Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Cum sa uiti persoana pe care ai iubit-o? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/13732-uiti-persoana-iubit.html)

Spark 21-05-06 21:19

Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?

si totusi ... si dak nu au fost .. tot nu suntetzi impreuna acuma ...
eu zic ca ele nu stiu sa aprecieze cand au ceva bun langa ele ...
in vitor poade o sa dea de ceva mia rau si atunci o sa ii para rau .. da` ata ete ..

EvLSant0S 21-05-06 22:38

Dar cum .... stii bine ca .. nu de mult .. ai iubit-o ... trebuie sa stii cand sa lasi de la tine , trebuie sa stii sa ierti .. si etc.. si totul va fii bine ..

Spark 22-05-06 04:16

de obicei ... cam asa e ...
dar nu tot timpul se intampla numai lucruri frumoase ...
si dak est iertator .. si dume din astea ... este cand nu vine inapoi ...

si macar atata ar puteaa face ... si ar trebui sa faca , ca cel putin eu apreciez asta ... cand cineva pune capat unei relatzii .. sa zica exact cum si de ce e gata. sa nu stea celalt sa se candeasca .. ca oare de ce ? cu ce am gresit ? mai este cale de impacare si din astea ...

dexter_20 22-05-06 06:23

Asa e! Da cum ele se cred perfecte si noi suntem nijte porci....e mai greu!Uf ce urasc sentimentu asta de singuratate....

Spark 22-05-06 06:39

nu u erai cel fericit de relatzia ta ?
dak tzin bine minte .. cu ceva fotomodel sau asa ceva ... care nu avea figuri in cap .. care isi platea consumatzia si din astea ?
dak da ... sorry :( ... tre` sa doara ...

dexter_20 22-05-06 07:28

Amandoi eram fericiti man.Toata lumea zicea k ne sta bine impreuna si alea alea....Dar tre sa recunosc si eu k orice inceput are si un sfarsit.De durut?doare da nu doare asa tare incat sa ma urc pe pereti si sa urlu.Pur si simplu las lucrurile asa si imi caut alta! E cel mai bun remediu pana la urma.Asta mi-a spus si Santos( un adevarat doctor Cristian Andrei).

EvLSant0S 22-05-06 12:43

lol , ms , eu sincer.. tot nu inteleg motivele ptr care a facut ce-a facut cu .. .cine a facut, intelegi tu , pe cuvant, eh .. in fine :) tu sa fii sanat0s :)ca de ea are cine trebuie grija :)

valib 22-05-06 13:11

Quote:

Originally Posted by dexter_20
Amandoi eram fericiti man.Toata lumea zicea k ne sta bine impreuna si alea alea....Dar tre sa recunosc si eu k orice inceput are si un sfarsit.De durut?doare da nu doare asa tare incat sa ma urc pe pereti si sa urlu.Pur si simplu las lucrurile asa si imi caut alta! E cel mai bun remediu pana la urma.Asta mi-a spus si Santos( un adevarat doctor Cristian Andrei).

nenea...same shit...fotomodel si alea alea...
las` ca treci peste...primele 2saptamani e mai greu, pana te obisnuiesti ca nu mai e langa tine, nu mai faceti una alta impreuna.
da vine alta gagica....
`till then...PARTY...

Mustang 23-05-06 10:08

Quote:

Originally Posted by dexter_20
MAn rau mi-a facut k m-a lasat k pe un caine.Clipe rele nu tin minte sa fi fost ...

am trecut prin ele...si crede-ma ca la mine a fost o perioada de 6 luni ... si totusi ma atasasem destul de mult de ea ...
santos si restu' de baieti...stiu ;)
daca ai nevoie de detalii ... da-mi un pm ;)

dexter_20 23-05-06 16:06

LOOOME LOOOOME ieri 22 mai 2005 m-am "impacat" cu pretena mea!De ce spun "impacat" si nu impacat?Pt k ea are nevoie de el pt putin timp si atat.Mi-a spus k nu putea sa dea cu piciorul asa de usor la mine.In plus mi-a spus ca eu sunt mai bun decat el la toate capitolele.Mi-a mai zis k n-o sa se culce cu el and shit.Acuma nuj ce sa cred? O fi sau n-o fi adevarat.Mi-a zis ca 100% se va intoarce la mine dar s-o las putin k are treaba asta.

dexter_20 23-05-06 16:33

Mai era si faza ca unei fete ii e foarte greu sa renunte asa usor la baiatul care...sa zicem asa "i-a furat himenul" if you know what i mean...:twisted: So:ce o sa fac eu?Of corse k nu o sa stau singurel k fraerul si sa o astept pe ea.Dak ea e pe interes de ce n-as fi si eu?In final as vrea sa va multumesc voua celor care imi sunteti alaturi cand trec printr-o perioada mai aiurea din viata asta a mea.E bine sa stiu k nu sunt singur in jungla asta si ca mai am si aliati.Bafta tuturor si va doresc sa nu treceti( sau dak ati trecut sa nu mai treceti)prin ce trec eu acum.BAFTA!!! si drumuri fara gropi!!!!

