![]() |
Re: How about piercing?
io am cate 2 verigi in fiecare ureche..in spranceana..2 tatoo`uri pe antebratzu stang si unu pe umarul drept...dar...sincer...uit de multe ori de existentza lor
|
Trixi ... pare facut adânc...o durut tare ? :D ;) sunt sigur ca da :D
|
nu e p dorsala :D :D :D si adevarul e k ink nu s-a vindecat,k vezi u cit d nerabdatori sunt oamenii p-aici !!! :-P
|
fiecare cum poate:D
|
va rog sa ma faceti si pe mine sa inteleg... ce gasiti atat de original la tatuaje si la piercing?
nu am nimic impotriva lor, dar pur si simplu nu gasesc nimic atractiv in treburile astea... cam ce satisfactie va ofera voua celor ce aveti asa ceva? ce simbolizeaza? si mai ales cui? voua sau celor din jur? pur si simplu intreb, pt ca topicul e "how about piercing?" wll? how about it? |
..fiecare cu pasaricile sau stolul ;) pur si simplu,poate ptr unii inseamna ceva frumos un tatuaj reusit,interesant,sau un pierce...eu consider k sunt niste "bijuterii" p un corp frumos ;)
|
ok! asta am inteles...
ca doar toti sintem nebuni, dar fiecare are alt fel de nebuneala... dar eu ma intrebam altceva... de ce? pt ca in fond, tatuajul nu e un accesoriu de care te poti lepada cand vrei... esti mai trendy cu tatuaj sau cu piercing? sint facute pt a demonstra ceva? daca azi nu am tatuaj si maine am, sint mai interesant maine decat azi? o bijuterie conventionala poti sa o porti sau nu... asta e bijuterie permanenta! adik pe viata! |
NU e adevarat , se poate scoate un tatuaj daca doresti (2000 $ , e mult :D :D :D ?? ) ! yo unu nu mi-as face un tatuaj pt ca ........ e ceva nasol , parerea mea ........ mi-am pus un cercel odata in ureche , am vrut sa vad daca ar durea sa-mi fac gaura (mi-am facut direct cu cercelu) si am apasat mai tare si am trecut pe partea cealalalta si dupa 4 ore am dat cercelu jos pt ca ma deranja !
|
Sa nu ma exprim cu retards`...dar...tatoo`u///til` faci dca`ti place tie si daca`l doresti tu...io unu fac si io tatuaje si am si io pe mine facute...si nu ca sa fiu mai jmeker sau d`astea....ca nu ma intereseaza parerea celorlalti...am facut ca sa`mi placa mie si pt mine..pierce`urile la fel...am 4 tatoo`uri si 6 pierce`uri....si nu le`am facut ca sa fiu mai jmeker sau prostii` d`alea...le` am pt ca mie imi plac...si is pt mine...nu`s expozitie sau ceva...
Si cum ii si Trixi` ...super Ok`....luati exemplu de la ea... Commen`t ???!!?!?!? |
:D chill Domnu'.. e doar o minge inalta din partea lui dmn ;) sincer,nu m-as mira daca ar avea si el :D :D :D
nope..daca iti faci un tatoo nu inseamna k ai fi mai deosebit...e un mod de exprimare si asta,cum ar fi sa porti haine largi,sau parul lung...sau sa ai o masina modificata,si asa mai departe... in mod cert,si un tatoo sugereaza mult despre omul p care il poarta.ce sa zic..cei kre ma cunosc,deloc nu au fost socati :D ,chiar se incadreaza in felul meu d a fi,si modelul,si marimea...si locatia ;) toata smecheria e sa-ti alegi aceste lucruri cu grija,fara cu intentia d a te da PREA rotund,k dupa aia s-ar putea sa-ti para rau...;) |
Trixi`..:D is chill` :D poate is mai temperamental sau..asta`i felu meu de`a fii si de a ma exprima...:d de fapt..am fo ff calm cand am tst :D
|
ohooooo... ce avalansa de critici!
nu o luati asa oameni buni! am si specificat in post ca nu am nimic impotriva... ba chiar am cochetat la un moment dat cu ideea de a ma tatua si eu! am multi prieteni cu tatuaje si/sau piercing... singurul motiv pt care nu am mers mai departe este acela ca nu am reusit pana acum sa gasesc raspunsul la intrebarile pe care vi le-am adresat si voua aici pe forum... ideea nu am abandonat-o inca si pur si simplu intrebam in necunostinta de cauza... pt dolus d: tatuajul nu se poate scoate niciodata definitiv! pielea ramane mai inchisa, iar daca se aplica grefa de tesut, se vede conturul.. pt mattrix: nu e nevoie sa fii atat de vehement in exprimare... si mai ales nu te mai grabi sa folosesti cuvinte de genul "retard"... in realitate se prea poate ca tu sa fii retardul... pt trixi: :D:D:D se pare ca tu ma cunosti mai bine... dar pe cuvantul meu! de data asta chiar intrebam! sarcasmul si aroganta chiar nu au nimic de a face... desi poate ca am si eu o parte de vina pt exprimarea pe care am folosit-o... peace people! nici eu nu am prejudecati... |
People, no fighting, please !
Si eu am pierce-uri, in ambele urechi si m-am gandit si la tatuaj, dar... deocamdata sunt nehotarat... |
cum am putea sa te convingem???:D :D ;)
@dmn:chill..sunt aici kre inteleg...;) |
da! ok! poate ca eu imi pun prea multe intrebari...
|
Quote:
|
suport moral asigurat!:D daca ai mai multe modele,baga-le aici,facem un sondaj rpd..poate te corupem si noi k p mine spark! :D :D :D
|
bravooo trixiiii!!!!!!
p.s. pt ceilalti, stiu unde si l-a facut !!!! :lol::lol::lol: |
nu te mai da rotund k te tai d la muzica!!! :D :D :D
|
Intr`adevar..... e grele cu copii astia cre nu s`au maturizat...
|
mattr|x`u: hai sa pastram un ton amical in discutii, ca nu rezolvam nimic cu aluzii de genu' asta.
Nu este obligatoriu sa fie toata lumea de acord cu tatuajele sau piercingu', pentru ca asa cum noua ne place, altora poate, la fel de bine, sa nu le placa (nu neaparat sa vada, cat sa-si faca). Fiecare dintre noi avem cate o goanga pe cap, unii cu tattoo-uri, altii cu piercing, unii cu drogurile, altii cu bautura si, din punctul meu de vedere, "gongile" astea nu are nimeni dreptul sa le critice. |
Mai Gaby....io mi`am dat doar parerea.... nu am dar in cap la nimeni ...
|
De acord cu tine, pentru ca fiecare dintre noi are dreptul la o parere, dar este ok atata timp cat ne-o exprimam pe un ton amical. Suntem o comunitate de oameni, cu o gramada de certuri pe alte sectiuni; hai s-o pastram macar pe asta curata :)
|
:D io nu m`am certat sau ceva...poate ..nush ...am vreun fel de a ma exprima in care se pare ca ma cert sau chestii de genu...dar io am vb...normal...nu am avut vreo intentie de cearta ..
|
Si totusi, sa-mi fac sau nu tatuaj ? :roll: :lol:
|
Daca gasesti ce`ti place tie si daca ejti sigur ca vrei ..
|
Quote:
NU.....!!!! |
Sasha: ia-te de mana cu mama, ca voi doua sunteti singurele persoane care au zis categoric "NU" :lol:
|
asta e....parerea mea, nu treb sa te "semnezi" neaparat k sa iesi in evidenta ;)
|
Nu vreau sa ies in evidenta, ca nu-mi fac tatoo pentru prietena, sau pentru tovarasii mei, ci pentru mine. Asa cum si pierce-urile din urechi tot pentru mine le-am pus si cand n-am mai avut chef, au zburat.
Oricum, chestia cu tatuaju' la mine e cu dus si intors, pentru ca sunt mai putin de 50 % hotarat sa-l fac. Parerea ta, e parerea ta si ti-o respect, stai linistita ! :wink: |
da ...da si prob cu tattoo e alta ca nu poate"zbura" knd vrei u ;)
|
Asta asa e, dar locul in care l-as face n-ar fi vizibil decat atunci cand as fi dezbracat (la bustu' gol :)). In fine... timp de gandire e :)
|
still ... raman la ideea ca un pierce nu te face mai sexi ... sau mai interesant ...
ci felul tau (ca persoana) de-a fi ! |
Quote:
:D :D :D la un moment dat asa am patit cu pierce-ul din buric....toata lumea si-o pus,si eu de-al dreq nu am vrut sa ma iau dupa ceilalti...si toti erau surprinsi,k de altfel,tot timpul sunt prima la "experiente noi" ..... |
cred ca o sa`mi fac un tatoo in plus doar de ciuda topicului....:)
Gaby...mi`au dat lacrimile cand ai vazut ca de luat de mana cu mama :D :))) Trixi ... da...e si asta ceva...dar... nu tre sa`ti faci sau sa nu`ti faci ca au si restu sau ceva de genu...pur si simplu daca u iti doresti ceva...si vrei...incerci sa obtii nu ? nu doar de dragu de a avea... |
Quote:
|
deci,Gabi....la ce anume te-ai gindit..si unde????
|
gabi, fa-ti, dar doar dak nu e un model "la moda", pentru ca ala expira....
eu mi-am facut unul unde nu-si face nimeni, pe incheietura mainii :p :p si cu un model si culori care mi-au placut doar mie, nu stiam eu prea multe atunci despre trendurile in materie ( aveam doar 14 ani ) dar il port cu placere pe mana 12 ani mai tarziu, fara sa fie demodat sau sa ma fi plictisit de el... |
Trixi, mi-a venit o idee, da'... inca nu stiu ce sa fac. Tatuajul care-mi place la nebunie, si anume cel al lui Eminem, de pe antebrat. Cam asa ceva as vrea si eu, dar ceva litere chinezesti, un mesaj, o chestie, nush. A 2-a varianta (care pana acum era prima), ramane zodia, in litere chinezesti, pe spate.
Dar... cum am mai spus... inca ma gandesc. PS: aleks, mi se pare ca l-am vazut in aprilie, la Bucuresti, da'... nu mai stiu sigur ce reprezinta. |
...deci eu votez cu tatuajul p spate...e mai interesant..mai suprinzator ;)
si daca tie iti plac literele alea chinezesti,atunci ramii la ideea asta!in primul rind tie tre sa-ti placa!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 02:07. |
- Copyright 2026 4Tuning