![]() |
Re: Fete mai mari ? Mai mici ?
pai da...tu de ex stii ce vrei....vrei sa le f*** pe toate.Ea nu gandeste asa...ea se gandeste,e in dubiu,i-ar placea,dar daca esti indiscret?....dar hmmm nu prea ai bani....vrea sa fii mai atent cu ea....azi,maine te vrea atfel.mai lasa fotbalul,mai scuteste-o de explicatiile abundente referitoare la formula 1,la masini,la tuning.Esti neatent....nu o asculti a avut teza la mate,o sa o pice iar tie nu iti pasa.Fa-ti o pila,un inspector ,un tip pe care sa il suni ori de cate ori gagica ta are pb la scoala.fa asa incat totul sa fie natural.Intotdeauna fii cu un pas inaintea ei.Femeia vrea multe,viseaza....dar trebuie sa stie ca e mijlocita de tine,de vointa,de puterea si vointa TA!
|
Femeia vrea multe,viseaza....dar trebuie sa stie ca e mijlocita de tine,de vointa,de puterea si vointa TA!
...mda..si peste citva ani te trezesti ca rolurile s-au cam schimbat...:) |
Quote:
|
..stii,unele invata,daca au avut un profesor bun...so,PAZEA!!!:)
|
pai d'aia femeia nu trebuie sa fie foarte inteligenta.
|
pai,crede ma,k e foarte greu sa-ti dai seama cit de inteligenta e,cind o cunosti cind e f tinara!Pe deasupra,daca e chiar inteligenta,stie bine,k are d cistigat daca o ascunde....si degeaba imi zici k nu trebe sa fie foarte...:)...k va dati p spate d la o femeie care pare sa fie un adversar p masura....so..ink o data...cum ar fi mai bine???? :) :) :)
|
pe o axa de la -2 la +2 ... la 0 8) tocmai bune,medii draq sa le ia..cum vreti voi sa spuneti;)
|
Quote:
asa ca... nu risti, nu castigi... si eu care as fi bagat mana in foc pt faptul k tre' sa fie mai mica ekt mine k sa fie eligibila...;) |
Aleks...u are right...o femeie trebuie sa te poata motiva atat pe plan fizic cat si pe plan psihic sa iti fie in permanenta o cursa de formula 1 intre voi, dar in acelasi timp sa iti fie si antrenor si maseour.
|
Din moment ce v-ati dat deja seama,k EXACT ce cautati la o femeie e fff bine!!!Dar v-ati dat voi seama k ceea ce asteptati voi d la o femeie presupune o maturitate deosebita?
Asta intreb, k am un amic,care d cca un an nu reuseste sa-si deie seama k degeaba este atrasa de corpul perfect al unor fete tinere,k dupa o scurta vreme le gaseste f plictisitoare,le da liber,si dupa aia suferim noi,de supararea lui...dar nici acum nu poate sa se abtina,cind vede ceva apetisant...:D :D ...so,citeodata deja imi caut un loc d dat cu capu'...k e imposibil omu'... Apoi am p altul,care dupa ce a divortat d sotia lui,care era cu un an mai in virsta,s-a combinat cu o fata care era cu 11 ani mai tinara decit el(p atunci implinise 18 ani),peste doi ani a luat-o de nevasta...de atunci a mai trecut un an,si e mai happy decit oricind,si el,si ea. So,parerea mea e,ca e absolut indiferent daca e mai mica,sau mai mare.E mult mai important ca sa stii exact ce iti doresti,si sa-ti pui capul la munca inainte sa alegi...;) ..si aleks...am inteles k t-i s-a schimbat lately puncutl d vedere???Why?:D |
S-a maturizat :D
|
he heee... departe de mine gandul asta... auzi... maturizat...
eu ink mai copilaresc :D e vorba de un motiv... foarte... special... shhhht!!! ;) |
Opaa...ce stii tu si nu vreis a ne zici si noua? :D
|
Quote:
inca iti plac minorele si nu vrei sa faci aceasta stire publica ? :p |
as vrea dar... nu pot pt moment ;)
si nu, nu e vorba de minore acum... ( desi recunosc, imi plac :D ) |
Quote:
tu esti bosorog pt ele ... una la mana si a doua la mana: lasa-i pe astia mai tineri...alde mine :) |
Parca vad inca un cuplu de genul monica si iri :D in care daca ii vezi pe strada zici..uite ce tatic la moda are :D
|
Fetele mai tinere sunt mai usor de prostit, k sa zic asa.Cele mai mari sunt trecute prin prosteala altora si nu pun botul la orice.
|
Mai sunt unele mari carora le place sa fie prostite...stiu si eu cateva exemple d-astea...
|
Quote:
Quote:
dak si eu sunt k iri... va dau niste poze mai recente sa va reimprospatez amintirile :D ? |
Aleks eu vorbeam in perspectiva :D
|
stai calm man, glumeam, doar nu crezi k ma luam eu la modul serios de prietenul meu mustangul, de exemplu :D
|
pai daca te luai de mine ... dracu era al tau alekse :lol: :lol:
acum sa fiu ontopic ... fiecare e buna...indiferent ca e mai mica...sau mai mare...trebe sa stie ce vrea de la viata ... si trebe sa iti placa si tie :) sunt unele care stiu ce vor de la viata...da' nu se uita nici dracu la ele ... si sunt si alea mai simpaticutze, nu fotomodelele, care CHIAR nu stiu ce vor de la viata :) |
ai uitat o categorie..sunt alea urate care nici nu stiu ce vor de la viata...
Ideea este ca o diferenta relativ mica de varsta (maxim 5-6 ani) nu se vede atunci cand tu ai 32 si ea 27. Conteaza si mentalitatea fiecaruia dintre ei. |
frate, alea mici sunt egoiste, alea mari, stiu clar c vor d la viatza, si p deasupra poti sa t si bazezi p ele
|
exact...bine spus..diferenta asta nu conteaza la varsta aia.. dar cand ea are 16-17 si tu 23 eu zic ca fata cam nu stie pe ce lume traieste..iar baiatul sa spunem ca urmareste el ceva acolo numai de el stiut... plm oricum nu-mi plac diferentele astea ..dupa ce amandoi au trecut de 23 cam asa cam toti stiu ce vor si sunt trecuti prin de toate,deci diferenta conteaza cel mai putin in cazul asta
|
numai de el stiut...
vrea sa i-o traga, ce mare smekerie? :D pt k e putin probabil sa gasesti mai mult de atat la o diferenta de varsta de genul asteia... nu-i obligatoriu, dar in general asa se intampla... |
aleks eu n-am zis pe fatza "SA I_O TRAGA" ..k m-am gandit ca o fi pe aici vreun astfel de exempla cu pustoaica de 16 anisori si el de vreo 24 sa nu se simta omu prost... dar daca tu ai zis-o te sustin si eu ;) ar mai fi un motiv:nu e in stare sa vrajeasca una de varsta lui si merge la copile ,ele pun botu si dupa aceea toti o arata cu degetu' ... fiecare cu ce-l doare! :)
|
Bai fratilor...e alegerea ei. Nu exista "ca o prosteste" ci doar "se lasa prostita".
|
el o vrajeste ea se lasa prostita..na...! tot draq ala e ! ideea e urmatoarea: ea crede ca va invata mai multe cu barbatul langa ea, dar eu sunt de parere ca daca si-ar fi ales unu de varsta ei ar invata la fel de mult chiar mai bine pt ca totu' s-ar fi intamplat impreuna
|
Hai ca era sa spun o prostie. Daca ea e proasta si se simte bine langa el, treaba ei. Nu stiu ce atata caz pe tema asta...:D
|
minorele au mai mult kef de viatza, dar tipele mai mari stiu mai bine ce vor d la viatza :D
|
vb profesionistu in corupere de minori :)
|
he heee
rau o fi?:D:D:D |
eu am 29, ea 22, ceva ceva se simte si uneori e frustrant, toate prietenele ei au 18-22 de ani, credeti-ma k e najpa, pe de alta parte mai o ciocolata, o inghetata si o fac fericita :-P
experienta? are destulaaaa, nu-s probleme la capitolul asta, ce-i bine e ca-i tanara si dornica sa invete :twisted: astea mai mari cred ca la un anume moment devin blazate :???: . deci merge si daca ea e mai mica, totul e sa nu fie prea mica... ps e naspa k de fiecare data cand ma prinde tre s-o duc la facultate; problema e ca acolo sunt gramezi de ALTE gagici, care stiti si voi pe unde le umbla mintea :lol: :lol: :lol: si de multe ori nu-i frumos sa zici NU. |
pai... sa nu zici nu... n-ar fi pacat ? :D
|
Quote:
on topic:fetele mai mici nu au e xperienta..alea mici nu vor sti sa se comporte k o tipa experimentata...in afar d faptul k reprezinta fresh meat...nu vad c ar putea gasi un barbat la ele.. se adauga un x colo..in fine, calitatea cred k e data de experienta si implicit d varsta,,,mai exista si exceptii dar in gen cred k asa e...conteaza calitatea nu cantitatea..este? |
ia ...
aleks.. gabi.. plm.. astia mai in varsta.. o parere va rog, am si eu nevoie short story la un looong story :) deci se da .. un pusti de 17 ani adica eu :)) se da .. o tipa de 21 de ani , cu masina , cu iubit and so on .. se dau 4 nopti la rand ... in care ne-am vazut de 3 ori se da.. ziua in care pleaca in Spania ptr o sapt ... ne-am vazut si azi .. destul .. timp :) si a fost minunat pana acum amici eu mor dupa ea, rau de tot :) ea stie .. si e ok cu ideea .. doar ca vrea sa ma cunoasca mai bine ,a zis ca vrea sa ma cunoasca mai bine dar.. imi imaginez ca e ok , mi-a zis de gagicasu ca .. nu prea are el treaba cu lumea .. cu pamantul .. so .. plm .. sunt sanse sau ? btw , se intoarce pe 25 aug. dimineata, seara are unchisu nunta, a zis ca vine , isi lasa bagajele, si ne intalnim :) so ? pareri .. intrebari etc :) ms de help .. poate indrazneste cineva sa zica ca nu e ontopic, look @ it this way , fete mai mari , clar , si de ce :) ah da chiar, sa zis si de unde pana unde m-a spart in felul asta e bruneta, are 21 de ani :) , e MATURA !! nu-i o proasta de 16-17 ani care habar n-are ce vrea.. e scumpa .. stie multe .. ca sa nu mai zic ca-i plac chestiile care-mi plac si mie .. |
wrong post =))) de sters
|
esti un mic idiot =))
nu-ti mai dezbate frate problemele sentimentale pe forum |
| All times are GMT +2. The time now is 15:34. |
- Copyright 2026 4Tuning