Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   RED ZONE Motorsport Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/117666-red-zone-motorsport-ploiesti.html)

jakal 26-05-09 01:42

Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI

ora 1.30 noaptea.....operatiunea"cwr pansat"....:))

rolul principal ....cobra....( RED ZONE )

LOCATIA ...PECO CIOLPANI.....primesc tel "bah cred ca mi-a luat foc masina"....:))

sun pe unchiu paga si plecam la depanare....
verdictul ...radiatorul i-a zburat in motor....:)

doctor in reparatii la locul faptei....mai ceva ca arafat....PAGA..

USTENSILE........SUPER-GLUE...TAMPOANE....OB-uri...:))

mai multe detalii maine de la domnu doctor dupa cum a decurs operatia....

de fapt operatia a reusit ..."pacientul" e mort........:lol:

Pagani_honda 26-05-09 07:57

Arzate-ar focu s-a rasculat paparazzo din tine mah taciune?
Da intradevar am fost prezent la locul faptei nu pot nega atata timp cat pe plafonul masinii se observa o urma indubitabila.:D

DONU' 26-05-09 10:56

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2349022)
eu am fost profund dezamagit de faptul ca aproape nimeni nu a luat in serios discutia...si de faptul ca multi au lipsit
uneori ma intreb daca merita sa ne zbatem sa facem ceva cand vad ca toata lumea s-a obisnuit doar sa poarte un stiker si nimic mai mult...RUSINE!!!!
voi discuta cu donu sa vedem ce facem in continuare.
bogdane tu ai venit super pregatit,scurt si la obiect,dar cum spuneam cu o floare nu se face primavara.
mai incercam;)
dupa o discutie serioasa cu donu si cu alti cativa care vor sa faca treaba vom vedea daca ramanem la stadiul de stikere sau facem si actele.
PACAT.....

Am trimis mail la toti membri cu ce s-a discutat duminica.
Urmeaza ca in urmatoarele zile sa aflam cine este pentru club.

DRooPY 26-05-09 11:25

eu unu nam primit nimic inka

barladi 26-05-09 11:31

Nici eu nu am primit pana acum

Mache Fum 26-05-09 11:54

Nici eu!

DONU' 26-05-09 12:18

Nu stiu ce se intampla! Am trimis mail-ul de 3 ori si am primit mereu notificare ca nu s-a putut trimite. Daca nu veti primi toti va trimit pe rand la fiecare.
Make, eu am o adresa mai veche de-a ta care nu este de yahoo oricum. Ti-am trimis pe ea. E vorba de adresa de la bds.ro
Daca ai una de yahoo trimite-o pe privat la mine.
Bafta tuturor!

barladi 26-05-09 12:19

Am primit de 4 ori :D

DONU' 26-05-09 12:21

E bine si asa :peace: Decat deloc!

Mache Fum 26-05-09 12:26

Nu folosesc yahoo... adresa pe care o ai este corecta si am primit mail-ul. Te rog sa o folosesti si de acum incolo. Iti multumesc!

DRooPY 26-05-09 14:54

am primit mailul de 6 ori merci donule

ascona78 27-05-09 20:59

proasta treaba!!!....nici o reactie pana acum.nici la cele zise de Donu` nici la cele 2 intrebari ale mele....sau dintr-odata clubul nu mai are nici macar potentiali membrii....

T@zMania 28-05-09 10:06

Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 2357521)
proasta treaba!!!....nici o reactie pana acum.nici la cele zise de Donu` nici la cele 2 intrebari ale mele....sau dintr-odata clubul nu mai are nici macar potentiali membrii....

adi nu totzi intra pe forum.....astea trebuie discutate face to face

Pagani_honda 28-05-09 12:16

Eu zic sa faceti o campanie ceva ca la neuroparlamentare.:D
Sfatu' meu:
Vreti voi sa faceti ceva...punct si de la capat, o faceti in 3 4 sau etc. si start evenimente iar la evenimente participa doar membrii de a.s.
Membrii x, y,z.
Fara "free lanceri".Poate sa fie conditia voastra ca organizatori.
Scuze ca ma bag da' imi dau si eu cu parerea.

DONU' 28-05-09 12:57

Intr-adevar, multumim Paga de sfat. Ai zis tu bine si pe la sala de faza asta cu membri.
Treaba buna!

Ok, atunci astept mail de la cei care vor sa se implice in treaba asta si sa facem treaba.

Vorba aia... "Decat multi si fara rost, mai bine putini si bine".
sau era "Decat multi si fara rost mai bine putin si prost"?

shantzu 28-05-09 13:00

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2359005)
Decat multi si fara rost, mai bine putini si bine".
sau era "Decat multi si fara rost mai bine putin si prost"?

sau " Decat multi si prosti mai bine putini fara rost" :lol::lol:
Asa parca era :lol:
Ontopic nu comentez , nu ma bag in ciorba voastra :rolleyes2

barladi 28-05-09 13:43

Eu prefer sa vorbesc cu voi in fata, cand ne vom intalni pe la sala, pentru ca lipsind de la intalnire, nu stiu tot ce s-a propus si am si eu unele intrebari. Trebuie sa ne gasim noi intr-o seara prin oras :D

shantzu 28-05-09 13:50

Am zis ca pana la urma nu postez , dar o fac
Voi sunteti cativa , vreo 5-6 , din ce am vazut pe forum aici ca discutati.De ce nu incepeti voi singuri ? Si cu timpul cei care merita sa intre in club , vor intra.
Pana la urma sa incepi ceva , si sa fi din prima mare nu prea ai cum...
Mi-am dat si eu cu parerea ca un mini reisar ce sunt :lol:

T@zMania 28-05-09 14:17

Quote:

Originally Posted by shantzu (Post 2359173)
Am zis ca pana la urma nu postez , dar o fac
Voi sunteti cativa , vreo 5-6 , din ce am vazut pe forum aici ca discutati.De ce nu incepeti voi singuri ? Si cu timpul cei care merita sa intre in club , vor intra.
Pana la urma sa incepi ceva , si sa fi din prima mare nu prea ai cum...
Mi-am dat si eu cu parerea ca un mini reisar ce sunt :lol:

shantzu nimeni nu vrea sa fie din prima mare.....
pb era ca toata lumea vroia un club cu acte si cand au auzit cat costa au inceput sa o dea cotita;)
paga super idee:)
donule ne vom rezuma cheltuielile si vom fi doar cativa la inceput daca altfel nu se poate.vb diseara

Mache Fum 28-05-09 14:54

Scuzata-mi fie interventia dar.... eu tin minte ca duminica ne-am adunat destul de multi... si ca, la acea adunare preliminara, TOTI au votat ceea ce s-a discutat. Iarasi va rog sa imi scuzati stilul direct dar, cum se face ca atunci cand , la terasa, am intrebat cine este pentru, o padure de maini s-a ridicat si acum, dupa ce s-a incercat demararea a ceea ce s-a VOTAT, zici ca s-a dat cu "praf de liniste" ? O sa ma opresc aici dar....

Brynk 28-05-09 16:16

Quote:

Originally Posted by T@zMania (Post 2359280)
shantzu nimeni nu vrea sa fie din prima mare.....
pb era ca toata lumea vroia un club cu acte si cand au auzit cat costa au inceput sa o dea cotita;)
paga super idee:)
donule ne vom rezuma cheltuielile si vom fi doar cativa la inceput daca altfel nu se poate.vb diseara

poti sa ne spui cat costa intemeierea unui club?
merci

DONU' 28-05-09 16:37

Nu are rost sa vorbim pe un forum public despre costurile intemeierii unui club.
Daca ai permis de conducere, o masina buna de ceva si vrei sa faci o treaba ne gasim pe la sala sporturilor si stam de vorba.

Brynk 28-05-09 16:39

Quote:

Originally Posted by DONU' (Post 2359740)
Nu are rost sa vorbim pe un forum public despre costurile intemeierii unui club.
Daca ai permis de conducere, o masina buna de ceva si vrei sa faci o treaba ne gasim pe la sala sporturilor si stam de vorba.

inca nu am masina...dar am mai fost pe la sala anu trecut mai stateam cu voi...
dar akm am servici nu prea mai am timp
poate dak iti aduci aminte sau nush dak ai fost in seara aia de am facut o cursa cu minimasinutza de la avatarul meu....
eram doar curios...

Brynk 28-05-09 16:43

https://www.youtube.com/watch?v=69ypl...e=channel_page

DONU' 28-05-09 16:46

Quote:

Originally Posted by Mache Fum (Post 2359415)
Scuzata-mi fie interventia dar.... eu tin minte ca duminica ne-am adunat destul de multi... si ca, la acea adunare preliminara, TOTI au votat ceea ce s-a discutat. Iarasi va rog sa imi scuzati stilul direct dar, cum se face ca atunci cand , la terasa, am intrebat cine este pentru, o padure de maini s-a ridicat si acum, dupa ce s-a incercat demararea a ceea ce s-a VOTAT, zici ca s-a dat cu "praf de liniste" ? O sa ma opresc aici dar....

