![]() |
Re: Maşina mea: Opel Vectra A...71 UZI
Quote:
|
clar este si cea mai frumosa de pe aici
|
3 Attachment(s)
sal baietii...o intrebare am si eu la voi...care a mai facut din motor m2,5.transplant la m,2,8...adica sa pun toata instalatia pe motorul meu...este ceva de munca dar vreau sa stiu daca trage mai bine decat m2,5....am toate cele necesare....
|
1 Attachment(s)
gata am reusit...lam facut m2,8.....un sfat numi sta la relanti dimineata la rece....cand se incalzeste merge...dar imi da putin in nas....si nu-mi mai merge obc.ul...nu stiu care sunt firele...ptr ca instalatia de m,2.8 mai are o mufa cu 10fire....rog cei care stiu sa puna o schita ceva.ms
|
gata am rezolvat cu intreruperile...era de la debitmetru...lam schimbat.si acum merge perfect...dar nu am rezolvat cu benzina si cu bc...numi mai merge...
|
bafta este o masina deosebita
nu stiu ca te ajutam cu cea mai mare placere |
uzi vreu sa le zic la baietii ca ti-ai tras niste scaune super dar trebuie sa pui tu poze cu ele:))) asteptam si banchetele :X
|
Eeeeeeee, haide haide, sa le vedem, ca te-ai laudat si la mine 8)
|
da mi-am imbracat scaunele in piele urmeaza si spatele...dar nu prea sunt multumit de lucrare...si multi bani si nici macar multumit...asta e..mergem mai departe...urmeaza pozele..
|
si tiai pus scaune si un cip si zici ca numai poti sa o stapanesti pe stradaa :))))))))))):))))))))))))))))))):)))))))))))))))
|
sa cam pus prafu pe topicu meu...la masina sau mai facut multe...dar nu mai pot descarca poze in cal...planuri ptr anul viitor sunt multe...una ar fi o alta culoare...plus un alt motor...am multe in cap...deocamdata am bagat-o in garaj...sa ne auzim cu bn...acum strang piesele
|
Quote:
|
Bafta...sunt convins ca, la fel cum ai avut si celelalte idei pe care le-ai si termina, ca si pe acestea le vei duce la bun sfarsit....doar trebuie sa se mentina in topul vectrelor deosebite nu? Bafta multa dar si rabdare.
|
usor usor se face...azi am dat si banchetele la tapitat in piele naturala,,,sa termin tot interiorul..si mai raman fetele de usi dupa spate...ideei sunt multe bani sa fie...sper ca la vara sa iasa ceva foarte frumos...cum ar fi niste jante modulare,o noua culoare si dc nu, un let...plus multe altele
|
bafta multa,
stii bine ca daca vrei, o sa reusesti :) |
4 Attachment(s)
un cazanel care e ca altele:)
|
prea misto :D frumos tapitate scaunele :)
|
Quote:
|
arata foarte bine masina ! sa te bucuri de ea si sa nu o vinzi !
ps. vopseste pleoapa de luneta . |
numai va uitati in gura lui ca o vinde e un nebun nu vinde nimic doar gura e de el :)))
|
ms baietii...masina nu se vinde...ramane la mine...si ultimile poze pe anul asta...sper ca in martie sa o vopsesc integral...mai am cateva imperfectiuni...si vreau sa iasa tipla.....o intrebare unde cromez sau polisez capacul de la tacheti..
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ce ultimile poze ma in fiecare zi o sa iti fac poze si le pun aici de plictiseala ti-ai pus amortizore la capotaa ce sa mai bara intre amortizoare cu cai cum mai stai
|
Foarte frumos interiorul...si masina de asemenea.Ar merge un c20let pe ea :D
|
salut!ai ce-l mai frumos Vectra A din tara cred!sper s nu jignesc pe nimeni,dar e dementiala masina asta!legat de jante...cred ca ar merge si niste BBS RS cu buza polish si miez-ul in culoarea masinii!Felicitari si sa te bucuri si in contiinuare de ea!
|
si eu sunt de aceiasi parere ca este cea mai frumoasa vectra sunt si altele foarte frumoase dar asta a lui uzi este.............. :shock::shock::shock::shock:
multa bafta in tot ce iti doresti sa faci am sa trec pe la tine sa mai vb te salut |
5 Attachment(s)
ms...incerc sa iasa ceva frumos...si sper sa reusesc...2 zile de slefuit si polisat si uitati ce a iesit...
|
Foarte frumos compartimentul motor...as vrea sa fie si al meu asa :lol:.
Spunea cineva mai sus ca vectra ta este cea mai frumoasa din tara....mare dreptate avea si cel putin pt mine ai devenit etalon la anumite capitole...tine-o tot asa ca faci o treaba super ok. Bafta. PS: zi-mi si mie cat te-a dus interiorul ca la anul as vrea sa-l fac si pe al meu si sa stiu asa aprox la cat sa ma astept. Mersi. |
c20let dc nu le zici l baietii ca ti-ai luat let :) hotomanee
|
Puteai sa il lasi pe el sa zica. Ce uameniiii baaaaaaaaaaaa :). Eram primul care stia de LET , si am zis ca nu scriu nimic pana nu zice omu
|
Quote:
|
am vazut si eu masina live, si arata extraordinar de bien :D
am vazut si let-ul, deci treaba s-a pus in miscare bravo man :) |
1 Attachment(s)
ms. radu...vezi sa nu uiti cu lcd....lam luat la vara il pun sus pe masina...dar dupa cel fac cum vreau eu...pana atunci sta cuminte acolo
|
Re: Maşina mea: Opel Vectra A 2000 edition C20LET
Sa-l stapanesti sanatos ! :-)
|
Bafta cu noul motor la vara va fi inca o vectra turbata ceea inseamna ca s-a mai salvat un voucher.:twisted:
|
Quote:
|
:shock: daca nu ii pui motoru asta ma masina ta e de voucher :)))
|
nu stiu daca ti am mai spus , felicitari ptr masina , ptr investitie , ptr LET , ptr tot ! bravo !
|
ms frumos...acum astept sal vand pe al meu...si apoi sa ma apuk de let...vand jantele dupa masina,trec la 5 gauri ,discurile fata ate,plus placute tot ate,vand traseul de evacuare,are cam 3luni de cand lam facut cap coada pe 54...
|
Salut hai sa te invat ceva sa nu faci prostia care am facut-o eu.:twisted:
Daca jantele iti plac foarte mult se gasesc discuri 4X100 288mm si iti iei doar etrierii de v6 sau LET.Eu ma oftic si acum ca am dat azev-urile si nu-mi gasesc niste jante 5X110 care chiar sa-mi placa. Asta ar fi sfatul meu. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:13. |
- Copyright 2026 4Tuning