![]() |
Re: sexy braileanca B 44 DVL
cu motorul de 1.6 ce ai facut? l-ai omologat? ca si eu sunt in situatia in care trebuie sa il schimb pe al meu......te intreb ca nu stiu cat m-ar costa....
|
"face vacum in curul masinii si imi arunca fumu pe fund "
Bine ca nu iti arunca in gura. Si vrei sa faci corcitura intre 1300 si 1310 ? hai sa facem schimb de tobe |
Quote:
Quote:
|
7 Attachment(s)
ia uite ce ti-a pregatit tata bolidu'...:D
|
foooooooooaaaaaaaaaarte frumos man.....
|
multumesc!astept parerea lu grasu sa vad ce zice...;)))
|
Quote:
Quote:
tzarane e super marfa(numai imi zice grasu:() prea adevarate frate, sa terminat cu smecherie:D:D:D:D deabea astept sa vi, sa mile prezinti:oops: Quote:
|
Quote:
ma bucur tare mult ca iti plac si ca nu am muncit degeaba!:D |
astept maine semnal de la tine sa vin sa le iau si sa ma bucur de ele:D si bine inteles sa te cinstesc pentru munca depusa
|
Sa faci si tu poze sa vedem cum arata:P
|
vezi pagina anterioara...
|
Quote:
|
Quote:
si azi am primit ceasurile de la bolidu sunt superbe nu am ce comenta, mare meserias:D |
Quote:
dar acele tampoane nu vor da deloc bine cu portbagajul tau de TLX.... |
Quote:
|
tare curios sunt de cum va arata la final!
|
zilele astea am tot demonatat dupa YGS amortizoarele si arcurile si am reusit azi sa le duc la intarit si scurtat, sper joi dupasama sa fie gata ca vineri sa le sui pe masina si sa prepar toata suspensia, am curatat basculele lea dezechipat de bucsile vechi o sa le vopsesc si o sa le echipez cu bucsii si pivotii noi ca vineri sa lucrez mai putin sa vedem ce iese
maine ma duc cu bolid in remat sa vedem ce gasesc si pe acolo:D |
sa iei si tu camera cu tine..ne arati si nou cam ce minunatii se mai gasesc prin Remat:D
Spor la gasit lucruri rare si de valoare;) |
7 Attachment(s)
ultima modificare la ceasuri, ma enervau ovalele alea:-P si am taiat folia de acolo acum consider sa se vedem mult mai bine:)
|
daca il plastificai arata mult mai bine,si nu trebuia sa il tai :(!
|
Quote:
|
daca ai fi putut sa nu tai portiunea de dedesubt,dar te chinuiai mai mult
|
astazi am fost in remat cu bolid si canavaro, am racolat de acolo un schimbator curbat modelul ala nou, o incuietoare de porbagaj modelul nou care vreau sa o modific sa imi deschit porbagajul din masina si 2 lampi pt numarul de matriculare pentru ca o sa renunt la bara cat de curand si vreau sa am lumini la numar toate la surprinzatorul pret de 20 roni:D
am vrut sa mai iau o bancheta completa dar dupa ce am scoso din masina am vazut ca are cate vrapaturi si am renuntat la ea p.s. Quote:
|
azi miam echipat si vopsit basculele inferioare si maine ma apuc de cele superioare care azi au ranforsate un pic, ele fiind un pic mai vechi si aparusera semne de rugina si au fost sudate in argon in anumite zone, maine vor mai fi curatzate de rugina si vopsite si echipate si vineri le sui pe masina:)
|
Merge treaba,merge....Spor în continuare
|
te pregatesti de raliu?
|
Quote:
Quote:
nu omule doar fac imbunatatiri bine meritate, faptul ca ii fac suspensia nu inseamna ca ma duc la raliu nu? sau curse;) masina este facuta pentru mine petru placul meu personal, nu va fi alergata la curse sau alte evenimente de genu:D |
oricum n`ai avea cu ce...:shock:
tu ai lucrat la bascule ? sau tactu ? =)) |
bineinteles ca nu el......=))))
|
mai conteaza? sunt facute:D si aia conteaza......:D
|
Pozeeeeeee........
|
12 Attachment(s)
ieri sa inceput munca la 10, undeva pe la ora 11 jumate spatele era facut:D dupa care neam apucat de fatza si undeva pe la ora 3 jumate aveam masina gata:D
sa schimbat: - amortizoare toate 4 intarite si scurtate 3.5 cm -teuri -bucsi bascule superioare si inferioare -pivoti -arcuri taiate fatza 2,5 spire, spate 2 spire cu alte cuvinte lucrarea sa facut ca la carte:D ca indemanare mi se pare geniala suspensia, am ramas un pic uimit de cat de bine poate sa stea in curbe, plecari de pe loc si franari, parca este alta masina las pozele sa zica tot p.s. astept pozele de la slim slik si de la grasu cu sportul;) |
Parcă mai mergea un pic coborată de bot....Oricum arată foarte bine,ai făcut o treabă bună
|
Quote:
|
Păi astept(asteptăm)poze cu garda la sol...
|
7 Attachment(s)
pozele de la grasu'!:D
|
frumoase poze! nice car!
|
Quote:
|
ce nervos te indreptai azi spre Grand...mai ca vroiai sa il sari....:P oricum arata nervoasa in mers!:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:11. |
- Copyright 2026 4Tuning