![]() |
Re: Invitatii trackere
Quote:
De ce vrei să depăşeşti limita bunului simţ? |
Sa fac ceva pe Fl ul lor!taman ce mi am luat disable pe FL,de ce habar n-am,am dat login si cica contu ar fi fost dezactivat azi.dar azi nici n-am dat pe la calc.
|
Quote:
FL-ul are toleranţă 0 la SPAM. |
Quote:
Myxz.org(xtremezone) nu este cumva tracker (torent)? Am dat pe myxz.org foarte multe invitatii iar de la unii nu am primit nici macar un "multumesc" si sa stii ca nu am facut caz din asta. |
Quote:
Dacă tot ai anii ăia ar fi trebuie să ştii deja la vârsta asta, că orice lucru se obţine muncind, nu dând click-uri pe net (Lockerz). Eu nu am spus nimic de tracker-ele amintite de tine, ci doar de acel site Lockerz, care nu are nicio legătură cu acest thread. |
Are cineva invitatie pe Moldova Torrent ? :sad:
Va rog , caut demult .. |
Pentru Filelist este blocata trimiterea de invitaţii, s'a atins limita de utilizatori .
|
Daca doreste cineva invitalie pe Xplor PM me....am mai primit cateva zilele astea
|
Rds-Zone
Este free sign-up pe scenefz
|
salut baeti! stie cineva vriun site ku clipuri video?
|
|
/www.idesktop.tv
|
Free Sign-up pe http://myshf.org
|
Am o invitatie pe rds-zone.ro care doreste sa imi dea un pm.
|
Am 2 invitatii pe lasttorrents,daca doriti,sariti cu un pm
|
Vrea cineva invitatie pe myxz.org ?
Astept PM |
S-au dat :)
|
4 invitatii Filelist (1 eur fiecare)
|
Am citit undeva ca e ilegal sa vinzi invitatii, nu? Sau erau baliverne?
S-a dat drumu la conturi? |
Quote:
Nu s-a dat drumu...si eu am 3 invitatii pe filelist dar nu pot face nimic cu ele |
Si atunci de ce sa cumperi o invitatie daca nu ai cum sa o folosesti? =))
|
1 Attachment(s)
Snapy_xxl, se pot folosi invitaţiile, dar numai de către donatori!
Cine doreşte invitaţie poate proceda în felul următor. Trimite persoanei care îl va invita, 3 euro, pentru a deveni astfel donator şi pentru a putea trimite invitaţiile care le-a primit. Eu zic că este echitabil pentru toată lumea. Eu spre exemplu îmi ofer invitaţia pentru cine doreşte. Îl costă numai 3 euro. Observ că după donaţie se mai oferă 10 invitaţii, deci se poate face un fel de chetă :D şi astfel primesc mai mult mulţi invitaţii. Pentru cine nu are cont pe FL, vă zic eu că merită! |
Si in felul asta tu bagi cate 3 euro in contul tau, beneficiarul principal fiind TU.
Iti creste ratia etc. |
Quote:
Am raţie de 3, aşa că puţin mă interesează faptul că mi se mai acorda încă 200 de gb. Dar tu român din fire fiind, bineînţeles că te-ai gândit că vreau să îmi "umflu" eu contul, nu că vreau să ajut pe cineva, sau chiar alţii să facă treaba asta. P.S. Repet, degeaba aia vârsta aia trecută acolo, pentru că nu dai dovadă de maturitate câtuşi de puţin. |
|
Nu poti raspunde unui om care stresat de cuvantul maturitate il foloseste si el. Esti complexat de ceva sau cineva prietene. Prefer sa nu te mai bag in seama. De acum poti comenta tot timpul. Iti doresc o zi excelenta!
|
Salut, ma poate ajuta cineva cu o invitatie pe docspedia? Multumesc anticipat!
|
Quote:
|
Quote:
-------------------------------------------------------------------------------- FREE Signup! Pe xtreme zone !!! http://www.myxz.org/free-signup.php Go Go Go !!! Pana luni seara. Asa ca grabiti-va!!!'' ba e;) |
Este, mi-am facut si eu cont acum. Dar am avut o problema cu net-ul de la Orange, mi-a zis ca ip-ul meu e deja inregistrat. wtf..
|
Nu ma lasa sa imi fac cont .
>> Signup failed! You appear to be connecting through a proxy server. Your organization or ISP may use a transparent caching HTTP proxy. Try and access the site without a proxy if you what your registration to continue. Note: if you run an Internet-accessible web server on the local machine you need to shut it down until the SignUp is complete. Ce pot face?:| |
Quote:
|
Este cam târziu!
Decât în zilele de 5 şi 6 se putea free sign-up! |
Acum 2 minute mi-am facut cont la linkul postat de Danutz Bratosin si a fost checked ;-)
|
am avut 5 invitatii si una am dat'o. tipul si'a facut cont fara nici un fel de problema.
de vreme ce am dat si eu X euro pentru anumite facilitati inclusiv invitatii...nu vad de ce le'as da moka. |
Are careva invitatie pe iptorrents.com?
|
Cine doreşte să ajute şi are invitaţii pe orice fel de tracker îl rog să trimită invitatie pe l[email protected]
Mulţumesc! |
Quote:
|
Cine vrea pe XtremeZone? PM
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:08. |
- Copyright 2026 4Tuning