Spark 23-05-06 16:34

hmmm ...
si acuma u ce simti ? ce ai de gand sa faci ?

dexter_20 23-05-06 16:50

ce am de gand sa fac? astept. daca merge treaba cum trebuie fiecare primeste ce vrea. Daca intre ei o sa fie ceva serios atunci.....eu scap de o panarama si jumatate k doar m-a mintit cu nesimtire(ceea ce sper sa nu mie asa) si el o pastreaza.Acuma nuj cat de mult o sa dureze....
Bineinteles k o sa va tin la curent cu tot ce se intampla pt k e bine sa ceri si parerile altora nu sa actionezi de unul singur.Eu acum sunt la Facultate in Brasov si nu pot sa intru asa de des pe forum...asa k sorry dak rasp cam greu.

Spark 23-05-06 16:54

si dupa ce va impacatzi .. dakca va impacatzi .
de acuma nu o sa ramana o urma de indoiala in sufletu` tau ?
sa te intrebi ... oare pe viitor o sa-mi mai faca una ca asta ?
si dak va impacatzi ... o discutzie lunga nu ar strica ... ca de ce ... si alea alea ...

EvLSant0S 23-05-06 17:12

HAHAHHAHHAHAHHAHHAHAHAHHAHA nu pot sa cred :D
man ,ma bucur ptr tine, ti-am zis sa chill, c`o sa fie bine, desi ma asteptam sa dureze muuuuuuuult mai mult , oricum , ma bucur ptr tine, tu ... dak ai vreo ocazie sa mai rupi un "himen" nu ezita.. if you know what i mean :P si totodata vezi-ti de treaba cu ea, fara ca ea sa stie ,sa vezi ce bine o sa-ti fie ... :D te salut

dexter_20 23-05-06 17:45

Man crede-ma k nimic nu se compara cu senzatia aia cand iti zice una ca tu ai fost primul....Asa e!Pana la urma eu am insistat, ea s-a intors da nah.e chestia asta acuma.Si cum am mai zis:daca ea are unul din interes, eu de ce sa nu-mi fac una,da din alt interes...
Pt Spark:momentan nu pot sa am o discutie face 2 face cu ea mai lunga pt simplul fapt k (cred eu k asta ar fi motivul) as fi in stare s-o conving sa se razgandeasca.DAR avand in vedere k e vorba de VIITORUL ei, si de ce nu si al nostru,o las sa faca ce vrea ea.Tin sa va spun k de fiecare data cand am mers pe mana ei nu am regretat,pot sa spun k a trecut si testul de fidelitate si de incredere si mai ce test vreti voi.Parca Psycho sau nuj mai cine spunea ca "am incredere in tine pana la proba contrarie" si asta cam asa e.Eu am spus k increderea se pierde o singura data si merg pe ideea asta in continuare.Am uitat sa va spun k m-am chinuit indelung sa renunte la ideea asta,dar si aici ne potrivim:amandoi suntem incapatzanatzi si ce ne propunem aia facem.So:if you can't fight them, join them.Corect?Hai k mai astept pareri,sfaturi....

EvLSant0S 23-05-06 17:51

if you can`t fight them , join them ? nope :P you CAN fight them , le dai doar blitzkrieg`uri .. scurte si rele :) te rog, inca un pm, unde sa scrii clar care-i faza cu ea, dc sta cu ala, banuiesc dar, totusi .. e ... blurry .. :)

DAFTEK 23-05-06 19:17

Tata ma invatat ca sa scoti un cui mai ai nevoie de un alt cui :peace:

dexter_20 24-05-06 16:08

Aseara am fost in club.Potentiale victime.... nu prea.Si cele la care am incercat bagau vechea scuza "sunt cu prietenul"....

Spark 24-05-06 18:59

vorba aceea ... "incercarea moarte nu are ... " ;)

tox 25-05-06 02:37

da...cui pe cui se scoate dar exista si clestele :) va zic eu, nu merge la bautura si la femei zicala asta... mai ales daca ai stat cu respectiva ceva timp, si ai niste sentimente pentru ea, nu ti-e foarte usor sa treci la alta, pentru ca ai niste chestii facute impreuna, amintiri,cadouri,poze, clipe misto, si altele care te leaga. cel mai simplu, e sa stai mereu cu prietenii, niciodata sa nu fii singur, ca intri in melancolie si ori faci ceva naspa, ori te apuci de bautura (ca mine :) )

dexter_20 25-05-06 17:08

Man daca bei NU REZOLVI NINIC. Daca ai citit tot ce am postat eu pana acuma ai ajunge la concluzia k ar fi mai bine sa gasesti cat mai rpd pe altcineva.
Eu asta fac i9n clipele astea,cel putin pana se ternima treaba, dupa care tot va reveni la normal intre mine si prietena mea. Tu dak ai sa stai numai cu pretenii ei mai multi draci iti faci.De ce nu cauti una doar asa sa se oftice ea?sa vada ca nu a contat nimik pt tine ce a fost intre voi?AAA ai putea vb si cu Sant0s

Eugen_TL 25-05-06 17:49

dupa parerea mea razbunarea e arma prostului...

cel mai indicat e sa-ti vezi incontinuare de viata..daca va veni ziua cand o sa vina iar la tine vei face ce consideri tu ca trebuie( fie o ierti fie ii explici ce a gresit si gata...) mai simplu nici ca se poate ! nu exista un standard,fiecare gandeste altfel, oamenii sunt diferiti deci dar e bine sa asculti sfaturi(unele chiar te pot ajuta),dar fa ca tine cum consideri tu!

dexter_20 25-05-06 18:19

e bine de stiut ca mai multe pareri ori te ajuta, ori te baga mai mult in ceatza....daca sunt diferite...

leyza 25-05-06 21:24

primul meu post pe acest forum nu credeam ca o sa fie aici :sad: deci...tocmai m-am despartit de pritena mea defapt mi-a dat papuci ma lasat pt altul care are 28 de ani si are 2 facultati si are si servici :shock: dupa o relatie de 3 ani :cry2: .....va c-am dati seama toti cum e acuma pt mine. Nu o pot uita deloc chiar daca incerc sa imi ocup timpul sa ies afara dar tot nu reusesc :sad: , Sper ca intr-o zi sa se termine odata cu durerea asta

Mustang 25-05-06 22:19

stai tu linistit mosu...
ca va trece ;)
stii tu ... cauta atentia altei femei...si treptat va trece ;)

aleks 26-05-06 13:00

dexter...
tocmai tu sa nu-ti gasesti o consolare?
in onesti?
orasul cu cele mai multe fete pe cap de baiat din tzara?
eu n-am vazut asa ceva pana acolo...
e de la cernobal ceva... k nu-mi explic...

leyza 26-05-06 23:01

pfoai oamnei buni acuma cateva zile mi s-au dat papuci :) am suferit mult ( suferinta care cred ca a durat vreo 4 zile) da cu putin tratament muzical si inca alte "chestii" mi-am revenit total bine ca macar am calitatile astea uit repede :D poa sa reinceapa viata care a fost de dinainte chef distractie femei :twisted:

Mustang 26-05-06 23:49

foarte bine dom'le ... TOT ASA ;)

Spark 27-05-06 11:23

wow ... doar 4 zile ...
esti norocos ca iti trece asa repede ... ;)

leyza 27-05-06 16:25

dap.dar in alea 4 zile credema nu am mancat nimic doar cu apa am trait :shock: si cu ajutorul catorva prieteni am putut sa trec peste, bine ca am mai avut parte si de ceva tratamente mai speciale :-P

EvLSant0S 28-05-06 04:33

crede-ma, ca ai scapat lejer .. ;)

dexter_20 29-05-06 08:15

Dap! Cam lejer a scapat....Cel mai bine scapi dak te cuplezi cu alta cat mai repede.Asa vei fi ocupat cu ea si nu te vei gandi la foste.Acum deh! trebuie sa-ti si placa fata nu te combini doar de dragu de a nu ramane singur...

AleXXL 29-05-06 14:32

cel mai bun mod de a uita fosta/fostul e sa te combini cu altcienva .... garantat ... la mine a mers :)
dar a durat cam mult cautarea pers.potrivite :P ... :rolleyes2
dar acuma sunt happy :-P ;)

dexter_20 29-05-06 18:35

ai perfecta dreptate!cautarea asta ma omoara si pe mine!da sunt pe drumul cel bun.

don_costelo 29-05-06 19:37

zice o vorba : cine cauta gaseste asa ca keep looking :D

aleks 01-06-06 00:43

eu am avut aceeasi problema...
si acum mi-am gasit pe cineva cu care ma simt bine... si ma simt in sigurantza ( adik sunt sigur k ma pot baza p ea si la bine, dar cu sigurantza si la rau)
si asta conteaza enorm...

Spark 01-06-06 08:38

:D ... nici eu nu mia is singur ...
am gasit pe cineva potrivita pentru mine .. zic eu ..
sper sa nu ma insel ... oricum ... cel putin acuma imi este bine si sper sa imi fie bine si de acuma incolo ...

MnemonyK 11-06-06 02:32

brbbbbo?

Poate asa e, numa' k sa nu te miri knd te trezesti k vrea sa divotzeze de tine si sa-ti ia jumatate din tot ce ai :P

k dupa aia zici k eu sunt de vina k ti-am zis, da' oricum bafta la totzi

Spark 11-06-06 09:56

ink ii cam prea tanara pt casatorie ... asa ca nu am probleme ... cel putzin nu acum ... mai incolo o sa vedem ... :)

All times are GMT +2. The time now is 19:42.

- Copyright 2026 4Tuning