![]() |
ma, pt mine e cam departe, dar vad eu cum ajung, daca se hotareste sa schimbam, asta e voi fi acolo.
akimoto chiar ca e lucky bastard. misto EVO |
:cry: si eu l-am vazut ... chiar mai clar decat in poza aia ... dar din lipsa de \"dotari\" ...
|
nice evo :!: :!: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:
|
l-am admirat mai atent azi-noapte la Sound/Zambara in parcare, marfa rau de tot
|
io l-am mai admirat si in mers la 240km/h, dupa un mic menaj in 3....participanti: evo8, fiat coupe 20v turbo si impreza lu' staici
cine ghiceste ordinea ??? |
impreza,evo,fiat :?: :oops: :oops:
|
evo-fiat-subaru
|
eram sigur ca o sa fie ceva vineri seara intre evo si impretza si/sau fiat, au plecat toti in tromba, bineinteles era si one acolo.
akimoto, sa ma lamuresti si pe mine, ca sunt curios cine a iesit in frunte, ma refer la impretza si evo. (desi presupun ca impretza) ordinea, hmm trebuie sa fie ceva surpriza aici ca nu ne puneai sa ghicim degeaba. hai ca dau cu presupusu: impretza, fiat, evo ( daca e asa :cry: pt evo) |
:o uuuuuuhhhh ... fiat a fost ultimul. iar dintre Subaru si Mitsupisu ... Subaru!!!
|
Re:
Quote:
|
are numere straine ... de Jermania
|
Sti - Evo -Fiat... parerea mea...
|
:evil: :evil: unde ubla japonezu de nu ne spune si noua odata???? ca vreau sa stiu! suna parca e o reclama din aia pe Discovery!
|
impreza, evo(la 50m in spate), fiat(in curu' lu evo)
|
1 Attachment(s)
No comment... prietenii stiu de ce 8)
|
Re:
datzi si niste poze ca astea la net ba nu au placa de sunet ba placa audio si asa eu (ca personaj principal)ramin pe linga:)
|
1 Attachment(s)
Hai sa fie...
|
Ramane pe luni la noua locatie, la ora 20? 8)
|
i'll be there. numa sa vad cu vremea asta cum ajung. cine se mai anunta?
|
Vin si eu dar sa-mi spuneti si mie noua locatie :?
|
unde am fost si lunea trecuta. Casa Nova, pe Torontalului, langa Shell
|
cum a fost, :?: :lol: :cry: :cry: :cry: :wink:
|
a fost ok
de la Casa Nova am mers la Dracula :D am stat pe acolo , am mai trocerit , si ne-am carat n-au fost akimoto , horia si nos-u :( |
Speedy de ce n-ai venit ?
a fost fain...cerculete nu prea reusite...demonstratii de muzica...povestile lu adi...cam atat... :lol: |
:cry: :cry: nu pot :cry: :cry: :oops: :oops: :oops: :oops:
|
mie mi s-a pus pata pe o tura de carturi. vine careva? hai ca poate ii facem pe aia pana la urma sa ne dea discount.
|
dak se mai aduna doritori vin si eu
|
n-am bani :(
ce mai stiti de akimoto ? |
poate vin si eu,sa vad cum stau si cu timpu`,deja am inceput sa iau meditatii :oops: :( :( :( :cry: ,dar daca e Sambata sau Duminica in principiu VIN :peace: :wink: :wink: 8) :twisted: :twisted:
|
N-am verzishorii... :cry: Daca fac rost vin SIGUR !!! :twisted:
|
ca bine zice speedy5, ce se mai intampla cu akimoto? a venit din tzari straine? :)
|
am vazut azi un Civic Type R negru , cu numere de germania , si am crezut ca e akimoto , dar pana sa ma uit la sofer , a trecut pe langa mine
daca aflati ceva , scrieti aici |
4 Attachment(s)
daca acceptati si membri noi, bucuros ma alatur voua :lol: Si ca sa nu vin degeaba bag si eu ceva poze. pacat ca voi nu vorbiti decat de masini noi, vad ca de-astea va permiteti si de-astea vorbiti :P
eu sunt cu fiarele vechi daca vrea careva dezbatem si aceasta tema Sper sa fiu la fel de activ ca voi de-acum incolo ca am gasit discutia asta. |
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
vazut si Prelude VTEC rosu, tot cu nr. de jermania |
nice Civic 8) 8) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :peace:
|
am vazut si eu Prelude-ul rosu, doua evacuari, nice.
akimoto, ti-ai gasit ceva pe 4 roti? florin_cars, esti bine venit, daca doresti poti veni la \"Dracula\" in parcare, Luni incepand cu ora 20:00. Ne gasesti acolo. |
sper sa nu plec din oras, oricum m-as simti cam \"gol\" fara masina printre voi asa ca din 3 macar una s-o fac functionala sa vin.
stiti vre-un mecanic sudor \"de cartier\" care s-ar incumeta sa adapteze un motor adika doar sa construiasca suporti la motor, de restul ma ocup eu? oricum o sa vin cu prima ocazie, dar in fiecare zi va intalniti? ca din cate am citi de la pagina 1 la 21 nu prea sunt toti disponibili. |
florin , esti bine venit
akimoto , pana la urma , e a ta Honda aia sau nu. |
florin noi ne intalnim in fiecare luni incepand cu ora 20:00. si de cele mai multe ori suntem toti, mai sunt si zile (mai rar ) in care lipsesc 1-2 poate chiar 3 cum a fost lunea trecuta, dar in totdeauna o sa fie cineva acolo :D . Peace out!
|
Deci ramane cum am stabilit, ne vedem luni la ora 20 in parcare la Dracula, noi si vechi, cu masini noi si vechi, fara masini, etc... 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning