![]() |
Re: diverse discutii si pareri pe subiect, propuneri
unde se afla formularu de inscriere?
|
|
Quote:
|
mersi ZerO_CooL
|
Cu placere.
As mai pune cateva intrebari... dar mi-e frica sa nu stric vreo surpriza. |
pune linistit
|
Mai astept sa se apropie 1 aprilie...
Tu ce masina ai si la ce categorie vrei sa te inscrii ? |
mercedes la frumusete
|
Quote:
|
am si io o intrebare. care va fi programul de duminca?
|
Super tare fratzilor....Si Brasovu este prezent la acest eveniment SUPERB!!!!Tinetio tot asa fratzilor!!!! :x
|
dak termin matizul pana pe 1 aprilie.....sa-l aduc????
|
ADUL !..sper sa iasa ceva nice..:)
|
GEF style esti baiatul cu instalatia aia audio?
|
In concursul de SQ de pe 1-2 aprilie se va folosi muzica adusa de arbitrii sau de noi participantii?
|
AM si eu o intrebare...mi sa spus sa astept 2 3 zile si voi fii contactat pt inscrierea care am facut`o on-line...dar degeaba...tre sa vb cu Gratzian ??
|
de luni ne ocupam de subiectul asta.
nu am pierdut pe nimeni din vedere |
Quote:
Dak da ...eu stiu ca ultima oara , arbitrii au avut un cd anume. Sper sa tin minte bine. Oricum , sunt sigur ca Radu(dBDrag) stie mai multe...si poate sa ti rasp. la intrebare. |
da pentru SQ sunt folosite cd-uri aduse de ei... care de fapt consta in niste cd-uri vechi originale cu jazz ... r&b and stuff
|
pai si niste mel rap....de iti sar hainele de pe tne de la bass...nu se aduc?
|
Aici era vorba de sound quality, unde nu e cazul...
|
Sper sa nu ne uitati si pe noi cu inscrierile... mai e putin ... si vreau sa stiu si eu cum sta treaba exact.
|
Si la dbdrag la etapa de la ORADEA au venit cu cd de la organizator care am inteles ca va fi acelasi la toate etapele .
|
Sper sa aiba ei cd-urile lor pentru ca eu nu prea stiu cu exactitate ce muzica sa aduc...(o sa fie primul meu concurs)
|
Quote:
|
Dar cum se va face dovada ca esti membru al 4tuning si dak esti participant la concursul de virtual tuning cum poti sa dovedesti?
|
Pai la inscriere tre sa trimiti prin private message datele tale pentru centralizare, parca ceva de gen nick | nume | institutia de invatamant in curs/terminata, si presupun ca atunci cand te duci la prisma ar trebui sa ai si tu un act de identitate dupa tine, carnet sau c.i.
|
Am si eu o intrebare: 4tuning organizeaza acest eveniment 100%?
|
Quote:
|
da se percepe o taxa de 10ron.
|
Quote:
|
Eu as fi curios daca vor fi taxe pe categorii de ex daca o masina se inscrie si la stilyng exterior si la dbdrag cit va fi ?
|
care va fi programul duminica? si sambata de la ce ore se deschide si pana la ce ora se inchide. mersi
|
Am si eu o propunere - Best OverAll - adik Exterior + motor + interior . Daca as propune si un capitol ... Best AUTOHTON (Dacia , Daewoo , Aro ...) as fi acuzat de ceva ? :twisted:
|
Nicidecum !!! Chiar nu mi-a trecut prin cap best overall, sau l-am omis.
Si o sa vb cu Gratzian sa facem posibila si chestia cu best Autohton, ca vor veni cateva Oltcit-uri modificate destul de mult, Daewoo vor fi destule, Dacii vor fi si ele cateva. Deci baga mare si tunareste GTG-ul !!!!!!!! :lol: |
Quote:
toti cei care au completat formularul de inscriere vor fi contactati telefonic sau prin alte mijloace si li se va comunica decizia luata. deci un raspuns foarte simplu fara inflorituri : vei fi contactat si ti se va da raspunsul inca o mica precizare : pana acum nu a fost contactat nimeni din cei inscrisi .. cel mai probabil de luni va incepe aceasta operatiune pt JKV : orice eveniment de amploare are parteneri .. nimeni nu poate face de unul singur un eveniment de asa amploare. pana la publicarea oficiala a listei cu parteneri pentru detalii legate de cineva anume te rog sa folosesti pm |
Quote:
|
15-RIC - nu va fi o taxa anume pentru sectiunile de tuning cred, ci doar la DB Drag, dar acolo stabilesc baietii de la sunet. Deci daca te inscri in concurs la exterior, interior sau motor, nu cred ca va fi taxa
Mersi Hondarule caci unii vad ca si acuma citesc printre rinduri si mai ales stiu ca la dbdrag exact ca si la Oradea va fi o taxa .La restul e ok daca nu va fi caci si asa pentru cei de la distanta va fi destul de costisitor dupa unele calcule in jur de 8-10 milioane lei ...............:rolleyes2 |
Deci taxa este de 10rom....pt vizitatori..
Si as vrea si eu sa stiu unde e prisma 2 :oops: !!!:oops: |
DECI: am sunat si eu azi la redactie si mi s-a spus ca nu se stie nimik de concursul de SQ ca sa astept....nu se stie cat....chiar sper ca o sa ma contacteze cineva si ca o sa o faca responsabil. As vrea sa stiu si eu detalii like: daca e vreo preselectie, taxa, cand tre aduse masinile..etc... si ar trebui stiute din timp chestiile astea ca mai sunt doar 17 zile.
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:03. |
- Copyright 2026 4Tuning