![]() |
Re: Golf 1 - in progress
pai o sa pun poze....intai sa le fac :) masina azi a fost vopsita cat de kat bine pe ici pe kolo un val dar se retuseaza :D a iesit 90% bine
|
Quote:
Iar faptul ca tu ai ales sa nu-ti mai prezinti masina, o_kh3, nu inseamna ca toata lumea ar trebui sa iti urmeze exemplul. Lasa omul sa faca tot ce doreste dupa propriul gust ca doar o face pe timpul si banii lui. Vrei sa-l ajuti? Pai pune mana si ajuta-l cu un sfat folositor macar ca vorba aia: "Meciuri sa fie, comentatori se gasesc..." |
Quote:
nu are pretentii sa il tina 6 ani dar nici sa ii apara dupa 6 luni nu am zis ca nu il respectpentru ceea ce incearca sa faca dar face niste afirmatii care nu isi au rostu.. cum poti sa imi zici ca un trager si cateva praguri sunt mai importante ca un lonjeron . iar eu nu i-am zis sa nu isi mai prezinte masina. am zis ca nu imi mai prezint masina pentru ca nu are rost pana nu gasesc ceva care sa fie pe gustul meu si care sa merite. pot spune ca din necunostinta de cauza eu am pus chit intre trager si aripa pentru ca era prima oara cand faceam asa ceva dar acum din cunostinta de cauza i-am zis sa nu bage chit intre aripa si trager ca o sa crape sau doamne fereste are nevoie candva sa dea aripile jos ce-o sa faca? . iar tu in ultima perioada te iei cam des de mine :lol: parca eram prieteni :lol: hai sa fie intr-un ceas bun |
nu se ia de tine ...dar u comentezi la tot ce nu iti place tie ....pe mai multe posturi si faza ku baietii din ozn racing team lafel..si multe altele....siapp de lonjeron vorbesti de parka l-ai fi fabrikat :D nici makar nu ai scimbat piesa respectiva doar sa aplikat o sudura....eu am facut pragurile am pus traegerul de la alta masina etc chesti de inlokuit si pragurile au fost facute manual din tabla dp gustul meu......dar nu are rist sa imi mai bat gura ku tine...daka ai ceva nelamuriri vb pe mess nu aici si daka vrei sa ne intalnim sa vb fatza in fatza k poate aici intzelegi altceva sau pe mess ne intalnim.....gandeste mai matur si u prea ironizezi totul...nu toata lumea gandeste k tine fiekare are ideile lui si inka ceva.....nu suntem in germania
|
sal marty , sunt edy de la subteran de la auchan , prietenu lu ion (bujie) cum il stii tu :)))
bafta cu masina !! sa iasa ce iti doresti tu |
ms ms va iesi sau makar incerk :P p.s aici am fost putin ironic
|
12 Attachment(s)
ultimele noutati :D
|
culoarea este schimbatoare :D la lumina este foarte foarte deschisa iar la umbra se inchide mult de tot :D mai ma cateva valuri pe ici pe kolo dar se poliseaza :D
|
app....... cine vrea sa isi faca plafonul din material sau alte chestii legat de tapitzerie am omul ideal :D preturi foarte mici la mana de lucru
|
Quote:
|
baby blue...:))....frumos frumos....keep it going...
|
super frumos acum sa-l vedem si in actiune cat mai devreme posibil sa vina si bugetul
|
marfa culoarea
|
Quote:
|
culoarea e mortala
masina bestiala.. am sa urmaresc acest thread... ai avut ceva de munca la ea..spor...ca iese |
nu-i rau deloc , eu sunt cu ochii pe topic de mult dar nu prea postez :D
|
auelo mama.. ce coloare nebuna :X tare tare, bvo, acu sa o vedem echipata :D:D:D bv, bafta!
|
hai ca a iesit bine... sa o vedem pe strasse
|
mere bine polish-u/crom pe culoarea asta. Fa rost de niste roti misto si las-o jos si ai terminat masina. Sper ca te mai gandesti in legatura cu stopurile alea:P
|
Hai ma ca vine primavara si te prinde cu ea neasamblata:lol:!!!Pune-e pe treaba!!!
Bafta cu ea:D!!! |
2 Attachment(s)
sa nu uitam kum arata masina :D
|
Te-a parasit?
Nu lasa divortul sa vă otraveasca viata. SUPER TARE RECLAMA! :) ... Felicitari Alex,le-ai dat peste nas la toti,nu este usor sa faci un proiect in RO cum trebuie,al meu a inceput bine si s-a terminat prost,in fine,al tau a inceput prost si s-a terminat bine,mai ales in perioada asta,fara munca si pe "banii tai" sa ajungi unde ai ajuns,oricum mai ai de munca si sper ca in continuare sa nu dezamagesti!Cat de spre culoare ,nu am cuvinte,cred ca se potriveste,dar la asa masina si asa culoare merg alte jante,fara suparare,ori le reconditionezi ori vi cu altceva,in rest JOS PALARIA! Inca o data felicitari,sper sa nu ti se urce la cap acum si sa te lasi pe tanjeala! |
si cu jantele e surpriza de nu ai zis nimic de ele? :)) are jante frumoase stati linistiti
|
sa-ti f... amortizoru ala sport ca ma dor mainile si acuma, sa nu ma cauti in seara asta ca nu-s imi dau demisia :))
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
de pliktiseala am zis sa mai fac cate ceva
|
macar inelul trebuia sa il faci albastru..daca nu cu totul...
dar...sa-ti placa tie, nu noua :P |
mie imi place asa :D
|
in poza se vede roz sau asa il vad eu :)) ti-l iau si-l pun la renaultu' meu
|
roz ca pentru pitzipoance.....spor la treaba....maruntisurile dau bine:D
|
da defapt este rosu...si am uitat sa mai pun o poza kum arata terminat nu mai e matuit pe laterale
|
numa pana la 4 stie sa numere ? :( hai ca arata misto :D ;)
|
stie pana la 4 dar numara repede f repede si scurt
|
am terminat si cu ramasita aia :))
|
2 Attachment(s)
fugi dupa ea? =))
|
ce cheala este :D
|
acuma se odihneste si ea intr-un loc racoros la fiare vechi:D
|
dap makar i-am luat "organele" am mai salvat ceva dp ea
|
abia astept sa incepem sa punem pe ea ca nu mai am ce face.........
CAREVA VREUN JOB? :)) |
pana la urma pui motorul de pe gti?
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:01. |
- Copyright 2026 4Tuning