![]() |
Re: masini UK sau aduc la comanda
cu scuze revin cu post
ma intereseaza orice isuzu bighorn nissan patrol mitsubishi pajero toyota land cruiser orice landrover 4x4 diesel pana in 3 litri 2 sau 4 usi dar jeep daca are si troliu sau alte imbunatatiri nu deranjeaza. astept o oferta pe mail diaconescu0adi sau pm |
un vectra b.. din 2000 2001 ... 1.6 hatchback sau berlina nu conteaza...cu acte in regula sa pot circula cateva luni dupa care sa o inmatriculez ... da mi un raspuns ... Ym : [email protected]
|
Quote:
|
Quote:
|
m-ar interesa si pe mine o vectra C diesel... pana in 150.000 km
ce imi recomanzi? si ce preturi imi oferi... bafta |
sal , ai PM , si te rog da-mi detaliat preturile ca sa-mi fac o idee cu bugetul sa vedem la ce renuntam si la ce nu , ms
|
ma intereseaza un cherokee din 1999-2004, eu am unul avariat, as fi interesat chiar si de unul cu motor defect 3.1TD 140CP, sau unul cu motor bun dar 2.7 diesel. zi-mi la ce pret imi poti aduce
|
Aveti toti PM.
|
Anunt valabil.
|
La ce preturi poti aduce urmatoarele modele in Craiova?
* Passat ~2002 diesel * Golf 4 diesel * Ford Mondeo 2001-2003 Tdci * BMW 318Ci (E46) 2000-2003 sau chiar cu facelift daca gasesti la pret bun Sa aiba maxim 150k Km si stare cat mai buna.. astept raspuns aici sau pe mail ([email protected]) .. unde iti e mai usor :) |
salut
ma intereseaza niste preturi pentru urmatoarele masini: -audi A4 facelift 2002 sau> -ford mondeo 2002 sau> -opel vectra c 2002 sau> -renault laguna 2002 sau> -vw passat 2oo2 sau > ma intereseaza in special sa fie benzina 1.8 am vz ca cele pe motorina sunt mai sumpe ,eventual cutie hidramata daca se poate,pot sa ma deplasez sa o aduc eu acasa |
sal
cat ma coasta adusu a 2 masini de teren (transportul pe platforma ) mersi |
2000 euro si ai masinile de teren la Cluj.Grafy si strik, aveti PM.
|
sal
astra g cu motor c20let lovita de preferat ma intereseaza motorul electronica si cutia si un e30 motor de la 2000 in sus nu conteaza an sau dotari |
Deocamdata colegul din Anglia nu mai da nici un semn de viata...nu stiu ce se intampla.Pana nu stiu nimic concret despre el, nu pot sa va dau raspunsuri certe, doar informative.
|
Quote:
La ce pret ar fi un Fiat Barchetta chiar si atins, dar in stare buna de functionare si un bmw e46 sa nu fie 316. Ms. |
Quote:
|
Nimic pentru schimb...Mersi de intentie, deocamdata tin legatura cu colegul, chiar daca mai greu.
|
Quote:
|
cat ma costa sa-mi aduci o masina pe platforma anglia-buc?
Multumesc |
1000 euro, cu conditia sa fie la distanta acceptabila de Londra.Nu ma trimite prin Scotia sau Irlanda, ca pretul urca...
|
sal daca nu poti sa ma ajuti cu let ul ( partea cu adusul ) macar poti sa l gasesti pe net si i l aduc eu prin cineva de acolo. binenteles asta contra unei sume modice..:D
|
Da un add la [email protected] si povestim acolo una-alta.
|
m-ar interesa si pe mine un BMW 316/bmw 318 din 99'. cam ce preturi au? multumesc anticipat
|
Ai PM.
|
Quote:
|
Anunt valabil.
|
un audi a4 tdi minim 2001 la ce pret il aduci?
|
Ce am gasit acum: 1.9 tdi, 2002, 230.000km (145.000miles), clima, jante aliaj, mp3 player, 5200 euro adus la Pitesti.
|
Salut, te ocupi si de inmatriculari in RO, sau doar aduci masinile?
Sunt curios daca ai auzit de o asa numita "prisma" ce se prinde pe aripa stanga/capota si care are rolul de a ajuta in depasiri. Astept un raspuns. Merci! |
un 306 gti6 pin la iasi mar interesa! se poate si avariat!
|
Quote:
|
Quote:
|
kam skump!
|
Astea sunt preturile...1000 euro punem la o masina peste pretul ei ca sa acoperim cheltuielile si comisionul.
|
salut la ce pret imi aducvi asta pana in tara http://cgi.ebay.co.uk/1994-HONDA-PRE...item2a02bec0fc
|
Land Rover Discovery ...
Diesel Cutie manuala... poti aduce pe la 2.000 E ? nu tre' sa fie ceva frumos ... pentru vanatoare :D astept pm ... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:26. |
- Copyright 2026 4Tuning