![]() |
Re: Pascani
salut pentru toti membrii de aici... din partea mea si a domnisoarei... https://forum.4tuning.ro/120-masina-m...-4-85-may.html
|
salut frumoasa masina, din intamplare am vazut-o si live... arata demential..sa speram k o sa ne cunoastem intr-o buna zi...
:evil: |
Quote:
|
andreyutzu rusine sa iti fie,ai zis ca vii la intalnirea 4tuning duminica,dar nu ai mai ajuns...:lol:
lasa ca iti povestesc eu ce si cum a fost...bineinteles doar daca dai o bere rece,ca pe caldura asta e asa buna... |
las wei ca o sa mai fie intalniri, si in plus is bucuros k a ajuns unu din nou...da orcum tot ''mang....'' ramai :lol:
|
Quote:
|
baieti fiti uniti si nu lasati ura si intrigile sa va desparta...
cum aveti ocazia puteti veni pe la Targu Neamt...vara abia a venit si poate facem niste gratare in stilu' nostru:shock: |
Quote:
|
pana una alta strangeti bani pentru 10-11iulie de mers la Suceava...
|
cu aprobarea suntem in asteptare....
la Suceava ne vom intalni toti cred...majoritatea vor merge:twisted: |
as propune sa mergem impreuna daca o sa fiti si voi de acord.
dar o sa iau legatura cu Fuioaga cu cateva zile inainte sa vedem ce si cum. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Hai ca se anunta o vara destul de frumoasa:D
|
10-11 va astept pe toti la suceava. sper sa vina toata lumea ca sa va afirmati, reprezentati un viitor club..deci va astept!
|
vom fi prezenti la event(macar la cele de prin zona,daca mai departe nu putem ajunge)...venim mai multi,comunitatea Pascani si comunitatea Tg.Neamt.
|
potos multumim pentru invitatie si ca ne-ai anuntat...salutare :D
|
LUME DESTEPTAREA!!! :)
|
Quote:
|
salutare fratilor ma bag si eu pe acilea sper sa ajung si pe la intalniri
ce se intampla la sv ca merg si eu daca e ceva frumos de acuma particip si eu la discutii pascani |
ziua buna domnu!
bine ai venit printre noi... la Suceava pe 10-11 iulie va fi ceva frumos...drift si car-adio din cate stiu eu. daca vrei sa vii la intalniri,ele au loc in fiecare sambata incepand cu ora 20:00 in poligon. te asteptam. |
bine ai venit in comunitatea 4tuning pascani domnu emanuel...si razvane ai beut prea mult energizant :lol::lol::twisted:
|
Quote:
|
Quote:
|
mei....da' ce se mai combina pe aici ? :)))
|
Quote:
|
cutii de la bere fara alcool si cu bere cu alcool in ele:))
si multe tigari:D |
Quote:
|
ei berea ca berea,fara alcol,cu alcol...dar tigari doar tigari simple nu `nasoale` zic asta ca sa nu ne confunde lumea cu ceilalti de prin poligon.
tzepesh,nu se combina nimic,doar niste jante daca vrei... |
lgandrew o sa vin si la intalniri da la mine este o problema majora timpul ma preseaza tot timpul
|
Urmaresc de ceva vreme Thread-ul dar nu vad masini! Vad messenger ...chat :lol:
Ia haideti fiecare cu masinutza personala ...cu ce masini mai sunt prin Pascani ...poze! |
Quote:
da asa e,in ultima vreme e mai mult messenger insa eu am rugat lumea sa nu mai confunde messengerul cu acest topic insa se pare ca nu m-am facut inteles,speram sa ma inteleaga de acum...:lol: in legatura cu pozele la fel,am rugat unul din baieti sa se ocupe de poze de fiecare data cand ne intalnim(in perioada asta chiar in fiecare zi)insa el a zis ca nu a gasit o camera foto... in cel mai scurt timp sper sa revenim la normal. p.s.aseara am fost la Piatra Neamt,din graseala am dat si de concertul organizat cu ocazia zilelor orasului cred.:D |
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
plimbarea prin Piatra Neamt!!:)
|
Quote:
|
sper ca l-am nimerit!:)
|
nu merge pt ca e prea mare!:)
|
Quote:
Cu masina ce sa zic,iti urez spor la munca si sa o scoti cat mai repede din nou pe strazi. |
| All times are GMT +2. The time now is 22:39. |
- Copyright 2026 4Tuning