Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PC Games (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games.html)
-   -   NFS UG2 Drifters (https://forum.4tuning.ro/510-pc-games/131129-nfs-ug2-drifters.html)

Ingerasul99 08-02-10 11:20

Re: NFS UG2 Drifters

Intradevar sunt jucatori care ii vezi ca apar si dispar chiar daca in secunda 1 e langa tine si in secunda 2 e in fata , dar nu l-ai vazut plecand, eu pe cine am vazut ca face asa , am considerat ca triseaza , foloseste trainere sau ce foloseste.
Cat despre demon-adelin , am jucat cu el din cate imi aduc aminte si nu mi sa parut deloc bizar, nu cred ca e greu sa demonstreze ca poate scoate acei 500k in 5 ture.Daca ai putut o data poti de mai multe ori.
eMH las-o mai moale cu agresarile ca iar ne ataca moderatori si facem fix P|_|l@ , ca data trecuta.
Astept dovezi concrete. A si inca ceva eMH cum ai scos scorul ala pe un lap?

R3chin 08-02-10 12:43

Quote:

Originally Posted by eMH (Post 3063214)
Ma,cel putin tu nu ai inceput sa topai si sa sari in plansa...
Asta am patit cand am jucat cu el.

Are net prost el:P asta e chestia intra pe un server...de nfs undes multi si dai pe ultimu din lista ....care are cel mai mare lag sa vezi cum se vede masina din 10 in 10 metri sau deloc...are lag ca si mie merge rau cand joc cu el....daca a facut el server trebuia sa observi ca iti agata un pic...

eMH credca a gasit vreo solutie cod trainer de drift de a scos atata sau a modificat in photoshop :D ca eu maxim 230 mi am scos pe lap :| :shock:

demonul 08-02-10 13:35

multumesc baieti ca ma sustineti mersi mult va apreciez ms ms mult si cand osa aveti si voi ceva probleme osa va ajut cum pot :*:*:*

ma emh tu chiar ca ai ceva eu am facut 515 ce esti invidios? poate ca este frica ca te fac la campionat cine stie =)) asta e ce-sa faci nu este nimic ca ma acuzi ca sunt codat sau cu trainere sau cine stie ce mai sti tu poate ca esti tu cu deastea de sti atatea despre ele ca te prefaci ca nici nu stiu ce sunt alea asa ai zis ca am mai patit cu dastia nu esti singurul si erau codati asa ca gaseste o scuza mai buna.

wlady 08-02-10 14:01

Nu te sustin pe tine ( vorbesc in numele meu ). Vroiam doar sa inteleg ce si cum.

demonul 08-02-10 15:42

1 Attachment(s)
o poza pentru emh sa vada cat pot eu la quake race ;) si sa nu mai spui ca sunt codat

demonul 08-02-10 19:15

1 Attachment(s)
uite eMH ca tiam facut 588.000 in 6 lap e bine?

world cars 08-02-10 19:20

E bine ... aseara m-am dat cu ce-i mai buni creed jucatii perfect...daca nu stiti ce nick am la UG2 sunt 300d .Bafta inca o data rechin mersi :*.

R3chin 08-02-10 20:14

Nu ai pentru ce....am lucrat din greu si am scos un avion .....pe trasul de drift acuma e la containar :)) ca sa dus tot bine...toate setarile le-am amestecat :)) la evo :sad::sad::sad:

world cars 08-02-10 20:34

imi pare rau , oricum iesi pe primu loc si cu mustangu pentru c-am vazut cum joci si ingerashu joaca bine ,pe restu nu i-am observat asa de mult oricum ... adeabea astept.

eMH 08-02-10 21:19

Quote:

Originally Posted by demonul (Post 3065620)
uite eMH ca tiam facut 588.000 in 6 lap e bine?

Mai baietel. Ti-am spus ca refuz sa mai discut cu tine. Pricepi greu?
Poate ai facut 588.000 in 6 lap prin aceeasi modalitate prin care am facut si eu scorul din poza aia ;)

Anyway,stai linistit,ca nu imi e frica ca ma faci. Banuiesc ca ma faci. Nu sunt cel mai bun de aici,sunt departe de acea performanta. Crede-ma,numai Ingerasul si Insane (rechin) stiu sigur ca ma fac,dar e posibil sa ma faca si restul. Nu zic nu,pentru ca nu sunt vreo somitate in domeniu.

Tu nu mai vorbi cu mine,te rog frumos. Doar ignora-ma!

Craxy 08-02-10 21:29

vad ca e agitatie mare lumea se antreneaza deja pe "quake race"(vedeti sa nu incurcati NFS cu Quake:lol:)....hai sa il facem mai repede ca suntem multi deja...

world cars 08-02-10 21:30

1 Attachment(s)
Eu cu rechinu prima data cand il fac:)) pe parkade 6 ...4 lapuri ,primul scor al meu bun pe map-u asta.

Ingerasul99 08-02-10 21:33

Data viitoare baga pozele jpg. , anunt ca daca eMH nu se baga in campionat nu ma bag nici eu! Dar organizez.

R3chin 08-02-10 21:39

Quote:

Originally Posted by world cars (Post 3066155)
Eu cu rechinu prima data cand il fac:)) pe parkade 6 ...4 lapuri ,primul scor al meu bun pe map-u asta.

Hai ca sunt pe jos=))) rapid ai facut poza=))) bravo :D
evo meu e setat de stadium 2 cu setari de drag :Dsi drift amestecate...pe parcade nu pot mege:D oricum felicitari!!!

Daca nu te bagi tu"ingeras:ashamed:" si "eMH:ashamed:" eu la ce are rost sa mai joc:|? pff vreau toti sa jucati de distractie si de placerea de a drifta alaturi de ceilalti chiar daca castigati sau pierdeti chiar daca suntei buni sau noi , chiar daca sunteti incepatori sau avansati conteaza ca esti acolo....:nospam:

Deci nu ziceti nu ca ma supar :2gun::2gun::2gun: sa jucam :D:D:D

JunKer_hP 08-02-10 21:52

Cine joaca ACUM ???

eMH 08-02-10 21:54

eu si cu r3chin. Vezi ca ti-am dat add :)

JunKer_hP 08-02-10 22:41

ma retrag din campionat...numa **** , nu dau nume , R3chin

R3chin 08-02-10 22:43

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 3066499)
ma retrag din campionat...numa **** , nu dau nume , R3chin

Bine faci...

demonul 08-02-10 22:54

eMH am avut pe cineva care ma invatat sa driftez ;) asta a fost r3chin ma intelegi? poate ca esti invidios ca fac atat in 6 lap ori cum eu astazi am scos 1,000.000 in 10 lap nu am avut nici macar o busitura asa ca sar putea sa ies pe 3 la campionat

JunKer_hP 08-02-10 22:56

demone ala nu-i maestru , ai folosit cuvantul gresit!

R3chin 08-02-10 22:58

Quote:

Originally Posted by demonul (Post 3066552)
eMH eu am avut si un maestru care ma invatat ;) asta a fost r3chin ma intelegi? poate ca esti invidios ca fac atat in 6 lap ori cum eu astazi am scos 1,000.000 in 10 lap nu am avut nici macar o busitura asa ca sar putea sa ies pe 3 la campionat

Mai lasati-ma cu dinastea:| lol .... va-am explicat cum si ce... restu voi ati facut...deci voi sunteti maestrii propiei munci.End ....

eMH 08-02-10 22:58

Ma baietel,tu chiar nu pricepi ca mi se rupe de tine? Adica nu ma intereseaza daca ma faci sau nu,pentru ca nu am pretentia sa fiu eu cel mai bun,pentru ca stiu ca nu se va intampla niciodata. Dar mintea ta cea neteda nu are cum sa inteleaga chestia asta.

Ajunge,nu te mai baga in seama cu japca!
(cu mine)

demonul 08-02-10 23:00

hai frate ca ma enervezi si ce daca te fac ce?? tie ciuda bravo mie ha ha ha ce sa spun

JunKer_hP 08-02-10 23:00

Quote:

Originally Posted by R3chin (Post 3066568)
Mai lasati-ma cu dinastea:| lol .... va-am explicat cum si ce... restu voi ati facut...deci voi sunteti maestrii propiei munci.End ....

Mai terminati cu certurile !

R3chin 08-02-10 23:02

Si demonule gata cu astea ca mi se pare ca deja de dai mare intr-un fel.Nu conteaza cat scoti ,pe ce traseu si cum ...conteaza putin atitudinea si respectu fata de ceilalti...sa intelegi un pic ;) toti sunt buni...de aici , chiar daca nu fac puncte multe dar se stiu sa se dea in drift ... impreuna cu altii

demonul 08-02-10 23:03

eMH eu nu mai spun nimic nu vrea sa ma cert cu tine pentru un joc da? gata . deacum daca se mai cearta cineva pe 4tuning aici eu ies din campionat pentru ca nu merita sa iti pierzi un bun prieten pentru un joc ma intelegeti? si asta e adevarat. bafta in continuare

demonul 08-02-10 23:39

imi cer scz mi de scz ca postez dublu
eMH nu te mai bag inseama dar imi cer scz ca am spus despre tine ca castig eu si ca esti invidios :D scz ori cum lasa daca nu vrei nu vrei sa dam CINE VREA SA DEA UN NFS ACUM IN 10 MINUTE!!!!

GT'S 09-02-10 20:26

Astazi am jukt cu demonu'l* si nu mi sa parut deloc "suspec" ba chiar se da mijto de tot tinad cont de varsta lui ;)
...ceilalti nu mai scoateti si voi un sunet cv??

demonul 09-02-10 20:40

nu prea se mai scoate acum normal stiam ca ne intalnim pela 9 10 dar nu prea e nimeni si eMH vezi ca never nu mai vb cu tine pentru ce miai spus pe mess ;)

D V D eu te respect pentru ce esti si pentru ce faci :D bravo tie la 4tuning scrie la tine jos king drift bravo te apreciez pentru asta poate intro buna zi va fi si insane si apoi si eu si toata lumea unu dupa altul an dupa an bafta la toti in continuare si antrenativa cat mai mult :) cine se da acum ??? vreun jucator ??

JunKer_hP 09-02-10 20:49

joaca cineva acum?

demonul 09-02-10 20:52

FAC EO CU gt's
dami id tau si vb acolo

eMH 09-02-10 20:53

Quote:

Originally Posted by demonul (Post 3069456)
eMH vezi ca never nu mai vb cu tine

Asta vroiam sa aud!

JunKer_hP 09-02-10 20:55

me.raul

demonul 09-02-10 20:56

ASTA AI SI AUZIT eMH

cine da o tura toti in afara de eMH eu nu vreau cu el cine vrea ??? facem echipe ceva nu stiu dragos insane eMH eu gt's junker :>:>:> ce ziceti
?

JunKer_hP 09-02-10 21:03

da-mi add demone

eMH 09-02-10 21:11

Quote:

Originally Posted by demonul (Post 3069513)
ASTA AI SI AUZIT eMH

cine da o tura toti in afara de eMH eu nu vreau cu el cine vrea ??? facem echipe ceva nu stiu dragos insane eMH eu gt's junker :>:>:> ce ziceti
?

Tu chiar nu te-ai plictisit sa te bagi in seama cu japca?

JunKer_hP 09-02-10 21:15

r3chin esti un gunoi

R3chin 10-02-10 00:05

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 3069594)
r3chin esti un gunoi

Ce ai ma? ce te-a apucat iarasi :|:|:|:|:|:|:|:? dupa ce vorbesti aiurea pe server fata de toti jucatorii si ma iei la misto ..apoi iti spun ca ai vb aiurea si te-ai suparat mi-ai dat ignor..acuma ce mai e? ce am facut iara? vrei sa-mi cer scuze sa ma pun in genunchi ca tu vb aiurea.....? Hai pa sa nu mai dai fatza in fatza cu mine daca deasta faci....nu te-am stiut asa...

demonul 10-02-10 00:11

poi junker dece e un gunoi?? ca stie sa joace sau cum??
daca stie sa joace stie ce esti invidos sau cum vb lu insane nu te stiam asa ma gandeam ca esti deal nostru da casa injuri pe 4tuning nu este frumos nu e de injurat sau asa ca si eu pot sa injur dar...e vorba de respect intre prieteni daca tu ingelegi asta;)

SI APP Emh NU MA BAG IN SEAMA ;)

JunKer_hP 10-02-10 13:45

demone aici nu e vorba de joc ,e alta treaba;)

All times are GMT +2. The time now is 09:07.

- Copyright 2026 4Tuning