![]() |
Re: Xsara VTR
Quote:
PS Foarte frumos c4 tau ..chiar acum ma uitam la evolutie ..Paste Fericit iti doresc si bafta cu proiectul |
si tie la fel!
multumesc pt aprecieri! |
Ricko lasa ca iti iei tu suspensie, numa sa vedem noi cum arata haionul ala vopsit si capota in culoarea masinii :-D. Oricum voi doi aveti unele din cele mai faine citro din tara, daca mai face si Alexufo saxo ala cum vazusem ca vroia :-D
|
Hristos a Inviat! Sa o stapanesti sanatos arata f bine masiuta imi place capota , initial am vrut sa o fac si eu asa dar mi-a fost frica de racire. Keep up the good work!!
|
Adevarat a Inviat ! Creative , Tyfu va multumesc pt aprecieri .....asa incet le fac pe toate :D
PS ....mi-ar fi placut sa fi fost si Tyfu cum era in vremurile bune :D , oricum Creative si C3-ul tau e superb , nu am vazut pana acum unul mai aranjat ca al tau ...Sarbatori fericite la toti !! |
Hristos a Inviat! bafta in continuare o sa urmez proiectul :D poate tragi cu ochiul si la proiectul meu la semnatura:P
|
2 Attachment(s)
ruffiy ..ai ceva de munca la ea ...daca vrei ceva frumos la exterior apeleaza cu incredere la UFO :d
mnoo ca am taiat capra ...... |
arata super!
nu iti atinge cand lanseaza la viteze mai mari? |
pai da stiu ca UFO face minuni insa nahh eu incerc sa fac pe puteri poate mai incolo cand am alte ideei mai nebune in cap o sa apelez ca am si om de legatura:P Silviu GSi
|
Arata bine asa lasata! Merge treaba bine vad, hai si cu vopseaua ;)
|
3 Attachment(s)
azi am mai lucrat ceva......
|
Beton arata jantele.
|
merci Radule arata bine .....nu am apucat sa fac poze cu jantele pe masina pt ca s-a lasat intunericul si nu se mai vedea nimic ...
|
dar vai ce jante frumoase avem8)
bv rickoo baga mare o sa iasa ceva frumos la final BAFTA |
Prietene arata superb! Abea astept sa le vad live:-D
|
foarte framose janta ....
|
hai ca maine terminam si csl-ul ... il facem negru ..si atunci daca faci si ... aia la mecanic ..se schimba foaia..!!!!!!!!!!!!! surprize:D
|
3 Attachment(s)
de la mine ceva frumos8)
|
3 Attachment(s)
si poze cu spatele ...:D
|
Pana la urma ramane capota neagra? Oricum arata foarte foarte tare!
|
nu raman nici capota si nici haionul negre.......dar deocamdata raman asa , mai bine decat sprtzkit......masina va fi albastra
|
Foarte bine! Spor la treaba, sa ai finante sa o termini cat mai repede, o sa arate mult mai bine toata albastra, mai ales cu rotile alea :-D
|
un mik teaser cu xsara:D
https://www.youtube.com/watch?v=NlbMb...layer_embedded |
4 Attachment(s)
ceva poze ...la o iesire
|
Hai ca iese bine! Cand o fi sa fie toata albastra, o sa fie chiar foarte foarte faina!
|
arata bine.....ai cam exagerat cu photoshopu:lol:
|
Quote:
doar la background e photoshop....:D |
eu deobicei sunt sincer!
sper insa din toata inima sa nu te superi de cele ce urmeaza! atunci cand poti accepta niste sfaturi inseamna ca esti o persoana cu capul pe umeri! Repet, nu vreau sa isc vreun flame paici.... concret, capota mi se pare nereusita . Daca este intr-o faza intermediara ok daca nu iata argumentele mele. -peste far nu exista aceiasi dintanta intre capota si far -coltul de la far mi se pare o lispa de inspiratie insa gusturile nu se discuta cred ca cel mai bine era ca in simularea data de mine. Personal cred ca pare o capota ieftina. -dunga de pe capota se pierde ciudat in fata radiatorului - vad ceva dungi ( poate fibra care nu e lipita corect) in partea de jos a capotei acolo unde se imbina cu bara. -unghiul drept de la far cred ca trebuia mai fluent mai curb. -coltul de la far este mai iesit ca aripa sau are o distanta mai mare pana la far - fa ceva cu grila aia.... sper din toata inima sa nu mi-o iei in nume de rau, eu nefiind un guru sau mai stiu eu ce profesor in materie de styling. Este doar o parere personala si poate ajuta. |
merci de notificari ......liniile o sa fie bine definite de catre un tinichigiu inainte sa fie vopsita ...atat capota cat si haionul ,,,,deocamdata lipsa de bani si mai nou de job ma obliga sa o las asa de moment ......bara fata va fi cu totul alta ....oricum merci de sfaturi
|
bafta cu proiectu Ricko ;) ... sa vina banii sa continui cu modificarile ... ca e cam rau cu criza asta ... da las ca trece ...
|
Quote:
Alex ., sa dea Domnul ...ca suntem pe spate |
da de unde.......nu mai este nevoie de banii la stilu ce-l adopta ricko.....
nu o vrut sa va zica el......dar va zic eu:lol::lol::lol::lol: o sa faca rat style ca e la moda:lol::lol::lol::lol::lol::lol: |
Quote:
=))=))=)).....sigur ca da ......simplu si ieftin |
nu prea il vad eu pe ricko sa faca rat style ;))
|
Frumoasa masina.Cand am avut un buget mai mic,ma uitam si eu dupa o Xsara,imi placea forma ei.
Cand o sa fie toata albastra,o sa arate si mai bine! Bafta in continuare! |
Quote:
da , merci de aprecieri chiar azi am avut o patanie , am ramas impotmolit in niste noroaie , noroc cu motzu si radu (FAST & FURIOUS) ca au venit cu o duba de m-au scos ......partea nasoala este ca au incercat niste oameni sa ma impinga si mi-au indoit umpic aripa dreapta , nu se vede tare dar eu stiu ca este acolo :(:(:(:(:((....oricum bine ca am scapat doar cu atat se putea si mai rau , poze chiar la mometul ala nu am facut find stresat , nervos , disperat ....eram inconjurat de vreo 30 de tigani si stateau si se uitau la mine cum sunt bagat in mocirla (fara sa exagerez) pana la genunchi ....insa am facut ceva poze la spalatorie o sa le postez mai diseara ....INCA ODATA MULTUMESC BAIETI!!!! |
no problem taty....pt asta suntem prietenii!!!!!!;)
|
2 Attachment(s)
pozele promise....camel trophy
|
Saraca masina,nu ti-a fost mila de ea s-o bagi prin mocirla?:shock: Oricum,important e ca nu s-a lasat cu ceva mai grav...
|
Quote:
stai linistit ca imediat ce am iesit din noroaie am mers la spalatorie desi eu aveam vreo 2 kile de noroi p mine ...ce sai fac asa s-a nimerit .....dupa ce am intrat nu mai puteam sa dau inapoi .......las tot raul spre bine |
| All times are GMT +2. The time now is 23:52. |
- Copyright 2026 4Tuning