![]() |
Re: Calarasi
Quote:
|
Quote:
Mai repede le iei de la userul ăsta şi ştii că sunt făcute aşa cum trebuie şi nu te chinui să le faci la comandă, să-ţi zică ăia că nu pot sau nu-s bune şi aşa mai departe. P.S. Dacă doreşti să le pui la exterior, īţi recomand să le dai o mānă de lac auto incolor. |
Ne īntālnim īn weekend?
Vreau să vă lăsaţi numele, urmat de un număr de telefon şi preferinţa īn ceea ce priveşte locul īntālnirii. Andi - 0727.77.41.42 - BCR (Stop / Şcoala 1) |
Il cunoaste cineva pe baiatul cu e36 cu numarul cl-xx-dyd? este un e36 coupe visiniu parca:D am vazut ca are sticker cu 4tuning.
|
In weekend-ul asta eu cel putin nu voi putea din motive personale , dar saptamana viitoare pana joi sunt mai mult decat fericit sa vin si eu sa ne vedem.
Nr de telefon nu il las , l-am mai lasat eu pe un site si ma trezeam cu apeluri pe la 4 dimineata de catre persoane care nu aveau ce face... |
Diseara ne vedem la brd?
Se baga careva? |
Quote:
Sigur n-ai vrut să zici BCR? |
La BCR pardon , dar a intervenit ceva si din pacate nu se poate , poate maine seara dar tot asa sa se anunte putin mai devreme gen pe la 19:00 ca sa fiu si eu sigur ca nu am alta treaba.
|
Interesant, cineva inca se mai zbate sa faca ceva in Calarasi...respectele mele andi_cimpean pt efortul pe care il depui. keep it up...si poate vom avea rezultate pozitive in infiintarea unei comunitati de ADEVARATI pasionati auto si nu o adunatura de pusti teribilisti ;)
|
Īncă sper că ne putem īntālni īntr-un grup organizat.
Deci, ne putem găsi weekend-ul acesta? @Zaf, ce zici, te am cel puţin a doua persoană pe listă, pentru weekend-ul acesta? :-) |
Ceva pentru weekend?
Sau ne găsim ca şi pānă acum... :lol: |
Quote:
|
Quote:
De cāte ori am spus "Haideţi să ne īntālnim!", nu s-a găsit nimeni să răspundă şi să zică "Gata, haide!". Cu scuze şi diferite alte planuri, vă găsiţi să spuneţi că aveţi. Asta e, dacă nu se poate altfel. Este ultimul meu post, pe tema asta. P.S. Tristann, semnătura ta, trebuie să arate aşa "Don't drive faster than your angel can fly" nu cum o ai tu "Don't drive faster then you'r angel can fly". :) |
Trezirea! :sad:
|
Prezent!
|
Quote:
|
pana in sarbatori poate ma bag si eu. sa vina vacanta :D
|
Last Post : 12-12-12, 21:05
:)) faina data :P ma bag si eu pe aci :> un stiker de unde fac si eu rost cu 4tuning ? |
Ne strāngem măcar odată īn Kaufland?
|
Quote:
Cand vreti :) |
si eu!
|
Quote:
Quote:
Ce masini aveti? |
un Golf 4, sa ne anunti si pe noi mai exact cand
|
Quote:
|
Duminica la ora 13:00 - Parcare Kaufland, partea dreapta, cum stai cu spatele la politie si cu fata spre Kaufland.
|
sint curse ilegale aproape in fiecare seara: ))) sunt masini :D
|
Quote:
Oricum, se cam ştie ce şi cum... |
Haideti sa facem o intalnire, asa ca de inceput de vara!
|
Ne īntālnim, dar să fie şi doritori.
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:36. |
- Copyright 2026 4Tuning