmin_1, Craiasa, CristiGTI, CT-87-ADY, DaBebeKID, defekt, DnI, Dogg, dracula, DRAGGER, dragos_BPS, drifter x, driver, DuDaone, epY, euphoric, EvLSant0S, Falemi, Ferrari, florin83, Ford_V6, g-spott, golfgti16vmk2, grid927, GSi, guest, HAMMER, hecaru, hellker, indianu, Insanity, invmic, Jeff, Johnny6600, kensai, kickbox, kingpin, Kitana, KrushX, Lao, Liviu FLI, MadMax, manuks, mara, maryo, Max, MC Mate, MC-Squared, megacrazy, Mental, Michael, Micutzu_NSL, mihai75, mms, Monkey_Bz, Morro, Mr.Nice, munty, n0namee, newbie, Nitro00, one, ozn_cristi, philgtt, polifem, Psycho, pushtiulk, redman, RoSonic, Sc0OTeR, sebi{, sica, SLaniCeanu-=X-team=-, SpeedeR, Speedy, SpyDer_ThE, swordfish, synkro, tdanut, th1nk3r, Theba, TheSinner, Tiru', TM82NOS, tng, tudor, turbaciune, TYE, U R S U, Ursu-=X-Team=-, WPP, wyx, yo, yonutz, ZerO_CooL, zip, ZUZG7, Zyx
|
heh cand am vazut si eu lista aia cu userii prezenti pe forum in ultimele 24 de ore.... la inceput am crezut ca sunt userii din momentul ala :shock: :shock:
|
hahahasi eu am ramas pur si simplu MASCA candam vazut lista :)
la fel ca RoSonic am crezut ca sunt atatia in momentul ala.. :) dupa care am citit si m-am lamurit :) marfa ideea cu24h... keep it goin` |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:43. |
- Copyright 2026 4Tuning