![]() |
Re: Seatul meu minor !
Quote:
dar eu as opta pe un tapitat arata mai frumos |
5 Attachment(s)
Quote:
LE:Scuzati poza cu Audi-ul,e al tatalui meu. |
Incepe sa prinda forma de autovehicul rutier :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Sa nu moara topicu.
|
Quote:
Noutati la masina ? |
Quote:
|
exact genti de astea miam luat eu la golf dar lam vandut :)) eu leam luat cu 150 ron fara cauciucuri ..
|
Quote:
|
Rog un moderator sa-mi inchida threadul,nu mai am loc de "smecheri" pe forumul asta. Tin sa precizez ca proiectul va continua,dar nu va mai fi prezentat aici.O zi buna !
|
Quote:
nu ii baga pe toti in seama ......lasa proiectul sa curga , e plin forumu de handicapati ....numa acuma ti-ai dat seama , nu te cobora la nivelul lor pt ca au mai multa experientza si te inving , stiu despre cine e vb , stai linistit ......nu are viitor ... |
Quote:
|
Quote:
Nu mai fi gagiu suparat si iati acolo plastic si fa'ti maina ca trece vara... |
scuze daca eu team suparat cu ceva...dar nu a fost cu intentie te`a deranjat ca am zis pretul ? scuze daca asta a fost...is si eu nou pe aici
on:abea astept sa it vad masina |
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Multumesc miri pentru incredere. Si ceva muzica trebuie,nu ? Partea aia gri nu-mi place deloc,o sa o vopsesc negru.
|
1 Attachment(s)
De unde leai furat ma si pe alea??? Foarte misto arata si o sa se auda si bine. Sony ala nu prea place mie da face treaba
Fi atent combinatie: iti vand un tun de 1000w peak cu statie cu tot? (tot JBL amandoua)...iti faci linie audio JBL. (le tin in garaj si nu am ce face cu ele) Deci pana acum: 1) huse 2) bass/statie * subwoofer bass reflex, diametru 30 cm * putere: 300 W RMS (1000W max) * SPL (2,83V/1 m): 90 dB * raspuns in frecventa: 35 - 200 Hz * impedanta: 4 Ohm * dimensiuni: 346 x 660 mm pret 5 mil * amplificator auto monobloc - 1 canal subwoofer * putere: o 4 ohmi: 200 W RMS o 2 ohmi: 300 W RMS * bass boost variabil 0-6 dB la 45 Hz * filtru low pass variabil 30 - 320 Hz (12 dB) * raspuns in frecventa 10 - 300 Hz (-3dB) * nivel semnal intrare maxim 7,5 V * dimensiuni: 322 x 260 x 57 mm Ce zici? |
1 Attachment(s)
un sfat vopseste dunga asta negru mat :P
|
Quote:
|
Quote:
|
ai mai facut ceva ?:D
|
1 Attachment(s)
Nu`i ca al tau? :)
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
sall am niste stopuri de tuning daca te intereseaza, mie nu imi plac am acelas model ca al tau si le-as vrea pe cele stock uite poze.
te astept si aici sa intri https://forum.4tuning.ro/263-seat/190566-club-ibiza.html |
Quote:
|
ai putea sa le faci fumurii...:)
|
stopurile alea tuning facute negre arata bestial....si pe alb .hmmmmm io zic s le iei
|
Cred ca asta incearca...sa le faca fumurii ;) ...si cum masina o sa fie ALBA, cu stopurile fumurii o sa dea fff bine ;) (mai ales ca's pe fond crom, original)...deci Vlad, fa cumva intelegete cu vanzatorul si intra in posesia lor...in final e in avantajul amandurora.
Peace out! |
1 Attachment(s)
:?::?::?:
|
Mi-ati citit gandurile ? Exact la asta ma gandeam :))
|
:) ma anunti ce decizi boss
|
Vlad, eu zici să-le iei... O să stea bine, aşa fumurii, pe albul care va veni pe maşină !
Părerea mea... :D |
si eu zic acelasi lucru is bestiale facute fumurii,acuma u stii :D
|
Felicitari pt permis, acu tre sa uzi plasticu:D
|
Felicitari pentru permis,fara evenimente mai ales ca maine masina o sa aiba vopsea proaspata :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:06. |
- Copyright 2026 4Tuning