![]() |
Re: Satu Mare ?
mah baieti...ii vreme faina afara...nu ne intalnim? k ma cam plicti aksa...vad k nu e nimeni pe net...dah nah...faceti oarecum :)...Cristi te-ai mai dus la CJ?
|
de vanzare doua boxe ovale sony explode pt masina si un eleron spate pt opel astra g sedan ca si la M5! pret eleron 60 euro si boxele 70 euro! info aici pe net daca sunteti interesati si mai vb!
|
am inteles...nu tre sa te repeti :P...cine ii interesat o sa te contacteze :)...pana atunci..ce faci in seara asta? pe unde is holdo, raul si juana_man?
|
eu ma hodinesc..ca is rupt in gura! no bine..ma repet ca sa le dau mai repede...restu nu stiu ce fac....ai chef de o blana sau ceva? eu nu am chef! poate restu au...vezi daca ii gasesti!
|
am chef...k ma plicti aksa...te odihnesti pana pe la 10...si apoi iesim...i-am trimis msg la juana_man...si nimik...restu nush...nu-i cu cine :(
|
ghinion criwar...asa e viata de vitezoman...ai masina...ai chef..nu ai cu cine! du-te si ia o camera daca ai chef de funn..ia un amic..si arde cauciuc si el filmeaza...eu stiu...ti-am dat o idee! dar totusi sfat...drive safely and responsably..si nu purta centura! :P
|
Mah...ce am auzit ieri...ati citit Gazeta de NV de sambata? cica ma duc pana la mujdeni aseara...si imi zice un preten...ai vazut k te-o pus in ziar? Cica m-au scris k am facut intoarceri cu frana de mana si k unde ii politia k nu vede...knd am auzit gata am fost...bine k numah nr meu l-o retinut...bagami-as poola...de ma phoote politia ii phoot si eu pe ei...amu tre sa ma cumintesc :(...sau lasa :)...azi noapte am venit cu 200 de la Mujdeni :D...dupa ce am ramas impotmolit si m-am chinuit 1 ora sa scot masina din noroi :)...asa ii faina viata...mai vb...sal2all
|
m-am mai linistit...acuma am citit articolul...e de rasu lumii :)...stai k vi-l postez:
"Piruete in fata Catedralei Unul dintre smecherasii Satmarului si-a aratat caii putere ai masinii sale scumpe taman in Duminica Mare. Cu frina de mina trasa, acesta s-a invirtit, pe timp de seara, de cel putin cinci ori in parcarea din fata Catedralei Romano Catolice. Cu motorul turat la maxim si cu cauciucurile ‘’in flacari’’, lumea admira spectacolul oferit de pilotul autoturismului Ford Mondeo cu numarul SM 05 AEY. Dupa piruetele cu masina, smecherasul s-a coborit la povesti cu citiva din public. Si de aceasta data politistii au lipsit cu desavirsire de pe sensul giratoriu din Piata Libertatii, care tot mai des este confundat de smecherasi cu o pista de formula 1." |
LOL..ai ajuns in ziar...beton..si EU VREU..ma chinui si o sa ajung...lasa ca e de bine...esti pilot frate! asa te-au facut astia! te-o dat in gat unu de pe acolo! fain...AI AJUNS IN ZIAR! sa-ti traiasca mondeo-ul ca e fain! si data viitoare vrem sa te vedem in INFORMATIA!:P
|
Lol Criwar si mie nu imi zici nimica...Smecherasule :).Numa sa nu te contacteze politia.:(. Ce vad eu ca vorbiti..ceva intalnire..si eu nu stiu :).
Ce de complimente tio adus astia de la informatia :) Numa bine |
deci criwar..tu nu recunosti nimik...nu are ce sa iti faca politia daca ei nu te-au vazut....ghinionul lor...sa fii atent data viitoare....si macar da-ti numerele jos inainte de ceva prajitura de cauciucuri...asa ca masura de precautie pt turnatorii astia de 2 lei!
|
salutare satu mare!!!!la modu cel mai serios am nevoie de niste sfaturi de la voi!!!???miercuri data de 03-05-06 vin in orasul vostru pentru inchirierea unui spatiu sa va fac un magazin beton in domeniul sound....daca ma ajutati raspundeti-mi la cateva chestii:::
1.care zone sunt mai rele ce nu mi le recomandati?(cartier) 2.cei care cunoasteti care traseu imi recomandati catre satu mare care e si circulabil? 3.la voi in oras aveti meseriasi in domeniu sound ???chip tuning???tuning (bari praguri eleroane pragurietc si accesorii)? 4.in domeniu de alarme auto aveti instalatri multi??? va multumesc anticipat!!!cei care au timp si vor sa dea o mana de ajutor nr meu este 0722-378-512 sandu ma numesc.... va incalzesc un pic ofertele mele: 1.difuzoare de toate tipurile si marimile de la ieftin la scump 2 .amplificatoare 3.condensatoare 4.basi si incinte de basi 5.accesorii audio(cabluri papuci mufe conectica de toate tipurile) 6.casetofoane cd player mp3 minidisc monitoare plafon tetiere parasolare cu monitare dvd playere de toate tipurile 7.distantiere ptr. difuzoare sau casetofoane ''originale'' acesasta oferta e un mic dejun pe langa ce va voi putea oferi!!!intentia mea e sa va consult piata si daca cat de cat imi este rentabil voi incerca sa colaborez cu voi pentru un tuning show la voi in oras si sa aduc o mare majoritate din masinile tunate din romania(oradea arad timisoara cluj brasov bucuresti constanta etc)...sa vedem ce va iesi!!!!sper sa ma primiti printre voi...pana acuma am mai spus ca vin dar acuma sunt foarte ferm hotarat si in principiu daca nu mi se acorda un sprijin din partea niciunuia atunci va voi comunica aici pe forum locatia inchiriata .....numele magazinului va fi:AUTO-HIFI&TUNING CENTER-INSTALATII SI REPARATII-BY SOUND IDENTITY!!!va salut!!! |
mah voi nu ati inteles...:)...am crezut k pe mine m-au pus k asa mi-a zis asta aseara...dar m-am linistit :)...nu e numarul meu :P...si ala a facut in fata la catedrala si noi am fost la strand...deci nu e stres...:)...si benny unde ai vazut mondeo meu? :)...nr meu e SM 87 VLD...deci...rock on :D
|
Sandule...tu hai si vezi...e bine sa te convingi dupa ce vezi cu ochii tai...oricum bafta...
|
Quote:
aveti magazine bine dotate in sound????da-mi ceva adrese sa ma duc sa vad ce aveti si dupa aia iti spun de ma rusinez sau nu...:) in principiu in oradea ma pot numi cel mai dotat magazin de hifi.....si aici este concurenta nu gluma....sunt magazine si instalatori in toate cartierele si toti dotati si cu marfa si cu experienta in domeniu....acuma sa vedem de va place poweru in muzica sa va bubuie cartierele....am inteles de la niste prieteni care ii am in s.m. ca la voi un singur magazin de sound exista si ala e cam hmmm slabut.....nu vreau sa jignesc pe nimeni dar o muzica tre sa o stii sa o faci.....vinde stie oricine orice dar instala sa si sune e mai greu.....infine....astept pareri de la voi ca hotarat sunt si raman ferm ..... |
Sal. Mai baietzilor nici o miscare de 1 mai? :(.Din cate stiu juana_man lucreaza azi? :(.In fine ii cam trecuta ziua de azi..
|
ba...miscare nationala...:)...sta lumea si se odihneste dupa ziua de ieri :D
|
Lol...azi ziua de odihna..nu si pentru mine. :).
|
dic mai...om normal..:)...nu ai avut ce lucra? sau era prea inflacarat? :D
|
Lol juana.Brrr...totusi vineri a fost destul de cald...samabata sa stricat putin vremea.Ia zile Criwar ce ai facut tu? :))
|
am ramas impotmolit la mujdeni :))...si o ora ne-am chinuit sa scoatem masina...era o groapa pana la jumate roata si noroi moale...chef..si am fost stropit din cap pana in picioare...si-n gura am avut noroi...si knd am venit...de nervi am calcat-o tare...si am prins vreo 2 sute...:)...noroc k nu era 2 dimineata...senzatii...nu intoarceri cu frana de mana :P
|
oricum ... dak faci frane de mana in fata la catedrala ... si din astea .. si te prinde politzia ... ce iti poate face ? .. amenda probabil ca iti da ... da` pt ce ? disturbarea ordinii publice ... sau pt ce ?
|
mersi baietzi!!!mare domni!!!nici un sfat nici o parere!!!ma descurc si singur!!!
|
Quote:
|
Salutare tinerilor....ce ati mai lucrat,am citit pana acuma ce ati postat,cam mult scrieti,am ramas cam in urma,criwar da cum de te-ai impotmolit...:)),eu am fost in Oradea la Felix de vineri pana azi...cool....vad ca fiecare sa relaxat cum a putut in wekendu asta...SoundIdentity ti-am vazut masinuta acuma in wekend,tot asa faina ii,noah imi areti ceva spoilere???ti-am zis ca ma intereseaza....niste poze daca ai si un pret la ele.....numa bine...pa.
|
Quote:
mai taticule nimic nu am primit!!!mai incearca o data daca mai poti!! |
Quote:
ai un pic de rabdare si in 2 sapt. deschid si io la voi.....miercuri voi cedea ceva spatii si dau in lucru la tamplari ce au de facut....in max 2 sapt vii si iti prezint orice ok!!!? |
info
Quote:
|
bine cristi am priceput mesajul...asa e spiritul concurential!
|
Buna baietilor.Pai ar fi misto weeku asta. Poate vom avea 2 membrii noi, vi prezint la urmatoare intalnire.Imediat trebuie sa intre si Criwar pe forum :).
Numa sa ne dati un PM cu ce si cum... Respect. |
deci ai fost la cluj sambata juana man? ce ai realizat?
|
si ce fel de propuneri ai vrea sa auzi mai cristi...:)...io nu mai fac cercuri k m-o speriat un preten k m-o pus in ziar :)...si acuma am morcov...liniute iarasi e riscant...draq stie ce am putea face...ne intalnim si vedem...mergem la un suc si mai povestim una alta...facem o plimbare in coloana :D...chestii se gasesc...lume sa fie
|
acuma k tot s-au schimbat tigarile...si alcoolu...voi lasati-va de fumat...k eu incerc de baute...:)...dah cateodata tot trebe :P...deci ce facem vineri...?
|
Quote:
Sper ca nu tu ai scris aici :).Daca nu te prinde politia nu are ce sati faca.Pai seara la strand cine naiba umbla? :). Sau la iniute nu trebuie facute in acelasi loc de mai multe ori sa nu bata la ochi...Dehh ... :).Totusi ceva miscare e? unde? |
fac si eu glume sa se sperie lumea :)...si asa terorizez pe toti care se plimba cu mine :))....ma mir k mai vor sa se urce la me in masina :D...totusi...iara nu zice nimeni nimik si ma seaca atitudinea asta...zici k toti aveti 89 de ani si nu vedeti tastele...sau nu le nimeriti...ii grava treaba mai baieti :)
|
Re: info
Quote:
mersi omu!!!maine ajung de dimineata in s.m. si ma orientez un pic.am vreo 15 spatii de vazut...mai mult ma orientez pe langa o spalatorie,vulcanizare ceva legat de auto,si in oradea sunt viz a vi de o vulcanizare si e bine...sa vedem va pot surzi cu ce stiu!!!:):):) |
13-14 mai Timisoara
MALL TIMISOARA va fi gazda unui mini salon tuning de 15 masini alese atent, in perioada 13-14 mai 2006. Evenimentul va cuprinde o etapa de circuit viteza, un concert, lasere si altele Re fratilor!O sa fie beton va zic eu!A mai fost in noiembrie asa ceva tot la Mall si a fost beton beton!Dak puteti veni haideti k acuma o sa fie si salon tuning:DAbia astept sa fie odata k deja s-au mai plicti astia de aici sa mai iasa la niste liniute:(Nu mai ai ce vadea.....in afara de fete:D Da na zic dak vreti sa vedeti ceva fain.......haideti.....eu as veni si din China:))) |
mai rasp si la PM cristi k ma enervezi k ma lasi fara raspunsuri...la TM nu cred k a merge nimeni k nu se merita...la Oradea nush dak ma risc...nu in 21mai e la ei pe aeroport?...
dc nu facem si noi niste liniute pe aeroport...intre noi...si asa is 2 curse pe sapt de sm-buc...deci nu cred k ar fi o problema...ne interesam? :) |
acuma am vazut...in 4 iunie ii 4tuning day la Oradea...ink nu stiu exact ce va fi si cum va fi...sper k ti gata polo-ul pana atunci juana_man...in rest toti bine sanatosi?
|
3 Attachment(s)
mai pun eu niste poze...k vad k numah eu ma chinui sa scot telu din buzunar si sa fac cate o poza...asta e de azi...mai faceti si voi si puneti nu va fie lene...
P.S.: juana_man...de filmele alea ce se mai aude? tot la editat is?...a trecut ceva vreme...:) |
| All times are GMT +2. The time now is 14:31. |
- Copyright 2026 4Tuning