Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pitesti (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti.html)
-   -   CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere) (https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/107312-cafeneaua-pitestenilor-argesenilor-discutii-libere.html)

camatarunutu 18-02-11 12:47

Re: CAFENEAUA PITESTENILOR/ARGESENILOR (discutii libere)

chiar BBI-ule ia pune si u poze cu taraba sa o vdm k si asa nu te vede lumea cu lunile

crazzybmw 22-02-11 00:21

crazybmw...te-am vazut si pe tine ieri parca pe la stadion, am trecut pe langa tine dar nu am schitat nimic ca nu ma cunosti! :)[/QUOTE]

depinde cu ce masina mai vazut...ca pisica e la garaj ca ai e frig...pe zapezile astea :))

vladucutz 03-03-11 00:06

5 Attachment(s)
bai crazzy,las-o mosule mai moale cu tuningu asta ...de unde atata piese OEM la toate masinile?piesele OEM sunt my scumpe ca cele aftermarchet...in plus ce zici tu cu suspensie si jante...unde vrei frate sa mergi cu jante pe 19 si talon de 35?uiti cand nu puteai sa iesi de la Mec ca aveai lipp-u ala de GTR?ar cam treb sa ne luam gandul de la tuningul German.nu e de noi...NU E DE ROMANIA!
explica-mi cum mergi cu o asemenea masina pe la noi!
uite-te la diferenta intre a mea si cealalta....

AG 80 BBI 03-03-11 00:32

mi-e foarte greu sa cred ca G4 ala de germania merge asa pe drum si nu o salta deloc...

22VIN 03-03-11 07:18

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 4137614)
explica-mi cum mergi cu o asemenea masina pe la noi!

Air Rides :D

vladucutz 03-03-11 12:41

golful ala de Anglia are intradevar AIR-RIDE dar iti garantez ca daca vrea sa mearga asa cu ea strazile de acolo ii permit

crazzybmw 03-03-11 13:06

Hehehe.. ideea mea era alta. SA MERGEM PE ORIGINAL ! BOA CE ESTI nu pe fibre si chit... si referitor la jante? si suspensie ? SA ALEGI O SUSPENSIE OK ! SI NISTE JANTE DE CALITATE NU DALEA DE PE DUMBRAVEI !

Donnyro 23-04-11 21:18

Paste Fericit tuturor membrilor 4tuning Pitesti :!::!::!:

Vibrezzz 25-04-11 12:19

Hristos a inviat!
Voi nu faceti intalniri, scuze ca intreb dar sunt nou pe forum...

farouk84 12-07-11 21:27

daca tot e cafeneaua pitestenilor am si eu o intrebare pt posesorii de bmw care merge pe 30 iulie la vl la intalnire?

strada 29-07-11 11:46

Salut.A parcurs cineva traseul Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu?Cum se prezinta drumul si cam pe unde sunt radare :lol:?

22VIN 29-07-11 12:06

Quote:

Originally Posted by strada (Post 4494866)
Salut.A parcurs cineva traseul Pitesti-Rm.Valcea-Sibiu?Cum se prezinta drumul si cam pe unde sunt radare :lol:?

Pe Valea Oltului stiu ca se tot rebiliteaza un pod de 300m si se fac cozi mari. Intre Pitesti si Rm Vlacea drumul este bun dar aglomerat, intre Rm Valcea si Sibiu, la fel, drum bun, dar aglomerat. Radare si echipaje se pun des si nu au vreo regula anume, stau unde considera ca se merge mai tare sau ca se depaseste linia continua.

GOGU_VL 07-08-11 18:18

Stie cineva cand sunt cursele de accelerare la voi in Pitesti ?

