![]() |
Re: Nissan Skyline R33
Frumoasa masina, nu am ce zice...
La Koe facusem comfuzie si credeam ca masina ta e a unui vecin ungar, dar acum mam lamurit, scuze de greseala :( |
Quote:
Quote:
|
5 Attachment(s)
Foarte tare masina ! felicitari !
Pun si eu cateva poze cu ea de la Vitantis, a facut senzatie :D8) Scuze pentru claritatea pozelor:D :arrow: |
Ce progres frumos in vara aceasta. cand am plecat din tara abea o ardeai aiurea pe la ceva liniute acuma vad ca mai ai umpic si dk scrie pe tine :)) se vede ca nu mai sunt parti de aro ;)) La cat mai multe cauciucuri arse... sa speram ca mai apucam ceva show inainte sa vina zapada...
|
11 Attachment(s)
Inca o serie de poze :D
Bafta ! |
Quote:
Quote:
Quote:
|
ciuli aveam dreptate ca ai facut o impresie foarte buna. hai FORTA!
|
Quote:
|
Quote:
Dar forta a fost mistica 8) |
Dar din toata forta mistica si forta simpla :)) stiti ce a iesit ? Ceva strasnic :))
@tarnafes : mai tii minte ? "na ca l'am dat si p'asta micu:))" si tocmai ce radeati de mine si ce s'a intamplat ? "s'a dat startu :))))" |
Quote:
|
a fost cu mine forta. ce ma atragea boost controlleru :)) zic..ia sa invartim aici un pic :)). da pe urma am zis... stai asa.. sa fie forta cu mine... si pe urma umblam sa vedem ce se intampla, da a fugit masinuta. oricum a fost strasniiiiiic.
|
felictari Ciuli ai fost the best
si mersi ca m-ai dat inca o data felicitari |
asa zic si eu...ai fost tare...apropo ms mult :)
|
domnu' ciuli noutati ? ce mai face "bestia" ?
|
Quote:
|
:)))) ii facem asa un tricou ? http://www.fabricadetricouri.ro/tric...the-beast.html :))
|
Quote:
Quote:
|
bravo domnu bravo esti patruns de o forta mistica :D dai nu o lasa lasa foratza sa se exteriorizeze :))) pe la ce faculta esti ici sa la noi si prin ce zona stai cand esti si tu pe kolosvar sau cum dreq`u se zice
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
"cu conditia sa avem gume" asta o stiu :)) mi'ai zis si la vitantis
|
hehe eu stau pe biserici ca doar banuiesc ca sti une e ca e aproape de hasdeu :D prin hasdeu ies pe la suc alea alea si este o pizzerie buna :X
|
foarte frumos Nissan-ul nu mai au rost cuvintele
|
Quote:
|
ciuli....noutati ceva?un montaj cu onboard in viitorul aproapiat?:)
|
In primul rand felicitari pentru masina. E una din masinile pe care 90 % dintre cei care viziteaza forumul si-ar dori-o. :twisted:
In al doilea rand o intrebare: Ai idee cat costa, aproximativ, pt un R33 toate piesele si manopera pentru conversie volan de pe dreapta pe stanga (ma gandeam ca poate te-ai interesat). Multumesc! |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Nu cred ca e asa de dificil, probabil in depasiri e mai incomod si nu prea ai vizibilitate buna
|
te mai astepta in BM samai faci putina galagie si niste fum...
''cum ai facut o data la Bucla....'' Nice:D |
Nea Keisuke-san ceva nou acu de sarbatori ?
Mai esti in cluj ? Sarbautori fericite ;). |
foarte tare masinuta:P..da un pic de "culoare" in lumea masinilor prin baia mare..bafta in continuare la ea:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Au reusit nemtii astia, dar ei cer suma asta ca sa faca conversia pentru o masina de strada, adica bord..etc..pana la ultimul butonas..nici nu-ti dai seama ca a fost vreodata cu volanul invers..(stiu ca pt fanii de jap invers inseamna stanga :rolleyes2 ). Daca ar face cineva cu bani de bun simt numai conversia comenzilor, bordul nu-mi trebuie....ma gandesc la 2500 max. cu totul, din sezonul viitor R33 ar scrie si pe mine..de mult imi doresc dar ma opreste treaba asta cu volanul pe dreapta..am incercat dar zici ca sunt in caruta cand stau in dreapta.. probabil `bad habit`, cum zicea tot un fan de japoneze. bafta multa |
dupa ce conduci cateva sute de km te obisnuiesti, acum e si intrebarea cat de mult iti doresti o masina de genul asta :)
|
Cred ca am o problema cu partea dreapta pt ca mi se pare de pe alta lume..deci nu dificil sau peste mana..complet de pe alta lume..
Cert e ca urmeaza o japoneza..asta e.. o sa-mi iau injuraturi de la prieteni dar m-a prins.. R33 ar fi prima mea alegere daca voi gasi pe cineva sa-mi faca conversia pana in 100mil cu totul..as vrea ceva in genul celei de mai jos..se vede bordul incepand cu secunda 23.. https://www.youtube.com/watch?v=HNYHnmnbcrQ A doua alegere ar fi un S13 pe care sa-l modific mai serios decat mi-as putea permite sa umblu la skyline, baza fiind mai ieftina, as mai baga in ea cam 5000 eur dar trebuie sa ma interesez serios sa vedem la ce nivel o pot duce cu banii astia.. Oricum R33-ul e crima..bafta multa cu el.. |
domnu' ciuli fi atent ca vin evenimentele 4tuning :)) ne vedem p'acolo ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:00. |
- Copyright 2026 4Tuning