![]() |
Quote:
ce spuneti? |
am citit tot ce ati scris in aceste 3 zile de la intalnire shi pana acum...
1.multumesc andr3i shi SFW pt aprecierea shi respectul acordat...asta spune mult..yo nu am avut probleme cu nimeni pana acum..decat cu razvanMDK pt ca a plecat acum o saptamana de la intalnire..chiar daca erau doar 2 masini cand ai ajuns tu s-a dovedit ca a iesit bine pana la urma..am spus-o shi atunci..Dupa cum vedeti pana ne adunam toti se face in jur de 17.30 sau mai mult..deci trebuia sa mai astepte.Sper ca am lamurit-o shi pe asta..Iar daca e fan audi a4 a lui SFW shi el nu vine la intalnire poate pleca cum a facut-0 acum o saptamana dar sa nu comenteze NIMIC, DE VREME CE A PLECAT DE ACOLO IMEDIAT..MI SE PARE CORECT NU?SUBIECT INCHEIAT.. 2.AR TREBUI SA VORBIM MAI PUTIN SHI SA FACEM MAI MULT...SAMBATA iesit ft bine..SCUZE PT SFW la prima filmare veneam de pe celalat teren shi chiar nu mi-am dat seama ca urmau sa te filmeze doar pe tine..oricum a doua ai scos-o belea.. 3.Nu ar trebui sa stam fiecare cu grupul lui la intalnire astea..era vorba sa discutam despre clubul asta (DACA POATE FI NUMIT CLUB).CLUB inseamna o grupare de membri activi detinatori ai unor masini tunate sau in devenire pentru participarea la intreceri sportive in cadru organizat sau nu(cateodata :lol: ).Pe ei nu ii vezi certandu-se sau se intampla shi acolo PENTRU CA E IMPOSIBIL CA TOATA LUMEA SA PLACA PE TOATA LUMEA..L a noi nu e cazul de cearta..Ce facem e 'nur fur spass' cum zice neamtzul adica doar pt distractie..altii pt distractie beau pana mor..NOI ne dam cu masinile shi asta e..L A CE DREAQ tre sa ne certam nu stiu.. 4.Trebuie acceptati shi cei mai tineri shi fara permis sau masina...PT PRIETENII LUI mircea sau ai cui or fi :NU MAI IAU PE NICI UNUL DIN EI IN MASINA..chiar nu am chef sa vad pe cineva acolo doar cascand okii..mertan e aproape sa vina cu masina..iar Zero fast il cred ca in 2 ani o sa fie in clubul peugeot,AVIZ ANDR3I. :lol: 5.SFW lasa prostiile shi sper sa vii la intalnire daca ai posibilitatea.. S-A ajuns ft departe cu chestiile astea(il inteleg shi pe SFW)... Cam atat sper ca nu am lezat pe nimeni.VREAU CA NIMENI SA NU ARATE CU DEGETUL SPRE NU STIU CINE SAU SA SE VB PRIN SPATE..astept comentarii..si ASTEPTAM PE GABI DASCALU ,CODRIN44(VALI),VSA(VALI),SHI ALEKS sa ne onoreze cu prezenta daca au timp.. :lol: p.s. ar trebui sa ne stim shi dupa nume de acum inainte.yo unul va cunosc cam pe toti dupa nume.. |
PT maximusx_r ARE DREPTATE...SHI YO VREAU MAI MULTA ACTIUNE SHI CHESTII DIFERITE..VA SPUN SINCER CA M-AM PLICITISIT DE CERCULETE..
|
Re:
Quote:
|
am vazut neo k ai dat raspunsul dincolo, dar am vrut sa vada toata lumea propunerea :wink:
|
EUgenius ...
Problema cu RazvanMDK nu cred ca e reala intrucat din cate am inteles de la el, el a plecat cand nu erau alte masini ... asa ca daca erati si voi nu era problema. Se stia deja ca eu andrei, ionutz, cristi, si ceilalti care nu au venit ... ca nu o sa vina ... asa ca daca venea numai pt noi cred ca nu ar fi venit deloc. numai ca atunci cand a venit el nu erau masini si a crezut ca nu o sa mai vina. Daca vb cu el cred ca o sa va lamuriti. :) Cat despre venit la intalniri ... nu stiu ... vedem ... ar fi si alte motive inafara de cearta asta stupida si de ce cred unii sau altii. asa ca sincer nu stiu. |
:oops: .... toata lumea se cearta.... IN BACAU....
Oare cum e in celelalte orase? :? |
Posibil sa fie tot la fel :lol:
Nu cred ca suntem noi asa originali. :shock: :D |
lasati ma ca putzina cearta nu strica.. unde-i prea multa ambiantza devine treaba monotona.. stitzi voi.. aia care se cearta se iubesc :)) sa nu se ajunga la batai sau cutzite, in rest totul e ok. de unde iau si eu filmuletul de ultima data?
|
aaa . si despre faza cu suprematia in varful lantzului trofic.. nush daca sunt eu in masura sa dau indicatii.. dar de ce nu se face in mod democratic? adica primii 15 membrii sau , eu stiu, membrii cei mai vechi, pana mea, sa voteze frate.. ala vrea acolo, ala acolo.. si unde-s cele mai multe voturi acolo se merge. si astfel se sare peste problema cu alesul locului sau \" nu ma duc acolo ca ala se crede shef\" plm.. Am zis si eu nu am dat cu parul. no offense
|
Idee e ca ... nu e nimeni sef ... acolo era o intalnire a membrilor 4tuning ... nu a unui anume club.
|
referitor la faza cu razvanMDK, intr-adevar cand am plecat (eram si eu cu el) in parcare erau doar neo si megane estate!! si am plecat pt ca aveam ceva treaba, nu pt ca, vezi Doamne nu au venit cei enumerati (andr3i, 83RAI, etc)! asa ca s-a creat o situatie nasoala, pt ca omu' n-avea de unde sa stie ca vor mai veni altii mai tarziu!! asa ca nu mai fiti suparati!!!
|
Am vazut si eu ce s-a scris pana acum si chiar raman surprins...Pt Mertan: tu de cand ai ajuns te-ai dus sus acolo si ati format bisericuta voastra...Ce vroiai sa venim noi la tine?Daca toata lumea acolo trebuia sa vi si tu..Mai tre sa si respecti..Cred ca nu te asteptai ca Silviu care are 28 de ani si 10 ani de cand face chestiile astea sa vina sa te salute..Si de acum nici eu nu mai vin la intalnire..Nuami bine si SUPER TARE masina lui MDK..
|
Nici eu. De acum ma prezint doar la intalnirile clubului ;) - astia cu \"peugeoturile\" si altii :lol: :lol: :lol:
Bafta in continuare... |
Si eu cu cine votez ?!?!?! :roll: :mrhappy:
|
aia cu peugeourile si ceilalti.... :D .....primiti pe langa voi si un amarat de megane??????plssssss :D :oops: :oops:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
si eu unde mai vin de acum ?
au zic ca lu Mertan i s-a urcat la cap smecheria Daca tot a organizat el aceste intalniri si s-a imlicat f mult, normal era sa vina el sa ne salute sa ne intampine de bun venit nu sa faca pe suparatul rege ca nu l-am salutat noi pe el |
Re:
Quote:
|
he he he
Ce aveti ma??? Ati luat toti gripa aviara??? Parca sunteti nishte copii de 14 ani <\"eu de acuma nu mai vin la intanliri\"> mai bine spunea imi iau jucariile si plec akas :poke:, reveniti-va ca sunteti baieti mari si ar trebui sa lasati orgoliu la spate si sa va maturizati :chillpill :chillpill :chillpill .
P.S. Sunte-ti asteptati la intanliri :bat: |
la ce intalniri suntem asteptati?
|
Reply
La urmatoarele intanliri 8), orcum faza e valabila pt cei care au scris ca nu vor sa mai vina la intanliri.
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Si cred ca si ceilalti anonimi gandesc la fel. :roll: |
Re: he he he
Quote:
In rest ... cand o sa ma mai intalnesc eu cu alti anonimi o sa fie invitati cam toti cei care ne suporta :D Doar suntem oameni sau centauri?? :lol: |
stii bine ca imi face placere sa vin la astfel de intalniri, cum de fapt bine stii ca am fost si prin toata tara
nu imi plac fazele de genul pt care a inceput toata carcota asta |
deu gandesc totusi ca trebuie impus putin si un respect
va spun eu ca si in celelalte cluburi exista acest respect nu poate fi egal unul care are sa zic un Subaru mega facut cu unul care are un Passat 1.9 d 100cp si netunat, sau unul care are o masina de 250 de cai si e din 2004-2005 cu unul care are 75 de cai si aia din 1985 analizati putin si o sa vedeti ca imi dati dreptate trebuie sa existe si un respect de clasa nu spun ca nu trebuie bagati in seama restul , dar totusi cand cineva baga 5.000 euro intr-o masina sau isi ia una de 300 cp inseamna ca stie de ce face chestia asta |
Faza e alta silviu .. nu neaparat care are masina mai tare ... dar daca facem asa si ne separam ... tare mi-e ca la intalnirile noastre o sa facem cerculete pe zapada si ceilalti o sa faca la intalnirea lor ingeri pe zapada ....
:roll: :roll: :roll: :roll: :D |
misule nu e vorba de cine face cerculete
de-astea face mai oricine ( nu cum le-ai facut tu) dar spun ca trebuie sa existe un respect exact ca si cum ai respecta un om de 50 de ani nu poti sa-mi spui ca unul din aia au mai multa experienta in tuning decat unul din noi |
vsa
ma ce sa zic daca se retrage echipa mea de prieteni de la intilniri nu cred ca mai apar nici eu!! :shock:
|
vezi unde se ajunge daca avem orgolii d-astea?
ca de ce nu ma saluti, sau de ce nu ma bagi in seama? am mai spus odata mai demult: trebuie sa fim egali |
Re:
Quote:
|
....hmm...bey MIE unul imi place sa ma inteleg cu toata lumea..uite eu am curajul sa imi cer scuze cu faza cu razvanMDK..poate avea dreptate shi el shi marius_lox dupa cum spunea mai sus undeva..s-a ajuns aici de la lipsa de comunicare..ar trebui ca atunci cand ne vedem sa facem un mare cerc shi sa isi spuna fiecare oful...sa nu uitam ca e doar o intalnire a unor pasionati de tuning..shi INCA CEVA...
pt silviu_tun(ca sa nu mai ziceti ca nu dam nume shi chestii din astea)..yo as putea sa fac mult mai mult..dar masina nu se preteaza la asa ceva..cum a spus andr3i yo m-am bagat la orice a fost vorba... sa nu cumva sa prind pe careva cu masina dupa 2000 care vine la intalnire shi cand e vorba de ceva actiune o da de coltul blocului..se aduna sa zicem peste 10 masini shi se dau doar 4 sau 6 ca la mare intalinire la selena cand am fost vreo 17 masini... promit yo solemn ca in vara vin cu ceva tot vechi adica 15 ani dar cu 200 cp ...vreau sa spun ca nu trebuie sa fie neaparat noua k sa ma dau cu toti..sau ca sa fuga de rupe asfaltul.. MAZDA mea are doar 60 cp..am luat-o pt a ma putea misca prin tara...de obicei stau doar 3 luni pe an acasa..renta sa imi iau masina de 10 000 sa zic?NU.cand o sa raman acasa o sa imi iau altceva,,deocamdata am alte prioritati D-UL silviu_tun.. |
eu amvenit la cate intaliniri am putut si nu fac parte din nici un grup
am venit pt ca am o pasiune si imi face placere |
Eu nu ziceam ca celelalte masini nu pot face cerculete ... ingeri pe zapada se fac cand te arunci pe spate in zapada si dai din maini si picioare ... si iese ceva in forma de inger.
Adik ... eu nu bateam apropo la ... eu fac cerculete tari ... pt ca orice masina poate sa faca cerculete sau dracu stie ce prostii ... dar ... ... ... unii nu o sa poata face decat ingeri pe zapada. Si eu nu astept respect silviu ... departe de mine gandul. Si nu m-am suparat ca nu am fost salutat ... nici asta ... dar daca mi se zice ca nu sunt placut ... nu vreau sa deranjez ... nu e vorba de orgoliu ... pur si simplu vreau sa ma simt bine cand fac ceva ... sa ma duc undeva unde nu exista rang ... nu exista sef ... unde nu se uita unu la mine urat. :) |
Re:
Quote:
Si eu fac parte dintr-un club ... in formare ce-i drept. :wink: |
nu era chiar vorba de tine
era vorba ca unii nici nu au carnet si ameninta ca or sa faca si-or sa dreaga ,dar cand vin la aceste intalniri au nu stiu ce pretentii iar pt partea aia cu masinile, eu unul sunt in stare sa pun pariu pe ce vrei tu ca asa e in toata lumea asta cat e ea de mare si are o gramada de cluburi asta e, ia-ti si tu o masina baga cateva mii in ea si apoi mai vorbim |
nici mie personal nu imi trebuie respect dar cand vad ca altii o dau in suparari si respecte si saluturi, vorba ta mai bine ma las la mana mea
|
da,asa o fi.,silviu_tun.vreau doar sa se stie ca putinii bani care ii mai am nu ii pot investi in masina asta ca nu merita.astept sa fac mai multi shi atunci sa vedem..sper sa primesc invitatie oficiala de la andr3i :lol: ma deranjeaza doar ca ne certam ca niste p==de la colt de strada...cand am inceput sa vin la intalniri la inceput de decembrie eram doar vreo 6-7 cred..nu credeam ca o sa se ajunga la asa certuri vreodata...ca la urma urmei nu avem nimic de impartit..poate doar faptul ca unii asteapta altceva de la aceste intalniri,a facut sa avem astfel de discutii..dupa cum vezi cei trecuti de o anumita varsta discutam altfel..eu nu pot sa zic la nimeni ce sa faca sau ce sa nu faca..shi noi am avut 18 ani..eu unul stiu un lucru sigur..la varsta aia aveam bun simt, pe care mi l-am pastrat, din pacate sau din fericire..cam atat pt moment..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:38. |
- Copyright 2026 4Tuning