Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Craiova (https://forum.4tuning.ro/38-craiova.html)
-   -   Curse ilegale (topic inchis) (https://forum.4tuning.ro/38-craiova/1199-curse-ilegale-topic-inchis.html)

ranzi 20-07-04 12:22

:)) nu in fiecare zi se fac 2 ani de cand a murit kos-u aja ca ...

COIOTU` JR. 20-07-04 13:27

Ranzi ...........asta e motiv de ras........???? :? :? :? :? :? :?
:(

Al3xius 20-07-04 15:08

Re:

Quote:

Originally Posted by \"ranzi\"
:)) nu in fiecare zi se fac 2 ani de cand a murit kos-u aja ca ...

Asta probabil trebuia sa fie o gluma :roll: ... :evil: :evil: :evil: BAD IDEEA!!! :evil: :evil: :evil:

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

nu stiu ce ti s-o fi parut tie asa amuzant ca s-au facut 2 ani de cand a murit KOS-u .... yo nu vad nici un motiv de ras...dinpotriva ! :evil: :evil:

ranzi 20-07-04 16:11

am grejit ma trebuia sa dau 2 posturi una cu rasu una cu alalalta treaba aja ca asta e sui nu am vrut sa se intzeleaga ca sunt bucuros ca a murit kosu aja ca asta e :(((((((((

ranzi 20-07-04 16:16

\"G-Spott cine a zis mah ca tre` inchis topicu`???????
Nu a zis nimeni sa-l inchida.................
PS: BoSsul3tz...............se fac ilegale shi prin orash...............
Se pun doua mashini la semafor shi...............go go go!........

Dar noi vorbeam de Ilegalele care au fost pana acum.....cu 50-60 de mashini......... (dintre care jumate pe margine)...........\"

de asta radeam :(((((( da trebuia sa pun ceva intre ras si scris da asta e greji :ashamed: :cry:

ranzi 20-07-04 16:25

ziceam ca ne-am strans din respekt pt kos si ma bucur ca au venit atatzia asta e tot :oops:

Al3xius 20-07-04 16:42

now we get`it !

COIOTU` JR. 20-07-04 16:51

Okz ranzi..............
:)

g-spott 22-07-04 11:52

ba da grei de cap sunteti :P :P :P :P :lol:

EvLSant0S 22-07-04 12:50

ranzi de ce nu pui intr-un post cate un cuvant.... ? ahh ce zici? poate asa aduni si u mai multe... scrie si u intr-un post ce ai de zis si gata... si fara smileys nd shit... ca nu are rost... avetzi si voi grija ce ziceti pe aici.. ca-s cu ochii p voi,noi, nu facetzi prostia sa-i injuratzi pe aici ca nu are nici un fel de rost.. isi fac meseria... hai ganditzi... alxius coiotu g-spott gabi imi cer mii de scuze caci nu am reusit sa ajung dar... asta-i viata...

Al3xius 22-07-04 16:19

asta e ...ne vedem data viitoare ! :wink: :wink:

take care santos ! :wink:

Gabi 22-07-04 20:08

Pana veti acumula un pic de bun simt, topicul este inchis. Nu apelati la Vali sau alt admin, ca nu se va deschide!

Gabi 04-08-04 11:36

Sper ca aproape 2 saptamani sa fi fost de ajuns si sa va fi bagat mintile in cap.

Topic deschis. Daca veti continua cu aberatiile, il inchid iar.

g-spott 04-08-04 22:57

Santose nu te mai lua de ranzi ca imi e prieten bun si mi-a fost coleg de banca 3 ani!!! :P :P :P :) :) :) :mrgreen:

BoSsuL3TZ 05-08-04 07:48

atzi mai auzit ceva de curse?..

g-spott 05-08-04 20:32

Eu nu ... sincer sa fiu m-am cam plictisit .... nu mai am la ce sa ma uit prin Craiova asta :(

kandya 05-09-04 22:51

ca bine zici g-spott...ce sa`i faci...unii pleaca altzii vin...ai impresia ca cel mai bine e afara...da` pan` la urma tot aici in cocina asta de Craiova ne e mai bine..sau poate nu in craiova...da` in Romania...ca deh..nu suntem patriotzi...da` tot cu tzara noastra tine...huhh..sper sa nu primesc bobarnace in cap acum :baby:

g-spott 06-09-04 10:53

kandya ... pana la urma, mai dao dracului si de tara ...

Gabi 19-11-04 00:32

Pentru ca ilegalele in Romania nu mai exista de ceva vreme, topicul in cauza nu-si mai are rostul, asa ca il declar inchis.

All times are GMT +2. The time now is 11:26.

- Copyright 2026 4Tuning