![]() |
Re: Crazy Team Racers Brasov
Vineri e ok, ora 8 daca ploua se stie la real daca nu la tekzen:-)
|
perfekt!
multumesc! |
ce bine ca week-end-ul asta s-a hotarat sa ne intalnim vineri k nici eu nu puteam veni sambata :oops:si nu vroiam sa va ratez:lol:
atunci ramane batut in cuie vineri la ora 20:00,nu?8) |
pana la urma mai merge cineva de la voi duminica la piatra?
|
da ramane vineri ora 20 ;)
|
Quote:
poate andrei cu peugeotul? |
liniute in seara asta ?
|
vremea este buna!
|
wow, asist la ceva bun :D
:lol: |
mishule astea se discuta la adunare, aici mai stau si curcile la panda;)
|
Quote:
|
ce fine a fost, v-am pierdut la primul rond, am intrebat jumate din taximetristii de la martax, am bagat si GPSul, si dupa ce am gasit "calea", nu v-am mai gasit. mdea..........;)
|
lasa ca a fost mai bine ca ne-ai pierdut chiar inainte sa dam drumu au aparut curcile:)) ne-am tirat repede:D
|
cand urmeaza urmaotarea intalnire? ca am sa va prezint pe cineva special care doreste sa se alatureasca clubului nostru!
va spun doar BAX |
dap am crezut ca facem ceva aseara,pana cand o ''duba'':sad: a spart gasca,poate data viitoare ne gandim la alte ''intalniri'':suspicioude prin jurul brasovului unde sa facem ceva ''verde'':peace:
|
adi ramane valabila treaba de aseara pentru data viitoare:twisted::D
|
desigur ramane valabila:lol: si data viitoare am o propunere -drumul de remat bartolomeu:rolleyes2
|
suna bine, dar eu propun sa facem o plimbare la o ora mai adecvata pentru noi, sa nu mai avem parte de curci si de alte peripetii :D
|
la postu 290, 9 posturi in urma se scria ca stau curcile la panda pe aici si voi scrieti variante. ciocu mic
|
si voi nu va plictisiti cu aceeasi membri care va cunoasteti de acuma "bolizii" sa faceti aceeasi? nu va bagati si la alte cluburi? sau in afara de CTR nu mai plimba nimeni motoarele?
|
jd_rftr daca nu iti place nu te obliga nimeni sa stai poti incerca si alte cluburi dar in alte cluburi dai bani si stai acas;) si nu ne plictisim la fiecare adunare incercam ceva nou;)
|
Fii atent "si voi nu va plictisiti cu aceeasi membri care va cunoasteti de acuma "bolizii" sa faceti aceeasi? nu va bagati si la alte cluburi? sau in afara de CTR nu mai plimba nimeni motoarele?"
Intrebarea poate suna si altfel: Ba! voi va mai luati si cu altii sau doar intre voi va ardeti? Ceva rivalitate cu alt club? In ce fel sa mai intreb? Asta ar fi prima, si a doua: nu am vazut toate masinile, dar daca voi va cunoasteti unul altuia performantele, atunci cam care e treaba cu chinuit masina? Pot sa te intreb si altfel tot aici, faceti si alte distractii? Sper ca am fost inteles macar acuma. Cat tine de dat bani si stat acasa pot sa spun urmatoarele, nu m-au crescut banii si nici eu nu-i cresc la balcon. NU am de gand sa arunc pe undeva, cuiva RON pentru nu stiu ce.;) Explicit? Sa nu fie cu suparare. |
rivalitati exista..asa a fost mereu dar din moment ce nu ne intelegem cu unii nu vad de ce ne-am imprieteni cu ei sa facem cate cv..in schimb baietii din rasnov is cu bun simt, stiu ca ne-au salutat la indemanare la cupa peugeot desi nu ne cunoastem prea bn :)
|
hei baieti,mai intai facem ceva intre noi sa vedem ce si cum si dupa aceea ne duelam cu alte cluburi [parerea mea]-si pt ''curcile'' ce umbla in aceste posturi-:pissed::pissed:
|
Varsta i-si spune cuvantu a-ti dat si voi de o masina care nu se stie daca este a voastra poate fi a lu tata, mama ,sora, bunic, purcel si vreti sa faceti liniute , nu prin asta aratam cat este de tare clubu ziceti ca ei si faceti ca voi .
|
asa este, au si ei un cazan sub ochiul maro si viseaza numai paralele si perpendiculare! cu timpul vor fii mai calculati si nu se vor mai agita atat.
|
As vrea sa stiu la cine v-ati referit
|
:poke::help:ouch!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!atins
|
tsssss :))
|
De abia intorsi de la Piatra . Pacat ca nu ati fost...
Pentru ca topicul clubului de pe 4tuning nu mai este momentan , am vorbit cu Barracuda si am sa scriu aici : Bora BC-65-SAV (membru CTR Onesti) : locul 2 la Car Audio(cum ar veni locul 1 la Sound Presure Level) incadrul evenimentului Tuning Show organizat de NSL Piatra...poze de la Piatra voi urca maine aici cateva si voi pune linkul pe celalalt site. |
cum adica locu 2 cum ar veni 1?!? ori 1 ori 2. la ce grupa? cat a scos? cu ce a masurat?
app , felicitari! |
nici eu nu prea inteleg...1 sau 2 ?
|
pffffff.......este ceva codat! ce trebuie sa intelegi tu bigu tata este ca i-a crescut presiunea si de pe locul 2 a trecut pe 1! bafta oricum in continuare baieti si la mai multe cupe si locuri pe podium.
|
adica baietii nu au avut la Piatra nici un instrument de masurat....si a fost jurizat de cateva persoane si au dat locul 1 la o de SQ , locul 2 la SPL si locul 3 la design.Adica el a luat locul 2 la Car Audio ptr. ca a avut cea mai tare masina de SPL(adica daca ar fi fost conc. de SPL ocupa locul 1).
|
sa dea dracu ca tot nu am inteles, cum naiba sa ocupe loc daca nu a fost masurat... cu ce a fost masurat cu urechea? iarta-ma daca ti se pare ca vb urat dar ma chinui sa inteleg si nu pot
|
e cea mai buna asta,......i-a masurat presiunea,dar fara aparat!!!tari arbitri aia!!!
|
OFFF , sa fiu si eu putin ironic , daca te durea urechea erai tare , daca ti-a spart timpanu luai locu 2 :) , GLUMEAM nu ma luati in seama :) ;))
|
Quote:
|
m-am plictisit citind ... vb lui blondu pe alt topic ... stie careva un banc?
|
Quote:
a fost un evenimet de amploare medie organizat de baietii din nsl pn, Felcitari baiatului cu bora pentru masina, ii doresc mult succes in campionatul national de spl!! merci fain andrei si tuturor baietilor din Crazy Team Racers pentru participare!!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:00. |
- Copyright 2026 4Tuning