Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   MK3 - G E K (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/110224-mk3.html)

ovidiu89 16-04-10 20:26

re: MK3 - G E K

ce buza ti-ai comandat originala? da e mult mai bine cu colant cand te razgandesti il dai jos.
mihai a zis ca in weekend e acasa si cum azi e vineri inseamna ca si-a vazut masina deci eu chiar nu inteleg rostul acelui reply dar in fine.

RideTheRiddle 16-04-10 23:54

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3281605)

nu mai am rabdare sa o vad, o sa stau ca pe cuie pana sambata cand ajung acasa. chiar ca arata ca noua!

ovidiu nu fi rau! asta am zis eu ceva mai in spate, deci a zis bine el ce a zis. trebuia sa ajung sambata dar din terte motive am ajuns de vineri. buza comandata nu e originala, nu prea imi venea sa dau bani pe una oem pentru ca mi-au zis aia de la piese auto ca o sa ma coste cam dublu si acum sunt si short on cash. toata chestia e sa vina maine pentru ca e singura zi in care o mai pot lua, daca nu caut la bucuresti alta

ps: surpriza azi, mi s-a furat busonul de la vasul de expansiune!!!!! nu ma intrebati cum unde cand ca nici eu nu imi dau seama

petryy 17-04-10 02:31

frumoasa masina :D

Razvan_b50kze 17-04-10 11:04

eu acum cand vopsesc masina il vopsesc plafonul negru

ovidiu89 17-04-10 12:09

da pai asa e alea originale sunt scumpe si eu mi-am comandat acuma una si astept sa vina. da vezi ca e un tip in bucuresti buzze2008 care are buza am vorbit eu cu el acuma cateva zile

RideTheRiddle 17-04-10 13:00

Quote:

Originally Posted by petryy (Post 3285422)
frumoasa masina :D

multumesc
Quote:

Originally Posted by Razvan_b50kze (Post 3285886)
eu acum cand vopsesc masina il vopsesc plafonul negru

eu nu m-am aventurat la asa ceva, defapt s-a intamplat totul asa repede incat am sarit peste foarte multe chestii dar imi place foarte mult asa. app cand o vopsesti?
Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3286049)
da pai asa e alea originale sunt scumpe si eu mi-am comandat acuma una si astept sa vina. da vezi ca e un tip in bucuresti buzze2008 care are buza am vorbit eu cu el acuma cateva zile

il stiu pe baiat mi-am luat mai multe de la el si are piese calumea si preturi bune, o sa vorbesc cu el ca buza asta nu mai vine.

NXdev 18-04-10 21:51

felicitari pentru ce ai realizat .O culoare mai rara la MK3-uri ... de ce nu vopsesti si jantele gri total ?Arata putin ciudat cu acel negru la capace

robisavage 18-04-10 21:53

te-am vazut pe drum la intoarcere de la slatina , frumos a iesit culoarea ( cat am apucat sa vad )

felicitari

RideTheRiddle 19-04-10 01:08

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3289815)
felicitari pentru ce ai realizat .O culoare mai rara la MK3-uri ... de ce nu vopsesti si jantele gri total ?Arata putin ciudat cu acel negru la capace

uite ca o sa incerc si asta, sincer nu mi-a fatat mintea pana acum si mai ales ca trebuiesc vopsite din nou capacele o sa le fac gri sa vedem ce iese. multumesc pentru sugestie si compliment
Quote:

Originally Posted by robisavage (Post 3289824)
te-am vazut pe drum la intoarcere de la slatina , frumos a iesit culoarea ( cat am apucat sa vad )

felicitari

tnx, ca de obicei pierd toate evenimentele ca se intampla sa coincidă cu plecatul sau venitul meu de la bucuresti la craiova dar asta e recuperam :D cand v-am vazut asa unul dupa altul parca m-au apucat dracii si am inceput sa trag de masina :D bine ca au fost radare multe si m-au potolit

mario_eddy 19-04-10 15:57

mai bune si tu poze cu masina , apropo iti mai iei buza de gti ?

RideTheRiddle 19-04-10 16:11

Quote:

Originally Posted by mario_eddy (Post 3291789)
mai bune si tu poze cu masina , apropo iti mai iei buza de gti ?

o sa ma duc zilele astea sa comand una pe aici pentru ca in craiova am vorbit si dura prea mult, poze nu i-am mai facut o sa ii fac dupa ce o spal :)

NXdev 19-04-10 20:41

asteptam sa vina buza de GTI si capacele vopsite :D..apropo , evacuare finala sport ai ?

RideTheRiddle 20-04-10 00:13

da este finala sport de ceva timp pe masina. o sa ma duc cand am timp maine sa imi dau comanda de o buza ca de prea mult timp o amān

NXdev 20-04-10 14:30

succes :P

t1grul 20-04-10 17:09

asteptam pozele cu ea montata...

AdySoLenZa 25-04-10 18:25

1 Attachment(s)
Pana vine buza un mic preview.

tracky 25-04-10 18:37

iti dau eu prelungire de GTI noua cumparata de mine pt ca vroiam s-o schimb pe a mea . Nu e din plastic casant cum am mai vazut . da-mi pm daca te int.in felul asta nu mai astepti comanda "n" zile :P

RideTheRiddle 25-04-10 20:49

multumesc adi pentru poza, astept cu nerabdare si restul :D spor la treaba

AdySoLenZa 28-04-10 18:09

1 Attachment(s)
Inca una mica...
...fara lovele...

tracky 28-04-10 22:30

ai modificat-o in ps ? parca e prea joasa masina

ovidiu89 28-04-10 22:42

nu fiti zgarciti vrem mai multe:P

AdySoLenZa 28-04-10 22:50

Tracky: da este...

ovidiu89: vor urma si restul pozelor, mai greu cu timpul liber...

RideTheRiddle 29-04-10 00:06

si eu astept pozele cu aceeasi nerabdare dar sa nu grabim artistul :D chiar ma uitam la poza si nu stiam ce e diferit, noroc cu tracky ca eu nu ma prindeam :))

AdySoLenZa 29-04-10 09:28

Ce artist ma ce-ai ? Unde e?

Sunt incepator, incep sa mai invat cate una alta, mai greu cu timpul asta liber:sad:

t1grul 29-04-10 11:36

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3319273)
si eu astept pozele cu aceeasi nerabdare dar sa nu grabim artistul :D chiar ma uitam la poza si nu stiam ce e diferit, noroc cu tracky ca eu nu ma prindeam :))

cumva garda la sol?:twisted:

RideTheRiddle 29-04-10 11:39

Quote:

Originally Posted by t1grul (Post 3319999)
cumva garda la sol?:twisted:

yes :D i-ar sta mai bine asa joasa, cred ca o sa ma apuc sa caut arcuri cu drop mai mare se pare ca asta de 40mm nu mai e de ajuns :D

adi lasa modestia :))

AdySoLenZa 29-04-10 13:28

Da !

I-ar sta mai bine mai lasata, alte jante(preferabil cu buza(polish)) + prelungire de gti sau vr6(nu prea le am cu astea) aia cum are si razvan,

Bafta !

RideTheRiddle 29-04-10 13:58

Quote:

Originally Posted by AdySoLenZa (Post 3320252)
Da !

I-ar sta mai bine mai lasata, alte jante(preferabil cu buza(polish)) + prelungire de gti sau vr6(nu prea le am cu astea) aia cum are si razvan,

Bafta !

acum m-am apucat de strans bani pentru jante noi, pana in vara le pun si pe alea, acum sa ajung acasa sa ridic buza aia ca are ceva de cand sta si asteapta :D

AdySoLenZa 29-04-10 14:35

Si ca tot mi-am adus aminte,faruri si stopuri hella originale :)

RideTheRiddle 29-04-10 15:00

Quote:

Originally Posted by AdySoLenZa (Post 3320429)
Si ca tot mi-am adus aminte,faruri si stopuri hella originale :)

cah bleah, farurile originale mi se par cele mai urate faruri posibile. la stopuri cred ca o sa trec back to basic pentru ca una s-a crapat dar nici alea nu imi plac mare lucru.