FUM-ule, am trimis mailul pe care stii foarte bine ca l-ai primit si tu si am asteptat sa primesc raspuns de la cei care vor sa se implice ca membri fondatori si sa sustina financiar actele clubului.
Daca acolo am hotarat cu totii suma aceea iata ca acum cand mi s-a dat mie si lui Taz o saptamana sa gasim membri fondatori toata lumea a tras obloanele si e liniste.
Asta e..., cand e vorba de dat bani se face liniste.
Cand e vorba de expozitii, de bagat masini la showuri si de participat la vreun concurs de geul toata lumea e prezenta sa puna intrebari si sa se bage in fata ca vor si ei.

Nu-i nicio problema.
Suntem cativa care o sa ne ocupam de acest club sa-l facem legal.
Il facem cu cati bani o sa putem noi.
Cotizatia lunara se va percepe in continuare fiindca niciunul din membri fondatori nu va sustine financiar cheltuielile pentru club, adica amenajare de stand spre exemplu sau premii, diplome si material de uzat la show-uri.
Vom discuta in weekend despre ce urmeaza.

ascona78 28-05-09 22:43

Donu-le stii ca avetii sustinerea mea.mai trebuie sa-ti dau mail? :)

DONU' 28-05-09 23:02

Nu man. Stai linistit. Cu tine am discutat personal si stiu ca esti pentru!

CobraArt 30-05-09 18:15

Ce atzi mai rezolvat,care mai sunt ultimele vesti?
Eu nu am primit nici un mail.

DONU' 31-05-09 02:03

Multi au primit mail, multi n-au primit, oricum tu stii despre ce s-a discutat in mare la intalnire. Iti spun si tie saptamana asta care e treaba si vedem cum facem treaba.

ascona78 01-06-09 00:11

Donu-le te astept pe tine si Taz la garaj sa stam de vorba....

Mache Fum 01-06-09 07:41

O sa fiu si eu acolo daca imi dati un tel inainte....

ascona78 01-06-09 08:17

Quote:

Originally Posted by Mache Fum (Post 2369391)
O sa fiu si eu acolo daca imi dati un tel inainte....

:) chiar te rog!

bobiMOM 01-06-09 08:55

Sa ma anuntzatzi si pe mine cand trebuie sa va ajut financiar!;)

ascona78 01-06-09 09:05

pai de azi incepe adunarea banilor 8)

bobiMOM 01-06-09 09:11

Quote:

Originally Posted by ascona78 (Post 2369542)
pai de azi incepe adunarea banilor 8)

Fac un credit de nevoi personale!;) sau ma apuc de dezmembrat ursul...asta pana nu o sa ma enrvez sa-i dau foc!;)

Pagani_honda 01-06-09 09:26

Ma ofer voluntar pentru postul de casier redzone ;)
Cine cere bon de casa sa-si ia bon de ordine

Mache Fum 01-06-09 10:10

Casier... un cuvant imprumutat din limba engleza, avand baza etimologica "cash"... cred ca de la asta vine si "cashcaval"...:)) Cashcavalul e galben... la fel ca si motoru' lui Paganel...
Paganel a spart carenele galbene ale motocicletei... Paganel sparge tot ce e galben... adica si "cashcavalul" deci.... FUGIIITI de casier ! :))

Pagani_honda 01-06-09 10:27

Stii tu ca sunt sparte?Daca da ar trebui sa te invite diaconescu la otv cu prosopu in cap sa ne zici si noua viitoru ried zonie ...nu de alta dar sa nu mai tineti lumea cu sufletu la gura ca la rezultatul neuroparlamentarelor.
Ai idee ce numere or sa iasa la 6 si 29?:shock::shock::shock::shock::shock:
Cand te antrenezi/concurezi pe o pista in general nu prea ai ce cauta cu carenele stradale acolo(sunt prea scumpe si prea grele pentru o amarata de motocicleta).E ca si cum te-ai duce tu cu mertzanu la o pista si la prima curba te-ai propti in bumpere ...too bad ca n-ai carene ar trebui sa ai caroserie de schimb.
E bine totusi ca pe linie dreapta n-ai de ce sa te lovesti.Probabil decat de realitate si tot e bine ca atunci nu te doare nimic fizic.;)

Mache Fum 01-06-09 10:34

:)) Touche!:))

Mache Fum 01-06-09 10:42

Realitatea e mai dura decat pare a fi ... cat despre "predictii si previziuni" sa o lasam pe Mama Omida... am glumit cu tine pentru ca stiam ca esti baiat de caterinca, ma asteptam sa "ne jucam".. dar... nu mai fac !;)

All times are GMT +2. The time now is 16:17.

- Copyright 2026 4Tuning