![]() |
Re: Bimmerfest 2006 Romania
Quote:
ce tare ...:lol: :lol: :lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
astea sunt pozele... ala din jurul gatului e premiul... multam pt diploma si premiu organizatorilor...
|
felicitari ptr premiu obtinut
|
mersi... :)
|
wooooooow cele mai tari poze!!!!!!!!!!doar bmw-uri.
|
cel mai tanar ar fi andu, a implinit in aprilie 18 si dak era acolo crek lua 2 premii, sau chiar 3 parerea mea :D
|
Quote:
mda....daca-ar fi fost...laude de-astea am auzit 1000 pana in data de 26 mai..daca-ar fi fost acolo l-am fi vazut..dar n-a fost , precum multi altii..poate nu uita pe anu' viitor |
frate eu am venit tuma din bacau. el din bucuresti.... si parca avea si masina in ploiesti... si mai aproape.
|
Quote:
|
si eu am zis ca vin si n-am mai venit....e vro problema???
fiecare a avut probleme lui si nu s-a mai putut....asta e! |
super,absolut super! felicitari participantilor si in special organizatorilor.anul viitor voi face tot posibilul sa fiu prezent,cu un e36-2... mor daca nu-l iau...
|
Quote:
Toti avem problemele noastre, nici eu nu am avut Rovigneta, nici roti trecute in talon...si nici bani:D...dar am preferat sa fac un sacrificiu si sa ajung, in ciuda altor chestii...la anu' o sa fac rost de vreo 5-6 cabluri de tractare si-o sa-i leg dupa mine pe cei care zic ca nu mai pot sa vina:D Si, pentru ce a fost, le multumesc celor care s-au implicat...nu dati vina pe nimeni pt organizare, a fost prima data , nu stia nimeni la ce sa se astepte...Bafta in continuare!!! |
felicitarile mele mertan ;)
|
de curiozitate ... cate bmw-uri au fost la Bimmerfest in total ? ? ?
|
in jur de 85-90 masini daca includem si cele care au venit pentru 2-3 ore in cursul zilelor de sambata si duminica
|
e multumitor pentru o prima editie, nu?
|
pentru o prima editie .. este :-)
|
Regret nespus ca nu am venit...pentru ca ursuletzul de care ma lipisem nu a mai putut veni (tocmai pt ca nu era sigur omu nici n-am zis ca venim) sper sa fie la anu!.
A fost fain din ce-am vazut in poze...prb e ca as fi vrut sa vad mai multe BMW-uri dintr-alea mai speciale din care nu vezi in fiecare zi...cel putin in poze nu vad decat o mare de ursuleti si 3-uri cu mici oaze de X5 si seria 5. ah am uitat era si un Hamman acolo (de ce n-a luat nici premiu?) Nici un 7, nici un 6, nici un X3, Z3, Z4, Z8(!?), mai multe M-uri si nu mai spun de clasicele 2000&co, doar un 8 care a stat si ala fff putin. |
Hamman a luat premiul pt cea mai frumoasa masina dar l-a donat ursului rosu cu NFS la numar (premiul consta intr-un chiptuning si evident nu avea nevoie de asa ceva :-) ).
A fost un Z3 cu toate ca nu apare in poze si chiar 2 X3uri, a fost un M3 cabrio cu motor de M5.. seria 7 au fost 2 masini: una din arad (funny proprietarul :-P ) si una din bucuresti inca cu numere de Germania (un superb 750 E 38 care a apartinut lui Dieter Bohlen de la Modern Talking). Au fost promisiuni pt mai multe Muri, dar din pacate ne-am multumit cu unul :-) singurul regret pe care-l am este ca nu m-a plimbat si pe mine nimeni cu acel superb cabrio rosu :love: :love: :love: |
Apare in poze M3-u ala cu motor de M5?? ar fi interesant cred de vazut asa ceva...
Scuze pentru confuzia cu Hammanul, nu mi-am dat seama ca X5-u care a luat premiu era cel in cauza...Normal ca n-avea nevoie de cip tunning ;)) |
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning