Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Espero - Mica mea limuzina (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/131022-espero-mica-mea-limuzina.html)

Andutu TZH 05-03-10 22:44

Re: Espero - Mica mea limuzina

Astazi o demontai,ii dadui jos spoilerul la care doar coaja a scapat si aia cu o ruptura mica,bara aceea de sub ea sa facut bucatele numai plastice rupte erau pe acolo,farurile nu prea mai am ce alege din ele,proiectoarele au scapat,semnalizarile au scapat,ochelarul de la far din stanga e indoit si a indoit si radiatorul de la ac putin si masca sper sa o recuperez,dupa calculele mele cam pe la 8 milioane o fac tipla,dar faza este ca nu am bani:((

mike-fullspeed 06-03-10 09:42

8 milioane? faza e ca nu prea gasesti spoiler fata! Am cautat ieri toata Craiova si nu am gasit... Imi trebe pentru cineva! si am vb cu aia la dezmembrari si cam pe la 4 milioane se invarte un spoiler! Io cand am lovit- am scapat doar cu un far si grila = 220 lei. bafta!

Spoileru nu incerci sa il matrasesti??? tot cam asa a fost si am meu si l-am recuperat... O sarmulitza, neste suruburi in plus, vopsea peste si e ca nou.... :D

Robert_MNW 06-03-10 09:47

Patru milioane pentru un spoiler sh...:shock: ce naiba astia sunt nebuni...pe Brestei ai incercat, la fostu' cap de linie 2, stiam ca nu au piese scumpe acolo..

mike-fullspeed 06-03-10 09:50

Quote:

Originally Posted by Robert_MNW (Post 3152530)
Patru milioane pentru un spoiler sh...:shock: ce naiba astia sunt nebuni...pe Brestei ai incercat, la fostu' cap de linie 2, stiam ca nu au piese scumpe acolo..

Acolo am fost prima data.... si mi-au zis ca doar ce il vandusera, cu... 4 milioane! Nu prea gasesti bot de Espero (spoiler, faruri, grila)...

Robert_MNW 06-03-10 09:54

Astia nu sunt normali, patru milioane un spoiler...chiar nu imi vine sa cred...:shock: mai ramane varianta targului, desi nici acolo nu am prea vazut Espero.

Andutu TZH 06-03-10 10:00

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3152495)
8 milioane? faza e ca nu prea gasesti spoiler fata! Am cautat ieri toata Craiova si nu am gasit... Imi trebe pentru cineva! si am vb cu aia la dezmembrari si cam pe la 4 milioane se invarte un spoiler! Io cand am lovit- am scapat doar cu un far si grila = 220 lei. bafta!

Spoileru nu incerci sa il matrasesti??? tot cam asa a fost si am meu si l-am recuperat... O sarmulitza, neste suruburi in plus, vopsea peste si e ca nou.... :D

Nu am ce sa mai recuperez din bara de sub spoiler sa facut numai bucatele,eu vreau sa cumpar doar aia daca gasesc,si man ai avut noroc tu
Quote:

Astia nu sunt normali, patru milioane un spoiler...chiar nu imi vine sa cred... mai ramane varianta targului, desi nici acolo nu am prea vazut Espero.
Stiu reactia asta am avut-o si eu prima oara,dar nu este totul pierdut am un espero abandonat care sta de vreo 5 ani pe la mine prin cartier si poate reusesc sa il conving pe ala de o are sau aia de sunt pe acolo sa imi dea toata fata cu un mil,stiu ca pare imposibil dar am sanse

Robert_MNW 06-03-10 10:04

Daca poti sa il convingi, baga mare:-) la cat cer astia la dezmembrari...

mike-fullspeed 06-03-10 10:10

Andu... daca tu reusesti sa iei botu cu un mil... spune-i ca ii dau eu 5-10 mil pe restu masinii.... numai daca are motor de 1,8... La mine pare mai imposibil decat la tine :D

Myk3 GhO$t Dr1v3r 06-03-10 12:57

Fratilor sunteti nebuni?e 375 lei cu fagurele de sub el.NOU.cei interesati pot cere un pm pt informatii.

mike-fullspeed 06-03-10 14:52

trimite-mi mie un PM cu informatii...

maryus_83 06-03-10 17:22

si mie daca se poate

giny 06-03-10 17:36

7 Attachment(s)
niste poze de la mine...

Myk3 GhO$t Dr1v3r 06-03-10 17:40

Pacat!Pacat mare...vopsita complet.si aqm bushita.mai rau d atat nu s poate.:sad::x

mike-fullspeed 06-03-10 20:31

Deh asta e.... nu o sa se cunoasca asa mare diferenta de culoare ca nu a apucat sa se matuiasca/ decoloreze.... ;)

Andutu TZH 07-03-10 15:23

Baieti nu va faceti griji ca nu o sa se cunoasca deloc diferenta,vopseaua este noua pe ea si nu da semne de inbatranire,si de vopsit doar usa si masca cu un badboy ca spoilerul a scapat decat putin scarjiat,masina o sa fie facuta de acelasi vopsitor si cu aceeasi vopsea nu o sa imi bat joc de ea;).Ia spuneti-mi ca sa indrept ochelarul ala de far pe cine imi recomandati si cat miar lua,da sa fie bun in asa ceva

electric_style 07-03-10 21:35

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3156770)
Baieti nu va faceti griji ca nu o sa se cunoasca deloc diferenta,vopseaua este noua pe ea si nu da semne de inbatranire,si de vopsit doar usa si masca cu un badboy ca spoilerul a scapat decat putin scarjiat,masina o sa fie facuta de acelasi vopsitor si cu aceeasi vopsea nu o sa imi bat joc de ea;).Ia spuneti-mi ca sa indrept ochelarul ala de far pe cine imi recomandati si cat miar lua,da sa fie bun in asa ceva

unde ai dat ba nebunule cu ea...?:shock: ba vere..si doar ce-o pusesei si tu la punct...! cine a fost de vina din incidentu asta ?

Myk3 GhO$t Dr1v3r 07-03-10 21:38

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3158210)
unde ai dat ba nebunule cu ea...?:shock: ba vere..si doar ce-o pusesei si tu la punct...! cine a fost de vina din incidentu asta ?

El a fost d vina ca nu a pastrat distanta regulamentara!!!

giny 07-03-10 21:48

a fost de vina ca nu a fost atent,ca avea ceva distanta fata de cel din fata...

electric_style 08-03-10 00:57

Quote:

Originally Posted by giny (Post 3158269)
a fost de vina ca nu a fost atent,ca avea ceva distanta fata de cel din fata...

nasol...lasa ca se face baiat cuminte de acum inainte si tine 15m distanta de cei din fata lui:D

cata666 08-03-10 01:33

salut ,felicitari pt munca depusa:)
eu nu aveam curaj...bafta!
p.s. te astept in club daewoo, si pe tine mike:)

http://www.craiovaforum.ro/fan-clubu...376639-48.html

mike-fullspeed 08-03-10 08:02

:D tocmai acum ne spui si noua de clubul asta.....

Andutu TZH 12-03-10 11:22

Mi-au aprobat dosarul imi ofera 4mil 650 pentru usa,eu zic ca este binisor avand in vedere faptul ca mie imi era frica ca nu imi dau deloc

mike-fullspeed 12-03-10 22:19

Pai ti-au dat prea bine pentru o usa...! Pe mess nu am mai intrat ca nu am avut timp... vb zilele astia ;) bafta!

Andutu TZH 12-03-10 22:28

Ms mike,ce ziceti se merita farurile astea,nu au reglaj electric dar sunt noi http://www.dispaco.bizoo.ro/vanzare/...-Daewoo-Espero

mike-fullspeed 12-03-10 22:30

Se merita.... sunt noi... Iar pretul e mai mult decat bun!

Andutu TZH 12-03-10 22:32

Nu stiti pot lua reglajul electric de la ale mele sa le pun la ele

banzay 13-03-10 00:14

Eu pe faruri clare de cielo, cu reglaj manual, am putut sa imi mut reglajul electric de pe cele originale. Acum nu stiu exact cum arata reglajul manual/electric la espero, dar nu cred ca si-au batut capul sa faca 2 modele diferite ci unul singur pe care s-au montat cele 2 tipuri de reglaje.

johnsonxxl 13-03-10 00:24

e bun pretul..bun tare :D

Andutu TZH 13-03-10 21:54

Luni trebuie sa imi vina farurile acasa,dupa aceea sa imi cumpar intaritura de la spoiler,imi indrept masca,ii fac bad boy si sa indrept ochelarul si o sa arate mai bine ca inainte;)

mike-fullspeed 14-03-10 11:36

Bad boy-ul il sudezi cu autogen sau???? sa imi spui si mie unde il faci ca ma intereseaza si pe mine....

Andutu TZH 14-03-10 15:40

Quote:

Originally Posted by mike-fullspeed (Post 3181058)
Bad boy-ul il sudezi cu autogen sau???? sa imi spui si mie unde il faci ca ma intereseaza si pe mine....

In fibra fac badboy-ul,o sa il fac eu cu prieteni;)

electric_style 14-03-10 19:05

lasa ba tu reglajul electric...iati-le p'astea asa !!! le reglezi odata si gata...ca nici nu ele electrice nu stai tu zilnic sa le urci sau cobori !!! pretul e super bun !!!

Andutu TZH 14-03-10 19:07

Quote:

Originally Posted by electric_style (Post 3182182)
lasa ba tu reglajul electric...iati-le p'astea asa !!! le reglezi odata si gata...ca nici nu ele electrice nu stai tu zilnic sa le urci sau cobori !!! pretul e super bun !!!

Le-am comandat de atunci maine sau poimaine trebuie sa imi vina;)

electric_style 14-03-10 19:16

Quote:

Originally Posted by Andutu TZH (Post 3182193)
Le-am comandat de atunci maine sau poimaine trebuie sa imi vina;)

foarte bine !!!

Andutu TZH 15-03-10 11:31

Imi dadura o veste bomba astazi astia de la carpatica dureaza intre 7 si 10 zile sa imi transfere bani in cont,pentru ce le trebuie atata timp nu stiu.Fusai singurul fericit din sala aia caruia i se aprobase dosarul restul ii injurau pe acolo.Deci ca concluzie si in cazul in care ti se aproba dosarul tot iti lasa un gust amar,sunt jurat ca nu imi mai fac asigurare la ei:sad:

Geo_ZGA 15-03-10 20:25

Sa inteleg ca eu sunt fericit... mi-au aprobat imediat dosarul si urmeaza sa o duc in service... nu s-a comentat nimic, agentul mi-a spus ca in momentul in care masina e facuta, ma duc si o iau, restul nu ma mai intereseaza. Asigurarea celui vinovat e la Euroins... cea mai ieftina, ma asteptam sa fie cu probleme.
Tot e bine ca iti dau banii...
p.s: vezi cu farurile alea, sa nu fie "de srl" si sa se ingalbeneasca imediat.

Andutu TZH 15-03-10 22:23

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 3187186)
Sa inteleg ca eu sunt fericit... mi-au aprobat imediat dosarul si urmeaza sa o duc in service... nu s-a comentat nimic, agentul mi-a spus ca in momentul in care masina e facuta, ma duc si o iau, restul nu ma mai intereseaza. Asigurarea celui vinovat e la Euroins... cea mai ieftina, ma asteptam sa fie cu probleme.
Tot e bine ca iti dau banii...
p.s: vezi cu farurile alea, sa nu fie "de srl" si sa se ingalbeneasca imediat.

Esti foarte fericit,nu faci 10 mii de drumuri si consumi gazul de pomana,in legatura cu farurile sunt Depo.Eu mam uitat pe net inainte sa comand si era multumita lumea de firma asta,dar de espero nu am vazut,mai mult pe golfuri.Cate de bune sunt o sa vad in timp,dar decat sa iau second la un mil jumate bucata mai bine noi si la un mil 100

banzay 15-03-10 22:35

Mai, cum vezi ca incep sa se ingalbeneasca, ca se vor ingalbeni mai mult ca sigur, nu mai gasesti ca noi, chiar daca sunt originale. Ii dai un smirghel de vreo 2000 daca ai zgarieturi si dupa polish peste zgarieturi/galbeneala/matuiala. Si dupa e o folie care se pune pe ele. Sau poti sa incepi de acum direct cu folia si mai intarzii un pic procesul de ingalbeneala :)

Andutu TZH 15-03-10 22:44

Quote:

Originally Posted by banzay (Post 3187910)
Mai, cum vezi ca incep sa se ingalbeneasca, ca se vor ingalbeni mai mult ca sigur, nu mai gasesti ca noi, chiar daca sunt originale. Ii dai un smirghel de vreo 2000 daca ai zgarieturi si dupa polish peste zgarieturi/galbeneala/matuiala. Si dupa e o folie care se pune pe ele. Sau poti sa incepi de acum direct cu folia si mai intarzii un pic procesul de ingalbeneala :)

Dami mai multe detali despre folie,afecteaza vizibiliatea,chiar asa proaste sunt se ingalbenesc imediat?

maryus_83 16-03-10 11:43

Depo e o firma foarte ok. Ma indoiesc ca se vor ingalbeni cat mai tii tu masina... Ca doar nu o mai tii 10 ani. :)

All times are GMT +2. The time now is 22:00.

- Copyright 2026 4Tuning