MMihai 08-08-11 18:21

Quote:

Originally Posted by jm3k3rd3mik (Post 4512740)
Stie cineva cand sunt cursele de accelerare la voi in Pitesti ?

da 10-11 septembrie https://forum.4tuning.ro/65-pitesti/2...ie-2011-a.html

farouk84 08-08-11 22:54

care pe unde se mai strange lumea cu masini prin pitesti?:-)

camatarunutu 09-08-11 06:04

Quote:

Originally Posted by farouk84 (Post 4515385)
care pe unde se mai strange lumea cu masini prin pitesti?:-)

in general pe la carciumi k majoritatea sunt amatori de automobilism si profesionisti la halbere, coniacanoe, gasesti si cativa rataciti care nu sunt hotarati unde sa mearga si stau pe la finante, mec gara si kauf nord

farouk84 09-08-11 10:23

Quote:

Originally Posted by camatarunutu (Post 4515620)
in general pe la carciumi k majoritatea sunt amatori de automobilism si profesionisti la halbere, coniacanoe, gasesti si cativa rataciti care nu sunt hotarati unde sa mearga si stau pe la finante, mec gara si kauf nord

pai cred k asa e k am incercat sa adun pe cei cu bmw e36 (pisicuta) si nu am reusit sa strang decat 5 persoane.deci....ori nu sunt pasionati ori iubesc berea :lol:

farouk84 11-08-11 19:35

Intalnire BMW E36 PITESTI duminica 14.08.2011 la stadion (intrarea sala sporturilor) orele 19:30 . Va asteptam !:twisted::lol:

Valentinutzul 14-08-11 11:55

la kufland o parte din baietzii care se starng acolo sunt din clubopel

22VIN 14-09-11 22:23

Stie cineva ceva despre accidentul dintre un Bertone si un Logan de la intersectia Craiovei cu Fratii Golesti?

AUTOPOIANA 01-10-11 14:59

VOI AVETI MASINI SI LOGIC AVETI NEVOIE SI DE PIESE
EU AM PIESE LA PRETURI FFF BUNE PENTRU VOI CEI DIN PITESTI SI NUNUMAI
UNORA DE AICI KIAR LE-AM VANDUT SI POT CONFIRMA ASTA KILLERINC

AG_91_DOR 03-10-11 13:44

Are cineva ceva cunostinte asupra acelui audi a3 ag-88-wwr? Pentru ca sunt tare curios daca are suspensile schimbate ,pt ca jantele nu par a fii cele din fabrica.

ag22tur 07-10-11 08:49

Te referi la ala Sportback - gri sobolan? Daca da stiu cae 2.0tdi si are suspensia sport de fabrica.

robisavage 04-11-11 20:34

salutare , un oltcit albastru de dolj , pmd la numar stie cineva ceva de el ? am auzit ca e prin pitesti pe la cineva , as dori sa dau de persoana respectiva sa ii fac o oferta ..

daca are cineva idee , pm me.

bobby_gsi2 07-11-11 14:05

Quote:

Originally Posted by robisavage (Post 4691811)
salutare , un oltcit albastru de dolj , pmd la numar stie cineva ceva de el ? am auzit ca e prin pitesti pe la cineva , as dori sa dau de persoana respectiva sa ii fac o oferta ..

daca are cineva idee , pm me.

Ia legatura cu userul cocot28 sau ceva de genu.....stiu ca masina era pe la un prieten de-al lui.

Sookylla 12-11-11 18:17

1 Attachment(s)
salut, am si eu o problema..am cumparat un set de jante pe 17, si nu imi intra pe butuc..stiti cumva vre-un strungar mai bun?

sharky-vw 12-11-11 21:06

da..!

AG_91_DOR 17-11-11 02:34

AG-22-VIN, ce ai facut tati la curtea berarilor in fata, ce s-a intamplat?

22VIN 17-11-11 10:30

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by AG_91_DOR (Post 4719875)
AG-22-VIN, ce ai facut tati la curtea berarilor in fata, ce s-a intamplat?

Am facut poc, ce sa fac :lol:
Veneam dinspre nr3 si nu mi-a dat prioritate un polo care cobora de sus dinspre tribunal. M-a luat in dreapta fata, m-a aruncat pe trotuar si am rupt 7 stalpisori.
N-a fost ranit nimeni, eu nici n-am simtit nimic in masina mea deci e ok. Nu sunt nervos, tamponari se intampla tot timpul, atat timp cat nu pateste nimeni nimic nu-i nicio problema, pentru daune la masini exista asigurari si service-uri bune. Doar ca a venit intr-un moment mai prost, luni am examen :lol:
Masina lui e destul de naspa, nu stiu daca mai merita s-o repare, iar a mea a inghitit-o in roata deci asta s-a lasat clar cu brat rupt, caseta de directie dusa, trager putin deplasat, evacuare rupta de la stalpisori si cine stie ce-o mai fi si la roata stanga, care a incasat bordura; plus elemente de exterior. In fine, asta-i doar ceva ce-am constatat pe moment, maine vine inspectorul de la asigurari si vedem mai clar iar dupa ce o desface o sa stiu tot. De facut se face ca inainte, dar o sa iasa un deviz gras. Bag si cateva poze (nu se intelege mare lucru din alea facute noaptea, dar aia e); a se observa in ultimele 2 cum stau rotile din fata:-)

Valentinutzul 17-11-11 20:56

Cauta un service bun si rapid, arata mai rau a lui!bafta

farouk84 17-11-11 23:14

Intalnire BMW E36 duminik 20.11.2011 ora 14 la stadion .drum uscat si anvelope de iarna va doresc:lol:

22VIN 18-11-11 07:25

Quote:

Originally Posted by Valentinutzul (Post 4721795)
Cauta un service bun si rapid, arata mai rau a lui!bafta

Este deja la un service foarte bun, la singurii oameni in care am incredere sa-mi faca directia.

sharky-vw 18-11-11 07:48

din pura curiozitate....la ce service?

22VIN 18-11-11 07:54

Quote:

Originally Posted by sharky-vw (Post 4722430)
din pura curiozitate....la ce service?

Kappa Subaru, in Budeasa.

AG_91_DOR 18-11-11 12:25

Am vazut masinile imediat dupa accident. Da! A lui arata naspa rau. E bine ca nu s-a intamplat nimic grav ,adica sa nu se raneasca vre-unu. Te-am intrebat ca eu credeam ca veneai de sus si el a vrut sa faca stanga si nu ti-a dat prioritate.

strada 14-01-12 19:35

Unde este posta vamala in pitesti? A primit cineva vreun colet prin intermediul ei?Eu astept niste colete mici din China au pana in 1 kg,sunt trecute gift si valoare pana in 10 lire trebuie sa platesc vama pentru ele sau daca ii zic vamesului ca am 50 de lei si ma despart repede de ei ma lasa in pace?

madutz2006 18-01-12 11:30

Quote:

Originally Posted by strada (Post 4826932)
Unde este posta vamala in pitesti? A primit cineva vreun colet prin intermediul ei?Eu astept niste colete mici din China au pana in 1 kg,sunt trecute gift si valoare pana in 10 lire trebuie sa platesc vama pentru ele sau daca ii zic vamesului ca am 50 de lei si ma despart repede de ei ma lasa in pace?

Eu primesc aproape saptamanal... Posta vamala este in gavana langa piata!

$ook 01-02-12 17:52

O intrebare pentru posesorii de diesel : a avut cineva probleme cu motorina de la rompetrol zilele astea ?

Muttley 18-06-12 21:39

Unde se latesc jante de tabla in Arges???

ag22tur 19-06-12 16:26

Noi: Pe Dumbravei
SH: Dezmembrari (Bascov, Albota, etc), Targul Saptamanal, La depozitele de gume SH, si la vulcanizarile mari.

All times are GMT +2. The time now is 23:19.

- Copyright 2026 4Tuning