![]() |
Re: Masini scumpe din Oradea..
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta sa fie oare???
|
Quote:
|
e foarte tare frate!!!:))
|
Quote:
arata bestial si motorul suna grav si la relantii:rolleyes2 |
masina este neagra:lol:
|
1 Attachment(s)
ce am vazut azi prin oradea :shock:
|
Ooooo... frumos frumos...
|
o liniutza ceva... nu ai facut cu el???
|
nu eram cu masina mea, dar ne-am tinut destul de lejer dupa el..
|
nu trebuia sa o iei in serios... era o gluma...
|
este in Salonta un M5 de la mama` lui, eu zic ca e nou noutz, culoare verde inchis (nu imi place culoarea)
|
Afla a cui este si iti pun poze...
|
A vazut cineva prin Oradea vre-un Z4 M Roadster sau 350Z? Stiu pe cineva care vrea sa isi cumpere dar se decide greu intre cele doua.
|
Z4M am vazut , 350z nu.
Zi sa nu isi ia 350z :-P |
ehh... feel free to vote, ce castiga, aia v-a aparea pe strazile din Oradea, probabil..
https://forum.4tuning.ro/220-consiliere-achizitie-auto/56241-bmw-z4-roadster-vs-350z-roadster.html |
6 Attachment(s)
Probabil una dintre cele mai puternice masini din Oradea:).....oricum ca si aspect este peste multe dintre limourile` de lux din Oradea.....niste poze si cu interiorul...
|
are 400CP si 112.000$ (77.000EUR) nu mi se pare nush ce performanta, scumpa sau frumoasa, eu zic ca e chiar urata. 760i are motor mai mare, e mai puternica, mai frumoasa, mai scumpa. Parerea mea.
|
Mie imi place poza a-3-a :)).Asa mare e ca nu a incaput in poza ? :))
Eh,nu fiti rai...Maseratti e Maseratti ... :P |
Quote:
|
Quote:
|
Fara suparare dar inseamna ca nu vezi bine daca ai vazut in talon 616 cai ... http://www.edmunds.com/insideline/do...ticleId=109774
|
Quote:
|
Ok.Astept poza.
|
Ce imi plac mie tipi astia care isi lauda acareturile si pe langa asta mai super-mega exagereaza (MDF , cred ca iti aduci aminte de gigi` cu renault spider aka "FIERARRI" :lol: :lol: ) de parca nu ar fi un Maserati Quattroporte Sport GT stock si SH pe deasupra.. Sa nu ma intalegeti gresit , masina e ok in afara de cutia de viteza care mai toata lumea o blameaza... Iar referitor la cei 616 cai , la puterea asta ar trebuii sa spulbere orice M sau AMG... iar eu sunt chiar curios cum se descurca cu ele ;)
|
mmmda... cam asa ceva...:-?
|
AM vazut azi in oras un Z4 negru, imi pare rau ca nu am mai avut baterie in telefon sa ii fac poze, dar il mai prind eu si vi-l arat si voua.
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ink o masina frumoasa pt oradenii....
Porsche Carrera |
Quote:
|
Quote:
760 are motor mai mare, ii mai puternica, mai frumoasa nu stiu daca ii, mai scumpa poate ca ii dar PERSONALITATE mai mare are italianca;) |
arata bine porschele , dar sper sa nu fie cel care l-am vazut acum cateva zile prin centru , asa bateau toate pe el mai rau ca pe o dacie.
|
Sincer, habar nu am ce inseamna pentru unii o masina faina.. Quattroporte-ul ala e o masina deosebita. Performante are cat sa nu se faca de rusine, scumpa e, daca pentru unii si asta conteaza. Dar eu ma gandesc ca feelingul in Maserati-ul asta e cu mult peste M5, chiar daca e mai "slaba". Si mai lasati-le naibii de "sheptare"..
|
Quote:
unul care apreciaza masinutzele cu stil;).....conteaza shy pretul la ele....dar totusi finisajele sunt cele care dau clasa:)......valerutz are dreptate aici.....nu prea vezi in fiecare zi un Quattroporte,precum un seria 7 sau M5 care deja s`au inmultit precum ciupercile dupa ploaie...are dreptate valerutzzz!!! |
Nu stiu unde ai vazut tu ca s-au inmultit M5'urile ca si ciupercile dupa ploaie.
|
Quote:
|
Din moment ce suntem la sectiunea Oradea ...
|
Quote:
mdeah`....numai eu stiu 3 M5`uri....si poate mai sunt,doar atatea stiu eu.......fata de Quattroporte care e singurul`.....intelegi acum:)....apropo` cate M5`uri sunt in total in Oradea??? |
3 M5 in Oradea ? :lol:
|
sunt 2 veritabile din cate stiu io si restu M-Paket 535d
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:51. |
- Copyright 2026 4Tuning