![]() |
am sa ma documentez cu privire la posibilitatea de a organiza si fara sa am acordul tuturor institutiilor de rahat oricum la orice cursa eu as vrea ca o salvare sa fie prin zona :) si chestia cu copii de 17 ani e perfect corecta ,fura masinile parintilor si fac numa tampenii macar intr-un mediu controlat ar fi altceva ,v-am spus trebuie sa prind toate aspectele inainte sa ma duc cu ceva final la cei care vor baga banii
|
piste nu stiu cate sunt in romania sau in europa si sincer NU MA INTERESEAZA in cluj stiu sigur ca nu este si copii dementi care au investit o multime de bani in masini sunt asa ca la capitolul asta imi este suficient
|
draculas postu meu era pt sandrei asa ca scuze daca te-ai simtit jicnit
in legatura cu pista superba pe care o propui tu: este cel mai relevant exemplu Cartodromul. cati bani crezi ca scoate patronu' pistei??? crezi ca tu ti-ai scoate investitia in 20 ani??? nici vorba; daca te tine buzunaru sa faci un folos comunitatii n-ai decat ideea e veche si foarte buna dar toti s-au umpotmolit cand au tras linie la total |
Bani nu sunt numai ai mei e vorba de niste firme mari de dincolo si dupa ce discutii am purtat eu ar fi interesati de o chestie de asta in romania ,cartodromul este o relicva care nu poate fi folosita sub nici o forma eu ma gandeam la o lacatie mai retrasa pentru a nu nemultumii pensiile si toti idiotii cu vederi inguste care din pacate predomina in tara noastra .
Astept din partea voastra ideei concrete in ceea ce priveste proiectul acesta |
desi draculas..pista si cartodromul prezinta un potential enorm..gandeste-te...spatiu pentru show-uri...pista de alergat..pista de carturi..si ai scoate un profit si de pe intrarea masinilor de la scolile de soferi...crede-ma ca ar face contract cu tine pt spatiul acela amenajat la standarde ..nici nu stiu cum sa le zic...umane..:P
|
imi pare rau sa te anunt dar am incercat deja chestia si cartodromul este cum sa spun CONDAMNAT va fi distrus pentru ca acolo se va construi noul stadion municipal :cry: asta e
|
bun....si cu ce as putea sa iti fiu de ajutor?? daca chiar vb serios..atunci sunt la dispozitia ta..si sper ca stii ca investitia e de ordinul milioanelor de euro nu??
|
ma Sandrei tu ai zis de copii cu masinile parintilor, bun tu ai masina ta proprie dar nu e cumparata din banii tai.
cu ou kinder mam saturat sa tot incerc, se pare ca nu am bulan. ma bucur sa vad ca pina la urma ati cazut cat de cat de comun acord(la inceput la-i atacat si ai facut caterinca cu linii si prostii acum cand vezi ca vorbeste serios dai in spate adica te-ai cumintit si posturile tale parca suna cat de cat a 20 de ani) cu draculas, caci pina la urma urmei este o idee cat de cat mai ales ca numa noi avem de castigat, aia de dincolo care investesc nu :lol: |
depinde cum privesti cine investeste aici nu o face doar asa de dragu de a baga bani in pamant ! oricum pista se va face trebe gasita locatia cat mai buna si vazut toate detaliile pana in 28 luna asta pentru ca dupa asta eu voi pleca din romania sa ma intalnesc cu investitorii pana atunci trebuie sa le prezint ceva concret de aia va cer si voua ajutorul ,in fond este si pentru voi
|
pt draculas: imi cer scuze pt copilariile de zilele trecute dar multa lume a avut ambitia asta si unii chiar au incercat sa dezvolte proiectul in realitate dar au esuat..asa ca am cunoscut vreo 10 15 cazuri in care s-a incercat acest proiect si totul s-a redus la 2 -3 povesti si gata...deci...cu ce te pot ajuta?? ne putem intalni daca doresti sa te ajut...dar nu inteleg cu ce! te rog fi mai explicit in ce consta posibilitatea ca eu sa te ajut!
|
ca ajutor ma refer la idei
|
noh...
pai ce sa zic fa un topic pe forum/cluj cu organizarea unei intalniri intr-o seara cu cei care mai au cate vreo legatura cu masinile nu toate panaramele si acolo n intelegem ce si cum...alege o data...si un loc...eu vin cu taxi oricum :P |
asta era si ideea pentru ca eu as vrea sa ma intalnesc cu oameni care stiu despre ce e vorba nu tot felu de panarame si copii fara minte :))
ar fi o pierdere de vreme |
ok
loc si data...idei sunt... |
si ca sa vedeti cat de inconstienti au ajuns \"juniorii\" ....s-a ajuns sa se dea pe observatorului...bravo tata...bravo....si va mirati ca aveti probleme cu politia
|
vsa
unde faceti si voi o intilnire???poate vin si eu daca e loc??
