Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit Club 11RL - B 01 UXD (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/147949-oltcit-club-11rl-01-uxd.html)

b01uxd 23-09-11 17:48

Quote:

Originally Posted by alex.sparco (Post 4598378)
Am vazut masina in realitate...arata super....stau la 2 strazi de tine :D....te-am vazut ieri dimineatza....dadeai roata jos...

salut....daca erai in masina de la semnatura ta inseamna ca te-am vazut si eu....tare draguta:)

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4598812)
Da chiar,poate ne lumineaza de ce dadea roata jos,si mai ales cine a desfacut roata :lol:

ehe....cred ca tu dadeai roata jos omule.....de ce o dadeai? tu sti cel mai bine, io stiu doar ca am 2 lamele de flexiune acu :), da oricum sa sti ca mia pierit din entuziasm dupa ce ai plecat ....s-a auzit asa de 2 ori fsssssst fssssssssst si mi-a pierit chefu:D

Alex_19Mig 23-09-11 18:44

Re: Oltcit Club 11RL - B 01 UXD

Nu detaliezi,pozezi montarea celei de al 2-lea bari de torsiune ?
Ar ajuta foarte mult.

Dr.Dre 23-09-11 20:20

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 4602738)
Nu detaliezi,pozezi montarea celei de al 2-lea bari de torsiune ?
Ar ajuta foarte mult.

a doua lama de flexiune nu bara de torsiune.mare scofala nu e,trebuie modificati putin suporti aia ca sa incapa doua lame,am vazut operatiunea can si-a pus pupa pe YBO

alxxdarkot20all 23-09-11 20:21

face lucrare ? se simte diferenta?

b01uxd 24-09-11 00:26

Quote:

Originally Posted by alxxdarkot20all (Post 4602963)
face lucrare ? se simte diferenta?

salut....diferente....ce sa zic, parca da: nu se mai lasa asa mult cand ma urc in ea, pare mai rigida nitel si in curbe nu se mai lasa pe o parte asa mult...dar desi am si amortizoare de spate intarite pe puntea fata tot nu pot lua curbe foarte stranse cu mai mult de 60-70

GABY-DSO 28-09-11 17:10

Te'am vazut azi prin titan... e fitza rau pe sosea :)

b01uxd 28-09-11 18:42

Quote:

Originally Posted by GABY-DSO (Post 4611904)
Te'am vazut azi prin titan... e fitza rau pe sosea :)

ms pt aprecieri....unii zic ca e fitza alti ca e un tomberon vechi romanesc iar o parte nici nu stiu ce e....oricum pe viitor va evolua ca un JDM wanna be :)
p.s. dacia aia sport care o ai la semnatura se poate vedea? ca ma gandeam intr-un timp la o sportiva sa n-am avut niciodata ocazia sa vad ce feeling are:)

GABY-DSO 28-09-11 21:45

pai nu prea ai ce sa vezi la a mea...e o epava..

b01uxd 12-10-11 23:08

Quote:

Originally Posted by alex.sparco (Post 4641268)
Ce s-a intamplat cu Ocitu'?De o sapt nu l-am mai vazut acolo.Am vazut decat Leonul vis-a-vis de unde era Olcitu' :D.

se pregateste de expo:) se schimba aripile pe spate si se monteaza niste tevi prin interior :) sper sa fie gata pana vinerea viitoare

Dr.Dre 12-10-11 23:32

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 4641849)
se pregateste de expo:) se schimba aripile pe spate si se monteaza niste tevi prin interior :) sper sa fie gata pana vinerea viitoare

o bagi la expo la grand prix?ca daca o bagi tu poate o bag si eu pe a mea,poate vine si iulica...facem acolo coltul oltencelor :D

julaikos 13-10-11 12:45

Maşina mea nu prea are ce căuta acolo şi doar să o bag ca să nu plătesc intrarea n-am chef...

b01uxd 13-10-11 15:00

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4641889)
o bagi la expo la grand prix?ca daca o bagi tu poate o bag si eu pe a mea,poate vine si iulica...facem acolo coltul oltencelor :D

desi masina mea nu sta prea bine la capitolul aspect exterior consider ca multiplele modificari si stilul de tuning abordat ma ajuta sa particip....am trimis cererea, am primit confirmarea; deci da voi participa. Ar fi super sa mai fie si alte oltcituri, completeaza si u cererea de participare si dupa aia vb prin pm, poate reusim sa ne facem coltul nostru
p.s. toate astea in cazu in care reusesc eu sa imi unesc pragurile cu aripile si sa vopsesc aripile spate desi ar fi mers data o vopsea completa nu mai e timp si nici bani

Danutz Bratosin 13-10-11 15:55

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 4642772)
multiplele modificari si stilul de tuning abordat

Nu ne dai si noua mai multe detalii despre modificarile masinii...despre ce stil de tuning e asta?

b01uxd 13-10-11 19:03

Quote:

Originally Posted by Danutz Bratosin (Post 4642852)
Nu ne dai si noua mai multe detalii despre modificarile masinii...despre ce stil de tuning e asta?

hmm.....nu
p.s. dai 10 lei si afli la palatul parlamentului

Acc3l3ratoR 13-10-11 21:13

o fi vreun ratrod??? ;)

b01uxd 13-10-11 21:34

Quote:

Originally Posted by Acc3l3ratoR (Post 4643494)
o fi vreun ratrod??? ;)

nu...e cum il vezi in poza, o lupa, un eleron, un prag care se potriveste cu masina, o janta ok, mai o una mai o alta. Mai depinde si cine pune intrebare si cum o pune daca unii si-au facut cont pe 4tuning si posteaza ca si-au schimbat bateria si la mine se uita dupa fiecare gaura in chit asta e....gauri in chit am multe dar se mai intampla, pana nu pui mana sa faci nici nai cum sa strici nimic
p.s. greselile de ortografie nu sunt facute ca nu stiu sa scriu sau nu am fost la scoala, consider ca mam facut inteles si fara liniuta de la m-am.....a, si vanatorii de greseli de ortografie daca ar fi atat de cultivati nu cred ca ar mai urmari topicuri de la masina mea oltcit

alxxdarkot20all 14-10-11 18:57

si pentru cei care nu pot ajunge la romexpo .... nu pui niste poze ???

b01uxd 14-10-11 22:36

Quote:

Originally Posted by alxxdarkot20all (Post 4645257)
si pentru cei care nu pot ajunge la romexpo .... nu pui niste poze ???

pun maine...azi am luat masina de la service, au fost schimbate aripile spate, a stat masina 3 ore in parcare si deja aripa dreapta e putin infundata.......deci in mod normal, conform logicii mele, pana maine dimineata se vor infunda aripile la cel putin 10 masini....o fi vreun nebun prin zona care face asta...daca mi-a infundat mie probabil va recidiva

lancer 15-10-11 08:58

Quote:

Originally Posted by b01uxd (Post 4645682)
pun maine...azi am luat masina de la service, au fost schimbate aripile spate, a stat masina 3 ore in parcare si deja aripa dreapta e putin infundata.......deci in mod normal, conform logicii mele, pana maine dimineata se vor infunda aripile la cel putin 10 masini....o fi vreun nebun prin zona care face asta...daca mi-a infundat mie probabil va recidiva

pai sa nu pui mana pe el sa ii rupi capul ... scoti masina din service ..totul ok .. si in cateva ore te trezesti cu aripa infundata ... oameni nebuni... imi pare rau pe bune

Crysty95 15-10-11 11:59

cel mai bine afli ce masina are el sau tacsu si te duci si ii faci si tu la fel, eventual ii dai si cu dobanda, ii rupi o oglinda

lancer 15-10-11 13:46

da da ... normal ..ii faci masina zdrente de parca ea e saraca de vina ca e proprietarul cu o doaga lipsa ... scuze de off dar nu m-am putut abtine

don_eduardo37 23-10-11 11:46

Hai cu pozele....sa vedem si noi:lol:

b01uxd 03-11-11 15:25

scuze dar am uitat complet de poze.
intre timp am dus masina in provincie unde am io pamantu'(pe drum s-a comportat bine:130 i-am dat maxim, de dus pare ca mai duce dar nu as incerca, iar in curbe se tine bine cu setarile suspensiei de acum)....poate ii fac o poza 2 weekendu asta daca ajung pe acolo

julaikos 04-11-11 07:14

Dar de la marele eveniment al secolului(aka drift) nu exista poze?am tot cautat si cu a ta si cu a lui dre si n-am gasit nimic :?:

lancer 04-11-11 10:51

sincer si eu am cautat si nimic ... basca se vaietau unii de stickere ca cina nu au prea fost dar a plecat unul cu un oltcit stickerit tot ... asta a fost singurul lucru in care am auzit de prezenta unui oltcit la marele drift

Alex_19Mig 04-11-11 12:59

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 4689979)
Dar de la marele eveniment al secolului(aka drift) nu exista poze?am tot cautat si cu a ta si cu a lui dre si n-am gasit nimic :?:

Dani (NUH) spunea ca Dre nu a fost ,dar a fost cineva la Car Audio cu un Oltean.:-P

lancer 04-11-11 14:25

Quote:

Originally Posted by Alex_19Mig (Post 4690767)
Dani (NUH) spunea ca Dre nu a fost ,dar a fost cineva la Car Audio cu un Oltean.:-P

pai ala de la audio car cica ar fi plecat plin de stickere ... asta e bravo lui daca s-a descurcat ... dar cine o fi .. ca poze nu am gasit pe nicaieri

Danniel 04-11-11 14:45

este coropijnita de pe celalalt forum, a facut la un moment dat o prezentare a masinii dar nu a mai continuat-o, e un bun prieten de al meu, si stickerele le avea de dinainte de concurs pe masina, si nu era plin de stickere, doar cateva cu powerbass si audiozoom (firma ce l-a ajutat cu partea de audio), si da, a fost singurul oltcit de la acest eveniment.

lancer 04-11-11 15:15

aham ... deci a reusit sa termine masina pana la urma ... poate o sa mai posteze si el cate ceva pe aici si pe celalalt forum ...

