![]() |
Re: ACCELERATE PROJECT
ATENTIE!!!!
Intalnirea o sa aiba loc VINERI la orele 22:00 in Centrul Orasului RASNOV. Va asteptam cu o surpriza ;-) PS: Intalnirea a fost reprogramata deoarece sambata unii din membrii care se ocupa de organizare pleaca la HUSI pt al sustine pe pilotul Liviu Savu la o noua SuperSpeciala!!! Va multumim pt intelegere! |
Speram ca intalnirea de vineri sa fie cea mai mare intalnire de pana acum a clubului, de accea va rog sa va prezentati in numar cat mai mare.
VA MULTUMESC |
Aaaaaa, si sa nu uit!
Duminica dimineata , cine are chef de o plimbare, poate veni la Husi unde are loc o Super Speciala Rally. Noi o sa fim acolo pt al sustine pe pilotul Liviu Savu! |
Vand tricou Armani :)))
50 ron scz d mass :D Dar am 4sale: HDD Seagate Barracuda 7200.10 rpm (nou) de 1 TB (1024 GB) daca e cineva interesat. |
ESTE OFICIAL!!!
Pe Data de 20/21 IUNIE o sa aiba loc evenimentul international EMMA La Magnolia Shoping Center in Brasov. Va asteptam la show Parteneri oragnizare EMMA 2009 BRASOV |
pai ce eveniment la magnolia ???
|
Re: ACCELERATE PROJECT / EMMA - BV
Salve!
Il lasam pe Alex sa ne explice ce inseamna EMMA, el este singurul care a participat pt organizarea/implicarea/... acestui eveniment. O zi faina! :) |
Salutari tuturor mai intai!
Pe data de 20-21 iunie va avea loc una din etapele concursului international de car audio EMMA. Locatia va fi Magnolia Shopping Center Brasov, in aer liber, mai exact in parcarea acestuia. Comunicatul oficial de presa a fost dat in cursul zilei de ieri pe site-ul oficial EMMA - www.**************** . Vor venii invitati de peste hotare cu masini mai mult decat pregatite pentru acest eveniment, si se va lasa cu surprize multe. Asteptam foarte multi participanti cat si vizitatori. Programul detaliat il vom da public cu 3 saptamani inainte de eveniment. Dupa cum multzi de aici stiu, masina mea va intra in pregatiri si voi reprezenta clubul in aceasta competitzie. Sper ca membrii clubului vor fi acolo alaturi ... :) O zi cat se poate de buna si va tzin la curent cu noutati! |
Astazi orele 22:00 sunteti asteptati in centrul orasului Rasnov pentru ceea ce se vrea a fi cea mai mare adunare a Clubului de pana acum. Va promitem o surpriza!!!
Prezenta este obligatorie, sau cel putin asa ar trebui sa fie. Va multumesc CCY! Organizator ACCELERATE CLUB ! |
DRACULA BIG DADDY BASS SHOW :)) eu iti mai dau niste tweetere ca bas e destul ...
|
1 Attachment(s)
|
Am fost prezenti la SuperSpeciala de la Husi sa-l sustinem pe al nostru pilot Savu Liviu iar acesta mare show facu'.
In scurt timp revenim cu poze de la eveniment ;-) |
vrem pozele :D
|
10 Attachment(s)
|
9 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
... si cateva filmuleteAttachment 936299
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
|
1 Attachment(s)
:bored:
Attachment 936357 Stan si Bran........cocalar edition :lemon: Si organizam ceva weekendul asta? |
Cred ca stam linistiti WEEKENDUL acesta. Daca e sa organizam ceva o sa fie instiintata lumea, dar momentan nu cred ca o sa se organizeze ceva.
|
MULTUMIM ANTICIPAT SIMO PENTRU POZE. A FOST UN WEEKEND PE CARE CU SIGURANTA NU O SA-L UITAM NICIODATA. LIVIU A FACUT SHOW, NOI NE-AM DISTRAT...PE SCURT, A FOST FENOMENAL. URMATOAREA E LA ALBA. O SA FIM PREZENTI PT SUSTINEREA PILOTULUI SAVU LIVIU ;-)
|
Faina a fost petrecerea de aniversare :))
CICI : Pe strada lunga e o vulcanizare mai jos de miel pe aceeasi parte , cica se lucreaza bine acolo |
Stanga, intri pe un gang spre service.
Acolo mai este o policlinica privata daca sti. |
exact acolo.
|
Haidetzi sa lasam subectele de genu asta, pentru privat mai bine... nu credetzi?
Deja atzi creat o gramadenie de topicuri cu 2 cuvinte in fiecare.... Haidetzi sa dam mai degraba edit la cele scrise deja decat sa deschidem 100 .. ;) |
Cer scuze pentru inconvenient dl. Barsy!
|
IN ATENTIA MEMBRILOR CLUBULUI.
SE PARE CA PANA LA URMA TOT NU STAM CUMINTI ACEST WEEKEND!! SAMBATA 30/05/09 ARE LOC O CURSA DE INDEMANARE LA SF. GHEORGHE. PT CEI INTERESATI SA VINA VA ASTEPTAM IN SF. GHEORGHE LA ORELE 10 ALE DIMINETII. VA MULTUMESC CCY |
imi vine sa-mi dau palme singur....in weekend lucrez.....deci nu o sa pot veni :(( cine merge?!
|
din pacate nici eu nu pot veni :( si eu am treaba in weekend
|
Se pare ca nici eu nu voi lua parte la eveniment... dar cine stie...voi face totush tot posibilul..
Multa bafta baietzi!! |
Merci pentru urare varu'. Imi pare rau ca nu prea poate veni lumea, dar asta este , mai sunt ocazii.
Eu o sa fiu prezent oricum!!! |
1 Attachment(s)
Ola,
Nici eu nu stiu daca pot ajunge....dar totul ramane de vazut. App...dar acolo se merge pregatit..........Attachment 940924 |
Pregatit in ce sens? Eu am alte roti cu gume de tavaleala,golesc masina de chestii contondente care zboara prin masina...... si imi iau tupeul la mine! Cam atat in ceea ce priveste pregatirea...
|
daca doresti iti imprumut eu sistemul de NOS :D ↑↑↑
|
Foarte faina indemanarea de la Sfantu Gh. , o adevarata experienta , bine organizat s-a facut spectacol din plin , pacat ca ploaia a speriat spectatorii , Cata al nostru a plecat cu o cupa si Liviu cu o cupa felicitari pt. amandoi si sa nu uit felicitarile pt. Laura , ea a luat 2 cupe, bravo!!
|
filmulete ???
|
Probabil ca vor aparea si ceva filmari ;) Bravo baietzi pentru participare si din partea mea !!! Prezenta noastra a fost simtzita din plin :D
Pentru membri clubului aceasta saptamana, cel mai probabil vineri 5 iunie, se doreste organizarea unei intalniri de club. O sa fie informata toata lumea si va asteptam cel putzin in formatul de ultima data :lol: Vom revenii pe parcurs cu detalii privind intalnirea de club. P.S. Rugam membrii sa isi aduca aminte si sa aibe in vedere cotizatzia care nu a mai fost data de aproape nimeni de imediat mai bine de o luna..:???: Multumim anticipat! |
Pana apar filmele va prezint niste poze de la indemare. Felicitari pentru evolutii. Pacat de tipul cu Bravo care a spart cutia (daca nu ma insel)
www.rcrphotography.blogspot.com |
| All times are GMT +2. The time now is 22:48. |
- Copyright 2026 4Tuning