Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 5 (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5.html)
-   -   E39 - black bmw (https://forum.4tuning.ro/644-masina-mea-bmw-seria-5/142777-e39-black-bmw.html)

crysty.bobok 19-10-10 04:18

Re: E39 - black bmw

Quote:

cum miroase acolo la tine:>?vreau si eu o parere mai cumperi ma bleste-mi,ma pui pe toaca))da-ti o parere
Frate inca nu l-am probat ! ti-am spus cred ca pe 25 ajung acasa :D .. dar la ridicat soramea de la posta ;) Oricum sunt convins ca e trb buna ... Ms mult !

Quote:

Da Da frumos in draci 5-aru,chiar in seara asta am trecut pe langa tine dar nu era nimeni in masina..!

Ms man .. p und m-ai vazut ?

Darkside_89 19-10-10 13:49

Era masina pe avarii langa magazinu de vise:):)acolo cum faci dreapta spre calea buc.:)

vladigrec 19-10-10 19:45

pe acolo umbli ? :))

crysty.bobok 21-10-10 05:17

3 Attachment(s)
Quote:

Era masina pe avarii langa magazinu de vise acolo cum faci dreapta spre calea buc.
:D cumparam ingrasamant pentru flori :))

Quote:

pe acolo umbli ?
vorbeste lumea ..... :P

Poze .. sa o fac de ras .. ca de sapt viitoare se revegoreaza :)))

SAX1987 21-10-10 13:55

Ce ai facut cu interiorul ? L-ai luat?:D

crysty.bobok 21-10-10 15:03

3 Attachment(s)
nu , nu am luat interiorul .. a ramas sa ma anunte tipul din buc cand se hotaraste sa dezmembreze e39-le albastru de anglia ...

Astazi am da comanda de nuca de schimbator din piele neagra si inele de bord !

Inele cum credeti ca ar da mai bine ?

mate ... (poza 1)
chrome ... (poza 2)

SAX1987 21-10-10 15:10

Eu mi-am luat inele mate . Renunt la tot crom-ul de pe masina .

Cat a fost nuca ?

Marian_nebunu 21-10-10 17:16

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3734778)
Astept sa o vopsesc ... saptamana asta fac dosarul pentru casco si pana la sf sapt sper sa o bage in service...

Ce culoare iti faci masina ?

..................275...boston grun ...........sper !!!

crysty.bobok 21-10-10 17:40

Quote:

Eu mi-am luat inele mate . Renunt la tot crom-ul de pe masina .

Cat a fost nuca ?
Tot mate am dat si eu comanda :D ...

Nuca a fost 250 ron iar inelele 90 ron...

Quote:

..................275...boston grun ...........sper !!!
asta nu este fosta ?

Marian_nebunu 21-10-10 17:52

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3746268)
Tot mate am dat si eu comanda :D ...

Nuca a fost 250 ron iar inelele 90 ron...

asta nu este fosta ?

ba da :D:D:D:D:D. . . . !!!

ai vazut actuala cum sta cu curu jos ???

crysty.bobok 21-10-10 20:00

Quote:

ba da . . . . !!!

ai vazut actuala cum sta cu curu jos ???
stiam eu ca o cunosc de undeva :))

arata bine panarama asa cu curu lasat ;) sunt crima rau jantele alea ... cauciucul este inca in floarea vietii din cate se vede :lol:

Marian_nebunu 22-10-10 08:54

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3746591)
stiam eu ca o cunosc de undeva :))

arata bine panarama asa cu curu lasat ;) sunt crima rau jantele alea ... cauciucul este inca in floarea vietii din cate se vede :lol:

a mai luat un burn :)) acu 2 seri =))))) dar mic :D:D:D

crysty.bobok 27-10-10 02:52

2 Attachment(s)
Quote:

a mai luat un burn ) acu 2 seri =))))) dar mic
Foarte bine .... o sa filmez si eu o data un burn cu balena.... a mea face numai in parcarea subterana de la unirea.... aluneca mai bine acolo :D

New :arrow:

pwr_bz 28-10-10 21:55

Hai cu 9 schimbare la fata:)

crysty.bobok 30-10-10 20:30

Si eu astept ... ieri am obtinut toate actele pentru casco... luni ma duc sa o las in service... !

Sa vina CANDYYYYYYYY

JusT_SaY_BoBo 31-10-10 18:51

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3770682)
Si eu astept ... ieri am obtinut toate actele pentru casco... luni ma duc sa o las in service... !

Sa vina CANDYYYYYYYY

asa da vesti!!hai bafta sa iasa cum trebuie! adica:shock::shock:

crysty.bobok 31-10-10 20:19

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3773062)
asa da vesti!!hai bafta sa iasa cum trebuie! adica:shock::shock:

Mersi , sa fie !

O poza pt tine :D

plictisit 01-11-10 01:09

you need clima digitala like asap :D

crysty.bobok 01-11-10 09:16

Am nevoie de un om care sa o monteze :) .....

EmyM6 01-11-10 13:31

o sa fie un 5 f frumos cu asa culoare...astept..:D

SAX1987 01-11-10 16:02

Am manualul de service "bentley" pentru E39 daca vrei ti-l dau ! Are 1000 de pagini cu poze si indicatii !:D

Marian_nebunu 01-11-10 20:34

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3774583)
Am nevoie de un om care sa o monteze :) .....

maine fac poze la Golfu ala ;) a iesit Fitza :D:D:D:D:D sa mor aici are omu GOLF LANCER EVO 10 :) ORIGIN RED :D:D:D:D SA TERMINAT !!!!:D

JusT_SaY_BoBo 01-11-10 20:58

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3773381)
Mersi , sa fie !

O poza pt tine :D

:lol::lol:.10x!!a intrat la vopsit???o sa iasa reincarnata:twisted::twisted:

crysty.bobok 01-11-10 22:45

Quote:

o sa fie un 5 f frumos cu asa culoare...astept..
si eu astept de ceva timp... tot ma amana astia de la Euroins !

Quote:

Am manualul de service "bentley" pentru E39 daca vrei ti-l dau ! Are 1000 de pagini cu poze si indicatii !
Chiar te rog ! Astazi am desfacut panoul ala sa vad ce si cum ... cred ca masina asa a venit din fabrica cu rotite ..... nu stiu daca pot sa montez panoul de cliamtronic fara alte modificari !

Quote:

maine fac poze la Golfu ala a iesit Fitza sa mor aici are omu GOLF LANCER EVO 10 ORIGIN RED SA TERMINAT !!!!
In proportie de 99% tu m-ai convins sa o fac Candy red , stiam de ceva timp culoarea dar habar nu aveam de denumirea acesteia :D si chiar eram hotarat sa o fac tot neagra ;) ... asa ca THX BRO ... astept pozele ;)

Quote:

10x!!a intrat la vopsit???o sa iasa reincarnata
Oficial astazi trebuia sa imi semneze dosarul si sa o las in service .. dar dupa cum stim toti traim intr-o tara de ... m-au amanat pentru zilele urmatoare din cauza ca ^se fac restructurari^... am mai si vb la service ca astazi o duc :(

Nu va recomand sa incheiati contractul de asigurare casco cu cei de la Euroins cu atat mai putin prin intermediul SDH Brocker .. sucursalele Targoviste !

plictisit 01-11-10 22:53

si eu am avut probleme cu asiguratorii, sunt niste jeguri .. acum ma gandesc daca sa mai prelungesc contractul/sa schimb firma de casco sau sa nu imi mai fac nimic .. si de vopsit presupun ca o faci doar ce se vede nu ? fara motor/porbagaj & other things

crysty.bobok 01-11-10 23:01

Quote:

si eu am avut probleme cu asiguratorii, sunt niste jeguri .. acum ma gandesc daca sa mai prelungesc contractul/sa schimb firma de casco sau sa nu imi mai fac nimic .. si de vopsit presupun ca o faci doar ce se vede nu ? fara motor/porbagaj & other things
O sa fac doar ce se vede... Poate asa or sa vopseasca si ei cat de cat mai bine .. daca o faceam tot negru puteau sa dea ^ mai peste mana ^ asa ma gandesc ca nu prea au cum ...

Pretul lor e de 30 mil negru si 40 mil rosu (doar ce se vede) asta daca as fi facut-o pe bani mei !

p.s .. probabil ti-am mai spus ... Jantele alea sunt pur si simplu superbe :shock:

plictisit 01-11-10 23:03

mersi, astept cu interes rezultatele la a ta, sper sa iasa cum iti doresti

Marian_nebunu 02-11-10 14:05

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3777071)
O sa fac doar ce se vede... Poate asa or sa vopseasca si ei cat de cat mai bine .. daca o faceam tot negru puteau sa dea ^ mai peste mana ^ asa ma gandesc ca nu prea au cum ...

Pretul lor e de 30 mil negru si 40 mil rosu (doar ce se vede) asta daca as fi facut-o pe bani mei !

p.s .. probabil ti-am mai spus ... Jantele alea sunt pur si simplu superbe :shock:

Dictaloooooooooo crystyaneeeee ia vezi ma visina asta putreda :D:D:D:D

Golf 5 Lancer evo 10 :drunk: :drunk: a iesit mare FItza :drunk: :drunk:

codul culorii origin red :D:D:D:D:D

crysty.bobok 02-11-10 21:44

1 Attachment(s)
Quote:

Dictaloooooooooo crystyaneeeee ia vezi ma visina asta putreda

Golf 5 Lancer evo 10 a iesit mare FItza

codul culorii origin red
Frumos si origin red asta .... dar inima mea e data mareane... CANDY RED sau IMOLA RED !!

inca ceva pt asta mica :) ....:arrow:

JusT_SaY_BoBo 02-11-10 23:12

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3779964)
Frumos si origin red asta .... dar inima mea e data mareane... CANDY RED sau IMOLA RED !!

inca ceva pt asta mica :) ....:arrow:

CANDY RED:rolleyes2

Marian_nebunu 04-11-10 11:32

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 3780192)
CANDY RED:rolleyes2

pai nu e panica...daca vine pe forum cu IMOLA RED :| II DAU CU CHEIA PE MASINA LA PRIMA INTREVEDERE :D:D:D:D STIU CA ARE CASCO...O FACE IAR..SI VA IESII CANDY !!!!

Marian_nebunu 05-11-10 08:57

Quote:

Originally Posted by Marian_nebunu (Post 3784002)
pai nu e panica...daca vine pe forum cu IMOLA RED :| II DAU CU CHEIA PE MASINA LA PRIMA INTREVEDERE :D:D:D:D STIU CA ARE CASCO...O FACE IAR..SI VA IESII CANDY !!!!

MERGI PE BURTA???BOBOKULE :D:D:D:D:D

CE FACE MASINA???IESE CANDY???SAU IMOLA??

Marian_nebunu 08-11-10 10:50

o arzi urat cu noi :D...cu mine:D:D::D:D

crysty.bobok 08-11-10 11:47

pai daca m-ai speriat :???: ... auzi sa imi dai cu cheia pe masina :( .....

Glumesc man ... am fost plecat vreo 3 zile pe la valcea si aseara am ajuns acasa... urma sa iti dau replica :D

Fac tot posibilul ca masina sa iasa candy .... deocamdata inca astept dupa cei de la euroins :((

B-99-SAA 10-11-10 10:04

Am citit tot topicu frate, e de urmarit :D Mai ales ca in ultimele pagini am ras cu Marean care este el :lol: Vezi ca e in stare sa-ti traga o cheie pe masina, si cam are dreptate.... daca nu iese Candy Red nu prea e combinatie... si-asa am ramas pur si simplu uimit de pozele alea, mai ales aia cu Lanceru... Hai bafta cu masina, abea astept sa semneze aia actele! :D

crysty.bobok 11-11-10 00:15

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3800252)
Am citit tot topicu frate, e de urmarit :D Mai ales ca in ultimele pagini am ras cu Marean care este el :lol: Vezi ca e in stare sa-ti traga o cheie pe masina, si cam are dreptate.... daca nu iese Candy Red nu prea e combinatie... si-asa am ramas pur si simplu uimit de pozele alea, mai ales aia cu Lanceru... Hai bafta cu masina, abea astept sa semneze aia actele! :D

da man ... nu prea e cine stie ce topicul ... nu sunt modificari majore !

Astazi am fost chemat la casco pt alt dosar ... pe celalalt l-au respins deoarece zgarietura din bara fata aparea (zgarietura era atunci ... acum e sparta ) si in pozele de cand am intocmit contractul , asa ca nu mai imi schimba ei bara fata ! trb sa o cumpar eu (deja am dat comanda ).... ce sa zic mai mult ! TAMPITI !!!!!!!! feritiva de cei de la EUROINS !!

crysty.bobok 24-11-10 00:18

2 Attachment(s)
Ieri a sosit bara fata + proiectoare.... maine am programare la service ... ar trebuii sa dureze maxim 3 saptamani....

B_79_UFD 24-11-10 03:23

salz cristi zimi si mie t rog de unde imi iau si eu un cd player pt e39?
ne int prin tgv ;)

B-99-SAA 24-11-10 08:38

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 3838805)
Ieri a sosit bara fata + proiectoare.... maine am programare la service ... ar trebuii sa dureze maxim 3 saptamani....

Daca te mai intarzie putin se face martie pana scoti masina... Plus ca "ar trebui" nu e niciodata respectat! Eu zic sa stai cu bata pe ei cat e masina acolo :lol: Te duci si stai langa ei cu biciu si poate o termina mai repede :lol:

crysty.bobok 24-11-10 10:09

Quote:

salz cristi zimi si mie t rog de unde imi iau si eu un cd player pt e39?
ne int prin tgv
Ai PM !

Quote:

Daca te mai intarzie putin se face martie pana scoti masina... Plus ca "ar trebui" nu e niciodata respectat! Eu zic sa stai cu bata pe ei cat e masina acolo Te duci si stai langa ei cu biciu si poate o termina mai repede
Da ... astazi am lasat masina , in 2 sapt zic ei ca este gata, bara spate a sosit bara fata la fel... !

Nu imi ramane decat sa astept ... !

All times are GMT +2. The time now is 20:10.

- Copyright 2026 4Tuning