![]() |
Re: [Dezmembrez] Cielo 1996
up....anunt valabil....astept cererile voastre...preturi bune
|
up...perfect valabil
|
Salut
Semnalizator fata stanga de cielo daca ai si la ce pret! |
Quote:
stima |
up..multe pise bune :!:
|
Stiu ca te-am mai intrebat, dar poate ai facut rost intre timp: ceasuri bord+turometru (de pe un cielo manual)?
|
imi pare rau colegu....dar inca nu am adus marfa noua pe stoc...sunt si prins cu facultatea ca e pe final....si cam greu cu timpul...voi vedea in perioada urmatoare..
stima |
up...multe piese bune...
|
Etrieri frane fata, daca nu sunt gripate bolturile alea, si ii mai ai, cu cat ii dai pe ambii (stanga-dreapta)?
|
ai pm
|
Scaunu de la sofer il ai?
la ce pret si 2x manere de la plafon daca mai ai la ce pret? |
pare rau dar momentan nu am pe stock scaune sau manere.....am parca scaun sofer dar e fara sina...daca te coafeaza astept pm
stima |
ma intereseaza sa nu fie rupt.. ars cu tigarea.. alte dastea
merge sa pun sina de la cel vechi? fara suduri sau jmecherii:| PLUG AND PLAY? |
ai cumva motorase din alea de la portbagaj care il deschide? un pret te rog:D
|
am solenoizi pt portbagaj...ai PM
|
up....multe piese..preturi accesibile..
|
up....anunt perfect valabil....au mai aparut pe stock cateva piese...
- proiectoare ceata cu rame - stopuri - rampa injectie 1.5 8v - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze gasiti mai in urma.... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
1 Attachment(s)
asa ceva ai??
|
Quote:
|
am avut insa a plecat cu tot cu spoilerul spate.....ia de la colegul petricaCBD
|
up...valabil..preturi neg...
|
up..valabil....si un Paste Fericit tuturor!!!! :-)
|
actuator deschidere porbagaj este solenoid nu?care ar fi pretul si daca s-ar putea o poza ca sa nu fac vreo confuzie ar fi perfect!
|
Quote:
ai PM |
pret pentru rezervorul de benzina ?
|
ai PM
|
portiere pret?
|
pare rau momentan mai am doar o portiera sofer buna....parca mai am ceva portiere insa sunt lovite...trebuie sa verific..dar in principiu atat..
|
up...perfect valabil....
|
up....preturi bune...multe piese pe stock
|
50 de ron de stopul stanga spate daca il mai ai?
|
pare rau dar piesele care sunt perechi se dau impreuna....
stima |
nush sa vad ca mie imi trebuie doar unu ,, nu am ce face cu 2 .Poate pentru 80 de lei le-as cumpara
|
imi pare rau dar nu asta este pretul pt perechea de stopuri...
stima |
cam cat m-ar costa transportul lor pana la bucuresti?
|
ai PM...
|
up....anunt perfect valabil....au mai aparut pe stock cateva piese...
- proiectoare ceata cu rame - stopuri - rampa injectie 1.5 8v - rampa injectie 1.8 8v (espero) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - set complet butoane actionare geamuri electrice fata/spate (model GLE) - motorase geamuri electrice - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - planetare - axe cu came absolut impecabile..fara strop de uzura pt 8v - delcou - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna si poze gasiti mai in urma.... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up...multe piese valabile...
|
Salut Ma intereseaza fetele de usi de GLE si actuatoarele de la usile din spate daca ai niste poze cu fetele de usi fata/verso, multumesc.
[email protected] |
ai PM
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:21. |
- Copyright 2026 4Tuning