![]() |
re: MK3 - G E K
ce buza ti-ai comandat originala? da e mult mai bine cu colant cand te razgandesti il dai jos.
mihai a zis ca in weekend e acasa si cum azi e vineri inseamna ca si-a vazut masina deci eu chiar nu inteleg rostul acelui reply dar in fine. |
Quote:
ps: surpriza azi, mi s-a furat busonul de la vasul de expansiune!!!!! nu ma intrebati cum unde cand ca nici eu nu imi dau seama |
frumoasa masina :D
|
eu acum cand vopsesc masina il vopsesc plafonul negru
|
da pai asa e alea originale sunt scumpe si eu mi-am comandat acuma una si astept sa vina. da vezi ca e un tip in bucuresti buzze2008 care are buza am vorbit eu cu el acuma cateva zile
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
felicitari pentru ce ai realizat .O culoare mai rara la MK3-uri ... de ce nu vopsesti si jantele gri total ?Arata putin ciudat cu acel negru la capace
|
te-am vazut pe drum la intoarcere de la slatina , frumos a iesit culoarea ( cat am apucat sa vad )
felicitari |
Quote:
Quote:
|
mai bune si tu poze cu masina , apropo iti mai iei buza de gti ?
|
Quote:
o sa ma duc zilele astea sa comand una pe aici pentru ca in craiova am vorbit si dura prea mult, poze nu i-am mai facut o sa ii fac dupa ce o spal :) |
asteptam sa vina buza de GTI si capacele vopsite :D..apropo , evacuare finala sport ai ?
|
da este finala sport de ceva timp pe masina. o sa ma duc cand am timp maine sa imi dau comanda de o buza ca de prea mult timp o amān
|
succes :P
|
asteptam pozele cu ea montata...
|
1 Attachment(s)
Pana vine buza un mic preview.
|
iti dau eu prelungire de GTI noua cumparata de mine pt ca vroiam s-o schimb pe a mea . Nu e din plastic casant cum am mai vazut . da-mi pm daca te int.in felul asta nu mai astepti comanda "n" zile :P
|
multumesc adi pentru poza, astept cu nerabdare si restul :D spor la treaba
|
1 Attachment(s)
Inca una mica...
...fara lovele... |
ai modificat-o in ps ? parca e prea joasa masina
|
nu fiti zgarciti vrem mai multe:P
|
Tracky: da este...
ovidiu89: vor urma si restul pozelor, mai greu cu timpul liber... |
si eu astept pozele cu aceeasi nerabdare dar sa nu grabim artistul :D chiar ma uitam la poza si nu stiam ce e diferit, noroc cu tracky ca eu nu ma prindeam :))
|
Ce artist ma ce-ai ? Unde e?
Sunt incepator, incep sa mai invat cate una alta, mai greu cu timpul asta liber:sad: |
Quote:
|
Quote:
adi lasa modestia :)) |
Da !
I-ar sta mai bine mai lasata, alte jante(preferabil cu buza(polish)) + prelungire de gti sau vr6(nu prea le am cu astea) aia cum are si razvan, Bafta ! |
Quote:
|
Si ca tot mi-am adus aminte,faruri si stopuri hella originale :)
|
Quote:
|
atat e a mea de joasa cat era a ta in poza :)) daca nu mai joasa
|
Quote:
|
cva de genul
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
sau cva de genul
|
Restul pozelor ---> http://adrian-iordache.blogspot.com/...r-preview.html
Nu mi-a placut locatia deloc(nu am mai avut acces unde vroiam eu), si am tras cadrele in sictir, trepiedu facut praf(rupt). Acum am si blitz si un trepied si promit sa ma revansez. |
stai linistit pozele au iesit foarte ok si in locatia asta
ridetheriddle hai odata cu buza aia de gti ca ti-am luat-o inainte:evil: |
Quote:
Dar sa privim partea buna, problema la cutie am rezolvat-o in 10 minute era un simplu racord scapat, cu electromotorul mai greu pentru ca pana l-am dat jos de pe masina s-a facut 7 si pauza magazine de piese auto. asa ca ovidiu, buza sa fie problema ca mi s-au mai adaugat 3 fire de par albe in cap azi adi stai calm ca sunt ok pozele. multumesc ! |
pfff nasol moment dar ce sa faci au si ele o varsta tocmai de aia si eu ma opresc cu banii bagati in accesorii vreau sa schimb mai multe sa fiu sigur de ea
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning