![]() |
Re: De unde vine nick-ul fiecaruia ?
imi plac la nebunie cainii ddoGG si toata lumea imi zice ca sunt nebun Mmadd
|
dap...crec va dati seama de unde vine nicku meu:D posesor fericit de fiat:lol: panami crapa motoru:shock:
|
in lic ava cloegi atat de puturosi incat le era sa imi zica MIHAI. si cand ma strigau initial MihAE si apoi a ramasa MAE. la inceput nu imi placea ca rima cutot fel de organe :D dar acum chiar imi place si sumt mandru de acest nick
|
Cele mai puternice moatoare diesel de serie :) LEXION 580 CP echipate pe masinile de constructii sau agricole.....
|
nick-ul meu vine de la un cuvant invetnat de cativa prieteni pt persoane mai fara tzigla pe casa: giubau....v8 vine de la faimoasele motoare americane care imi plac foarte mult....mai ales sound-ul
|
La mine de la id de mess.pana la urma hot nu venea de la fierbinte ci pur si simplu eu am vrut sa cred ca sunt hot sau hotz,credeti voi ce vreti.
|
"Hotz" e solutia tuturor problemelor :))
|
liwiu_evo=liviu(numele meu)+evoLUTION ;)
|
DJ-ul - nush de unde drq mi-a venit nicku asta...asa intram pe hub pe dc++..l-am folosit mult timp pe net si unii prieteni ma striga asa..
|
cu nikul meu e o adevarato poveste....de pe vremea cand eram in liceu........din lipsa de activitate un coleg a scris pe un geam jegos prescurtarea numelui meu vio de la viorel dupa care in ziua urmatoare a mai aparut ul L viol dupa care a devenit violoncel mie mi sa parut k ca nik de net VioLo........iar 69 de la cred ca stiti voi :oops: :oops:
|
Hmm nicul meu hmm e o intreaga poveste knd eram mai mik am fost pe la niste tovarashi pe la Arad prin partile alea si acolo am cunoscut o familie care avea avea probleme cu "Mafia cu prastia" adik niste oameni care le cerea bani de protectie degeaba si m-am bagat eu sa ii ajut nu ma cunosteau nu ii cunosteam si imi placea de fata lor si i-am ajutat riscandu-mi viatza si knd am plecat de acolo fericit de fapta buna care o facusem copilul lor in varsta de 4 ani a zis ptr pria data mamei sale "Strainul , Nenea" si asha mi sa pus nicul eul-am adaptat in limba engleza in rest alte nicuri "Godfather" initial a vrut sa fie omu bun ca sunt un om bun care face numai bine mai ranitul ca am multe rani alias -RtpuNo1- ptr cine stie stie si am atat! :)
|
Quote:
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=25937 |
al meu nu are nici o poveste...pur si simplu a fost creat din dorinta de a fi unic(yo si supermarketul, dar eu am fost prima :lol:) si se trage de la id de mess, care nu vroiam sa sune gen: scumpik, dulcik, etc
|
Al meu vine de la numele meu, mai precis initialele si anul de nastere. I(Y)onutOvidiuBudriga_87
|
Quote:
|
numele meu de la avatar de la masina pe care o detin.
|
Nick-ul meu vine de la porecla mea .
|
Cu nick-ul acesta mi-am inceput eu acu' multi ani perioada de glorie la Counter-Strike, care a apus ... Acu multa lume care ma stie de atunci imi spune Rookie ... pur si simplu mi-a placut, nu are nici-o legatura cu nimik ...
|
nick-ul meu il am de la cs...DrifTinG.AlpInE .....si ma gandeam ca daca e un forum despre masini/tuning sa pun numele Drifting
|
19tdi de la motoru de pe masina clar asta....daca ar fi sa mi-l schimb mi-as pune car_addict
|
singurul lucru ce mai im i place cu adevarat in lumea asta sant cursele de motoare ..mai mult decat tuningul, designul ,muzica sau orice mi a placut vreodata ...eram yamahaua pe forum inainte dar fara nici o explicatie dupa ce am participat la un concurs de virtual tuning mi sa anulat dreptul de a posta sub nick-ul respectiv ... l am schimbat in 41 numarul riderului meu favorit care inca concureaza..
|
nick-ul meu.....am primit mai de mult un cd cu muzica pe care scria DOG si in timp ce ma jucam nfs underground nu stiam ce user sa fac si am citit de pe cd asa ca am facut DOG iar urmatorul user a fost dogy, cand m-am inscris peforum deja imi placea cum suna.....iar 10 vine de la ziua mea de nastere 10 august.....asa ca a rezultat dogy_10
|
in engleza> Ph=F ; u=a ; bee=bi ...numele meu e Fabian (Fabi)
|
hm.... hai sa zic shi eu.... la inceput (pe cand Diablo 2 facea legea) a fost Kali - zeitza indiana a razbunarii :twisted: ... dupa care am zis k nu-i frumos sa copiez shi dupa vreun an a devenit Khali.... pana cand am dat de un dement pe net (acu vreo doi ani) care a zis k in hindu, "khali = empty" shi atunci a mai aparut shi un "s" la coada shi a devenit ceea ce este astazi.... Khalis.... :-P
|
Din jocul Grand Theft Auto :) Cand ai murit scrie wasted :lol:
|
Salutare...la mine...lumea ma stie de bavarezul...il am de vreo 6 ani....si cum aici erau "cica" luate nickurile....am yo_bava....adik eu_bavarezul.... :D
|
Quote:
|
Quote:
|
stiam k la pronuntie se refera, dar e cam aiurea explicatia k e vb doar de "u" la inceputul unui cuvant, k el in sine se pronunta "iu"...ma rog...
|
Sunt disperat de PC-uri si tot ce tine de ele.......asa ca go figure....a si sa nu uit mai am niku si de la CS numa ca am |Klr in coada de la Killer:D
|
Quote:
|
Quote:
|
asa ma vorbeste lumea :D
|
Eu am pus "Romario Maniacu V6" de la numele meu Romario, Maniacu asa mi-a venit mie sa scriu si V6 de la motoru masini mele, un V6 TDI 4MOTION
|
(Mar1) de la Nume ...si (nsl) de la club No Speed Limit :-P
|
sandrin
... prenumele :rolleyes2 :D |
Pay:)......de la nume (Alex) si E30 din pasiune pt acest model de bmw:)!!
|
AIC - BZ -02-AIC nr la bolid ....
keemo - porecla de mic :) |
badrodrussel
Tod Russel era un robotel in nijte desene animate///era puternic si cam prostutz..in fine si Bad.....raul din mine:p |
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning