![]() |
Re: 1 MAI 2009 CONSTANTA
Se vede ca lumea e cam nehotarata in privinta urmatoarelor curse....dupa doua sperante spulberate de organizare sub nivelul asteptarilor,...."acu' dupa ce te-ai fript suflii si in iaurt"...sa speram ca nu vom bate drumul sa ne punem speranta ca apucam sa ne dam o data sau de doua ori....dupa de platesti nu stiu ce taxa de sute de ron...
Parerea mea este sa va selectati masinile si concurentii,o preselectare din fisele de preinscriere....sa fie 8 masini pe fiecare grupa,sistem piramidal,iar restul la libere...ganditiva daca vin minim 200 masini...ce faceti cu ele?Le trimiteti acasa?...sau lasati vip-urile sa faca spectacol? Eu unul cred ca zic pas la urmatoarele legale.Ma voi gandii bine inainte sa mai bat drum de sute de km pentru un start si restul stat cu ochii in soare!!! |
Quote:
|
Quote:
Eu sper sa iasa mult mai bine... SperMATA dar speri degeaba:lol: |
[QUOTE=NightDevil;2198354]ai dreptate ..daca nu iese nici de 2 mai e nasol rau .. sau daca o sa batem 600km degeaba .. pitestiul a fost aprope a foat o paguba de 250 ron nu a fost foarte mare paguba . QUOTE]
250 RON pt. tine . la altii a fost triplu de ex. !!! |
eu unu am incredere in sebastian ca o sa iasa f.bine...sa speram ca avem ruta ocolitoare a pistei sa nu ne mai stranga gramada intr-un loc apoi sa ne trimita gramada in celalalt loc...sau sa ne bage pe o sosea cu 4benzi...
eu nu cred ca o sa ardem gazu de pomana...si cel mai frumos ar fi sa fie piramidal...cum a obisnuit L.R. |
strada e foarte lata , are 4 benzi
|
Tan-ta-na-na! Captain Obvious to the rescue!
|
cel mai bine cred ca sunt pe grupe (piramidal) ai pierdut ai plecat,adica astepti liberele, ce spune-ti???????????????????????????????????????????????? ?????
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
am stat si am citit in proportie de 97% din toate posturile,exceptand discutiile despre taxa,si scoaterea grupelor sub 100, nu sa intrebat nimeni de locatie, rog Lg sa se ganeasca foarte bine la locatie, au ales una dintre cele mai proaste locatii 1) o sa aveti o gramada de probleme cu maimute iesite pe circuit, o sa vina tot romanu cu toate ca habar nare nimic de curse dar o sa vina sa caste ochii, or sa vina bunicutze cu copii si nici nu vreau as ma gandesc la ce se poate intampla 2) locul este mic (locatia in sine nu pista cu 4 benzi) or sa vina romani cu o gramada de masini n-or sa fie locuri de parcare o sa fie un carambol total,o sa vedeti ca nici masinile concurentiilor nu o sa aibe loc de aceea rog ca Lg sa reflecte mult asupra acestor probleme si sa ramana la vechile locatii unde vine romanu care chiar e interesat
|
Quote:
|
nu o sa fie multa lume.. deoarece "aplaudicii" si spargatorii de seminte o sa se duca in mamaia sa vada si ei o masina de formula 1(vine David Coulthard cu o masina de la redbull racing) deci sa speram ca o sa avem o cursa frumoasa.. iar referitor la parcari.. ar putea sa le puna pe trotuar sau.. pe una din benzile libere.. desi ar fi cam riscant..
|
Quote:
|
o sa fac tot posbilu sa fac cateva poze cu locatia , dar cred ca in weekend. strada e foarte lunga , sunt si cateva parcari in preajma plus ca dupa si inainte de zona de concurs se pot parca masini lejer pe stanga dreapta. benzinarii sunt , etc. eu zic ca cu o organizare buna , garduri de protectie , jandarmi etc , o sa iasa ok
|
poze ceva?...
|
Daca strada va fi oprita de la Peco Rompetrol de la intersectia cu Tomis si pana la scuarul acela dinaintea sensului giratoriu e loc destul... In plus, se poate veni spre locatie din mai multe directii (dinspre Ovidiu, dinspre Mamaia, dinspre centru, dispre Metro-varianta...) Parerea mea e ca locatia e de nota 9 din 10, zic asta pt ca e totusi putin in panta... Sa ne rugam de vreme buna, organizatorii cred ca stiu ei ce au de facut :D... Numai bine tuturor!
|
vreme buna cu siguranta o sa fie...participanti sa ne rugam la taxa asta
|
Quote:
ma refeream la cei care nu participa.. sau cei care pot sa-si urce masinile pe trotuar... nu la cele care au garda foate joasa mai tarziu o sa bage leo niste poze sa vedeti locatia.. si un filmulet.. sa vedeti si voi cam care este treaba.. |
repet pista in sine nimic de zis , dar locul in care este pus este foarte prost , e o artera circulata,tomisul o sa fie full plus ca o sa fie super multe masini care or sa fie parcate aiurea, dar totusi nu asta e problema , problema v-am zis o sa fie acei casca gura care vin de te miri unde ,si o sa iasa ca maimutele pe strada,sper sa n-am dreptate si sa nu fie asa,dar atata timp cat era intre venus si saturn , venea numai publicul care era interesant de cursa si care avea capabilitatea de a intelege sa stea departe de pista,infine ,repet sper sa n-am dreptate si sa avem o cursa frumoasa si lipsita de incidente
|
7 Attachment(s)
pozele care le-am promis , si un filmulet.
|
masini parcate aiurea nu cred ca or sa fie...si daca or sa fie probabil pe trotuar...in rest cred ca cei care vor venii cu masinile vor putea parca in parcarea facultatii la campus
|
...nu arata rau, dar eu tot nu ma dau acolo!!!
|
dc sa nu te dai?
|
leooo.. poate ma ia politia ca am calcat linia continua:lol:
|
Locuri de parcare sunt...Parcarea campus e imensa, parcarea PLUS e foarte incapatoare...nu este asta o problema.Numai ascultati tot ceea ce se arunca pe aici, sunt multe vorbe spuse aiurea, doar de dragul de a te baga in seama.Locatia e cam de ..1.000.000.000.000 de ori mai smechera decat in statiuni.
|
de acord...ery se inchid toate 4 benzile sau doar 2 si se circula pe un fir?
|
am si eu o rugaminte de bun simt: verificati macar motoarele masinilor clasate pe primele trei locuri in grupe daca sunt incadrate corect.Iar in cazul in care in momentul verificarii lipsesc sa fie descalificati.
|
Nu are cum sa se inchida doar 2, si la motoare a fost circulatia blocata de la PLUS pana la Campus.;)
Asfaltul este beton, suprafata este mare, loc de spectatori arhisuficient, locuri de parcare de asemenea...sunt toate premisele unei curse perfecte.:) |
o sa iasa mai smecher decat s a organizat vreodata spatiu este chiar arhisuficient...locuri de parcare garla,numai sa nu ne urmareasca ghinionu ca anu trecut cand a plouat :)
|
Quote:
vrei sa zici penny nu plus.. si da intreadevar locuri de parcare eu zic ca sunt destule.. |
belea o sa fie...cauciuc pe asfalt 2 luni de acum incolo :)))
|
Quote:
|
Quote:
ps.rog moderatorii sa starg tot offtopicul facut pe acest thred inclusiv acest post.. si scuzati-ma dar nu ma pot abtine..ptr offtp facut |
1 Attachment(s)
REGULAMENT
Concursul va fi organizat în conformitate cu prevederile regulamentului Legal Racing. Participarea este deschisă tuturor conducătorilor auto, indiferent de sex, care posedă carnet de conducere categoria B. COSTURI DE PARTICIPARE Pentru aceasta etapa adoptam o modalitate noua de inscriere. Cei interesati de participare au obligatia sa completeze cererea atasata si sa o transmita la adresa [email protected], sau vor putea completa cererea in ziua concursului. Costul de inscriere este de 100 RON pentru preinscrieri si 150 RON pentru inscrierile din ziua cursei. Pentru cei ce se vor inscrie la fata locului anuntam ca intervalul de timp destinat inscrierii va fi 08.30 - 11.30. Mentionam ca obligativitatea prezentarii documentelor autoturismului si soferului se mentine pentru ambele modalitati de inscriere, toti soferii urmand sa prezinte copii dupa talon, RCA. Atentie la verificarea ITP! ASIGURĂRI Fiecare participant va lua parte la competiţie pe propria răspundere şi îşi asumă întreaga răspundere, juridică şi materială, în legătură cu acţiunile, taxele, cheltuielile, revendicările şi reclamaţiile faţă de eventualele pagube sau prejudicii produse automobilului de concurs sau unor terţe persoane.[/size] AUTOMOBILE ADMISE Este admis să participe orice automobil înmatriculat , cu Inspecţie Tehnică Periodică şi Asigurare Obligatorie valabile. ASIGURĂRI[/size] Fiecare participant va lua parte la competiţie pe propria răspundere şi îşi asumă întreaga răspundere, juridică şi materială, în legătură cu acţiunile, taxele, cheltuielile, revendicările şi reclamaţiile faţă de eventualele pagube sau prejudicii produse automobilului de concurs sau unor terţe persoane.[/size] AUTOMOBILE ADMISE Este admis să participe orice automobil înmatriculat , cu Inspecţie Tehnică Periodică şi Asigurare Obligatorie valabile. Concursul de accelerare se desfasoara cu start de pe loc, sosire lansata, distanta de la start la finish fiind 402 metri. Grupele se constituie in functie de puterea motorului declarata DE FABRICANT, cu urmatoarele clase : A1 75cp A 100cp (+ 75 pana la 100cp) B 130cp (+100 pana la 130cp) C 165cp (+130 pana la 165cp) D 200cp (+165 pana la 200cp) E 250cp (+200 pana la 250cp) F 300cp (+250 pana la 300cp) G 350cp (+300 pana la 350cp) J 400cp (+350 fara limitare ) H VIP Mentiune , atunci cand se stabilesc grupele se ia in calcul puterea motorului ce echipeaza in acel moment autoturismul, iar in cazul unor interventii majore cu ar fi aplicarea unui turbo , compresor, nitro, sau schimbarea chiulasei de la 2 supape pe cilindru la mai multe rezultand un motor de alt tip se aplica coeficientii respectivi si se reincadreaza noul motor. Exemple de mod de calcul : Montare suplimentara de turbo (puterea de fabrica) x 1,6 = puterea de clasa Compresor (puterea de fabrica) x 1,3 = puterea de clasa Nitro (puterea de fabrica) x 1,4 = puterea de clasa Pentru combinatia acestor modificari, de exemplu turbo+NO2, se ia in calcul coeficientul mai mare, cel de turbo. Folosirea unui bloc motor intalnit pe mai multe modele, dar cu configuratii diferite nu poate determina in mod direct clasa, clasa este determinata de configuratia generala nu doar de seria blocului motor. Pentru schimbat chiulasa Motor opel 115cp 8valve-se schimba chiulasa se monteaza de 16v rezulta motor de 136 sau 150cp , la motor de Vw 1,8 8v de 90cp se aplica 16v rezulta clasa pt motorul 1,8 de 16v adica 130cp. Exemplu la bloc motor de Dacia, daca este montata chiulasa de Renault 5 Alpine, se va inscrie in clasa corecta motorului renault astfel echipat care ofera cca 92cp. valabil si pentru alt tip de accesorii ale motorului. Organizatorul atunci cand apar cazuri speciale poate intruni o comisie tehnica si indica clasa de participare putand da derogari sau marirea clasei cand se impune. Coeficienti in functie de tractiune si arhitectura( Cta) Tractiune spate 1,00 Tractiune fata 0,95 Motor central 1,10 Tractiune 4x4 1,15 Puterea masini se inmulteste cu Cta si rezulta puterea dupa care se determina grupa de incadrare corecta. Pentru detalii va stam la dispozitie la adresa de mail sus mentionata si la [email protected] |
Dotare cu turbocompresor DA NU
Va referiti la stock sau montare suplimentara a turbinei/compresorului ?? |
Motoare aspirate cu conversie la turbo, sau compresor sau care au avut upgrade.
|
Ca sa inteleg: daca am motor turbo de fabrica si schimb turbina, bifez DA la 'Dotare cu turbocompresor'?
Si inca o intrebare: La Tip motor trecem codul motorului din Talon sau o descriere gen '4 cilindri in linie turbo' ? Thanks, Vlad. |
Quote:
Un numar de fax se poate sa va trimit cererea ?? |
| All times are GMT +2. The time now is 10:30. |
- Copyright 2026 4Tuning