Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

Bogyciu 17-04-10 17:32

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Semnalele alea de scuter sunt de pe fata? Cat costa perechea (din cate vad sunt pt Piaggio Liberty)? Si la sticla de la far... Mersi!

hadpeter 17-04-10 18:49

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by Bogyciu (Post 3286709)
Semnalele alea de scuter sunt de pe fata? Cat costa perechea (din cate vad sunt pt Piaggio Liberty)? Si la sticla de la far... Mersi!

Salut !
Am facut pentru Maramures vre-o 40 de seturi deja, banuiesc ca sunt de piaggio liberty (e un model ce a inpanzit drumurile de vre-o 2-3 ani) si setul de geam far si 2 geamuri semnale 50 lei. Separat sunt 40 geamul de far si 25 setul de semnale.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 24-04-10 13:20

32 Attachment(s)
Up ^^ la produsele pentru daciute !!

Intre timp :
- Reconditionat bord Golf4 Gti
- Reconditionat stop Glof 3
- Reconditionat Faruri Ford Focus
- Reconditionat stop Chrysler complect + rec mp.
- Reconditionat Far Renault Megane int+ext+reparat carcasa
- Reconditionat Far Honda Civic

Stima
Hadobas Peter

hellker 26-04-10 23:11

pentru e39-fabricatie 99 cat m-ar costa 2 bucati DE STICLA PENTRU FAR?multumesc!

hadpeter 27-04-10 15:40

Quote:

Originally Posted by hellker (Post 3313516)
pentru e39-fabricatie 99 cat m-ar costa 2 bucati DE STICLA PENTRU FAR?multumesc!

Salut
Te rog pune niste poze cu farurile defecte sa vad in ce conditii sunt, pretul variaza intre 250 si 300 setul de geamuri.
Daca te vei decide ca facem lucrarea o sa am nevoie de cele 2 faruri ca sa pot executa lucrarea.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 01-05-10 15:56

11 Attachment(s)
Up^^ pentru produsele de daciute !

Intre timp :
- Stop in bara ceva jeep
- Geam far Camion Man
- Geam far Jeep + Semnal portocaliu in bara
- 2 geamuri halogene IVECO
- 2 geamuri si 1 reconditonare halogene Clio

Stima
Hadobas Peter

tm86srg 01-05-10 21:20

sticle clare pentru super nova?? Un pret si daca trebe sa-ti trimit farurile

cioc 01-05-10 22:18

1 Attachment(s)
salut....la stopuri din astea ce le poti face...sunt interesat..ms astept raspuns.

hadpeter 02-05-10 12:53

Quote:

Originally Posted by tm86srg (Post 3325685)
sticle clare pentru super nova?? Un pret si daca trebe sa-ti trimit farurile

Salut
150 setul si am nevoie de ambele faruri complecte si semnale.

Quote:

Originally Posted by cioc (Post 3325780)
salut....la stopuri din astea ce le poti face...sunt interesat..ms astept raspuns.

Salut
Sincer sa fiu ... nu ma bag, implica multa manopera si nu o sa-mi renteze.

Stima
Hadobas Peter

gaby_cas 02-05-10 17:21

Vreau si eu geamuri semnalizatoare ptr 1300 cam cat m-ar costa transportul?

hadpeter 04-05-10 07:55

Quote:

Originally Posted by gaby_cas (Post 3327036)
Vreau si eu geamuri semnalizatoare ptr 1300 cam cat m-ar costa transportul?

Salut
Daca ai fi rasfoit un pic topicul ai fi gasit pretul si tranportul.
Ca e modelul pe garnitura sau in bara 40 lei + 10 lei transportul.

O zi buna.

ulie.cozmi 06-05-10 11:10

pt audi 80 CC faci cumva geamuri pt far??:D eventual si semnalizari albe-mate?? daca da,spune-mi te rog aici sau pe PM un pret :)
multumesc.

hadpeter 06-05-10 16:13

Quote:

Originally Posted by ulie.cozmi (Post 3337960)
pt audi 80 CC faci cumva geamuri pt far??:D eventual si semnalizari albe-mate?? daca da,spune-mi te rog aici sau pe PM un pret :)
multumesc.

Salut.
Detaileaza te rog (poate niste poze la faruri si semnale) si te pot ajuta cu trecerea de la portocaliu la transparent mat.
Preturile variaza ... la semnale intre 80 si 120 setul, iar la faruri 150 - 180 setul.

Stima.
Hadobas Peter.

hellker 07-05-10 12:28

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3315089)
Salut
Te rog pune niste poze cu farurile defecte sa vad in ce conditii sunt, pretul variaza intre 250 si 300 setul de geamuri.
Daca te vei decide ca facem lucrarea o sa am nevoie de cele 2 faruri ca sa pot executa lucrarea.

Stima
Hadobas Peter

multumesc pentru intentie dar esti cam scump!Asta este...nu faci produse pe banda rulanta si de aici si pretul(care este fair totusi)..am comandat de aici..http://www.carparts-online.de/shop/T...heibe::67.html
O zi buna!

hadpeter 07-05-10 16:15

Quote:

Originally Posted by hellker (Post 3341151)
multumesc pentru intentie dar esti cam scump!Asta este...nu faci produse pe banda rulanta si de aici si pretul(care este fair totusi)..am comandat de aici..http://www.carparts-online.de/shop/T...heibe::67.html
O zi buna!

Ma bucur ca ai gasit.
O zi buna !

hadpeter 09-05-10 08:13

22 Attachment(s)
Up ^^ cu produsele pentru daciute !

Intre timp:
- Reconditionat geam semnalizator jeep
- Reconditionat geam stop jeep
- Confectionat geamuri halogen camion
- Confectionat geamuri halogen mazda
- Reconditionat faruri Renault Laguna
- Reconditionat faruri Renault Laguna complect (int+ext)

Stima
Hadobas Peter

Chychy 13-05-10 12:27

pt un vw scirocco mk2 2 semnale se pot face? clare sau mate nu conteaza doar albe sa fie. pret? merci mult

hadpeter 13-05-10 17:47

Quote:

Originally Posted by Chychy (Post 3356833)
pt un vw scirocco mk2 2 semnale se pot face? clare sau mate nu conteaza doar albe sa fie. pret? merci mult

Salut.
70 setul dar am nevoie de semnale sa le modific !

Stima
Hadobas Peter

Chychy 14-05-10 07:27

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3357582)
Salut.

Stima
Hadobas Peter

o adresa unde sa le trimit?

Chychy 14-05-10 07:28

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 3357582)
Salut.

Stima
Hadobas Peter

hadpeter 14-05-10 08:27

Quote:

Originally Posted by Chychy (Post 3358758)

Ai pm !
O zi buna.

szaby020 14-05-10 12:55

buna mar interesa si pe mine doua sticle de far transparente pentru ford sierra.ai putea face??stima

ZyZ 14-05-10 13:46

Daca ai primit semnalele pentru scirocco 2, da-mi te rog un pm. As vrea si eu doua seturi de semnale albe mate.

hadpeter 14-05-10 16:36

Quote:

Originally Posted by szaby020 (Post 3359419)
buna mar interesa si pe mine doua sticle de far transparente pentru ford sierra.ai putea face??stima

Salut
Se poate la 230 setul de geamuri (sunt faruri de dimensiuni mari).
__________________________________________________ ___
Quote:

Originally Posted by ZyZ (Post 3359533)
Daca ai primit semnalele pentru scirocco 2, da-mi te rog un pm. As vrea si eu doua seturi de semnale albe mate.

Salut
Trimite si tu semnalele care trebuiesc modificate altfel nu te pot ajuta.
Ai pm cu datele de destinatar daca te mai intereseaza.

Stima
Hadobas Peter

szaby020 14-05-10 16:41

un id? unde putem discuta despre faruri ford sierra ca ma intereseaza

hadpeter 14-05-10 16:45

hadobaspeter

Erau datele de contact complecte pe prima pagina !

hadpeter 15-05-10 12:26

34 Attachment(s)
UP^^ pentru produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Reconditionat 2 faruri Daf si executat 1 geam
- Executat geam halogen Passat B4
- Reconditionat stop Audi B4
- Reconditionat stop Fiat Stilo
- Executat bandouri bara fata Renault
- Executat geam semnalizator Opel Vectra B
- Reconditionat carena moto
- Executat geamuri semnale scooter
- Reconditionat 2 faruri camion si executat 1 geam
- Executat geam halogen Ford
- Executat 3 geamuri halogen Renault Megane - Laguna - Scenic
- Executat geam far scooter

Stima
Hadobas Peter

Ionut008 15-05-10 20:09

Re: Execut geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

m-ar interesa si pe mn un set semnale model dacia 1310 an 97' cele patratoase cum sunt alea din poze de la u.La ce pret sunt?

Chychy 17-05-10 10:53

un geam pt far dreapta la golf 4 cat face?

hadpeter 17-05-10 16:47

Quote:

Originally Posted by Ionut008 (Post 3362710)
m-ar interesa si pe mn un set semnale model dacia 1310 an 97' cele patratoase cum sunt alea din poze de la u.La ce pret sunt?

Salut
Rasfoieste topicul si gasesti pretul langa pozele cu semnalele cum le doresti tu.
Eu nu prea inteleg exact despre ce model intrebi.
Mersi de intelegere !

Quote:

Originally Posted by Chychy (Post 3366368)
un geam pt far dreapta la golf 4 cat face?

Salut.
120/buc geam G4

Stima
Hadobas Peter

nck_xx 17-05-10 22:26

Cat costa 2 geamuri halogen pt un vw passat b5.5?

hadpeter 18-05-10 15:00

Quote:

Originally Posted by nck_xx (Post 3368497)
Cat costa 2 geamuri halogen pt un vw passat b5.5?

Salut.
Daca sunt de genul acesta ies la 85/set.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...2&d=1261507019

Stima
Hadobas Peter

sandor406 18-05-10 15:10

2 sticle clare pt cielo?mersi!

hadpeter 18-05-10 19:50

Quote:

Originally Posted by sandor406 (Post 3369929)
2 sticle clare pt cielo?mersi!

Salut.
240/set geamuri dar am nevoie de ambele faruri complecte sa pot executa lucrarea !

fritz106 20-05-10 21:32

2 Attachment(s)
Salut,sunt mai nou si nepriceput:-) si am o intrebare : la farul de honda prelude model 92-96 pozitia este despartita de far.poti face o sticla ptr amandoua care sa le uneasca? si as avea nevoie si de reconditionare la oglinda interioara la unul din faruri.Iti pun si 2 poze cu farul meu si cu modelul care l-as vrea eu(fara interiorul galben la pozitie).

Ms anticipat!

hadpeter 21-05-10 19:44

Quote:

Originally Posted by fritz106 (Post 3376796)
Salut,sunt mai nou si nepriceput:-) si am o intrebare : la farul de honda prelude model 92-96 pozitia este despartita de far.poti face o sticla ptr amandoua care sa le uneasca? si as avea nevoie si de reconditionare la oglinda interioara la unul din faruri.Iti pun si 2 poze cu farul meu si cu modelul care l-as vrea eu(fara interiorul galben la pozitie).

Ms anticipat!

Salut.
In idee se poate face intre 250 - 300 setul iar daca doresti colaborarea trebuie trimise mie farurile si semnalele sa pot executa lucrarea.

Stima
Hadobas Peter

fritz106 22-05-10 00:23

ok,merci mult,am notat si adresa de mail.

hadpeter 24-05-10 18:37

20 Attachment(s)
Up^^ cu produsele pentru daciute !

Intre timp :
- Reconditionat far scooter
- Reconditionat stopuri jeep
- Executat 1 set geamuri pt jeep
- Reconditionat colt bara si geam stop Fiat
- Executat 5 geamuri stop autocar

Stima
Hadobas Peter

dmo.mihai 27-05-10 14:14

salut, sticle clare pt vw polo 6n poti face ? pt faruri ma intereseaza...

k4r4 27-05-10 18:37

salut. sticle galbene pentru proiectoare poti face? dar nu colorate cu lac sau folie, compozitia sa fie galbena, intelegi ce vreau sa zic.

All times are GMT +2. The time now is 04:29.

- Copyright 2026 4Tuning