![]() |
Re: Agressive Racing Team
eu as intra ..dar masina mea e stock..inca..in primvara pun mana pe ea..eventual dupa..
|
deci lasa-ma sa inteleg...la ora 16:02 te-ai gandit ca acest club s-a cam destramat...iar la ora 16:10 te-ai gandit ca ai vrea sa refaci acest club?
momentan cati au revenit in club? cine este presedinte acum? ... ... |
YST
salutare baieti, vreau sa spun ca clubu nu sa destramat uni au plecat uni siau vindut masinile asta-e,clubu merge mai de parte am ramas doar pasionati acuma se vede cu cine poti face ecipa si cu cine nu,. rog toti membri A.R.T-care au mai ramas sa ne intilnim sa discutam problemele si sa alegem un lider care se implica mai mult in treburi si la bine si la rau , caci la bine tot is uniti la rau fuge care mai de care in fine . Ne asteapta un an in care trebuie sa realizam ceva si sa crestem nu sa ne destramam cine ia in serios acest lucru ii bine venit.
|
Mda..Asa ar fi frumos..Bafta in continuare..strangeti masini..si tunatile..sa aveti ce prezenta.. la evenimente..asta te face mai puternic si mai cunonscut..
|
ACEST CLUB DIN ZALAU
Agressive Racing Team se va REFACE de la 0 mai serios si mai frumos ASTEPTAM pe FIECARE SA se inscrie in CLUB la NR 0746972842 SUNATI si spuneti ca vreti sa va inscrieti in CLUBUL Agressive Racing Team |
NE INTALNIM La ora 20:00 : SAMBATA : 2.01.2010
|
As avea o intrebare..nu stiti pentru a cobora garda la sol ..e nevoie si de telescoape sport sau sunt suficiente doar arcurile sport..?..ma gandeam la telescoape stock+arcuri sport..ce parere aveti?
|
Daca ai amortizoarele bune, e ok sa-ti pui doar arcuri , insa in cateva luni o sa fie praf amortizoarele stock si o sa trebuiasca sa-ti cumperi altele, alta manopera ..alti bani. Sfatul meu e sa-ti iei arcuri si amortizoare sport, o singura manopera si ai terminat balciu. Plus ca daca ai arcuri sport si amortizoare stock e posibil sa-ti faca barcuta masina.
ps. masina ti-o coboara din arcuri, nu din amortizoare. |
Quote:
|
NU am putut sa ajung la timp acuma seara !
SORRY ! Am avut ceva probleme personale |
Multi n-o ajuns... slab! 3 masini am fost.
|
:Datati au fost de nu au avut loc in parcare!!!:peace:
|
Dadadadadadaaa... Pe' multi o fost !!! :lol:
|
au fost 3 masini,dintre care eu unul singur am fost sa vad noul club,dar,nu am avut loc de ei in parcare,asa ca am venit acasa
|
in orice caz bine a zis cina a zis treaba asta:sa fiti 2 dar uniti!!!
|
1 Attachment(s)
Stai ma ca or zice ca ti ciuda ... nu mai scrie la ei pe forum:???:
|
au de ce
|
Si eu am grup... :)) Trabantul Singuratic =))
|
beton,si sigur clubul tau
|
Quote:
|
Quote:
|
YST..tu esti cu calibra aia albastra cu dungi rosii?
|
Quote:
arcuri taiate cu flecxu se numeste suspensie sport ? un suwoofer si un amplificator numiti voi tunung ah am uitat mai are si tobe ii foarte tuningat masina ,si baiatu il compara cu motor de 1,8 la putere nu mi mie de bani aia ma pis pe ei dar conteaza ecipa ce am facut , masina mea ii cheala cum zici u da e o masina sport |
Parerea mea ca ar fi frumos sa refacem ART TEAM Agressive Racing Team , nu are rost sa ne certam ca nu merita .
Fiecare cu masina lui cu modificarile lui cu banii lui , ne vom mai intalni si vom aduce membri noi in CLUB. Eu sper ca Agressive Racing Team sa se refaca. |
yst
ne place de cei care vor sa ne laude ca avem masini chele ,parca ei siau cumparat masini ultimi ragnet fuull Tuning de fabrica, alor nu au fost chele de loc cind sio cumparat masina leau cumparat full. baieti astia nu stiu nici acuma cum arata un tuning adevarat pe o masina cica ei au tuning
doua stopuri , nu inseamna tuning sau o prelungire de bara ,:lol::lol::lol: |
parerea mea este ca nu ar trebui sa va certati..ca niciodata no sa te multumesti cu ce ai ..asa ca fiecare ar trebui sa-si vad de treaba..tuningati..si laudati-va..
Cea mai buna ideie faceti-va cluburi separate..asa macar aveti rivali .. :P :)) |
pai avem cluburi separate dar nustiu de ce sa baga astia in treaba altora?? ar trabui sa is vada de treaba lor ei au bolizi ultimu ragnet:lol::lol::lol::lol:
|
se organizeaza o intilnire rog membri clubului sa aleaga o zi si o ora unde putem sa ne intilnim sa discutam,// Clau este hotarit sa preia clubu,
|
Eu propun sa ne intalnim intr-o zi in jurul orei 19 / 20 doar spune ti data Dumineca ar fi ideal ?
|
salutare lume noi avem masini chele dar sute de cai putere si dusmani mor de ciuda ,motoare mici si nu au benzina///as mai avea de spus dar ma aptin,/ de nu se potolesc o-sa revin:lol::lol::lol::lol:
|
Sincer sa fiu mi-e cam jena sa vad ce faceti voi pe forum... si de o parte si de alta! Pentru ce e buna toata treaba asta cu cearta? Ce rezolvati? Veti avea masini mai tari? sau veti fi mai mandrii cu ceva? ba chiar de loc, va faceti doar de rasu lumii! Stam intrun oras mic si ne cunoasteam unu pe altu... candva ati fost chiar prieteni(cel putin asa ziceati) eu nu am mare treaba cu voi si nici nu ma prea intereseaza care ce face, doar pana la urma e treaba lui! si trerburile astea cu lauda si de depreciere..... nush ce sa zic! mai ganditiva daca e ok ce faceti! Si acuma fara suparare nici unul nu avteti, avem masini demne de lauda si perfecte, santeam oameni cu bani putini, cel putin asa zic eu... nu ne permitem sa investim zeci de mii sau doar simplu mii de euro in masini! Fiecare investeste dupa posibilitati! Dar nu faceti misto unu de altu ca nu e frumos de loc!
|
Quote:
ei au dar de la dumnezeu ca sio cumparat un stop si un volan sport mare avere,noi nu avem bani de asa ceva suntem saraci lipit// am o calibra si inca nu am apucat sa lucrez nimica la ia e o masina cheala si ii deranjeaza pe fosti colegi ei cred ca nu am bani so tunez ,cind ma apuc pun de toate nu le pun pe rind ca ei . |
1 Attachment(s)
in curind va fi tunata acuma (ii cheala):sad::sad::sad:
|
Quote:
Nu inteleg ce am scris gresit ... Va rog nu mai vorbiti la plural . (gen fostii colegii si de alea) Eu nu am nimic cu voi ... va respect pe toti , cei care ma cunosc stiu ce vorbesc . Domnul Istvan delireaza . Daca voi vedeti unde am facut misto eu de el sau de a.r.t. sa imi ziceti si mie . Va rog NU MA MAI pomeniti aici . Daca aveti ceva personal cu mine exista PM. Va salut cu respect :shock: |
un Fiat punto cu un motor de 1,2 peste 200cai putere ma uimeste baiatu asta ma intreb cum de o reusit ,de fabrica nu are mai mult44-50 de KW 60 de cai are 16 w de unde o scos asta atita eu nustiu,is curios
|
2 Attachment(s)
Mai bine va-ti apuca de tunat..se anunta vreme buna :) si lasa-ti scanteii deoparte.. 4tuning organizeaza evenimente..expozitii..mergeti acolo..si vedeti care masina e mai bine vazuta.. Bafta in continuare.. ;)
Uitati-va la baiatu asta...a castigat la cluj in toamna LOCUL 4 ... -are cu ce se lauda.. |
Quote:
|
sal la toata lumea ce ziceti baieti facem o intilnire simbata sa mai discutam sa vedem cum ne organizam
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:10. |
- Copyright 2026 4Tuning