![]() |
Re: E36 - proiect in decurs
Quote:
|
5 Attachment(s)
garantat.nici nu stiu cat de mult a fost folosit inainte in germania+ cum ziceam trasul platformei mai ales cand plecam de pe loc iti dai seama intr-antaia ce rupeala sa tragi platforma+plus cerculetele incercate dar cu esec........deci sigur el e de vina!Vine schimbat si ala in timp.Mai intai sa-l vad inmatriculat si ma apuc de-un thread pe-acilea!Momentan stau in umbra si invat pe langa ce stiu de la altii!
PS: sper sa nu te superi.am urcat vreo 3 poze cu el!Asa arata!bafta! |
PS: sper sa nu te superi.am urcat vreo 3 poze cu el!Asa arata!bafta![/QUOTE]
stai linistit.. :) pai ambreajul cu manopera te ia cam 7-8 mil (sachs) . Dar daca mai mergi usor cu ambreajul si nu il mai fortez poti sa te misti cu masina.. |
da am obs asta.ma mir cum de mai tine.chiar mai nainte ma uitam la niste kituri de ambreiaj sachs.....presupun ca is bune.
|
Quote:
id-ul lui : vl06bjp |
ms mult!
|
daca iti pui portbagaju de csl sa imi spui ca pe mine m-ar interesa ceva ce ai tu pe portbagaj acuma:D
|
Quote:
|
ma inca nu la 1 defapt pe 30 seara plec spre budapesta si de acolo to miami...:P sper sa fie cu noroc
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
a trecut ceva timp de cand nu am mai pus mana pe pisica :) mi-au ajuns saptamana trecuta pragurile M iar saptamana asta urmeaza sa le vopsesc si sa le pun sus . Urmeaza o bara M cu proiectoare clare.. iar dupa ce ma vad cu bara M pusa sus atunci o sa ii pun si portbagajul csl .
|
asteptam poze boss-ule
|
niciun semn de viata?ce s-a intamplat?
|
Quote:
|
o da.....asteptam pozele fratica.bafta in vanzarea golfului.
|
Quote:
|
In seara asta i-am schimbat cd-playerul Panasonic ce l-am pus de rezerva dupa ce mi s-a ars Dvd-ul cu un Clarion cu Usb. Jucaria scoate cu mult mai bine decat Panasonicul iar culorile merg perfect cu bordul negru si cu consola argintie de la schimbator. Problema e doar lumina de culoare albastra care ma cam orbeste la mers,in rest e ok. O sa vina si niste poze dupa ce o aranjez putin si pot veni cu ceva noutati.
|
nu vinzi panasonicul....si proiectoarele vechi daca pui noi clare?:D
|
Quote:
|
CLARION.............scula a naibii de buna!COnsider mai bun decat alpine si kenwood sincer!CALRION le face pe toate desi sunt admirator MP3-playere SONY!ceva noutati pe la pisy?o poza ceva sa ne mai delectam ochii fratica?
|
Quote:
|
asteptam fratica
|
2 Attachment(s)
la o iesire de duminica in drum spre sibiu.Pe saptamana viitoare sunt programate niste surprize... :> Poza si cu Clarionul care se incadreaza perfect cu interiorul.
|
te rog din suflet scapa de bara aia ,de volan,si de jante :D
|
Quote:
|
oho....mai dai semne.....frumos!
|
nu te supara pe mine dar sunt incredibil de urate ceasurile alea racing...cred ca tu ai diferential putin mai lung...eu la viteza aia am vreo 5800 cred ca tu aveai mai putin...ori iti indica aiurea
|
Quote:
|
Quote:
|
salut .frumoase rau ceasurile!vreau sa stiu si eu cat ai dat pe ele si de unde l-ai luat!!sooper
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
De azi au inceput schimbarile.. :> urmeaza poze noi zilele astea.
|
eee asa fao frumusica ca merita....
|
4 Attachment(s)
Mosu vine mai repede la cei rai anul asta :)) i-am luat si niste pleoape sa vad cum ar arata,proiectoare clare sa mearga cu farurile.Daca nu o sa dea bine revin pe original, faruri ZKV cu lupa fara pleoape. Bara sper sa o vopsesc saptamana asta si sa o pun sus.. niste ornamente la interior dar nu am facut inca poza.. Inca mai sunt multe surprize :>
|
felicitari pt bara boss
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
1 Attachment(s)
ia zis sa pui farurile ei normale;) cu astea zici ca este din alta era a timpului,
chiar nu imi plac farurile astea:-J deloc uite inca o pisica frumoasa;) si na ce hal de faruri are O.R.I.B.I.L.E |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:20. |
- Copyright 2026 4Tuning