scuze de off ...

b01uxd 27-11-11 16:44

2 Attachment(s)
2 poze proaspete facute azi dimineata

don_eduardo37 27-11-11 16:57

Cred ca finisajul la aripi il faci in primavara, nu? Sa izolezi ce-ai curatat acolo pe la chedere si la portiera daca nu o faci acum.
PS: unde-i eleronul de la luneta?
Sper ca ai sa alegi aceeasi nuanta de culoare, mie imi place la nebunie...:rolleyes2

George Hermenean 27-11-11 17:29

Pe spate ai pus portiuni de aripi noi?
Ai cumpart roll-cageul de la moro?
Pune niste poze si cu interiorul

b01uxd 27-11-11 17:36

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by George Hermenean (Post 4743845)
Pe spate ai pus portiuni de aripi noi?
Ai cumpart roll-cageul de la moro?
Pune niste poze si cu interiorul

salut, da am pus portiuni de aripi noi si da am luat cusca de pe ybo....la cusca trebuie intarite sudurile ca nu imi plac si la aripi trebuie facute finisajele dar asta la primavara. poze cu interiorul din pacate chiar nu am facut, dar in afara de cusca interiorul arata ca in ultimele poze.

b01uxd 27-11-11 17:41

Quote:

Originally Posted by don_eduardo37 (Post 4743776)
Cred ca finisajul la aripi il faci in primavara, nu? Sa izolezi ce-ai curatat acolo pe la chedere si la portiera daca nu o faci acum.
PS: unde-i eleronul de la luneta?
Sper ca ai sa alegi aceeasi nuanta de culoare, mie imi place la nebunie...:rolleyes2

finisajele la primavara :), ms pt sfatul cu izolatul, sunt deja pline de vaselina :)

George Hermenean 27-11-11 19:33

Ai renuntat la contraaripi?

don_eduardo37 27-11-11 19:38

ioi....da de ce n-ai pus aripile cu totul? era mai usor....eu asa le am montate pe cele noi, cu totul, prinse in pocnituri.....si nu se vede nici o diferenta:shock:

b01uxd 27-11-11 19:49

Cred ca au mai ramas vreo 10 -15 cm din contra aripi, e bagata o spuma sau un chit ceva pe acolo pe interior intre aripa si ce a mai ramas din contra aripa....nu m-am uitat foarte atent oricum la primavara trebuie desfacuta toata masina si atunci se fac si restu treburilor pt ca in afara de aripi s-au mai sudat si niste petice pe sub masina pe partea dreapta si imi mai trebuie vreo 3 pe stanga.
Baietii care am montat aripile au sugerat sa nu le schimbe cu totul ca nu ar avea rost ca iese mai bine asa ca ...una ca alta. Eu cred ca nu prea stiau :) si au ales metoda mai simpla pt ei, mie oricum nu imi pasa, rezultatul final va fi acelasi.

lancer 27-11-11 22:39

normal ca sa au vrut baietii sa o faca e mai usor sa tai cu flexul decat sa dai gauri cu bormasina ...si nici alea complete cat sa tai punctul de sudura .... parerea mea e ca ar fi iesit o treaba mult mai buna prin schimbarea integrala a aripii ...scapai si de chituiala si de sudura bagata + basca puteai sa o antifonezi ca la carte ... lucrare care sa nu aiba moarte ... dar pana la urma bine ca ai facut-o si asa .. desi poate era mai bine sa intrebi si pe la altii ...pe baieti doar i-ai platit ei trebuiau sa faca treaba asa cum o ceri tu ... sau sa o faci chiar tu

don_eduardo37 27-11-11 23:06

Asta spuneam si eu, plus ca a taiat si aripile noi, peticele alea eu le puneam mai degraba din tabla simpla si terminam balciul....dar dezavantajul e ca si chitul ala s-ar putea sa crape dar fiecare alege solutia care crede ca e mai buna, nu e de condamnat.... totusi, unde-i eleronul?:oops:
App, sa nu mai scriu alt mesaj, inainte de a baga spuma poliuretanica, ai dat cu ulei din belsug pe aripi sa fie protejate impotriva posibilelor viitoare oxidari?

b01uxd 27-11-11 23:23

am vazut ca e dat cu ceva pe interiorul aripii...oricum o sa dau eu cu vaselina din belsug
Baietii au facut treaba cum le-a fost mai usor, din pacate in bucuresti nu prea cred ca mai exista cineva care sa faca lucrari competente la niste preturi decente, in general se prefera multe lucrari usoare decat o lucrare ampla si pe bani putini. Oricum dupa ce va fi vopsita nu voi mai merge cu ea decat in weekend si niciodata pe ploaie si mai e si problema itp-ului, care expira in martie 2013, eu acum pierd 6-7 luni cu vremea asta de ***, am bagat masina la naftalina de prin octombrie si o aduc la vopsit prin mai. practic eu o vopsesc pt jumatate de an, vara lui 2012 ca dupa aia cine stie ce taxe si impozite o sa bage pt non euro

All times are GMT +2. The time now is 05:42.

- Copyright 2026 4Tuning