|
eu vad ca esti din bacau....ce masina ai ?
|
intalnirile stie fiecare unde se fac...
|
E din Bacau dar e student in cluj.
https://www.4tuning.ro/forum/viewtopi...=asc&start=135 Laguna asta e a lui, poate ati vazut-o prin cluj, acum si-a pus jante si neoane. |
bah..mnush..poate...dar nu tre sa intre si nici nu se preznta si direct unde se fac intalniri..nu o sa zicem..daca nu il stim...dar oricum eu le dedic la toti COPPERII o mare FLEGMA-N GURA!!!
|
Pai o sa vada acum si poate o sa se prezinte, e nou pe forum. Oricum politist nu este, asta e sigur. :)
|
vsa
am o laguna de bacau!!!in rest ce pot sa prezint prin internet????nu stiu ce sa prezint!!!vali e numele meu!!!vad ca va e frica de politie!!! oricum ma cac pe gabori!!!
|
stai linistit suciule ca ii ok baiatu, il cunosc ca sta in aceeasi curte cu un fost coleg!
|
frumos intampinati voi unu nou mah :(
sa va fie rusine :oops: maestre stai pe forum ca afli unde ne intalnim :wink: unde-s chelneritele buneee :lol: |
ba stiti ceva?
mereti si in .|. de 3 zile tot intreb unde-s bune celneritele , unde ati vaut-o pe aia buna sa ma duc s-o vad si eu da mie nu-mi spune nimeni. care-mi da si mie un abtibild cu 4tuning? |
vsa
pai bine!!!atunci am sa vin si eu la urmatoarea intilnire daca pot !!! sa ma anuntati si pe mine!!!cind si unde!!!!oricum e mai greu sa stau mereu pe 4tuning ca nu am net acasa dar ma descurc eu!!! va salut baieti!!!
|
deci mai, care vreti sa vedeti chelnerita, ne-ntalnim stiti voi cand, stiti voi unde si mergem acolo :) ;)
|
vsa
merge cineva in seara asta la chelnerite????
|
cica om merge azi...asa se zice..inca nu stim sigur :twisted: :twisted: depinde cine lucreaza nu? :lol: :lol: :lol: 8)
|
Ia zicetimi si mie unde va intalniti de obicei? Binenteles daca nui secret!!! :?:
|
Re:
ii stres daca apare jafu ? hai ca am mai dat jos dungile de pe el :oops: .. mai am de dat inca.. pana la urma o sa aiba putin gust si bun simt dar deh.. n-am ideei.. chestia ii ca as veni si eu numa habar n-am unde ce si cum.. daca se poate numa :wink:
|
Sal! Mai dati si voi cate un beep cand se merge la \"chelnarita buna\".
Zilele aste am fost foarte ocupat si nu prea am avut timp sa intru pe forum. |
ce selekt o fost in seara asta, duminica 04 decembrie 8) ar trebuii sa facem un sport din asta jur
|
da nu prea des piry ca-s scumpe cauciucurile shi benzina!
|
piry eu zic ca de te tii de sportu asta si vrei sa avansezi cauta vreo 2 sponsori ceva de genu omv si pirelli (fara sa facem reclama)
|
piry o fo mijto? :):)):))
|
DACIA-WRC, nu te mai purta de parca m-ai cunoaste.
|
:o :lol: :lol: toate intalnirile CSR sunt misto...si nu te mai purta de parca l-ai cunoaste :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
ma asa vorbiti de csr de parca ar fi super intalnirea si super clubul...de fapt e un cerc inchis de oameni, eu am trimis o cerere de inscriere de 1 sapt si nu a raspuns nimeni nici da nici ba, iar dupa asta vedem poze pe forum cu ce fain o fost si tzactzac ca ceilalti nu or fost sa vada...pai daca sunteti asa de secretosi de ce dreq mai faceti kestia publica pe forum? doar asa ca sa radeti de ceilalti care nu au acest privilegiu? sincer mie mi se pare f aiurea asta
|
auzi..bay...bulann...in loc sa strigi si sa urli...mai bine vb cu mine pe mess despre CSR...sandrei1303 e id-ul ....ne intelegem cu membershipul :roll:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:05. |
- Copyright 2026 4Tuning