![]() |
Re: E36 - 318i VL 88 TFY
tot Budik saracu...
Proiectoru` tot nu ti l ai pus ma? Usa ai reparat-o? Aripa de ce nu ai facut-o? Nu ti-au mai ramas bani de pe asigurare? |
Quote:
Am vorbit cu trafy mai devreme la telefon si a ramas ca de ziua lui sa ii cumpar un proiector :) Foarte frumoasa masina . |
pai nu asa, ca vorbisem eu ca de ziua lui in 2020 o sa ii iau eu un proiector SH....
Acu` lasand gluma deoparte, parca arata stirba masina fara proiectoru` ala. |
Pe acolo racesc intercooleru...si cu asta cred ca am incetat orice discutie pe tema asta. Momentan mai am cateva lucruri de facut la masina mult mai importante decat un amarat de proiector. In legatura cu aripa, nu, nu am facut`o pentru ca ...cum am zis mai sus, mai sunt cateva lucruri de facut, nu ma intereseaza ca arata urat, important e sa mearga. Stii bine ca nu am facut`o in regim propriu....era nevoie sa ma intrebi iara ?:))
|
A trecut ceva timp de cand nu am mai scris aici. Intre timp masina a primit proiectoare clare , eleron luneta, 2 cauciucuri noi Fulda, s-a facut directia, placute frana noi, lichid frana schimbat, bujii Bosch cu 4 electrozi, mp3 JVC. Momentan masina este de vanzare....mai trebuie schimbate telescoapele ca sunt cam duse si rulmentul de presiune face putina galagie ( nu patineaza ambreiaju ). Asa ca pret informativ...2550 euro negociabil sau unele variante numai cu auto inscrise ! NU ofer diferenta.....
|
vinzi proiectorul ala normal?
|
da, il vand
|
detalii k sutn interesat:D
|
2 Attachment(s)
Hmm...a trecut ceva timp de cand nu am mai postat aici. Masina a ramas cam la fel, s-a lucrat mai mult pe mecanica:
- Termostat - Radiator - Antigel - Baterie - Pivoti - Bielete antiruliu - Reglat directia - Cauciucuri noi - Echilibrat roti - Tampoane motor - Arcuri H&R - Telescoape Sachs pe Gaz - Cam tot ce tine de furtune - Bujii Bosch Super 4 - Motoras Relanti - Placute frana Ferodo .... estetic: - Proiectoare clare - Cozoroc Luneta - Alte triple ( momentan provizoriu pana cand voi lua unele de M originale ) ...audio: - MP3 JVC ( nu mai stiu modelul ) - Subwoofer Kenwood pana una alta...am pus un teaser asa de iarna. Multumesc lui Laur ( Lunganu ) si Ozisor pentru sedinta foto de astazi. Curand mai multe poze. |
pai asteptam poze...mai ales de la spate...felicitari pt tot ce ai facut...dar astept pozele..k ele vorbesc..
|
salut am achizitionat si eu un e 36 318i...de mult imi doream o pisica...am cautat initial un 318is sau 320 dar cum nu am gasit sa arate asa cum vroiam si nici optiunile pe care le vroiam am luat un 318i.m-am bucurat k are ff multe dotari si e super ingrijita doar k sunt cam suparat in privinta consumului...in jur de 17l/100km numai oras si daca o scot un pik si afara am o medie de 12-13l/100..asta in conditii de exploatare normale.fara sa ma dau la ea...:sad:eu zic k e fff mult si nici satisfactii prea mari nu ai de la un 318i.ciudat e faptul k daca merg la un drum lung imi scoate un consum de 6,5-7l/100 pana in 120 km/ora.deci in concluzie cons numai in oras.daca ma poate cineva ajuta cu o explicatie as fi tare recunoscator.pe toti p care ii intreb nu prea isi explica pt k zic ei daca ar fi ceva defect ar consuma si in afara.la test mi-a dat 0 erori...sunt suparat rau k nu ma indur sa o dau da nush ce sa fac.rog disperat o sugestie.v-am salutat
|
5 Attachment(s)
asa arata masina..
|
cosmyn_vic - arata bine masina . Consumul mare poate fi de la : debimetru , bujii , sonda lambda etc . Deschide si tu un topic si prezinta acolo masina , sa nu poluam topicul asta .
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning