Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   DJ 02 NUE (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/131064-dj-02-nue.html)

GJ 64 GAB 29-11-09 10:41

Re: DJ 02 NUE

Îmi place tubul de basSss...

Pune-i jantele alea de le-ai cumpărat că o să fie magistică cu ele... Nu i-ar strica dacă ai mai lăsa-o pe burtă!

Ciuss

b08ygs 29-11-09 11:15

Quote:

Originally Posted by GJ 64 GAB (Post 2845852)
Îmi place tubul de basSss...

Pune-i jantele alea de le-ai cumpărat că o să fie magistică cu ele... Nu i-ar strica dacă ai mai lăsa-o pe burtă!

Ciuss

ce usor e din vorbe.... laso jos, pune rotile fai pasajele, din gura faci o masina in cateva ore:) dar in realitate.... eh acolo e alta problema:rolleyes2

revenind, vad ca iti ti masina curata si sclipitoare:D imi place:) cauta volanul potrivit pt masina asta ca plange rau de tot dupa un volan mai mic si mai frumos ca actualul

bafta

GJ 64 GAB 29-11-09 11:19

Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2845918)
ce usor e din vorbe.... laso jos, pune rotile fai pasajele, din gura faci o masina in cateva ore:) dar in realitate.... eh acolo e alta problema.

Doar nu i-am zis să le facă azi!....

crazyfornova 29-11-09 11:43

1 Attachment(s)
O joaca de-a mea.....
Sper sa iti faca ( va faca ) placere:D:D

RRedman 29-11-09 19:09

@GJ 64 GAB
Jantele o sa le pun dupa ce o sa fac toate modificarile la suspensie si pasajele, in plus trebuie sa le sablez, vopsesc, mai am nevoie de inca 2 pentru fata, vreau sa scap de iarna si dupa o sa vad ce o sa fac...:-)
@b08ygs
merci,curata si cocheta o tin tot timpul...cand pot...volan caut si eu...sper sa gasesc unul cum vreau eu...;)
@merci pentru vt..sper, ca in viitor, sa arate ca in imagine:D

cristy_dacia 29-11-09 19:34

RRedman am si eu o intrebare tu cat ai dat sa pui folie pe spate da cu tot cu luneta?

D.Allecs 29-11-09 19:34

Frumoasa masina, tine`o tot asa.
Folie nu ii pui ? cred ca ar arata super bine:)
Si app. jantele alea daca cumva iti trece prin cap sa le dai... ma anunti si pe mine intr`un pm :P:), sau daca cineva stie unde pot gasi si eu unele sau sa imi fac sa imi spuna si mie :P ms!

cristy_dacia 29-11-09 19:53

1 Attachment(s)
RRedman m-am jucat si eu putin cu masina ta sper sa iti placa

RRedman 29-11-09 20:02

Quote:

Originally Posted by cristy_dacia (Post 2847309)
RRedman am si eu o intrebare tu cat ai dat sa pui folie pe spate da cu tot cu luneta?

8 lei folia + 1.5 lei cafea cu lapte(atat am dat).
Quote:

Originally Posted by D.Allecs (Post 2847310)
Frumoasa masina, tine`o tot asa.
Folie nu ii pui ? cred ca ar arata super bine:)
Si app. jantele alea daca cumva iti trece prin cap sa le dai... ma anunti si pe mine intr`un pm :P:), sau daca cineva stie unde pot gasi si eu unele sau sa imi fac sa imi spuna si mie :P ms!

Merci.Folia o sa ramana, deocamdata, doar pe luneta din spate(Gaborii stiu deee ceee),pana cand am sa-mi iau una omologata.

RRedman 01-12-09 11:48

La masina lucrarile o sa fie sistate pana la primavara, pana atunci o sa-mi strang toate piesele de care am nevoie, jante dublate fata, cauciucuri, amortizoare, arcuri taiate, etc...
In principiu la primavara o sa-mi fac pasajele, suspensia, o sa-mi montez jantele , folie pe geamuri, volan sport si sa vedem ce idei imi clocesc...

Aaa...un "Nike" pe luneta, lumanari in faruri, neoane(am auzit ca mor fetele),praguri de aur, pasaje din alea cromate, praguri Gti super turbo(de rezerva),folie pe luneta fata, coliere din platina zimtata, evacuare de Saviem, "sabufar" Domotec,in care sa urle "Cicalaca cichi cea" si o sa-mi vopsesc portbagajul de pe masina, s-a cojit de la zeama de varza care s-a scurs.
Cam atat...deocamdata...sper ca, dupa ce fac toate astea, sa ma bagati si pe mine la "Dacii care se fac remarcate", va rog!

Ingerasul99 01-12-09 17:18

Chiar te incanta cu ceva daca posteaza un moderator masina la "dacii care se fac remarcate" ? Credeam ca o faci pt tine si forumul e doar pt pareri!

D.Allecs 01-12-09 17:26

Mda, omu a spus`o si el in spirit de gluma... si tu acum o iei in serios:-"

RRedman 01-12-09 17:32

Nu, totul era o gluma, masina o fac pentru mine,clar, la "Dacii care se fac remarcate" sunt masini de nota 10, fara indoiala, nu ma leg de asta, eu doar am batut un apropo, intr-un derapaj caterincos, vis-a-vis de "tiuningul, pe care unii de pe forum fac, fara pic de simt estetic, fara cap si fara sa se documenteze.

RRedman 06-12-09 17:45

1 Attachment(s)
O idee...ce parere aveti de cauciucurile astea?credeti ca s-ar potrivi pentru o masina ca Dacia?Unde as putea gasi asa ceva?

andi_cimpean 07-12-09 10:16

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2867107)
O idee...ce parere aveti de cauciucurile astea?credeti ca s-ar potrivi pentru o masina ca Dacia?Unde as putea gasi asa ceva?

Cred ca nu vei gasi pe la noi asa ceva, dar cred ca iti poti face si tu cu o vopsea (flexibila)...ceva cu latex sau alte smecherii.

RRedman 07-12-09 10:43

Stiam de vopseaua asta flexibila pe baza de latex, insa unde pot gasii asa ceva?
Ma gandeam ca lateralele exterioare ale cauciucului sa fie "curatate", adica sa dispara cifrele, literele..tot....sa fie finisat bine...iar dupa cateva straturi din vopseaua respectiva pe patternul care se regaseste in imagine.Rezultatul final cred ca ar aduce un + la imagine, datorita faptului ca banda alba, respectiva, pe baza unui efect vizual, "mareste" janta in diametru si "scade" balonajul cauciucului, iar ca stil aduce o nota de retro, care s-ar potrivi cu masina(designul ei apartine totusi anillor 60-70, chiar daca a suferit modificari in timp)".

andi_cimpean 07-12-09 10:54

Total de acord cu tine. Cred ca va arata bine. Scrisul nu cred ca trebuie inlaturat pentru ca nu va fi asa evident.

Eu zis sa incerci la firmele mai de prestigiu sa zic asa. KLAR...si altii

RRedman 07-12-09 10:57

Acum ma gandeam la posibilitatea de a se vulcaniza banda de cauciuc alb, cred ca ar rezista mult mai bine in timp, in situatia asta...
Dar de unde cauciuc alb?

andi_cimpean 07-12-09 11:13

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2868778)
Acum ma gandeam la posibilitatea de a se vulcaniza banda de cauciuc alb, cred ca ar rezista mult mai bine in timp, in situatia asta...
Dar de unde cauciuc alb?

Despre ce vorbesti tu acolo, am vazut pe forumul asta: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...pic=37760&st=0

Userul WNS, de acolo, si-a montat astfel de inele pe Golful sau MKIV. Vezi ca este din Craiova :)

RRedman 07-12-09 11:27

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 2868811)
Despre ce vorbesti tu acolo, am vazut pe forumul asta: http://vwforum.vwforum.ro/index.php?...pic=37760&st=0

Userul WNS, de acolo, si-a montat astfel de inele pe Golful sau MKIV. Vezi ca este din Craiova :)

Merci, chiar acum o sa incerc sa iau legatura.

RRedman 28-12-09 15:49

5 Attachment(s)
O mica proba...

pUmA 28-12-09 15:59

ce belea sunt jantele......le ai toate 4?

Ingerasul99 28-12-09 16:06

Le-ai curatat? pui pneul ala pe janta??

RRedman 28-12-09 16:13

Quote:

Originally Posted by pUmA (Post 2929257)
ce belea sunt jantele......le ai toate 4?

Momentan am doar 2 de 8.25 , la primavara vin si cele de pe fata de 6.5 j
Quote:

Originally Posted by Ingerasul99 (Post 2929279)
Le-ai curatat? pui pneul ala pe janta??

Inca nu.Jantele o sa fie sablate, iar dupa grund, vopsea si lac.Cauciucuri am gasit destule...de la 195, pana la 225...la primavara o sa vina si ele.Momentan ramane asa.

pUmA 28-12-09 16:14

le faci tu la cineva sau asa le cumperi?

RRedman 28-12-09 16:17

le fac...

pUmA 28-12-09 16:20

eu pret se poate?

o sa arate senzatie pe masina ::X

RRedman 28-12-09 16:28

3 Attachment(s)
ai pm, colegu'

pUmA 28-12-09 16:39

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2929334)
ai pm, colegu'

ms mult...Sarbatori Fericite si La Multi Ani.

b08ygs 28-12-09 17:10

Quote:

Originally Posted by RRedman (Post 2929228)
O mica proba...

CLAR!!! o sa arate sensatie:D la primavara o sa vedem mai multe:D pasaje suspensii gume roti, o sa fie senzatie masjora masinuta asta:D si deabea astept sa o vad gata facuta:d

clantele spate le vei scoate? ar fi recomendat:D o sa arate altfel cu ele date jos:-p acum fiecare cum ii place

redman bafta frate

RRedman 28-12-09 18:33

Quote:

Originally Posted by pUmA (Post 2929356)
ms mult...Sarbatori Fericite si La Multi Ani.

cu placere, Sarbatori Fericite si toate cele bune iti doresc !
Quote:

Originally Posted by b08ygs (Post 2929441)
CLAR!!! o sa arate sensatie:D la primavara o sa vedem mai multe:D pasaje suspensii gume roti, o sa fie senzatie masjora masinuta asta:D si deabea astept sa o vad gata facuta:d

clantele spate le vei scoate? ar fi recomendat:D o sa arate altfel cu ele date jos:-p acum fiecare cum ii place

redman bafta frate

Ma bucur ca iti place masina, domnu' Cristi!:D...dupa cum am vorbit...o sa fac pe rand, de la pasaje pana la ultimul surubel...exact cum mi-am propus.Imi place lucrul bine facut si nu vreau sa ma grabesc...si sa fac lucruri de mantuiala.
Cu manerele nu stiu ce o sa fac....probabil ca o sa le scot, dar momentan nu ma gandesc la ele...ma gandesc sa imi fac o cantitate de vopsea proaspata, pentru modificari, sa imi fac amortizoarele, arcuri, pasaje...jantele fata...
P.S. caut si eu un carburator mai destept, Carfilul asta, mi se pare prea mic pentru ce vreau si a inceput sa consume si mult....plus ca mi se plimba un gunoi prin el...mai da cate un rateu din cand in cand.Merci omule!

Sonny™ 28-12-09 18:56

colega...dami si mie un pm cu un pret la 4 jante o sa fie senzatie masina...b08ygs are dreptate o sa arate mult mai bine fara manerele de pe spate...chiar si cel din dreapta...;)

RRedman 28-12-09 19:09

Ai pm.
Problema cea mare este vopseaua.Eu nu mi-am facut vopsea dupa un anumit cod, sau sa o cumpar gata, din magazin.Inainte sa o vopsesc pur si simplu amestecand diferite cantitati de vopsea am ajuns la nuanta asta.Mi-am pastrat foarte putina vopsea pentru retusuri, sper sa imi ajunga pentru pasaje.Daca as scoate manerele, ar trebui sa vopsesc din nou intreaga zona si nu mai am vopsea.
O alta varianta ar fi sa imi fac alta cantitate totala de vopsea, si sa fac modificarile, iar dupa, sa o vopsesc, din nou, bineinteles, partial dezechipata.Era bine daca faceam modificarile inainte sa o vopsesc, dar atunci nu aveam de gand sa ii fac alte schimbari.Alti bani....alta distractie.
Daca as face asta, probabil ca as face si alte modificari....o sa vad.

Sonny™ 28-12-09 19:12

dar dar e nasol oricum la pasaje zici ca mai ai vopsea...pentru manere nu ajung dar daca se intampla doamne fereste sa o lovesti ce ai sa faci...?e nasol ca ai combinato si a iesit asa;)parerea mea...ms de pm cred ca dupa anu nou o sa colaboram;)

RRedman 28-12-09 19:44

Eu chiar sunt multumit de cum a iesit vopseaua, ca sa evit orice problema trebuia sa fac mai multa...dar na...asta a fost...o sa incerc sa refac reteta de vopsea poate o sa iasa...inca nu am uitat cantitatile...si culorile pe care le-am folosit.

razZvanelSpeed4U 29-12-09 11:00

oooooo vin super jantele....sarbatori fericite !

RRedman 29-12-09 12:02

Merci, si eu sunt multumit de cum arata jantele.Vreau sa ma gandesc si la o combinatie frumoasa de culori pentru ele, nu as mai merge pe acelasi contrast alb-negru....as incerca un gri metalizat- negru perlat....portocaliu perlat- negru perlat....ceva mai atragator...
Sarbatori fericite!

GJ 64 GAB 29-12-09 23:51

Vin super jantele... Abia aştept s-o văd încălţată!... Eu zic că ar merge un negru perlat ... Spor la treabă...

RRedman 30-12-09 00:14

Interiorul cu negru perlat si rama cromata...sau pur si simplu lustruita pana devine asemanatoare cromului....sau interior cu un alamiu metalizat bine iar rama lustruita....sunt mai multe variante...am vazut ca cei de la Policolor au o gama de vopsele speciale...o sa studiez putin paleta lor de culori...

razZvanelSpeed4U 30-12-09 13:05

da asa e bn cum ziic..interiorul negru si poliseaza obada..spor la trb !

All times are GMT +2. The time now is 03:27.

- Copyright 2026 4Tuning