![]() |
eu sunt dispusa... what's on u mind?
|
Quote:
|
de acord ! :lol: ce planuri aveti ? :roll:
|
Eu aveam in planuri sa plec la mare.. dar se pare ca exista un mare inconvenient.. acolo e inundatie.. si nu am cum sa plec cu avionu` :( :X :cry:
Nu shtiu unde e cantonul.. dar daca nu se da drumu` la circulatie spre statiuni vin si eu :D A.. care weekend? ca asta tocmai s`a terminat :lol: Urmatorul ? :lol: |
Trance da` urmatorul weekend... :lol:
|
mm.. pana atunci sper totusi ca o sa plek sa mai prind &eu ultimele ultraviolete de la mare. Imi pare rau daca organizati ceva frumos &n`o sa fiu :( dar ma inscriu data viitoare :wink: dupa ce vin de la mare [SPER ca vremea ma lasa sa plec :? ]
|
Locul il avem asigurat si e super tare (se pot face orgii in padurea aia).
Mancarea se procura (eu am 2 cotoaie de cocomârlă acasa :lol:). Transportul e 100.000 lei (dus si inca una, pentru intors). Eu cu ranzi atat am dat aseara. PS: Eliza - daca nu vii, te fac bruneta :P Cecilia - tu daca vii fara Anda, te tund :wink: |
Gabi locul ala il avem asigurat oricand dar trebuie sa stiu dinainte cu 1-2 zile sa vb tata cu ala sa ne dea cheia sau sa nu cumva sa aiba si el chef planificat.
P.S.: Ati pierdut niste faze super tari azinoapte...dupa ce ati plecat voi si ne-am luat rau de tot toti in freza :lol: P.P.S.:Care aveti boxe super puternice si puteti sa le luati acolo?Cand spun super puternice ma refer de la 150w in sus |
Re:
Quote:
|
Gogo, coco, ce mai conteaza ? Eu de coco stiu :lol:
Hai sa ne hotaram mai repede, ca sa poate vorbi Andi (mikey) pentru canton. Cine vrea sa vina, sa subscrie :wink: Eu... SUBSCRIU! |
unde e ma cantonu h'asta?.. :lol: si pe ce dai 100 de mii??.. :roll: explain to me! ;)
|
Boss pe taxi ma ... Si asta pentru dus
|
dar putem sa punem bani la benzina si iesim mai ieftin ... :roll: sau microbuz ceva nu e ? ca nu se merita sa dam 100 de taxi ... :roll:
|
:cry: :( vreau si ioooooooo... dar kiar weeku` asta o sa fiu pe plaja.. nu pot zice ca imi pare rau dar kiar ash fii venit si cu voi.. sper sa se mai repete kestia.. sa pot sa subscriu si eu :(
Gabi... cum adica sa ma faci bruneta?! imi inmultesti cei 4 neuroni ? :)) [4 pt. ca nu sunt in totalitate blonda.... b-( ... imi place sa cred!! :roll: ] :lol: |
pe mine putetzi conta oricand
|
nush dk sunt off topic dar...
sapt viitoare o sa fiu pe zona :peace: si dk o sa am norok o sa stau mai mult 8) sami fac niste spoilere,flanshe&shit la berbecu meu :P :rockon: treaba e k nush exact kand vin... ma primiti :wave: cu bratele deschise :joy: sau cu capotele incinse :flamed: ?!?! |
Dap speeder.. da si tu un pm.. cu 2 zile inainte.. si te asteptam.. :lol: 10x G-SpoTT pentru lamurire.. dar pana unde atzi mers voi cu taxi de va luat atat?.. unde este acest loc?.. :roll:
|
Boss: eu nu am mers ... Intreaba-l pe Gabi sau pe Ranzi ca ei doi au fost
|
SpeedeR : cum a spus si BoSsuL3TZ : da si tu un pm sau un tel si ne intalnim ! :wink:
|
normal k o sa va zik knd vin :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
NU o sa fim acasa atunci cand vi tu :P :P :P :P :lol:
|
100000 la taxi pe 4 oameni => 25000 de fiecare = 50000 dus intors. Vi se pare mult, nu?? :evil:
|
Re:
Quote:
PARTY PEOPLE!!!!!!! :joy: :joy: :joy: :peace: :peace: :joy: :joy: :joy: |
SpeedeR: Ce bine ca nici nu vin :P :P :P :P :lol:
Gabi: e acceptabil ... cine a zis ca e mult? |
daca faceti cheful sambata.. nici eu si nici Kitana nu o sa putem veni..
oricum.. distractie plakuta :) |
mm.. se pare ca fetele o sa kam lipseasca.. nu amanati si voi 1week sa ma intorc si eu de la mare ? :roll: E doar o idee.. nu incerc sa mai skimb planurile nimenui ca am mai incurcat o data oalele [carmen shtie.. sorry again :(] Dar poate ca w/e`ul celalalt ar veni si fetele [sonnya &kitana] si 70% ma intorc si eu pana atunci :lol: &merg si cu masina, deci mai am 4 locuri [sau 3 daca virgula Carmen n`are restante] .. [sau 2 daca vine si Anca :lol: ]
Daca mergeti acum.. have phun :wink: daca nu.. vb. next week :wink: C`yaaaa |
Re:
g-spott:
Quote:
Deocamdata, ramane stabilit pentru sambata! |
Quote:
|
Numa' la macheala va e gandu' ..... parca era o petrecere :)
|
MA da ma lamureste cineva unde este acest loc??
|
Re:
Quote:
ma...eu am inteles fix un cur ...credeam ca 100 de mii de persoana la taxi ! :lol: :lol: :lol: scuze ...greseala mea ! oricum eu nu pot sa ajung :cry: sorry may be next time ! :roll: oricum distractie placuta ! :lol: |
Quote:
|
Daca mergem, mergem toti, nu?
Da' cum ne strangem toti?! Andi: de la mine ai 10 kg de vin :wink: |
vreaaaauuuuu si euuuuuuU!!!! :shock:
pa primitzi si pe mine??? promit ca o sa fiu cuminte! :roll: pls pls pls!!! |
Quote:
P.S.: Gabi de la mine ai 10 trabucuri ca alea de la ziua mea!!! :D P.P.S.: s-ar putea sa vin cu masina, daca se intampla asa n-o sa pot sa beau...da` nu-i problema ca eu si beat si treaz tot bine ma distrez. 8) :D |
juve: nu suntem rasisti :) Te primim, nu e problema. Da-mi un mesaj la 0721902149 cu numaru' tau de telefon, sa te avem in \"baza de date\" si sa \"ne putem conversa\", sa ne intalnim :)
Andi: vorbim maine pe la pranz, sa stabilim daca mai mergem. Se pare ca pana acum suntem doar eu, Adriana, tu & Cristi. |
Pai Cristi e la tzara, pleca azi pe la 14.00...
|
Pentru ca nu ne-am strans destui, intalnirea se amana pana sambata, 11 septembrie... Sa speram ca nu se va raci vremea... prea rau...
|
pana la urma unde a ramas sa va intalnitzi???
as veni si eu daca ma primitzi.... |
hai ma ne intalnim in dupa-amiaza asta la un suc? hai la CARLSBERg .. pe la 21.. ce zicetzi?.. sau chiar maine seara.. ca poate n-au timp totzi sa vada acest topic..
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning