![]() |
Re: 4TuningTIME Pitesti Editia 2 , 17 - 18 octombrie
Maine incepe show`ul la ora 13 da ?
|
Imi cer scuze ca nu am raspuns azi deloc dar acuma am ajuns acasa sunt plecat de la ora 08:00
Totul este aranjat va asteptam cu drag Eu la ora 07:00 sunt la mall Pentru cei care au pus intrebarea daca se fac inscrieri la fata locului raspunsul este DA. Vreme buna ne asteapta .. eu astept cat mai multe cauciucuri sparte mult mai multe fete si cat mai mult SHOW HAVE FUN |
din pacate nu pot sa ajung azi la pitesti dar sper sa vad diseara poze cuu cat mai multttt fum:X
|
Hai ca nu ploua la Pitesti , eu am plecat spre Euromall. Ne vedem acolo .
|
Bafta tuturor si sper ca vremea sa tina cu voi ! Cat mai multe cauciucuri sparte...
|
fortaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
ooo zii excelenta pentru spectacol :X imi pare raw ca nu pot ajunge :(. Poate maine :X
|
A ajuns cineva azi la mall? Sunt şi demonstraţii cu atv-uri şi motociclete astăzi, că eu aşa am auzit de la cineva? Dacă da, la ce oră?
|
Quote:
|
Am citit şi primele 3 pagini, dar si pe ultimele 4 (iar în ultimele 4 nu scrie nimic), tocmai d-aia întrebam, că pe site scrie ceva, iar eu am aflat altceva de la un prieten şi voiam să mă asigur.
|
Sambata program
Ora 13:00 Demonstrati Rally (mitsubishi evo 8 ) Dan Necula Ora 14:00 Demonstrati Motoare si atv Ora 15:00-18:00 drift demonstrati Ora 18:30 Show Robotul de la WHITE SENZATION OLANDA In ziua respectiva o sa fie si Car audio si tuning Duminica de la ora 11:00 la 18:00 FINALA NATIONALA a Campionatului National de Car Audio - Duminica se sustine proba de SQ (inclusiv Trofeul Pasionatului) Campionatul National de Drift, Demonstratii libere – Free Style, fiecare participant va primi diploma de participare. Etapa oficiala de drift, premiul 1,2,3 Demonstratii HAI & KNS - 4TuningDRIFTERS !!! Demonstratii auto & moto (drift and tricks) ps: pikolo,poate ne spui si noua cand incep drifturile maine :D nu vrem sa ratam nimic :P |
ceva poze de azi???
|
O sa urc eu o serie de poze mai incolo ;)
|
Quote:
|
Asteptam pozele :D Eu maine ma duc , azi nu am putut sa ajung
|
Acum am ajuns...la capitolul drift Tengu a fost The Best, dar nici ceilalti nu s-au lasat mai prejos. Masina lu' Tengu suna bolnav rau :twisted:
Fetele au cam lipsit... |
64 Attachment(s)
Asa cum am promis :P : ....
|
doamne ce rau imi pare ca nu am ajuns azi... :( dar in seara asta nu mai dorm de rabdare:D maine la 8 jumate am plecat de acasa...si e blocaj la unirii:(((((
|
"HAI" sa curga cu poze :D :lol:
|
Slaba expozitia,inafara de masinile din interior afara nu aveai ce sa admiri, doar masini vopsite cu trafaletu,cu dungi din banda izoliera, OPEL Tigra GTR:lol::lol::lol::lol:
|
:D
Quote:
TARE FAZA CU GTR :rolleyes2:lol::twisted: :sad:A STRICAT MASINA,PACAT:sad::sad: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
maine umbrela si hop la show :D
|
sa inteleg ca nu a fost un show pe cinste??? :(
|
Quote:
in fine maimutele alea care cautau buteliile "da' nitro" nu siau dat seama |
din poze vad ca au fost ceva masini,si ceva lume......imi pare rau ca nu o sa pot ajunge :(.......oricum se stie! SPEED4U e smecherie !
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
si o sa mai fie tengu a fost dumnezeu azi,iar ceilalti sfinti pe langa el |
Quote:
|
Quote:
|
Cea mai tare parte a cea in care s-a dat tengu , super show si cele 3 bmw-uri au facut spectacol (la mai mare) sper ca maine sa fie mai multe masini decat azi . knd imi fac timp pun si niste poze de azi
|
eu sincer,sunt foarte suparat pe public
eram eu si inca un baiat care aplaudam,si parca ii imploram pe ceilalti sa aplaude si ei trebuia sa le zica dj-ul sa aplaude asta m,i sa parut foarte enervant deadreptul oamenii aia au dat totul acolo si maimutele faceau glume de 2kt(pot si eu cu dacia) la capitolul public suntem praf rau:sad: foarte putini stiau despre ce e vorba si cine sunt baietii aia (si ca masina lui Tengu nu e BMW) |
Quote:
nu stiu daca ai fost la vitantis dar acolo publicul a fost incredibil :lol: daca eu sau cineva de langa mine apauda sau tipa cad trecea vreo masina sau era vrun burn ceva prin fata grupului si nu numai pai "saream in aer toti" a fost extraordinar adevarul e ca cand intra HAI SI KNS pai e nebunie frate dar asta nu inseamna ca cand ei nu se dadeam publicut era pe mute imi pare rau de publicul de la pitesti de azi ca a fost asa dar si "pilotii" fac show "incendiar" cand si publicul ceree :lol: |
din pacate nu am sa ma prezint la drift deoarece am vandut motorul de pe dric...
nu stiu sigur daca ajung macar ca spectator...daca nu, multa bafta maine si vreme frumoasa celor care se duc sa deee drift :p |
19 Attachment(s)
am pus cateva poze , nu multe k au dimensiuni mari si imi ia mult timp , enjoy
|
Asa a fost...nici cand le zicea DJ-ul nu aplaudau si faceau mistouri dalea cocalaresti..cu pot si eu cu Dacia/Bicicleta.
Eu si inca 2 insi aplaudam, si toata lumea se uita ciudat la noi...de parca ii deranjam ca ne arateam sustinerea pentru niste oameni care isi rup masinile pentru niste .... nu mai zic cum, ca poate se simt jigniti.. Sper ca maine sa fie mai mult Show...azi au fost cam multe pauze lungi si dese (nu zic ca nu aveau nevoie de timp sa isi schimbe anvelopele...) Ma rog...super show oricum, ne vedem maine! :D 8)8) |
Quote:
|
Quote:
2 . Cat timp primesc mailuri ca da venim WOW abia astept sa ne vede .. etc 3 . din 70 de masinii din ex pitestiului au venit decat 19 ... A cui e vina ? a mea? eu nu am fost serios? daca lumea zice ca vine ... Normal cand am vazut ca nu imi vin masinile am aceptat si ce nu era de aceptat . La prima editie a fost frumos vara etc toti au venit aproape acuma vezi Doamne e mai frig dam mail dar nu venim. Ce sa zici tot ce ai vazut in exterior = Judetul ARGES mai exact pitesti campulung si 2 sau 3 din alte orase . In interior am bagat ce era mai bun din afara nici macar eu nu am bagat o masina din clubul meu in INTERIOR Eu sincer nu inteleg de ce se dau mailuri ca venim si nu puteti sa dati macar un tel sa ziceti ba nu mai venim . Cand o sa vina toata lumea atunci o sa vezi numai masini clasa I Eu unu zic ca m-am ocupat si la editia asta alaturi de nikola foarte bine .. In rest un eveniment care nu prea iese din lipsa masinilor nu e vina organizatorului ca nu are ce sa expuna e vina oamenilor care zic ca vin si defapt uita . |
poate o sa vi se para banala intrebarea... dar la ce ora incep maine drifturile?
|
Quote:
poate maine ne strangem o galerie ca lumea:twisted: Doamne ajuta! |
| All times are GMT +2. The time now is 13:20. |
- Copyright 2026 4Tuning