![]() |
Re: hmmm
trabant mov = VT
|
1 Attachment(s)
....pe mine asta ma innebunit http://perso.wanadoo.fr/atil/forum/amour2.gif...
|
foaaaaarte tare frate trabantu' ala. deci este biturbo...
|
bun......dar care este cea mai "varza" masina pe care a-ti vazut-o vreodata?????
la fel (photo) sau (decsriere)...... |
ce caterinca de topic...vb aici despre ce masini va plac si ce masini nu va plac???
sasha pe bune aici e sectiunea femei nu car styling...hai sa vb despre altceva...daca vrei sa afli parerea unora despre ce masini nu le plac intra aici https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/4445-urate-masini.html |
te bagi tu repede orlando :p
|
doamne ce mIRC'uiala e aici....ar trebui sa-i puneti titlul... "de vorba cu sasha" =))
|
in session chiar :lol:
|
haideti sa ne facem toti cate o "emisiune" d'asta =))
|
2 Attachment(s)
bmw m6... my dream car....
nu-mi trebuie lamborghini, ferrari... "doar" un m6...;) |
yo vreau doar o mv agusta f4 :| ....sau suzuki gsxr de 750 (galben cu negru :P ) sau merge si-un R6 2006 :D sau ca sa pot merge si eu singurica cu ea..aprilia rs 125 2006 sau derbi 125 .........oops....voi vroiati masini? ;) :P
|
1 Attachment(s)
eu de azi vreau doar asa ceva...
de astazi sunt fan declarat gallardo...:D |
Quote:
|
io n`o vad unde e ?!?!?
|
cred ca a fost ... stearsa ? :D
|
cu siguranta a fost stearsa de santos...voi repede sa vedeti unde e...
ce psycho vrei sa mai vezi si gagicile altora in ipostaze incitante?:lol: |
cui nu`i place topic-ul asta....nu este obligat sa intre....cui nu`i face placere la fel.....asa k.....spiry moto......e alegerea ta...
|
...hhmmmmm ok deja ma pirdetzi paci :evil:....
|
n-am nimic cu sasha, e fata ok, sociabila, desteapta, nimic de reprosat...
dar topicul asta este total aiurea... sunteti multi aici care aveti vechime pe forum, si vedeti foarte bine cum arata topicul asta... moderatori, etc... dar... va zapacesc femeile si va pierdeti capul... nu-i un repros, e o simpla constatare... ;) |
Gata cu topicul asta , nu-si are rostul , sasha .. scuze ..
E timpul sa ... te uiti si tu ... pe forumul asta, nu sa intri pe 4tuning doar ptr topicul asta in care esti miez :) In legatura cu ... constatarea ta , aleks .. la mine a fost o curiozitate.. am vrut sa vad... cam .. cat o lungesc... pana-si dau seama ca .. de fapt o ard aiurea .. au reusit 20 de pagini , ma asteptam la mai mult ... oricum , asta ramane aici ... sa vada si altii ... ca asa ceva NU se face.. topic closed |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning