![]() |
Re: BH 04 ARO
bine tu doomy...tare rau a iesti....mai tare ca cealalta...serios...poate daca am noroc ajung si eu pe la oradea si o vad live....o bijuterie...
|
a iesit ZUPEEEER! :) in pozele de la benzinarie se vede si un golf dragut...stie careva ceva de el? alte poze....(un PM daca deranjez aici:???: )
|
masina este cam inalta pt gustul meu, ce suspensie ai?
|
Am vazut-o si eu azi, felicitari, ii super
|
Super , felicitari , si jantele o prind bine , si culoare , super
|
Quote:
|
Quote:
|
serios, mie chiar mi se pare ca e inalta, "joasa" e decat pe fata unde este spoilerul dar in rest .... e prea mare distanta intre roata si aripa si et-ul la jante este prea mic, daca foloseai un et mai mare puteai sa bagi rotile sub aripi pe spate si pe fata sa o aduci la nivel
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1147638342 |
Quote:
|
domy, mai vii la bimmerfest?
|
Quote:
|
super tare masinutza frate. M-am uitat peste tot threndu....felicitari pt masina si nu pot decat sa t mai felicit ink odata pt munca depusa. un proiect ambitios cu investitii foarte mari. un adevarat pasionat
|
salut....e misto masina..shi combinatia de culori..dar sunt cam mari prizele pe fatza din spoiler,nu te supara....cele din aripa sunt zuper...te superi dak imi fak shi io:P?!?!...sa o folosesti cu placere.o poza mai aproape cu aripa se poate??? ms si spor la treaba..
|
f frumoasa masina ;) felicitari
chiar nu mai vii la bimmerfest ?? :( |
3 Attachment(s)
uite cam asa imi place mie sa stea, azi i-am terminat suspensia, o sa se mai lase un pic mai jos, sper ca nu te-am suparat, ce ti-am zis e aproximativ singurul lucru care nu imi place, laude ai primit destule si nu cred ca mai ai nevoie si de la mine. salut si respect
|
Quote:
referitor la masina lui Domy, felicitari ca ai putut sa o refaci de la ZERO .. sper sa te bucuri de ea la maxim. |
gabytza daca aripa sta asa pe roata, nu imi dau seama cum nu atinge la fiecare hop, stii cum sta la e46-le meu.. am fost cu el in seara aia .... la mine atinge la orice hop si nici macar nu e asa joasa
|
poate ai suspensia moale :)
nu cred ca punea rotile alea daca atingeau.. :D |
fratilor nu am absolut nimic de comentat!!!
masina e super!!!!!!!!! azi am vazut-o prin cluj;) |
Quote:
|
e34 are 5 prezoane :D
|
Quote:
o sa vin cu pozele.... |
ai o masina super tare te apreciez pentru felul in care ai refacut o ai reinviat bmw albastru din oras adica BH-04-ARO si sa ai grija de ea sa iei multe premii cu ea ;))
|
Sal,DOMY ti-am trimis un pm de ceva timp(aprox 5 zile),vroiam sa aflu mai multe detalii despre "MOTORBLOC DE LA 325e si CHIULOASA DE 2500 DIN CARE A FOST RECHTIFICAT 0.7 mm PENTRU COMPRESIE MAI MARE.ATENTIE!!!!! DIN CHIULOASA MAXIM 0.4 mm POTI SA IEI CA ALTFEL SUPAPELE O SA ATINGA IN CILINDRE.DAR DACA CHUIBUL DE SUPAPE DE MODIFICA CU 0,3 mm MAI SUS ATUNCEA CU MODIFICAREA ASTA AI CISTIGAT APROX 5 CP SI VREO 7 NM."
Se rectifica doar chiuloasa sau si blocul??? la motoare mai mici tot de E30 (2000 cmc jetronic) se poate face la fel?? |
Quote:
|
Mersi mult de raspuns,asteptam sa vedem cum "danseaza" ursul.
|
asteptam file si poze de la showul de astatzi.... aseptam... o sa iasa bine. :D
|
Trebuia sa opresti si U la Huedin daca tot ai fost prin cluj sami arati si mie unpic masina cea noua!!! A iesit cum a trebuit masina dupa mine :) Nota 10
|
nu am facut nici o poza .nu a fost cine sa faca.daca aveti puneti ca nici macar una nu am
ms |
Am pus aici cateva poze de azi dar cu tine din pacate nu am mai apucat sa fac: https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/17721-cursa-1-4-mile-oradea-21-a.html
O sa vb cu caius sa imi dea si mie filmu cu ce a filmat si am sa fac capturi din el si am sa pun sus sa te vada si altzii . |
Quote:
|
Abia acum am observat topicul asta, nice ride, eu stateam pe Maniu, cam pe la mijlocul strazii, felicitari pt masina si mai ales pentru talentul de a evita gropile (sau altfel nu imi pot da seama cum ai putut pastra spoilerul intact mai mult de o saptamana).
Ah, azi am trecut pe maniu si am vazut ca ai slick-uri... sweeeeett |
Quote:
Mersi mult. |
Quote:
|
eu am un prieten, Jan Van Broekhoven, un fost pilot de rallycross, si el are o afacere in belgia care vrem sa o extindem in romania, o sa te anunt despre ce cauciucuri este vorba si la ce preturi daca esti interesat, poate daca reusesc sa grabesc treaba, ceea ce va fi dificil, as putea sa sponsorizez castigatorul de la drag din 4 iunie cu ceva slick-uri, sper..
Scuze pentru offtopic. |
2 Attachment(s)
ceva poze cu masinutza... de al un show... marfa mai arata.... felicitari.
|
Este pe departe mult mai reusita decat prima!;) Ai participat akum pe 21 la Oradea,sau te pastrezi pentru 4iunie?
|
1 Attachment(s)
pe baza Filmarilor realizate de BH 22 FLY si ex BH 22 LEX, mi-am permis sa iti fac un scurt montaj, tie si MIZeriei, care este de fapt un scurt film de prezentare. Sper sa va placa.
Acest film este dedicat creatiei tale inspecial si este ca sa zic asa recunostinta mea fata de tine, de efortul depus si nu in ultimul rand masinii, care este o ceva special. Felicitari. |
asteptam explicatii, de ce a lipsit masina de la bimmerfest?
|
a avut un botez. si nu a putu ajunge.
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:53. |
- Copyright 2026 4Tuning