![]() |
Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Multumiri lui MLK.Malakay pentru VT;)
|
Re: Dacia Sport No.281 '84 (cu planuri pe termen lung)
1 Attachment(s)
Scuzati ptr poza anterioara .... nu stiu ce a fost...Am probleme c monitoru si am facut un VT nasol.... asa ar trebuii sa arate .. :D....
|
Quote:
aia cu gotti e super ok :!: |
Quote:
|
popa iti dau fordu pe dacie?:D :D:D ... ter sa ne intalnim sa o vad si eu live !!! lasa nr tau pe privat ! sa ne auzim sa o vad si eu :)
|
3 Attachment(s)
Quote:
Si o comparatie intre un cauciuc de 155/80 r13 si unul cu care se alerga pe circuit, din pacate este doar o amintire el fiind terminat in vremurile bune pe un aeroport. |
Dacile nu sunt de vanzare, mai bine ne vindem pe noi decat pe ele:lol:. Se vede dupa anvelope ca erau masini de ralieeeeee ce rulau Jar Cartus:D si sincer aveau cu ce. Sportiva e pe maini bune si progresele se vor vedea incetul cu incetul. Scoala-te ca-i tarziu, avem de lucru.;)
|
:!:Stie cineva cine dezmembreaza/vinde pe bucati Renault 17 sau Renault 20, ca asa avea nevoie de ceva piese de pe ele:?:
|
Daaaa, e plin de ele pe la dezmembrari. Toate cu 3 prezoane si discuri ventilate.
Zi ma cat vrei pe bara! |
Quote:
|
4 Attachment(s)
munca;)
|
Misto piesa;)
|
Ai masurat bara aia? Ca sa stiu cat iti ofer pe ea. Din poza cu cea standard pusa alaturi nu pare ca fiind de 24...
Daca-ntr-adevar n-ai subler, incearca cu o cheie franceza sau una reglabila si o rigla, mecanismul il intelegi tu ;) Nu e MA normal sa ai asa o piesa, s-o montezi pe masina, si sa nu fii curios sa afli cat e de groasa :| |
si ii da 22mm
|
Masurata cu sublerul are exact 24mm, iar cea care am dat-o jos masurata cu un compas dinala si dupaia pe liniar arata 20, dar probabil ii de 19+ straturile de vopsea sau izolatie de pe ea.;) cine nu crede cand imi vede masina s-o masoare
|
Quote:
|
Nu, nu e. E facuta in epoca de aur.
Cea de diesel e de 22mm si are burta. Cu cat dai bara? |
1 Attachment(s)
Bine zis epoca de aur.
Cu bara de 24mm nu am cuvinte cum se comporta masina pe viraje, parca ii alta masina, dar se simte lipsa barii pe partea din spate, asa ca urmeaza o bara facuta tot in epoca de aur pe puntea din spate;) Cam asa is suspensiile pe fata, fara amortizoare intarite, video la rezolutie mica, dar totusi. Astept obiectii:-) |
Ia obiectie de aici: ai sa-ti faci flenduri in cel mai scurt timp tot ce inseamna bucsaraie, amortizoare si rinichii cu care esti dotat.
Cand o vinzi, indiferent de pret, sa ma anunti. |
Quote:
Pai daca asa imi termin bucsaraiele, dar cand se intaresc si amortizoarele? Sau aia nu mai trebuie. |
dupa ce am vazut filmuletul am zis in mintea mea: popasan o sa dea anunt pe 4t "cumpar rinichi sh sau noi dupa caz" :lol::lol: nu ai amortizoarele intarite nu? ar fi cazul sa le faci daca nu le ai.... dupaia sa vezi adevarata senzatie:>
|
vorba lui Cristi, baga-te de acum si comanda-ti macar un rinichi pentru ca este nebunie ce ai tu acolo :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
azi am fost si eu cu dacia. adica ieri.. si va asigur eu ca nu are nevoie de nici un rinichi... |
Quote:
|
scz d off:pt cei cu sportive cu usi lungi verificati daca nu cumva usile d papuc au aceeasi lungime cu cele de sportiva.daca am gresit sorry
on:multi bani ca sa poti realiza c vrei la masina.e frumoasa si ingrijita.sa o stapanesti sanatos |
4 Attachment(s)
Quote:
Pentru masina ori ai nevoie de multi bani ori ai noroc si mai gasesti piesele de care ai nevoie la un pret mai bun;) Si o poza cu motorul lui "domn profesor", si niste piese de care voi avea nevoie pentru ventilatele de pe fata, acum sa ma interesez exact de ce piese mai am nevoie pe langa astea:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
|
cat te-a costat motorul sau era pe masina?
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
asa asa...gri inchis...:-)
|
vad ca vrei ventilate in 3 prezoane.....vindea un baiat pe daciaclub la bursa.da un search si poate dai de el.sau daca nu cumpara direct noi de Brembo!
|
Quote:
|
popasan...pot face o vizita azi ?:D sa vad si eu printesa? :D....
|
3 Attachment(s)
Niste poze cu canadele+inele, pe care cred ca voi pune cauciucurile de pe vechile jante 155/80 r13:sad:, dupa care va urma sper eu o surpriza:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:04. |
- Copyright 2026 4Tuning