![]() |
Re: Masina mea Old School - BMW 2800 CS, an 1969
mersi.
|
6 Attachment(s)
am facut 620 km cred.consum 11 12 autostrada mers relax.pe serpentine am depasit tot ce se taraia.asa bine m am simtit ca un cazan din 69 depaseste masini din 2005 pe serpentine.de nu mai pot.altii se taraiau pe transalpina cu a 1 a si eu faceam depasiri cu a 2 a;pp pup the engine;pp
|
frumos omule.imi pare rau ca nu am putut veni si eu :(
|
Quote:
|
deci fie ce-o fi, pozele 3 si 5 merita sa fie wallpapere :)
frumos..si foarte tare, asa m-am simtit eu cand urcam Valcea cu o Granada din 78, 2.3 V6, depaseam TOT, cu a 3-a, rareori cu a 2-a, scartaiau rotile la ace de par dar am trecut cu bine..senzatie tare, acu astept banii si timpul, si piesele sa-mi pun si eu M30-ul la punct..sa ajung pe la RCR.. |
criminala masina ...superba , felicitari pentru ea !
|
Quote:
Sa nu mai vorbesc de asigurarea medicala pe care cu toate ca o platesti, mai platesti si subventie trimestriala de 10 EURO la medicul casei si 5 euro la farmacie pt. fiecare cutie de medicamente pe care o iei cu toate ca e pe reteta. Sa vedem ce faci īn situatia asta daca de ex. esti cardiac sau ai vreo boala incurabila ce necesita tratament pe termen lung unde fiecare 2 saptamīni trebuie sa iei 6 - 7 cutii de medicamente. 5 x 7 = 35 x 2 = 70 EURO cel putin luna de luna numai la farmacie pe līnga reteta. De saracii pensionari ce manīnca mai multe medicamente de cīt mīncare, nu mai vorbesc. Uite īti mai dau un exemplu de la mama-mea: Pe 14.06.2011 am internat-o de urgenta īn spital. Diagnostic, 8 tumori de cancer cerebral + cancer la plamīni + cancer la ficat. Pe 24.07.2011 i-au dat drumul din spital ca nu i-au mai putut face nimic. Taxa adaos de spitalizare PE LĪNGA ASIGURAREA DE BOALA = 10 EURO PE ZI. A fost īn spital aprox 45 zile = 450 EURO. Dupa externare a ajuns la ospiciu unde a stat pīna la DATA DECESULUI (saptamīna trecuta) 07.09.2011. Pe perioada ospiciului, ce a costat pensia iei de 547 EURO + 2560 EURO LUNAR (din buzunarul meu de fiu) = TOTAL 3107 EUR0. Cīt costa sedera īntr-un azil de batrīni (ospiciu) īn Romānia? Ei bine, toate costurile astea ar fi trebuit acoperite din ASIGURAREA DE BOALA si din ASIGURAREA SOCIALA ce le-a platit mama-mea CU VĪRF SI ĪNDESAT si nu din buzunarul meu de fiu !... dar nu!!! Statul german prefera sa finanteze CACAT ĪN AFGANISTAN si omul de rīnd e stors ca o lamīie chit ca cotizeaza o viata pt. porcariile lor asa zise MEDICALE si SOCIALE īn mod obligatoriu si moare ca un cīine. Important e ca statul īsi umfla buzunarul. Daca vrei s-o vezi pe mama cum a aratat la o ora dupa deces (a murit īn timp ce o tineam de mīna), pot sa-ti pun o poza (de adio) facuta instant cu celularul. Avea numai 40 kg de bine ce o dus-o si de īngrijirea grozava de 3000 EURO ce a primit-o īn ospiciu. PS: Exemplul cu mama-mea ti l-am dat ca sa vezi ca īn viata mai exista si alte probleme īn afara de mīncare, benzina si ..... multimedia de fitze ce costa de te rupe chit ca esti īn germania "frumos lustruita" cu o fatzada multicolora, autostrazi gen NFS si cu reputatie de tara super socializata dar īn realitate e un cacat mai mare ca romānia unde esti demontat de bani si atunci cīnd respiri. |
mama mea.....cea care m a nascut.a murit tot cu mine d emana.am asteptat salvarea 56 de minute.a venit a validat decesul si a plecat. nu mai cauta nod in papura germaniei.......bunica mea a murit de cancer.tatal unui prieten bun tot de cancer......ala a bagat mai mult de 10 000 euro in romania in incercarea de al face bine inutil.omul sanatos si puternic langa care am copilarit avea 40 50 kg la 185. deci faptul ca ai dat 3000 euro. nu reprezinta cine stie ce paguba si in romanai platesti si tot mori. e discutabil si cum am zis discutam la nesfarsit.daca erai in romania cu siguranta poate nu aveai de unde sa scoti 3000 euroi daca aveai 10 mil pe luna
oricum ambele tari au bune si rele.la noi mai multe rele. |
te`am vazut azi cu ea , pe la McDonalds ala de pe langa National Arena...
Low and Noisy CAR :oops: :oops: . E misto RAU ! Bafta cu ea , cat mai multi KM fara probleme ;) |
mersi.am fost prin zona aia galagie face peste 3000 rpm.in rest e linistita;p
|
Intr-un final, am pozat superbitatea asta la expo :)). O masina de admirat:)... Poate ne intalnim maine pe acolo sa ne cunoastem si noi :)
|
sal
am fost.da am stat non stop sus la asa zisele tribune. nu mi venea sa plec de acolo.am stat pana au terminat. mi a placut prea mult.de masina sunt satul:PP |
Subscriu, e frumoasa tare masina "live", mai are niste chichite si nu pot spune ca e perfecta, dar imi place! Raman insa la parerea ca rotile nu sunt din filmu' care trebe...
|
are are cateva zeci de chichite.dar sit financiara nu mi permite sa le mai remediez momentan.as vrea sa fie ca din fabrica.insa boc nu ma lasa..rotile.altele nu am .si cu cele de 14.nu merg decat daca .o sa mor:P
bbs .poate il alta viata |
4 Attachment(s)
Uite cateva poze din weekend :P. Felicitari pentru cupa :)
|
Quote:
Da, si felicitari pt cupa ! :D |
ce cupa? mie imi plac rotile.sunt funky ca sa zic asa;pp
|
Am vazut ca este si masina ta in Top 20...nu ati primit toti cupa? :-s
|
pacat ca la noi se apricaza mai mult fibra de sticla decat operele de arta, o masina ca asta nu o vezi decat in filme !
bafta multa in continuare si ai mare grija de ea...ca de o opera de arta..asta e pana la urma ! |
mi a zis prietenul meu ca am luat.da nu stiu pe ce criterii sau pt ce.eu nu am dus masina acolo pt cupe..........dar cum au zis unii colegi de forum.masina e plina de chit si arata groaznic.deci nu merita sa i a nici o cupa.asa ca......im prima zi cand prind cupa o sa dau burn pe ea........futu i cupa masi....... momentan imi pare rau pt cum arata vopseaua.........de are 10 ani. dar sper sa o pot face.daca nu.la primavara o vand,
|
sper ca nu a ras toata lumea ca nu are chedere si alte dastea.da nu toti stiu cat costa orice piesa..........hmm stiam eu ca nu tre sa mi duc cazanu in gura la tuneri.oricum alt salon nu cred ca va mai exista pt masina mea
|
1 Attachment(s)
Eu zic sa taci :lol:
Asta nu e o masina de apreciat pentru cei cu Barile de fibra de 30 de Kg...e pentru oamenii cu stil...eleganta...si pentru cei care au acel ceva care te face un om cu Stil si nu un cocalar. Deci, masina asta merita foarte mult respect, atat masina cat si proprietarul ! Deci..JOS PALARIA |
mersi.....imi pare rau ca arata asa.dar am mai multe pe cap.si nu le pot face pe toate.singura mea scuza este ca am ramas far aservici si sau dus dreacu toate visele mele......... din pacate de 3 ani traiesc de pe o zi pe alta..di n nimicuri.se pare ca destinul meu atata poate.....cateodata s trist si nefericit.....si mi doresc sa nu ma fi nascut deloc.cateodata cand ma uit la rable zambesc ca prostul si s suparat ca nu am bani sa mi cumpar o pereche de adidasi noi.pt ca de una din rablele mele mai vrea o piesa un itp sau o asigurare:(( cred ca era totul mai usor daca aveam parinti plin de milioane de euro.:PP
|
Repede iei foc si te apuca spumele.ce te intereseaza pe tine ce spun altii?hai sa iti zic o vorba mai veche"atata timp cat se vorbeste de tine inseamna ca reprezinti ceva!"
Cupa e a ta ptr ca o meriti,e simbolica... nu are mare valoare. De ce sa dai burn-uri pe ea?Ptr ca sau apucat cativa neavizati sa vb aiurea? Tu concentreaza-te asupra vopsitului...il faci odata si bine,fara compromisuri si in privinta jantelor vedem ce putem face.In prima faza tre sa scapi de astea apoi gasim noi ceva frumos sa reconditionam si sa dea bine. Personal pe aia care se duceau la golanul cabrio i-as fi gonit de langa masinile noastre...dar nu ai ce face.Nu te apuci sa le faci spalari pe creier cu ce e frumos si ce nu.Masina aia e impracticabila din pct meu de vedere...dar ai vazut si tu prostimea cum isi aruncau odraslele in ea la poze :)) |
Pai ce ca nu e mare lucru, o facem si pe a mea Cabrio. Oricum nici aia nu are capotare, e taiata si acoperit cu fibra unde are taieturile, si... cam atat. A..sa nu uitam de proiectoarele Brabus Style :lol:
Usor, fara graba si totul va fi cum trebuie. Daca ai avea 1 milion de euro sa ii bagi pe toti o data in masina nu ar mai fi asa interesant...nu te-ai zbate petru piese..pentru bani de piese..asa..parca e mai fun cand nu dormi noptile gandindu-te ca nu ai bani de X piese...Deci... Slow...ca doar in america se face totul peste noapte. Joint : superb e36-le. Mai rar asa ceva pe la noi ! |
nu judec pe nimeni.fiecare cu ce i place si cat poate procesa ........dar .pe mine ma supara faptul ca nu mi permit sa bag bani cat a bagat ala in logan..daca as fi avut posibilitati.. poate arata ca de saloon.insa cu siguranta nu ar fi fost acolo.ci in garaj sau la victoriei....sau prin padure
|
Quote:
|
ies si eu.......nu uita de fiarele lu taica miu......le are la kg......pt remat.....
|
Omule, ai o maşină prea frumoasă şi foarte foarte rară! Pānă şi la mama ei, acolo īn Germania, este rară!
Cu toate defectele ei (le consider a fi dovezi ale personalităţii) maşina este un SuperCar autentic. Arată īntr-un mare fel! Deşi jantele nu-s tocmai convenţionale, īi stă al naibi de bine cu ele! Nu te gāndi s-o vinzi! |
asa am considerat mereu.ca masinile mele ma reprezinta.eu nu ma consider perfect.tind catre.si mi ar place.la fel ca mine.si masinile mele. simplitatea este cel mai dificil lucru.ma gandesc.din motive financiare.in fiecare zi.de cand ma trezesc,pana adorm.......si totusi bani conteaza:( din nefericire.
|
4 Attachment(s)
ne revedem la primavara:PP
|
O revopsesti ?
Macar o sa fie o culoare OEM (pentru Retromobil) ? |
Treaba buna !
asteptam poze din timpul lucrarilor ! Baftaa ! |
Ti-am citit tot topicul,ce sa mai zic..... no coment.......Fruntea sus, si fa-o si mai frumoasa, ai cu ce te mindri,este o masina jos palaria!!!!!Spor la lucru!!!!!
|
oem pt retromobil.......albastru metalizat.... cel de pe csi ...polaris blau met sau nacht blau mettalic.sau ceva de atunci.un albastru inchis metalizat. nimic excentric din pacate:((
dureaza inca mai desfac la ea. azi am dat jos parbrizul luneta si aeroterma. e cam cheala...mai am sa dau la motor alea jos.ca o revopsesc si la compartimentul motor si .........vai de capul meu cand o sa fie la montat la loc...... |
3 Attachment(s)
saraca..........
|
teai apucat sa o refaci ? tiam urmarit masina de mai multe ori si pe la mai multe participari am vazut poze cu ea, mi se pare una dintre putinele masini frumoase de anii ei de la noi din tara !!!
|
Fenomenala masina! Cel mai frumos BMW pe care l-am vazut vreodata. Arata super cu, culoarea asta.
|
Nu te mai demoraliza atat ca nu vor sa o treaca ca istorica, e greu cu unii oameni, se vede din cer ca e o masina clasica si ca e una dintre cele mai frumoase , sa o tii pana faci tu 120 de ani si abia dupa aia sa te gandesti ce faci cu ea, spor la bani ca celelalte vin singure
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:22. |
- Copyright 2026 4Tuning