![]() |
Re: E36 - m-am indragostit prea repede
Quote:
|
unde lucrezi ma tu de iti iei motor si clima dintr-un salariu :-? si tu din ce mai traiesti? ia sa imi zici si mie daca mai au nevoie de angajati
|
Sau sa imi zici mie :)))))))))))))))))
|
buna intrebare....unde lucrezi frate de-ti permiti toate astea?
|
Quote:
|
aaaaaaaaaaaaaa pai asa mi-as permite si eu sa-mi cumpar o paine...:D in Romania poti sa fii si director la banca si tot nu-ti ajunge de ceva consistent
|
nu sunt frate mare director, o sa am un salariu care pe mine ma incalzeste :D si n-a zis nimeni ca o sa pun dintr-un singur salariu... (exista posibilitatea de-a lua 5 salarii odata de la o banca) si asa se rezolva :D ma mai ajuta si finantatorii de pana acum, sponsorii :-) si se rezolva :-P cu BMI-ul eu cred ca o sa stau in fata depinde de ce modificari aduc motorului pana il pun :lol:8)
|
ba ce va luati de om... nu fiti rai scapa si omu de greutati si i se arata orizonturi spre o pisicuta cu aere de motan si voi vreti sa i le spulberati face si el cum poate ia imprumut si nu se roaga de nimeni ce voi nu practica lucrul asta?!!!!
Bafta multa la proiect si astept sa aud de bine cat de repede |
mc pt incurajari :D sper ca luna viitoare adik iulie pana la sfarsit sa imi vad visul cu ochii, adik 2.5 24v si frane pe masura :-) dupa, poate sa-mi ia si 6 luni sa fac ceea ce mi-am propus dar momentan asta e prima prioritate... :D
|
bafta multa la noul proiect "directore":-P:-P:-P
|
are multa dreptate bmw_motorsport...multa bafta ca o sa ai nevoie....directore :D:))
|
2.5 tare tare combinatia , sa te bucuri sa si nu fie incidente neplacute :) :D
|
acum m-am intors dintr-un mini concediu :lol::lol: am fost pe la Moieciu si am luat-o pe Pitesti pe autostrada... buna autostrada dar intre pitesti si moieciu (103 km) o portiune de vreo 20 km am crezut ca ma intorc cu rotile in portbagaj si cu toate articulatiile :shock::shock: nasoale unele drumuri din Romania. deci ce voiam sa zic ca am consumat 40 de litri de benzina in 490 km. Timpuri Noi - Militari - Pitesti - Moieciu - Rasnov - Moieciu - Pitesti - Bucuresti ! a fost super drumu cu serpentine, ceea ce are nevoie o tractiune spate :lol:8)8)
|
si cu ce viteza ai circulat???
o medie ma refer |
a iesit un consum corect la drum lung.
|
mie mi s pare un consum un pic cam mare pt un 1.6 dar adevarul este ca pe autostrada media a fost de 130 km, iar in rest cam 65 km/h, o portiune cam de 50 km de urcat (treapta a 2-a si a 3-a) si in rest mers normal...:lol:
|
Quote:
|
ciudata treaba eu am facut in oras 210 km cu 21 de litri de benzina nu ma intrebati cum ca nu stiu azi am realizat si eu....
|
mers batranesc... lasa ma ca esti u mai tare 8) ai experienta multa de mers in afara localitatii si ne explici cum sta cu mersu asta batranesc... :lol:
|
Calmati-va baietii cu 1.6....:)))))))))))))))))))
|
Tu esti genu de sofer din cauza caruia se blocheaza intersectia :)) te am pupat love love
|
pacat... chiar asa o fi? :lol::lol: nu prea cred, se blocheaza din cauza mea ca incerc sa evit "zgubilitici" ca tine...:twisted:
|
Sunt prea rapid ma pentru tine :)) ureaza mi bafta pentru maine si lasa vrajeala ... pe vineri poate ne intalnim sa iau bujiile alea ...
Da sincer acum ... consumu care l ai scos tu e ok ... intr adevar se putea mai bine dar e decent ... cacat .. vrei sa se chinuie de unu singur 1.6 le ala cu o tona juma? ii trebuie si lui benzina :P |
aaa da... chiar uitasem, trebuie neaparat sa ne intalnim sa iei bujiile alea... iar m-a sunat respectivu, te astept sa ma suni! bafta zilele astea pe la BAC!!!;);)
|
Sa fie ... ne intalnim iti dau banu daca e si le iei tu si mi le dai cand om avea timp ...
|
ok asa ramane, sa ne intalnim zilele astea neaparat ;) dai o bere vineri cand termini cu bacu
|
Quote:
|
bafta sprintere la treaba ca sunt si eu intr-un cacat mult mai mare ca tine si in aceeasi situatzie:D
|
Quote:
|
cu bacu...nefericirea suprema n-am luat anu trecut
|
Quote:
|
bafta maine sprinter asteptam sa vedem ce surprize ii mai pregatesti pisicutei tale
|
surprizele vin de unde nu va asteptati :D sa trec si eu de saptamana asta nasoala cu restante si pe urma gata ... back on schedule:twisted::twisted::lol:
|
daca e cineva interesat, imi vand jantele... :cry: cu parere de rau dar le vand... am pus ochii pe altceva...:lol:
|
sper sa fie ceva jenti super rakete :)
|
rogan gentile le dai cu cauciucuri?!!!
|
da! cu tot cu cauciucuri dar dak gasesc jante cu cauciucuri, daca gasesc doar jantele nu le dau cu...;)
|
Quote:
|
si ce jante ai in cap rogan ca sunt chiar curios ...:D
|
Jante FORGED M3 (e36) , sau niste keskin-uri kt... xcum tre sa mai strang si niste bani... ma gandeam sa le fac pe astea, negre cu buza albastra... ;) dar mai bine le schimb
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning