![]() |
Re: timp 0-100 km/h
Quote:
Audi A4 B5 1996 1.6 Benzina 12.7 Sec. 0-100Km/h Narcisa..Orizont..Piata Sud..Tic-Tac.. 31 Sec. Dimineatza la 4 si'un sfert..Recunosc imi arata un consum de 16 la suta ... Greu de crezut la "prima vedere" dar Asa e... !!! |
Quote:
ha....pai inseamna ca te bat usor cu OLTCITU meu...;) la timpu 0-100 km/h |
Quote:
|
Quote:
Nu te mai aprinde aşa uşor, că poate faci vreun preinfarct... |
Quote:
ps : nu te mai uita ca ii spune OLTCIT sau Axel , ca e o masina foarte subestimata :rolleyes2. de multi. gandestete ce insemana un motor boxer conceput prin anii 70 ... si nu are multi cai, ci doar vreo 65 de martoage :lol: dar masina are 870kg goala. |
0-100 in 7,4 sec cu MG ZR 160 al meu stock,mai pune si chipul care la impins la 170....si vedem
|
BMW 318i din 1985 aprox.11 sec.
|
masurati cu ce ? ca daca is cu telefonu dupa kilometraj... n-are rost=))
|
ok,rectific 11,09
|
masurat cu ce ?
s-a facut m3 si cu motor de 1.8 ? |
1 Attachment(s)
|
E ok timpul..zic eu..
|
m3 ...are masina pe portbagaj.
cat despre cronometru...hahahahha ,de gtech n-ati auzit ? ca sa nu mai vb ca 0-100 km/h pe bord nu e tot una cu 0-100 reali. |
m3 il am decand am luat masina,o sa scap de el stai calm,e problema ta daca crezi sau nu,nu te obliga nimeni
|
io ti-am zis de ce nu te cred... fa-ma sa cred ca e altfel .:)
|
Quote:
|
oare "retarzii" astia la cursele de 400 m de ce folosesc celula si nu cronometru ? Oare "retarzii" astia de au inventat senzorii accelerometrici , si aparatele care incep sa iti masoare timpii imediat dupa ce simt ca ai plecat de pe loc,si iti calculeaza 0-100 in functie de acceleratie , si 0-400 la fel ? Sa te mai intreb ce se poate intampla cu "cronometrarea" asta ta shmechera in momentul in care ai modificat diametrul gumelor fata de cele de fabrica ? Sau ca orice masina are o anumita eroare de kilometraj din fabrica ?
|
stii noi nu avem tehnica de care dispui tu si de asta masuram fiecare cu ce avem,nu castigam vreunpremiu daca scoatem 5 sec sau 20,punem fiecare timpul masurat asa cum putem
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Jucailor
OFF-TOPIC : Ma dau eu cu nenea asta nervos cu Audi-ul lui(oricand vrei tu ) ON-TOPIC : 0-100km/h - cat arata ceasul la ambele masini : - Seat Leon 1p 2008 1.6 102hp - 12.20secunde - Vw Jetta 2009 1.6 102 - 14.20secunde TIMPII MASURATI CU TELEFONUL NU CU APARAT DE SPECIALITATE! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
citeste un pic asta: https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ba-romana.html ma dor ochii deja.:peace: |
Quote:
ce sa faci tu slalom pe unde ? prin gropi ? cu ce ? cu barca ? da-te cu mine am doar 1.4 55 cai ... s-ar putea sa plingi :-)) |
Alt topic unde se posteaza orice numai la subiect nu? Vedeti ca e sectiune speciala provocari aici e 0-100 km .
Am testat acum cateva zile un Merc w123 motor 300 d 85 cai ( probabil acum au mai sucombat din ei dupa doua decenii si ceva) si masurat cu telefonul a dat grosso modo un 22 secunde :-) As zice ceva deosebit. De fabrica are 0-100km cand era noua 17.8 sec. Masina e din 1982 cu totul original pe ea motorul original atentie. |
Scandal pe toată secţiunea, e grele cu suferinţele astea, poate le lăsăm deoparte, că oricum nu suntem piloţi profesionişti niciunul...
|
Quote:
|
1972 fiat 500L ---> 0-100.......................niciodata
viteza maxim constructiva - 95km/ora :D:D |
tare rau faza asta :lol:
sau ai uitat sa pui "*backwards" ? :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
nu ma agit deloc markiz, sa vedem ce are in pantaloni baietu' :))
|
Quote:
Cristi ,da' rau mai esti. Un golf 2 gri....iti spune ceva?Sau atunci omu nu a scos"verzii" la bataie si nu ai fost motivat? Cel putin asta am auzit,ca alerga putin acel golf. Ok sa fac precizarea ca era GTI,dar totusi din 89,cu pompa de benzina defecta,si cu kilometri....multi. Cat despre restul,puneti si voi mana pe un telefon ca majoritatea au cronometru si apoi postati la sectiunea asta,pentru provocari este alt topic sau va gasiti pe strada,sau voi nu stiti care e faza cu tim-pu sau tim-pi de la 0 la 100 Numai bine Ps-Cristi, fara suparare. |
da stiu de golful ala, si cum i-am zis si omului la semafor, toata stima pt masinuta lui, la demaraje asta e, abia dupa 150 ma duceam eu, e fara suparare andy ;) pompa defecta nedefecta, si a mea era cu egr mort, acum daca l-as vedea pe baiat, cred ca as pune un 50 jos :lol:acu e in mintile ei...
p.s. are si a mea km....multi.... |
BMW 318d E46 - remapat la 163cp. Aşa s-ar zice.
0.100 km/h undeva între 8.5s - 9s |
Stii ce e fain la forumul asta....cum se gasesc sa vb cei care nu au cu ce, cu masini depasite,putin trecute de varsta adolescentei(in continuare la masini ma refer) si aia care au,detin si tuneaza masini (nu pe asigurari)nu le auzi glasul, cum vad unii indemanarea asta la volan...auzi slalom si alte chestii...altii cand au incercat miscari dastea au fost dati la pro tv si reflectii rutiere.....hai cu inconstienta,cu masinile de varsta cu voi, cu permisul care nu s-a uscat cerneala pe el, cu cheta la benzina cate 10 lei de caciula si apoi pe centru la demaraje si apoi in parcare la Moldova.Lasati tuningul in seama celor care se pricep si care stiu sa il faca , sa il ceara la spre ex. PLM tuning :-).sper sa nu fiu inteles gresit....dar fiecare sa faca cea ce stie el sa faca.multumesc
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:47. |
- Copyright 2026 4Tuning