![]() |
Re: E36 - 320i coupe MotorSport
O rezolvam noi doi daca e?Unde va mutati acum?lasa`mi un PM.
|
Quote:
|
foarte frumoasa masina man ;) imi plac mult jentile :) pe 17"?
|
Quote:
|
Quote:
|
omule.........nush daca ai mai pus poze cu interioru si n-oi fi dat eu atentzie dar l-am vazut acuma in pozici si.....e dat naibii pe bune!Frumoasa din toate punctele de vedere matza cum am mai zis!Si apropo de jante...nush de is RS dar sigur sun BBS!
|
1 Attachment(s)
MAI EXACT BBS rs 740 o sa fac yo poze mai clare pt toata lumea!!!
|
Quote:
Nu trebuie sa te deranjeze faptul ca ti-am zis ca nu sunt RS-uri. Poate o sa le pui la vanzare si o sa vina unu si o sa iti zica ca vinzi replici,sau stifturi ca alea nu sunt rs-uri, si va luati la injuraturi fix aiurea. Jantele sunt frumoase. Sunt jante OEM BMW.Se numesc Style #42 (sunt si de 7.5, 8.5j si de 9j ) si sunt descrise ca: "Web Design W/Rivets". Sunt facute de BBS intradevar.Dar nu sunt BBS RS. Sunt exact BMW RS 740.Jante OEM si atat. BBS RS sunt jante modulare numai din 3 bucati: http://oneilcastro.com/temp/RS/BBS%20RS.jpg http://www.the-polisher.com/sitebuil.../bbs_apart.jpg |
nu ma supar barosane.. i.ti spun ce scrie si am si modelul asta de jane care lai postat u chiar o sa fac niste poze ;) cat de curand!!!
|
pai baga fortza sa vada lumea bossule!oricum indiferent de ce zic altii...tot pidaaaa raman jantele ce le ai si tot BBS raman indiferent cat de originale sau neoriginale or fi ele!FORTZA la al tau si mai pune poze sa-nveselim lumea pe-acilea ca stam intr-o plictiseala continua ca lumea nu-si mai ia BMW-uri ca e criza.Asa ca macar noi de pe-aci sa mai facem ceva!
|
5 Attachment(s)
de plictiseala azi.. a trebuit sa plec undeva, dar o sa incerc sa vad cum vine si cele dupa 5 pe pisoi...
|
Quote:
Sunt BBS RC05 sau Style 5 si sunt din 2 bucati. Deasemenea mie personal imi plac mai mult decat jantele tale actuale. Bafta! |
Quote:
Quote:
|
barosane...vin bine alea primele din poze nu BBS...///M-urile.numai ca intervine o problema...cat de cat facut evazare la aripi atat spate cat si fata sa vina bine si s-o poti lasa mai jos.sau ma insel si vin si-asa!Oricum is fortza.daca poti ia si pastreaza si ale tale dar si astea man!Dau bine mai ales la pachet M cand va veni setu nou!respect
PS:nop, m-am uitat.tre facute evazari sau cum se mai zice...aripi umflate putin! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
se vinde!!! azi sau maine o dau :(
|
De ce o vinzi ma? ... interioru ala ti l as fi luat eu ... da nu cred ca vrei sa dai separat...
|
ce faciiiiiiiiiiii??????????................de ce vrei sa ma dezamagesti?Ce altceva nou ti-ai gasit de ti-a atras ochii?Dezamagit profund sefule sincer!NU SE POATE ASA CEVA
|
nu.mi mai place de atunci de la accident.. e de bagat banii mult in ea ,am o oferrta buna.. shi asi vrea un 328i coupe.. masinile se fac boss!! si in special caut ceva sa arate bine fara accidente sa aibe linia OK !!! mai ales acuma cu banii gasesti tot felul de masini.. oricum merci boss!!!
|
asa e cel mai bine daca nu te mai incalzeste ca inainte o iei cu alta de la capat. Scaunele alea sunt foarte tari.. in cat dai masina ?
|
boss-ule..........daca e tot E36 mai ales 328.......ai tot optimismul meu sa-l iesi desi si asta era bestiala in draci.Oricum vezi sa iei ceva bun fratica!Si daca se poate..sa arate si mai crima decat asta gri!Bafta si respect!Vezi cum te combini si ce faci numai sa ne prezinti noua achizitie!
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
ieram la o tura si vad masina mea cu noul propietar ;)) ce senzatie !!!!!!!
|
mai bine luai scaunele decat muzica :)) nu cr3ed ca valora muzica nici jumate cat scaunele .. era un vanzator de mana a 2 a pe forum ce le vindea cu 1000 e
|
Quote:
|
ia zi-mi ceva.........ala negru de da asa crima e nou 328?zi-mi ca da sa te felicit sa-ti strang mana!Daca ala e nou 328.............m-ai zapacit!Bravo frate!
PS:la vechiul 320 se vede in fata ca a fost luat!deci pe undeva e bine!las ca e bun si-asa! |
Quote:
|
corect!Oricum poate prinzi si tu asa ceva poate mai beton!Cat e vb de BMW...SA FIE FORTZA!
|
pote.l prind pe asta negreu daca ma ajuta D-ZEU! pai altfel nu.mi plac bmw.urile decat FORTZA!!!
|
E frumos foc ala negru lšam vazut si eu.E cumparat cumva din Germania:D
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
cine poate sa.mi dea un sfat cu ce motor este mai accesibil inca nu sunt hotarat 325i sau 328i ? este cineva in masura sa dea un sfat?
|
Quote:
Probabil ca cu o resoftare a motorului 2.5 o sa ajungi peste un 2.8 stock (193 cai cu 280 nm cuplu) Chestia proasta e ca 2.5 o sa gasesti pana in 1995 maxim, pana atunci a fost produs motorul din 1995 pana in 1999 2.5 ul a fost inlocuit de 2.8. Asa ca sunt sanse mai mari sa gasesti un 2.8 mai intreg, in mintile lui... oricum documenteaza te inainte sa cumperi masina, sa nu iti para rau! Interesanta pisica aia gri sobolan! :rolleyes2 |
Quote:
|
2.5 24V VANOS boss-ule sa-ti iasa euro 2..............din toate motorizarile 2.5 e cea mai criminala pe WMB.
|
Quote:
|
Quote:
|
deci pana la urma 328 este o varianta mai buna nu?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:33. |
- Copyright 2026 4Tuning