![]() |
asd
voi fi si eu pe acolo inainte de a diparea vreo 3-4 sapt
|
pfffff .....tare mult ash vrea sa vin....dar chiar nu am cum ptr ca pe 16 plek la buc sa ma operez....deci.....sry....dupa ce ma operez voi fi prezent la toate intrunirile.....PROMIT......Sper ca \"sefu de trib\" sa ma ierte si de data asta ........
|
Imi pare ffff rau k nu am cum sa ajung la intalnirea din SV ...dar sper sa fiu prezent la PRIMA INTALNIRE OFICIALA CRAZY DRIVERS BUCURESTI .......sper sa nu ma rataces prin Bucurestiu ala :P ...
|
Intalniri
Bai fratilor.....mam uitat acu` pe toate topicurile.....e o varza totala cu intalnirile.....cel mai bine ar fi...sa fie 1 sg topic de intalniri...si acolo sa posteze doar 1....adika doar cel care face intalnirea....si restu` daca nu sunt de accord....asta ar fi parerea mea ....acu faceti cum vreti...daca nu va place scuze de topicu deschis
|
fac tot posibilul sa ajung si eu!
|
Ideal ar fi sa ajunga toata lumea. Sunt cateva lucruri ce trebuie supuse la vot, si de asemenea, se vor face comenzile pentru ce tine de personalizarea masinilor membrilor.
|
la cine dorm si eu sambata si duminica??????? io in principiu vin la suceava luni pe 26 sa radiez masina. si daca ash putea sa vin la intalnirea voastra de pe 21.
|
Multumesc mult celor care au venit la intalnirea de astazi. S-au rezolvat o parte din problemele care erau stringente.
Va rog sa incercati ca pana pe 31 ianuarie sa rezolvam cu problema cotizatiilor. De asemenea, vreau sa ii anunt pe aceasta cale pe mebrii din Suceava ca cei care pana pe 31 nu au clara situatia cotizatiilor vor fi exclusi din club. SA SPERAM CA NU VOR FI ASTFEL DE CAZURI. Sa aveti o seara cat mai buna. |
Poze/ Filme intalnire CD's 28.01.2006
6 Attachment(s)
Pun mai jos poezele si 1 sau 2 filme cu Sierra EFi . Restul filmelor de la drifturi si derapaje asteptam pe Kamikazee sa le puna in continuare.
|
1 Attachment(s)
FIlme... Trebe birghtness mare. Principal e puterea, si sunetul motorului...
|
MOTOR
daca o sa ai putina rabdare(pina prin martie sau aprilie) o sa auzi cum suna un cosworth v6. :wink:
si am si eu o intrebare:de unde 200+hp la un dohc efi de ford?ca doar no fi ala cod yb de la cosworth?nu am vazut nici o turbinape nicaieri! 200+ teoretic sau testat pe dino? |
Re: MOTOR
Quote:
|
RE
sa nu iti fie cu suparare dar motoru de 2 litri dohc de la ford versiunea efi nu sare mai mult de 118hp stock.si slabe sanse sa ridici un motor de la 118 cai la 250 cu modificarea cipului si a axelor cu came.dohc nu se preteaza asa de bine la tuning.
parerea mea ca 250 de cai ii obtii de la motorul cosworth turbosi nicidecum de la un natural aspirated. costurile necesare de a ridica de la 118 la 250 depasesc cu mult posibilitatile oricui (vorbim de axe cu came sport,pistoane forjate de tip gapless,supape marite,biele stantzate,volanta usurata,ambreiaj ceramic,pompa de ulei externa high pressure,management al motorului,throtle valve body marit,maf sport,turbokit,evacuare,map sensor de 3-6 bari,injectoare cu debit marit,etc) si inca ceva ,cutia de pe sierra (mt75) nu duce mai mult de 180hp maxim si asta cu modificarile de rigoare,ca sa nu mai vb de grupul spate.parerea mea e ca respectivul FURA CURENT!daca va demonstra(ma refer la un dynochart)ca intr-adevar are 250hp imi voi cere scuze fatza de el in mod public. singura sierra care sare de 200 de hp ,este a unui tip din bucale cu un motor v12 de bmw(superpericuloasa masina,nu arata cinestie ce da rupe asfaltul) si inca o treaba !am cautat in toata documentatia de la ford si crede-ma ca nu am gasit motor de la ford dohc cu 20 de valve!cite valve are pe cilindru?16 da,24 iarasi da(asta la veuri) fa si tu un calcul-5/cilindru?cum naiba? din ce am scris aici tragi ce concluzie vrei apropo un v6 cosworth scoate 200 de cai putere si un cuplu motor de aproape 300 Nm pe viitor ar fi mai bine sa nu mai crezi chiar orice ,documenteaza-te un pic(sa nu mi-o iei in nume de rau te rog) |
fdg
Masina a avut facut un dyno imediat dupa ce a fost preparata de primul proprietar....avea 249 CP. Momentan in starea in care se afla prob au mai murit niste cai . Cert este ca initial a avut 249 cai ceea ce este relativ mult pt o sierra parerea mea. Noul propiretar vrea sa bage din primavara bani ia ea, dupa aceea va putea arata cam ce poate cu adevarat. Momentan la peste 130km/h nu ai nici un control asupra masinii asa ca nimeni nu cred ca ar risca sa traga de ea la maxim tinand cont ca nu prea are frana , directie si suspensia e varza
|
deci sa o luam asha. ala e un dohc 20 de valve. sa zicem ca are un 150 de cai maxim stok. nu stiu. dupa cum arata asha el la exterior nu prea ii dai 250 de cai. deci sa zic eu asha pt un 2litri=250 de cai e foarte greau. da cine stie.
vad ca in suceava se organizeaza ceva super tare. daca mai venim la intalniri sambata cred ca avem ce vedea.nu?> |
pai.... sunteti bineveniti sa veniti la int noastre din fiecare sambata... insa sa ne anuntzati din timp ca sa ne adunam oleaca si sa ne pregatim :D
|
Mda !! Si nimeni nu a multumit ca trebe sa mai faca cate unu scandal ca sa se mai trezeasca lumea oleacka !!!
ps. offtopic sorry |
Re:
Quote:
|
valeeuuuu
voi vedeti ce aberati aici? de und eaveti voi mot in 4 pistoane cu 20V?? e Audi sau VW?? akolo e o chiulasa care arata cat se poate de normal k si gabarit extern..deci 16V.. poate nu shtiti ce sunt valvele alea..sau i-a mai pus tipu dinainte un cilindru?? :shock: care are DYNO SHEETul ala.e rugat sa-l posteze, nu de alta, dar oir si-a luat tzeapa si ne aburehste si pe noi....ori o fi adevarat, dar eu zic s averifica k sunt prea multe baliverne, dk este DYNO, acolo scrie si seria motorului..ar kam trebui, ia verificati :wink: decat s afaca cineva un N/A DOHC de Sierra la 250CP, mai usor ii pune ao turbina, pistoane si supape si axe si scotea mult mai ieftin si SAFE acei 250 ponei.. sunt de acord cu Dascalu..nu cred k aveti habar ce ins 250CP pe 2.0 DOHC N/A :roll: :roll: :? iarasi, nu o luati in nume de rau dar la 250CP ar trebui sa scoata suta in sub 6secunde..la 1180kg ale mashinii :P ..deci dk nu e sigura peste 120/130km/h, ia faceti un sprint, asha va dati seama :wink: sunt curios dk chiar este de 250Cp..atunci ce proprietar nebun ar baga atatia bani in motor si ar lasa mashina sa ajunga in halul in care arata sub capota :? sincer ar fi fain sa aiba caii ashtia.. :D |
as
Dupa ce a fost modficata masina a avut 7 proprietari, penultimul a fost un taran de pe langa dorohoi care a varzuit-o asa. Am inteles de la prop care o are acum ca are fisa de la Dyno din germani sa o postam sa vedeti. Prima data nici eu nu am crezut asta pana am mers cu ea si acum in proportie de 90% zic ca are caiutzii astia. Daca tot va dati cu parerea fara sa stiti masina haideti la o liniuta cu el si atunci vom vedea. De la inceputul lui martie cand preconizeaza ca va fi gata accepta orice provocare. La Suceava este asteptata un \"duel\" intre sierra si toyota lui Stefan.
|
Vlad, inainte de toate ai uitat sa spui a cui a fost masina, ca il durea pe el undeva cat au costat modificarile, si de ce si cum si-a facut-o. ;)
|
Fiindca e vorba de motoare de Ford, la care am umblat si eu putin, as vrea sa-mi exprim parerea. Daca nu a fost schimbata chiulasa (sau macar ported & polished), pus un stroker kit ca sa mareasca cilindreea, remapat calculatorul si adaugat un turbo, asta pe langa acea axa cu came magica, un 4 in linie cu 16 valve de 2.0 nu cred ca ajunge la acei 250 de cai despre care se vorbeste. Caz concret, Turbocoupe'ul fabricat de Ford pana in '88 avea un motor de 2.3 litri echipat cu turbocompresor, si din el s-au scos 300 de cai putere cu modificari extreme, nu vorbim aici de o axa cu came (sau doua), ci de bani seriosi investiti in el, si de boost suparat.
S-a batut moneda pe acea remapare de soft, insa la motoare non aspirate modificarea respectiva nu ajunge sa scoata mult peste 10% din puterea initiala. As dori sa vad si eu respectivul dyno sheet, dar si mai bine ar fi unul facut recent, eventual cum s-a mai spus, un sprint 0-100. |
as
Ok am vazut ca cineva spunea de bani,, motorul a fost modificat in Austria si costat 6000 marci, factura din Austria mai este si acum. Dyno-testul a fost facut atunci , masina avea 249 CP. Tinand cont ca masina are in momentul de fata mult prea multi km facuti, prob nu mai are aceeasi putere. Oricum degeaba se fac anumite comentarii, nimic nu se compara cu senzatia pe care o ai in ea. Ceea ce am spus mai sus cine nu crede este invitat la Suceava la o liniuta. Ca fapt divers cum explicati ca s-a tinut bine de un 525 care banuiesc ca se stie cati cai are.
|
1 Attachment(s)
1: explicati voi faza cu \"20 V\"...asta e ciudata rau...
2: 525 e greu, si lenes( 525 avea 170CP, urmatorul 192 din cate shtiu), nu stiu despre care model de 525 e vb....dar dk intrati pe ARAD si TIMISOARA veti vedea la cursele SpeedRacing filmulete la care nu mai retin ce masinia simpla \"afuma\" un 525 generatia a 3-a(nu cunosc codul), iar un Civic Type R din 2002 din TM dus la 230CP maxim, aa.....fumat la fel la o liniutza..un 525 Schnitzer, de prin 2000 si... :shock: Civic 1200+kg Sierra 1100-1180kg..pe akolo Sierra la 125-130CP e nervoasa...pt marimea ei si de ce nu, ar putea tine piept unui BMW...cat de cat. Cine cunoaste fordurile stie k Sierra are un diferential belea...nu zic k tine 250CP, ci ca e bun la \"punerea\" puterii la roti :wink: in SV fost..nush dk mai merg pe la neamuri..dar is curios, oricum fara 0-100km/h, nu puteti dovedi nimic..nici voua macar, faceti o filmare pe ceasul de la bord pana la suta..si secundele le numaram noi pe comp :P Vladuttz, dk e cum ai zis tu..cu 6.000 DM se puteau face multe...totusi pakat de mashinutza...din cauza mainilor multiple prin cate a fost trecuta :( vrem DYNO SHEET-ul...acestei mashini :D |
Informativ, BMW-ul e din 2005, daca nu ma insel, cel cu SV 87 FIL din poze.
Cu prima okazie promit sa filmez bordu la un demaraj 0-100. |
dar filmuletele pe care le-a facut kamy nu le posteaza?
|
sa va spun eu care e treaba cu bmweurile si cu hondele. bmw=putere pura, bruta, senzatie nemaiintalnita la alte masini pe cand honda=electronica toata, putere scoasa la maxim. in fine. parereli sunt impartite. eu aleg bmw pana la moarte chiar daca e din 1980 sau 2010.
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
|
6 Attachment(s)
si acuma pozele de sambata :D
|
In primul rand cred ca ar trebui sa ii multumim lui Andrei N. pentru locatie. Ca datorita lui ne-am putut distra fara sa stai garda pe capul nostru.
|
dap.. aja-i stefan! sa traiasca Andrei N. :D
|
Re:
Quote:
nu suport motoarele \"intoarse\" transversale, mi se pare cel mai complikat mod de a face un lucru usor... :lol: :lol: ce sub aveti mai in breakul ala..... :shock: :D si voi aveti necaz cu politia/garda??? se pare k ne ginesc pe toti, oriunde ne-am afla in tara :evil: vad k sunteti destui.... :twisted: mai bagati poze..si filme mai ales..alea conteaza, intaresc mintea si revigoreaza spiritul(sau cum o' fi corect) :lol: :oops: |
as
kamikazee asteptam de la tine si ceva filmulete
|
So se baga cineva la iasi saptamana asta !!!
|
nu stiu.. adica eu in weekend o sa fiu in ploiesti.. :roll:
|
Kamikazee nare port FIREWIRE .....cred k am scrs bine :P.....si nu poate sa scoate filmele ...:( ..mai ajteptam poate facem rost de io placa ...sau un adaptor ...;)
|
dar nu in weekend intimpul saptamanii majoritatea au liber !!!
|
eu ajung maine prin iasi, dar nu prea am timp de club :(
|
daca ai ceva timp liber: 0729216617 ;)
|
dap aja-i.... nu am port firewire si nu pot sa le scot.... ca le scoteam de mult filmele :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning