![]() |
Re: Virtual 4tuning Challenge 2006 - Inscrieri participanti
mama c emotii am :))
|
pana la urma cum va trimitem poza cu masina +screenshot-ul....ar fi o idee sa le trimitem pe un mail ..sau ceva si sa scriem acolo datele noatre
ex:alex-maxx -beginner tuning.... |
Deci cum vom trimite ???
Pt ca la PM nu am vazut nici un buton pt atasarea pozelor ! :???: |
au dreptate si ei knd se iau d voi... nu puteti sa cititi c sa discutat inainte... vom afla azi c tre sa facem...
|
No offence, 27-28-29 e un termen mult prea general :? va rog sa precizati un deadline, ziua si ora, pana la care se accepta lucrarile pentru concurs!
Eu unul abia pe 29 cred ca voi putea trimite lucrarea, asa ca va rog sa faceti precizarea ceruta ca sa stiu daca are rost sa nu dorm noptile ce urmeaza sa pot sa imi termin lucrarea. |
mey cand vati hotarat cum facem...cu pozele...pls send private mes...ca poate napuc sa citesc pe forum :(
|
ba fratilor eu astept sa vad c facem cu pozele...cum le trimitem...shi c sa hotarat Topart, cum le trimitem?
|
presupun k ink nu sa ajuns la o solutie :P
|
Lucrarea mea e gata, nu e cine stie ce, pt. ca unii oameni mai merg si la scoala si nu au timp :lol: . Am inteles ca pt. begginer se trimite lucrarea + screenshotu' la ZoliaT. Dar acum astept sa vedem cum o sa trimitem lucrarile.
|
bai yo am terminat d cateva zile bune lucrarile dar nu pot fi trimise c chestie:):)
|
Quote:
Astept TOATE lucrarile pe mail, la [email protected] pana maine seara (miercuri seara), ca cel tarziu joi dimineata sa fie uploadate pe forum pentru ca voi, userii, sa puteti vota ce va place. In subiectul e-mailului scrieti user/categoria la care participati (ex: User GolfTuning / Categoria ADVANCED TUNING). Astept! :wink: |
o sa ai ceva d munk... d unu singur :| adik d p un singur cont d mail...
|
Deci.... cel tarziu maine seara, toate lucrarile trebuie sa ajunga la cei care le centralizeaza. Trimiterea tuturor lucrarilor la mine in mail era ultima solutie, dar iata ca a aparut o scapare.
Azi se vor face 4 adrese de mail, separate pentru fiecare categorie in parte (adica 1 pentru advanced, 1 pentru begginer, 1 pentru high-end si una pentru freehand) si fiecare va trimite lucrarile la adresa atribuita categoriei in care se incadreaza. Va rog, asteptati pana diseara, cand o sa va comunic tuturor adresele si nu intarziati cu trimiterea pozelor. PS: ne cerem scuze pentru timpul relativ scurt de incheiere a concursului; speram ca toata lumea sa-si fi terminat lucrarea/lucrarile! |
se lucreaza intens ....
|
noroc ca am mai citit odata ;) trimiteam pozele pe nsl_craiova@yahoo :oops:
|
nu ...aveti rabdare sa fiseze adresele d mail unde vor fi trimise lucrarile
|
Rivas | Beginer Tuning
|
Quote:
|
Quote:
|
deci care sunt email-urile?.....abia astept sa vad shi celelalte lucrari:)
|
Quote:
|
in final ce s-a hotarat? ...se mai comunica asta-seara adresele de email unde tre trimise lucrarile ?
|
rivas frate ai fost tare...
ati lucrat din greu copii?! ati terminat!? |
de terminat cred k a terminat marea majoritate dar problema e cand le vom trimite k e-mailurile alea nu mai apar :):):)
|
Quote:
|
eu mai am d hasurat un desen :P
|
sper sa termini la timp!!succes......vei avea nevoie
|
Si eu, ca si voi, astept sa-mi fie comunicate adresele de mail, sau sa fie postate aici, dar (sper sa) intelegeti ca in ultima luna, Gratzian si Vali (ZoliaT) au avut treaba cat altii n-au avut in viata lor (cu alte cuvinte, sunt extenuati).
In secunda care urmeaza dupa momentul aflarii adreselor de e-mail, acestea vor fi postate aici. |
si dupa ce se afiseaza adresele pana cand mai avem timp sa le trimitem ?
|
ms frost... mai am relativ putin ... teoretic...
tazaless... maine seara e termenul limita... dak nu ai fost atent... |
Quote:
|
Quote:
|
Ultimile UPDATE-URI privind centralizarea lucrarilor :
1. Lucrarile finale + screenshot-urile se vor trimite pana pe 30 martie dimineata, cand vor fi puse pe CD si duse la tiparire. 2. Lucrarile vor fi trimise la 4 adrese de mail care va vor fi furnizate in urmatoarea ora, respectiv: o adresa dedicata pt. Freehand Tuning, una pt. Beginner Tuning, una pt. Advanced Tuning si una pt. Highend Tuning. 3. Pentru a pastra elementul surpriza (lucrarile in sine), membrii 4tuning vor vota lucrarile favorite la eveniment, incepand cu 1 Aprilie ;) Fiecare va primi bilet, la intrare, pe care va putea bifa optiunile proprii si a participa activ la vot, in stabilirea castigatorilor alesi de membrii 4tuning, in paralel cu cei alesi de juriul de specialitate. va asteptam ! edit: iata si adresele promise: [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] concurentii fiecarei categorii vor trimite lucrarile finale + screenshot-uri la adresele de mail aferente. va multumim ! edit2: NU UITATI !!! nu vor exista semnaturi, logo-uri sau alte semne distinctive pe lucrarile participante, pentru o transparenta totala si o jurizare corecta, neinfluentata de nume, logo-uri, notorietate, etc |
bafta baietzi la concurs ... io la advanced n`am apucat sa o termin ...deci ...raman pe afara ...la freehand ...daca gasesc rapid un scanner klumea ...o postez ...daca nu ...asta este..
|
am trimis mailu ;)
|
si nu se voteaza prin poll ?!
|
Quote:
ce pacat ca n-o sa pot veni si eu la 4tuning day :cry: |
asa e nici yo....dar poate vom vedea ceva poze p site....shi dak nu venim are vreo problema in leg cu concursul?
|
am reusit sa termin... acu trebuie doar sa le mai trimit...
noi mai trebuie sa platim biletu d intrare!? :P |
nici yo n-o sa fiu prezent... :( sper sa afisati pozele si pe net aici sa le vedem si noi :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:21. |
- Copyright 2026 4Tuning