Razvan_b50kze 29-04-10 15:06

atat e a mea de joasa cat era a ta in poza :)) daca nu mai joasa

RideTheRiddle 29-04-10 15:23

Quote:

Originally Posted by Razvan_b50kze (Post 3320501)
atat e a mea de joasa cat era a ta in poza :)) daca nu mai joasa

la tine intra rotile sub aripi, e mult mai joasa decat a mea in poza.

Razvan_b50kze 29-04-10 15:27

cva de genul

AdySoLenZa 30-04-10 08:01

Quote:

Originally Posted by RideTheRiddle (Post 3320484)
cah bleah, farurile originale mi se par cele mai urate faruri posibile. la stopuri cred ca o sa trec back to basic pentru ca una s-a crapat dar nici alea nu imi plac mare lucru.

Singurele faruri pentru golf3 care imi plac sunt ori originale si cu lupe bagate in ele si vopsite interiorul negru(bine deja asta inseamna modificarea farului original) si cele de la fk daca nu ma insel cu angelurile alea mari si galbene(dar fiind fk, sunt praf din punct de vedere calitativ).

Razvan_b50kze 30-04-10 10:12

1 Attachment(s)
sau cva de genul

AdySoLenZa 05-05-10 11:54

Restul pozelor ---> http://adrian-iordache.blogspot.com/...r-preview.html

Nu mi-a placut locatia deloc(nu am mai avut acces unde vroiam eu), si am tras cadrele in sictir, trepiedu facut praf(rupt). Acum am si blitz si un trepied si promit sa ma revansez.

ovidiu89 05-05-10 12:05

stai linistit pozele au iesit foarte ok si in locatia asta
ridetheriddle hai odata cu buza aia de gti ca ti-am luat-o inainte:evil:

RideTheRiddle 05-05-10 18:22

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3335316)
stai linistit pozele au iesit foarte ok si in locatia asta
ridetheriddle hai odata cu buza aia de gti ca ti-am luat-o inainte:evil:

buza sa fie problema, in ultimele zile am laudat-o foarte mult si mi-a fost atat de drag de ea incat acum 2 zile s-a stricat electromotorul, culmea, in constanta si ca sa nu fie singura problema, a trebuit sa merg cu a4a tot drumul de la bucuresti la craiova pentru ca a refuzat sa intre a5a, iar cand am ajuns in craiova nu mai vroia decat a3a si a4a, deci mergi la ora de varf cu a3a dintr-un capat in altul al orasului si dai si intoarce masina acasa "manual" pentru ca marsalier pauza.
Dar sa privim partea buna, problema la cutie am rezolvat-o in 10 minute era un simplu racord scapat, cu electromotorul mai greu pentru ca pana l-am dat jos de pe masina s-a facut 7 si pauza magazine de piese auto. asa ca ovidiu, buza sa fie problema ca mi s-au mai adaugat 3 fire de par albe in cap azi

adi stai calm ca sunt ok pozele. multumesc !

ovidiu89 05-05-10 19:19

pfff nasol moment dar ce sa faci au si ele o varsta tocmai de aia si eu ma opresc cu banii bagati in accesorii vreau sa schimb mai multe sa fiu sigur de ea

RideTheRiddle 05-05-10 22:51

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 3336360)
pfff nasol moment dar ce sa faci au si ele o varsta tocmai de aia si eu ma opresc cu banii bagati in accesorii vreau sa schimb mai multe sa fiu sigur de ea

asa e, are deja 17 ani, totusi e o varsta, dar ma enerveaza la culme ca se strica doar cand ti-e lumea mai draga si in special in momente total aiurea si locatii imposibile, dar asta e, fierul e fier.

All times are GMT +2. The time now is 23:08.

- Copyright 2026 4Tuning